Chitrac chimney: foliga o filifiliga ma faʻapipiʻiina

Anonim

E tele tagata e ona fale o fale o le a vaaia i manu, Pisinisi ma afi ma faataulaitu - ma o lea, e aunoa ma Whimney, aua le faia. Matou te faamatalaina atu ituaiga o aso o sipela o sipela, ala aoga o latou gaioiga ma faapipiiina.

Chitrac chimney: foliga o filifiliga ma faʻapipiʻiina 11388_1

Ulaula

Ata: Schedel

Ulaula

O le augatupulaga fou o luko o le luko 3 gen w3 ua mamanuina mo le faʻapipiʻiina i totonu o le faʻavaʻa, sima poʻo piliki. Ata: WolfSörd tonwerke

Brick chimneys i aso nei e seasea fausia: malosi tele e maua ai se master lelei ma mea talafeagai. O faiga mai le faʻaumaina o elemene (modules) e sili atu le sili atu i le manaʻoga, faʻataga oe e aoina le asu "auala savali" i le tasi pe lua aso. Mo le tele o tausaga, paipa na faia e Steel ma Cermicic malosi i luga o le maketi. Mo le muamua, e masani lava o se faʻamaoniga e le sili atu ma le 10 tausaga, ma le lua - seʻia oʻo i le 30 tausaga (aʻo le olaga moni o le pipili e sili atu i le 50 tausaga). E moni, o le pamupati e sili atu ona tetee i aʻafiaga o le maualuga o le vevela ma casetic ua kapeteni, ae tusa lava poʻo le a le taugata o le faʻapipiʻi. Ole taua taua ole siʻitia ma le auala e nafa ma le filifilia o le Vaega ma le usitaʻia o tulafono mo le faapotopotoina o le fausaga.

O le Whim Chimney e sili ona lelei mai le manatu o le afi saogalemu ma sefe le avanoa, peitaʻi e manaʻomia le maualuga ma le puipuiga mai le Ammospheric aafiaga /

Ulaula

O tuʻugaluga ma puipui mo le fafo o chimps e tatau ona faʻapipiʻi i fauina o tau o le fale, ae le o le fofaga faiaoga. Ata: Schedel

Ituaiga o chramic chimney

Ulaula

O mea ua tupu i le leo o le kerastar system i se stinsupless steel cmung laau. Ata: Schedel

O Chitrac Chimneys o lo o fai ma sui o le Rusia Maketi mo Ecoton, Efer2, Schiciel, Tona ma Wolfkörd tonwerke. Ecoton, Schiedel ma Tona ofoina atu le mafai ona tuʻufaʻatasia faiga e pei o sanuisi. Wolfhöher tonwerke maua ai na o sipai paipa ma kelu mo i latou - o loʻo faʻaaoga uma i totonu o ni mea gaosi ma le faʻapotopotoga. O oloa Efema o loʻo fuafuaina e ala i se maota, o le a tatou amata ai se toe iloiloga.

Chimney mai le cerammic modules

Chimney mai Ceramic Modules (EFFE2 Ultra, Efer2 Domais). E aofia ai elemene o se lavelave o le Cross Cross vaega - ma puipui i totonu ma fafo o puipui ma radial utu. O le auala galue e mafai ona lapotopoto (lapoa 120-300 mm), ova pe faatagata; O le vaega o loʻo i fafo atu o le paipa e na o le faʻatagata.

Ulaula

O le Tona TIC Las System o loʻo fuafuaina mo le maualuga o le mamafa o le mamafa ma ua fuafuaina mo le vevela o togavao ma tagata fai pisinisi, e faʻaaoga le suavai. O le Insuted TNA mac Plus (B) e talafeagai mo le Boulers, ogalaau ma le afi afi o loʻo faʻatinoina i soʻo se ituaiga suauu. O elemene autu o chimneys: 1 - Galue auala; 2 - Clarete Mafutaiga; 3 - sootaga module; 4. - toe iloiloga; 5 - faamautu e faataapeina. Ata: Tona.

Se tamai mass o le mamanu (e uiga i le 27 kg / mb. M ma se auala numera 140 mm) faatonu oe faia e aunoa ma se faavae; E leai foʻi se suega o le faʻapipiʻi (ma le lagolago mo se piliki pe poloka le ogaumu) pe faʻapipiʻi i luga o le puipui o le puipui.

O le autu o le Chimney mai Moramic Ceramic Modules e fesoʻotaʻi ma le le lava mo Rusia tulaga ma, o le iʻuga o le tele o le auala o le totonu o totonu ( tumau le susunuina ogaumu, faasalaina boiofor). E manaʻomia le faʻatauina o se isi nofoaga o le vevela o loʻo faia o le Warted Warted Wol Cool i lalo o le tapuni poʻo le faʻataʻitaʻiga, mai le faʻatumu o le baalt cotton). O le isi faʻafitauli o se vaega ifo tele o le malosi: E tatau ona i ai i totonu o le muai toʻesea aʻu, ia e piliki pe faʻaleleia foi le uamea tulimanu.

Tulaga ma le taua o le Ceramic Modular Chimney

Manuia le atoatoa
Tutu i le susu ma le suauʻu, fetaui lelei ma masini o loʻo tamoe i luga o le galugalu, suavai ma malosi afi.

Manaʻomia i le lelei o le faʻapipiʻiina. O paipa e matua maaleale ma ma le saʻo ma le faʻatamala ma faʻatamala e mafai ona gagau.

O loʻo teteʻe atu i le taimi puʻupuʻu o le vevela o le vevela i luga ole 1000 ° C (afi Butt i le paipa).

O faʻataʻitaʻiga ma le sima o loʻo faʻaaoga e manaʻomia ai se faʻavae mautu (masani lava faʻavae).

Fesoasoani e faaitiitia le aofai o le asu malosi; Fetaui lelei ma masini mo le aoina ma aveese le faamalumaluga.

Le lavelave o le toe faaleleia ma suia. O se vaega o se vaega poʻo le atoatoa o le faʻatuatuaina o se leo i le potu malolo e faigata.

Aveesea le ono mafai e le faʻatauga o le flisus scas i le potu, o nisi faiga e mafai ona faʻagaioia i le soona fai i luga o le kesi (kesi vaega).

Lua auala auala e maua ai le ea ma faʻataga oe e faʻatulaga ai le ea sapalai mo le faʻatupuina.

Chimney ma sima lologa

O le chimney ma se sima crofing (mo se faʻataʻitaʻiga, ecoton s-poloka, schiradel uni, tofa o le tolu o le vima-sipai poloka. O le papatisoga e le gata na faia ai se puipuiga ma teuteu fale, ae e maua ai foi le mamanu mautu. O ia simliney e naʻo le faʻaaloalogia: e faʻapipiʻiina i le isi i le vevela o le iunite i luga o se lautele pe eseʻese faʻavae.

O le mafiafia o puipui paipi i isi tagata gaosi eseese e eseese mai le 4 i le 6 MM; O lenei tapulaʻa e le aafia ai faʻatinoina gaioiga o le faʻatulagaina, e ui i lea, o oloa ma pa magafaga e manaʻomia ai le faʻaeteete tele i le taimi o femalagaiga ma le faʻapotopotoga. O le saʻo o le gaosiga o fanua, e aʻafia ai le taumafaina o le ogalaau o le fofo ma le malosi o le pa puipui.

A o le o loʻo mafai ona feololo, masani masani ma mea e masani ai mai maa papa e mafai ona faʻaaogaina pe sauni-faia "matala" mai le mea lava e tasi, ae maualuga maualuga. O le lona lua e manaʻomia i le tulaga o le tutoʻatasi ma le faigofie o le faʻapipiʻiina, ae tau 40% sili atu taugata.

I le sima o le pamu o le pamu, o pu e tatau ona tuʻuina atu mo le malosi o le faʻamalosia o le malosi o loʻo faʻamaonia ai le malosi o le masoa. A faʻapipiʻi i fafo atu o le fale, e tatau ona faʻapipiʻi ma valiina le mafaufau ma valiina le vali vali.

Ulaula

I le pito i luga, o le chimney ua faʻamafanafana faʻapitoa, faʻaaoga le clay iliili (o lona lelei - faʻaputuga vai vai) poʻo le saunia-faia o mausa mai le fulufulu tino. Ata: "Famu Fafau"

Chimney ma uamea le tagi

Chimney ma se faʻailoga uamea (mo se faʻataʻitaʻiga, schizedel kerastar) e tutusa uma le mafanafana "sanuisi", ae faʻamoemoe i le puipui. E mafai ona tatalia le taotoga i fafo ma e le manaʻomia se faʻaumaina (o le paipa paipa o loʻo faia ai le poleti o le steelled). O leisi mea ua aoga ai o le mafai ona konikiina o le chimney o se lavelave o le faʻatulagaina, crawling rafters ma isi faʻafitauli ma isi faʻafitauli (30 ma le 60 °).

Ulaula

O le atigi pito i luga aʻe o le taualuga e faia i le faʻamalosia o sima poʻo le sima poʻo le pepa faʻapipiʻi ua faʻataʻitaʻia pili faitiga; O le faamalu e faia o le uʻamea poʻo le 'apamemea. Ata: "Famu Fafau"

Faapipiiina o chimney

O le autu autu o le Chitrac Chimpney e mafua mai i le mea moni o le tusi o loʻo aofia ai soosootaliga e aofia ai ni fanua uʻamea, o le fale o le totonu o le sami. Talu ai o le Steel ei ai se maualuga maualuga o le sili atu o le faʻaaogaina o conmicics, e tatau ona faia le pamu, faʻaaogaina o le 2-5 mm o le corgetos (pescert 15-fisc.

Ulaula

E masani ona faaauupegaina le ogaumuluga ma le afi i luga o le ogaumu i le ogaumu chitrac chimney, e le gata i le faia o le teuteuga i totonu, ae mafai foi ona sili atu le faʻaaogaina o le vevela mai le masini. Ata: Atua.

O paipa ole paipi o loʻo faʻapipiʻiina ma le faʻapitoa telecote kulu. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia i le faʻamamaluina ma le faʻaeteete le ova o le galuega galue, aemaise mai luga o le faʻasologa, o le mea e tatau ona faʻapipiʻi ma le paʻu. Modules o le sima o loʻo tagi o loʻo tuu i luga o le sima. Talu ai o le maualuga o elemene e laʻititi, e manaʻomia le pulea i taimi uma o le cervelity o le chimney faʻaaogaina se plumb poʻo le userve.

O le afi puipuia le le mautonu mai totonu o pa i totonu o le paipa i totonu o ni laupapa e tatau ona i lalo ifo o le 500 MM; i le mea e tapunia ai tapunia (minvat + steel) - 380 mm.

Ma le mea mulimuli, e taua tele le filifili saʻo ma faʻapipiʻi lemu le ulu o le ulu o loʻo aofia ai se ipu faʻapipiʻi (masani sima) ma le uamea-depenger memballa. O le ogaumu e tatau ona faʻataʻitaʻi le va i le va o le galueaina auala ma le tali. A uma mea uma, pe a fai o le ofi atu i le pito i luga o le paipa o le a le amanaʻiaina, o le a faʻaleagaina ai le sasaa (e mafai foi ona alu i luga) ma o le aofaʻi o le a faʻateleina. Na sese le faia o le Delictorator e mafai foi ona mafua ai faafitauli ma le avega. Ile tulaga lea, e sili le faʻatau atu o se ulu mai le gaosi oloa o le chimney, tusa lava pe tau taugata i le vaaiga poʻo le faʻatonuina i le tolu-pati.

Chitrac chimney: foliga o filifiliga ma faʻapipiʻiina 11388_10
Chitrac chimney: foliga o filifiliga ma faʻapipiʻiina 11388_11
Chitrac chimney: foliga o filifiliga ma faʻapipiʻiina 11388_12
Chitrac chimney: foliga o filifiliga ma faʻapipiʻiina 11388_13

Chitrac chimney: foliga o filifiliga ma faʻapipiʻiina 11388_14

A tuʻu o le chimney mai le ceramic modules, e mafai ona e aoina se faʻavaʻa faavaa. O lona faʻavae e faʻatino mai le Stel Kalvanized faʻamatalaga. Ata: "avetaavale malosi"

Chitrac chimney: foliga o filifiliga ma faʻapipiʻiina 11388_15

Mo le paʻu, o le le mafai ona faʻapipiʻi lau tala o loʻo faʻaaogaina (kalama vasega), e pei o le tioata-pamu

Chitrac chimney: foliga o filifiliga ma faʻapipiʻiina 11388_16

Pe a savali i luga, saogalemu indents mai ofu laupapa ma le tino o loo matauina.

Chitrac chimney: foliga o filifiliga ma faʻapipiʻiina 11388_17

O totigilima paipa e teuteuina i se cerarac tapika pine o fea le steel umbrela dencorellaor o lo o mimilo ai

Tau o Ceramic Chimney Stacts

Palota Igoa

Effe2 Ultra.

Ecoton s-poloka

Tona tec.

Schiradel uni.

Schisel Kerastar

Ituaiga

Mai le lelei-mafaufau modules

Vevela, ma le sima tagi

Vevela, ma le sima tagi

Vevela, ma le sima tagi

Vevela, ma le steinlesusu sweel clofing

tau, olo.

Mai le 3800 (e le aofia ai le faʻaopopoina o le maualuga)

Mai le 7300.

Mai le 11,000

Mai le 10 200.

Mai le 13,000

Faitau atili