Le masani ai totonu: fale mautotogi e pei o se togalaau faataulaitu

Anonim

O le tele o tioata ma tusiata atavali faia lenei avanoa i luga o le kiona-paʻu togalaʻau - ma foliga mai o vavega na tupu i totonu.

Le masani ai totonu: fale mautotogi e pei o se togalaau faataulaitu 11417_1

Le masani ai totonu: fale mautotogi e pei o se togalaau faataulaitu 11417_2
Le masani ai totonu: fale mautotogi e pei o se togalaau faataulaitu 11417_3
Le masani ai totonu: fale mautotogi e pei o se togalaau faataulaitu 11417_4
Le masani ai totonu: fale mautotogi e pei o se togalaau faataulaitu 11417_5
Le masani ai totonu: fale mautotogi e pei o se togalaau faataulaitu 11417_6

Le masani ai totonu: fale mautotogi e pei o se togalaau faataulaitu 11417_7

Le masani ai totonu: fale mautotogi e pei o se togalaau faataulaitu 11417_8

Le masani ai totonu: fale mautotogi e pei o se togalaau faataulaitu 11417_9

Le masani ai totonu: fale mautotogi e pei o se togalaau faataulaitu 11417_10

Le masani ai totonu: fale mautotogi e pei o se togalaau faataulaitu 11417_11

Magic ua faanoanoa.

I le alavai ma i le ulufale atu i le potu malolo, o tagata asiasi e fetaui ma le ata o le ata o le ata na talosaga i le tioata

O lenei fale mautotogi o loʻo i ai i le Krylatskoye eria, i le 14th fola o le fale fou na fausia e se galuega faʻapitoa. O loʻo iai mea uma e te manaʻomia mo se olaga faʻamoe i le aiga ma ni tamaiti laiti se toalua: o se potu lagolago lautele ma se potumoe lautele ma se potu moe, e toalua potu, fuga ma le potu e lua potu.

Magic ua faanoanoa.

O tusitala o le poloketi na tuʻu se fale mautotogi i le ea-efuefu gamma ma nai lo faitotoʻa o faitotoʻa na faia ni vaega mai le tioata manino.

Toe fausia

O le uluaʻi fuafuaga o loʻo manaʻomia le vaega o le fale mautotogi i ni vaega se lua: tumaʻoti ma tagata lautele. Peitaʻi na suia e le poloketi se tiaʻiʻiga: O lea ua filifilia e sue le potumoe o matua 'ese mai le vasega pepe, i le taeao na sosoo ai ma le vasega. Sa i ai lea ospis e tolu i le fale maʻeʻa, ma na auai uma uma i malumalu, na malilie i taimi talafeagai. O le iʻuga, o le vaega o maota ma potu moe a tamaiti, ma le tamaʻi potu malolo ma se vaega o le umukuka i le va o le umukuka o le potu ma le potu malolo.

O le Letutmotif o le ata o le lautele o le fale mautotogi o se kiona kiona. O lenei mafutaga e tulai mai ona o le ata o le ata o laau.

Magic ua faanoanoa.

White umukuka - o lenei faaiuga na faʻatumuina le potu i le ea, na atili ai le lautele

Faʻapipiʻi Loggia

I lenei poloketi, ua faʻasolosolo faʻasolosolo faʻateleina le auai o le LogGIA 'eseʻese vaega o le potu. Tulaga o le matou taimi - mai le potu aoga e liliu ai le loggia i le vaega o le avanoa avanoa. Ae o sea "suiga" o le a manaʻomia le faamaopoopoina i le mauga o lou taulaga. Mai le mamanu o le fale o le a faʻalagolago i le auala e tuʻufaʻatasia ai le Loggia i totonu.

I fale piliki, poloka ma fale o loʻo ia te i fale, o se vaega o fale i fale, ma e le mafai ona faʻamamaina.

Ina ua maeʻa ona faʻaletonu le faʻamalama ma le faitotoʻa o le faapaologa, o se vaega o le Windows Wall o le a faigofie ona tuʻufaʻatasia i totonu: Ina ia faia se hard rack poʻo se kesi tusi i lona tulaga. I fale Monongoga, o lenei tagata masani e mafai ona le masani ai. O le taua taua o le tuʻufaʻatasia o le vaega faʻapipiʻi: O le vevela o le pamu o puipui, faʻailo ma fola e manaʻomia (o le a 'ai i luga o le fola o le potu O maa o le TSO i le Loggia ma e le mafai ona faatino le paleni.

Magic ua faanoanoa.

I se ogalaau faʻapipiʻi, e mafai ona e maua uma mai le umukuka ma le potu malolo

Lipea

I le taimi na amata ai le galuega, o le fale mautotogi o se atigipusa sima ma se fola i luga o le fola ma vaega atoa na fausia. I le faʻagasologa o le toe faʻaleleia o fola i totonu o le fale atoa na ufitia i le laumua, ma i le lautele o soʻotaga - ma se ata tifaga. O lapisi i fafo atu o fafo o loʻo faʻaogaina i le alatele ma i faletaele. Pa e le masani ai i lalo o le syking weepaper. O faʻailoga na faia o MesearchAll, elemene o le auala ua maeʻa faʻapipiʻiina o le Water Copiting System i tua atu. Uma faamalama, amanaia le auai o le Logisia, na suia i mea fou. O moli atu i potu moe i potu o loʻo i totonu o potu o potu i luga o le fanauina o puipui. I le igoa o le potu tele o le potu malolo ua uma ona faapipiiina electric.

Magic ua faanoanoa.

I le auala tele e faafeagai ai le faitotoʻa faitotoʻa o loʻo i ai le matata o le vaega, vave ona mafua ai le faʻaaogaina o le spepezoid elemene e lua oona o laʻau

Ata vali i luga o tioata

O le tagata taʻitoʻatasi ma tulaga ese o lenei totonu o lenei i totonu o laʻau, teuina i luga o faitotoʻa faitotoʻa ma ipu tioata, ufiufi le loimata maligi i le fale. I le tulaga muamua, o mamanu o loʻo faʻaaoga i luga o le tioata oneone faʻavave, i le lona lua - o le faʻaata lenei. O ata na faia e le au tusitala o le Poloketi i le ata ata ata, laititi le fesuiaʻi ma fetuunai i le faʻapitoa ituaiga o laupapa. E mafai ona maua tusi faletusi i luga ole initaneti ma i le lisi o galuega o loʻo auai i le atavali.

E faapena foi, e mafai ona e faʻasau ona tuʻu faitotoa o manu, ae o faitotoʻa o le aufaʻafefe, faʻata. O mafuaʻaga e mafai ona iai: mai le totoina ma geometric teuteu i manuʻaga ma laufanua.

Magic ua faanoanoa.

O le teine ​​e i ai le siosiomaga i le mafanafana o le kulimi ma kulimi cut. O le faʻavae o le pala e ave e le Farani-sitaili fabric tula devr de zhui - faʻaalia ai le sili ona alofa o le paoa

Fausaga

I totonu o le fale lautele o le fale mautotogi, o se faigofie, ea ua fausia: O pa o loʻo tuʻuina i luga o le moli lanu efuefu, o le faitotoʻa i le laulaufaiva o le 'au tusitala o le' au tusitala o le poloketi. E lua faʻailoga sivaina e mata, o loʻo galue e pei o faamalama faaopoopo, na faia i le alatele i itu uma o le faʻata, galue o le faʻaopopoina o faʻamalama - mo lenei, o se tamai vaega o loʻo faʻaaogaina i le itu i tua o le fata. Na manumalo le meafale mea manaia. O le letutmotifs o le pala o laʻau: Matou te vaʻai ia i latou i luga o faitotoʻa faitotoʻa ma i le auala tele, o le vae o le 'ai laulau e pei o le puipui i le matua o le potu i le matua.

Ona o le mea moni o loʻo i ai le tele o faʻavaʻa i le potumoe, ma ua tuʻu pa o pa ma se mamanu, o lenei potu e gaosia tele potu ma faʻafefe.

Le masani ai totonu: fale mautotogi e pei o se togalaau faataulaitu 11417_18
Le masani ai totonu: fale mautotogi e pei o se togalaau faataulaitu 11417_19
Le masani ai totonu: fale mautotogi e pei o se togalaau faataulaitu 11417_20

Le masani ai totonu: fale mautotogi e pei o se togalaau faataulaitu 11417_21

O le tutusa o le moli gamma tupua i totonu o le potumoe, ae o se lagona sili ona lelei o lo o faia - tele ona o le mea moni o le potu i luga o le potu malolo, ae foi ma le ata o lala o laau

Le masani ai totonu: fale mautotogi e pei o se togalaau faataulaitu 11417_22

O totonu o le master potumoe ua mamanuina i le tutusa sitaili pei o le potu malolo ma se potu malolo-'ai, ae o le autu o le malulu o le kiona-uati o le vaomatua

Le masani ai totonu: fale mautotogi e pei o se togalaau faataulaitu 11417_23

O le faletaele e puleaina ai le Gamma tutusa e pei o le vaega autu o le fale mautotogi o le fale mautotogi. Lea latou te maua ai laina sao ma pepa. I luga o puipui, o le faaputuga a Mose o fatu efuefu o eseese o loo tuaoi ma le fausaga tele i le faaputuga i lalo o le maamora. O tagata atamamai o le hashbasin e faia o se maa faavae e aoga. Lautele faʻata ma glossy kapeneta e faʻaalia ai le vaʻai

Ae o tamaiti, tuʻuʻesea mai le vaega o totoe o le fale mautotogi, na faʻamalosia atoatoa i nisi sitaili: Ua tumu le potu o le tama i le Sunny Dayment, o le potu tele o le teine.

Magic ua faanoanoa.

O tusitala o le poloketi na taumafai e faʻatulaga le "i le matua". O loʻo faʻaaogaina "tagata matutua" moega, tusi laulau, nofoa ma o matou tauau. Decor ma lanu gameut o le a feiloai foi i le matua o tagata e ona potu

O tagata e ona o le fale mautotogi o se ulugalii talavou aulelei ma tamaiti e toalua: o le teine ​​e fa tausaga ma le ono-tausaga le matua, o loʻo avea ma tagata o le tino ma le brown-brown lalo o le laau, pepa puipui o le rhyhyhki. Ina ua matou latalata i le faamalama, na matou vaʻaia ai se laufanua matagofie, e matua malepelepe i totonu o le fale talimalo: o se laʻau matagofie, matagofie laʻau e manaia ma lala manifinifi. Na manino o loo i ai se tala ese uma iinei, ma matou mananaʻo e faʻaauau lenei faigofie, lserical "autu" aʻiaʻi "o le autu. Tagata faʻatau tali atu i le talosaga ma le masalosalo, ae na mafai ona matou faʻatauanauina i latou, ma mafai ai ona latou mauaina o matou fatufatuʻuga manatu. Aemaise tagata faatau e fiafia i faitotoʻa o faitotoʻa i le va o le potu malolo ma le umukuka ma le ogaumu o le auala i le alatele o laʻau.

Svetlana bogeachathuva ma tatyaana taofi

Tusiata, tusitala tusitala

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Le masani ai totonu: fale mautotogi e pei o se togalaau faataulaitu 11417_25

Tusiata: svetlana bogeacheva

Architect: Tatyana Tusia

Matamata i luga

Faitau atili