O le pa puipui o le pa puipui: 7 masani mea sese

Anonim

Matou te lisiina mea sese na faʻatagaina e le faiga tapuni, ma ia faʻaalia foi le ala e faʻatino ai galuega lelei.

O le pa puipui o le pa puipui: 7 masani mea sese 11401_1

O le teuteuina o le faletaele o se lavelave lea ma taugata pisinisi, ma e faigofie lava le malamalama i le manaʻo o le aiga tagata e ona le saogalemu, mo se faʻataʻitaʻiga i luga ole tulei. O nisi o tagata e na o le taofiofia le tumau i le Tilikov, e tofu isi ma tagata faigaluega masani na ofoina atu a latou auaunaga mo se taugofie pili. Ala i mea uma e lua, o le ono mafai ona tele le faʻaeteete o le faʻaipoipoga. E mafai lava ona 'ausia se faʻamoemoe lelei, ae pe a na o le iloa sese sese i le taimi o le galuega.

1 Faapipii fusi i luga o puipui o le le fiafia

O le geometry o pa i totonu o le tele-faleoloa fale e ono mamao mai le lelei. Aemaise le lelei o le faʻatinoina o le faʻatinoina i le neward netehkabine mai monolithic gypsum. I le taimi nei, o le eseesega, o le lautele o le lautele o le faʻavae o le fola ma le faʻamaliega o le a taofia ai le faʻasaʻoina o le malu: o le a amata ona mataala. O le mea lea, ao leʻi amataina sēmpling, e tatau ona e faʻaogaina faaeteete le potu, siaki le maualuga o le faalava ma faalavatama. Afai o le "poloka" o puipui e sili atu i le 10 mm, e manaʻomia le faʻatusatusaina i se vaega o le sipuni sipuni mo suka.

  • Faʻafefea ona avea Glue Tiles: O se faʻamatalaga auiliili e le tuua fesili

2. Faatoloto i puipui le le mautonu

O mea leaga ma le atuatuvale i luga o puipui ina ia faigata ona gauai, pei ona manaʻomia e suia le le faitio o le le fiafia o le mea taulima. O le iʻuga, o nisi fasi lapisi o loʻo le le faʻamaoni (naʻo le laʻititi o le fofo o loʻo taofia i latou), ma pe a uma ona soloia le faʻapipiʻi ona o lona le mautonu. Orthodox e tatau ona aveʻesea muamua e se vaega o le toe faʻaleleia o le toe faʻaleleia o le Clove Syment na faamalosia i le fibrovolock.

3 Faapipiiina o ato i luga o se faavae le mautonu

Monolithcc gypsum, faʻapea foi ma Merwall, poloka, Planter PACK e tatau ona togafitia ma le faʻamalosiʻau o le a vave maua ai le susu.

Afai na vali le puipui ma le vai-tulaga poʻo isi vali, e manaʻomia le mafaufauina o se spat spalafa poʻo le fufulu ese ma se faʻapitoa faʻapitoa

4 Faʻaaogaina le sese le faʻamamaina

Ona o le faʻaaogaina o le tuai o le faʻapipiʻiina ma faʻapipiʻi palugalu poʻo le tapenaga le talafeagai o le tali, kulue ma le le maua ai le malosi ma le leaga le susu; Ua solomuli i fafo o le fatu, ma le taimi e amata ai le ato.

5 Amataina o Masonry e aunoa ma le "Betting" tulaga o le laina muamua

Sese i le pito i lalo, o le mafuaʻaga e mafai ai ona maua i lalo o le pito i lalo o le tasi o le sima o sima, o le a aʻafia ai laina nei ma o le a le faʻatagaina le faʻapipiʻiina o laina solo. Afai e le maualuga le siʻosiʻomaga maualuga, ma taua tele faapalepale, ona tasi lea i le amataga o galuega i puipui, e tatau ona e faʻaaogaina le faʻailoga faʻailoga. O le faigofie auala e fai ai ma le user stat.

6 Mea leaga sauniuni mo le tipiina o nonoa

E masani ona tipiina le paʻu paʻu i le faʻasologa o le gasologa pe a uma ona faʻaaogaina le kelu i le puipui. E manaʻomia le faia vave ma saʻo, ma leai se meafaigaluega lelei ma se fale faigaluega talafeagai e le aunoa ma le faʻatuai o le faʻamamaina o le faʻapipiʻi.

7 Faʻaoga o Tiles mai le 'aʻai eseese

E fautuaina foi le vave faʻasoaina le aofaʻi o mea o loʻo amanaia (10-15%). O le mea moni o le lanu paʻepaʻe mai itu eseese e mafai ona eseese tele i le tele, ma o nisi taimi i luga o le paolo.

Taofia le faia o gaioiga

O le pa puipui o le pa puipui: 7 masani mea sese 11401_3
O le pa puipui o le pa puipui: 7 masani mea sese 11401_4
O le pa puipui o le pa puipui: 7 masani mea sese 11401_5
O le pa puipui o le pa puipui: 7 masani mea sese 11401_6
O le pa puipui o le pa puipui: 7 masani mea sese 11401_7
O le pa puipui o le pa puipui: 7 masani mea sese 11401_8

O le pa puipui o le pa puipui: 7 masani mea sese 11401_9

Ina ua uma ona sauni le pito i luga, maka i luga o le puipui

O le pa puipui o le pa puipui: 7 masani mea sese 11401_10

Tile tipiina o se lelei meafaigaluega e ave nai sekone

O le pa puipui o le pa puipui: 7 masani mea sese 11401_11

O le faʻapipiʻi o le tuʻufaʻatasiga ua maeʻa faʻasoa i luga o le puipui ma se nifo matata

O le pa puipui o le pa puipui: 7 masani mea sese 11401_12

Lolomiina fusi

O le pa puipui o le pa puipui: 7 masani mea sese 11401_13

O le lautele o le fuʻa o loʻo setiina faʻaaoga elemene mamao

O le pa puipui o le pa puipui: 7 masani mea sese 11401_14

Mo le le fiafia o loʻo faʻaaogaina le paʻu o le pamu

  • 9 mea sese pe a toe fai le faletaele, o le a sili ona faigata lou olaga

Faitau atili