Ogatasi le "Kerisimasi o le laau": o se faʻailoga lauiloa o le fatuina o le teuteuina o puipui ma fola

Anonim

Mamanu 'Tour orgen Tree "- O Se Masani Mo le fola ma Adob-Greede mo pa. Matou te faʻailoa ma faʻaali pe faʻapefea ona faia le faʻaaogaina o se laufanua 'pipi, laʻau, laminate, pepa puipui ma isi ofu.

Ogatasi le

I le taumalulu ma le taumafanafana

Ata: KR-polofesa

Puipui puipui

O le "Kerisimasi o le laau" ua leva ona teuteuina fua, e na o le fola, ae o puipui foi. O le auala masani o le teuteuina o puipui o le ala. Peitaʻi, e toatele i latou e le o fuafuaina mo nofoaga ma harsh o tulaga faʻamalosi. O le auala sili e faʻalautele ai le olaga o le pepa puipui o se filifiliga e tusa ai ma le mafuaʻaga o nofoaga. Pepa masani masani masani i potu o tamaiti ma potumoe. Vinyl - I autafa o auala, ue umukuka, potu malolo. Tusitusi Tusitusiga - i potu moe, kapeneta potu malolo. Olimininic, e fuafua i le mafiafia, e talafeagai le afioʻaga ma, le talafeagai o ofu gaosi ma, ioe, o fautuaga a le fale gaosi oloa e talafeagai mo potu o sini eseese.

I le taumalulu ma le taumafanafana

I le faautauta o tufua po o mataupu tau lenei, o le masani fai togafiti "Kerisimasi laau" ua le fuafuaina. Susunuina o loʻo pupula laina o lanu eseese o loʻo mafai ona avea ma suiga vaʻaia i le geometry o le potu ma le fausiaina o le 3D o le 3D o le 3D o le 3D o le 3D o le 3D o le 3D o le 3D o le 3D aoga. Ata: maatatau.

Masani ona sese pe a pipii mau

I le taumalulu ma le taumafanafana

"Kelu mo puipui o puipui" (atxton), talafeagai mo le Usaina o soʻo se ituaiga (UE. 90 G - 188 olo.).). Ata: Leroy Merlin

I le taumalulu ma le taumafanafana

"Keʻe mo soʻoga ma liners o puipui" metylan (henkel), tusa lava pe vinyl (luga. Ata: Henkel

Talanoaga o le Junction

O mafuaaga:

  1. E le saʻo le faʻamutaina o le aofaʻi o le kulu;
  2. tusi ata e tau atu i solo solomuli mamago solo;
  3. Le saʻo le sauniaina, e pei o le leai o le eleele poʻo le le lelei le eleele i luga o se sili ona lelei ai.

I le taumalulu ma le taumafanafana

"Kelu mo puipui o puipui" (Kleio) (UE. 80 g - 188 Rullas.). Ata: Kleio.

Aoga bbabble

O mafuaaga:
  1. Le lava le le lava le le amanaiaina o ie ma le glue;
  2. le talafeagai pe le lava le faʻaaogaina o le fofo o le fofo;
  3. Sese saunia.

Translucent base

O mafuaaga:

  1. Eseese faavae;
  2. Manifinifi moli pepa pepa.

I le taumalulu ma le taumafanafana

Vinyl Wallpaper i luga o se pepa faʻavae o le TRROO aoina (Harlequin), o loʻo taʻuina i luga o le 34 cm, roll tele: 1038 ruble). Ata: Harlequin.

Ceramic faaputuga

I le taumalulu ma le taumafanafana

Hisstrugnation Hydrophobic Cereter CT 10 (Henkel) (UE. 1 kg - 478 rubles.). Ata: Henkel

I le taumalulu ma le taumafanafana

Vai-replent le afaina o le vae o vae (Utokol) mo le faʻauiga o le fultone ma minerale paʻu (packs). Ata: Likool

Ata "O le Kerisimasi laʻau" i luga o le Cermitic fares, e ese mai i le tuufaatasia o le folasaga o le fola o le folasaga ma puipui, e foliga mai e eseese ma isi dynamic, e foliga mai e eseese ma sili atu le palapala. Tuʻufaʻatasiga o vaapiapi ma le umi chichac elemene e eseese lanu, foliga, tikeri o le gloss, foliga matagofie ma lavelave decors. Ae o le fesili lenei: O le a faauma lenei mea ma isi, e oo lava i le tele o aʻafiaga i le taimi o faʻagaioi ma tausia? Ioe, cerammics - tumau faauma lelei mea. Ma e le manaʻomia le faʻaaoga e faʻaaoga ai vailaʻau ma mea faʻamamaina o loʻo i ai le acid. O mea e sili ona lamatia o le decors ma tuaoi na faia ma le faʻaaogaina o le auro, platinum, uamea-faʻavae i dyess, faʻapea foi ma le faʻaputugaʻau mamanu.

O le filogia ma le Cermiracs ua aveesea ma le vaivai le fasimoli fofo pe o le le mautonu o le le mautonu, faia ma se ie vaivai.

I le taumalulu ma le taumafanafana

Tile Rhombus (Equipe) elemene: 14 × 24 ma le 15.2 × 26 5.3 cm (mai le 4227 rubras / ²). Ata: tutusa.

Plus o Hydrophobized mo Fortrutiric Felauaiga

  • Fetaomi le taufaʻamataʻu o le vai-replent meatotino.
  • Manino, aua le susulu, le mafai ona vaaia i luga o le tulaga lelei, aua le suia lona lanu.
  • Taofia le filogia o le loma luga.
  • O le i ai o le mea e maua ai le mea leaga, ua leva ona taofia le toe gaosia o kolone o siama o siama ma suia i luga o le ufiufi.
  • Siosiomaga saogalemu.

Ogatasi le
Ogatasi le
Ogatasi le
Ogatasi le
Ogatasi le

Ogatasi le

Passandro aoina o loʻo tusia i le tele o aoina (VITRA), o le puipui o loʻo faʻamauina ma Chosion Decor, o le tele o elemene: 31.5 ‖ (mai le 1350 Rub). Ata: Vitra.

Ogatasi le

Cerambrants "smune", o se faʻaputuga "lua venice" (Kerama Maerazzi) ma le DOCOCZ: 15 cm (mai le 1722). Ata: Pronda.

Ogatasi le

Ceramic Tale o le Rusttic Series (COVICA), o le tele o elemene: 5 × 25 cm (mai 3495 rubles / m ya). Ata: Ceica.

Ogatasi le

CEROMBRANDS Auina Alania (Gracia CuraticA), o le tele o elemene: 20 × 40 cm (mai 833 rubles / M ²). Ata: Gracia Curamica

Ogatasi le

Porcelain Chowware Artwood College (Depatta Comramica), o le tele o elemene: 15 × 60, 19.4 × 120 cm (mai le 1173 ×.10 cm (mai le 1173 × / ‖ Ata: Tala o Ceramica

Parqut

I le taumalulu ma le taumafanafana

Loba Parketcare (Lobadur), vaitaimi vaitaimi tausiga e leai (652 olo. / L). Ata: Lobadaur.

I le taumalulu ma le taumafanafana

WISCH-FLOT (OSMO), faamamaina manatu (1610 Rullas / l). Ata: OSMO.

I le taumalulu ma le taumafanafana

O le FOO FOʻI FOLAFOLAINA e aveese loloto loloto (912 rubles / l) (b). Bono mamane (900 rubles / l). Ata: bona.

E te iloa o le fasi ie o loo i ai le Kerisimasi Laoa i le Xviller senituri. i Europa? Faʻalua, tolu trinery ma lirani Kerisimasi laʻau laau, mai le curved ma fesoʻotaʻi le tasi ma le isi i le tulimanu o laupapa e sili ona sili ona lelei. O lenei o lenei ata o loʻo i totonu o le faia o le tuʻufaʻatasia ma totonugaluga ma totonu o le mamanu i faiga masani.

Ina ia faafaigofieina le faagaoioiga o le stackers, o nisi tagata gaosi oloa, faasaoloto fasi pepa ma se vaega mulimuli, tipi i lalo o le 45 °, pei o le malosi o le fola e mafua ai le solia o le fola. . Sefe le tosina o laʻau masani ona fesoasoani i ofu teu puipuia: vale, suauʻu, suauʻu ma malo mautu.

Nofoaga faʻapitoa mo le tausiga o fola 'eseʻese Faʻaola atili le lelei o le fufuluina ma le ola o le ola o va eseese, suauʻu, paluga-water.

Ogatasi le
Ogatasi le
Ogatasi le

Ogatasi le

Purqut Compat House ina ia nofo ai PS500 (Melist). Ata: Mester.

Ogatasi le

Modular parquet "Farani Kerisimasi laau laau" toe gaosia zigzag masonry. Ata: coswick.

Ogatasi le

E le gata i le pamu i luga o le foloa, ae o le pa - tasi o nei taimi o nei faiga e fai ai nei. E ala i le fauina o le TV poʻo le kapoti, o faʻamau o loʻo tumau pea i luga o le laupapa pa laupapa, ma latou tipiina atili i totonu o le sima. Ata: Hajnowka.

Laminate

Ua iloga e le laminate i se ata tele o ata ata. I fafo lea, e mafai ai ona faʻataʻitaʻi i totonu o le sipati, mase ai ma lona maʻi, ae faʻatusatusa ia latou e sili ona aoga ma faʻaalu. Fola mai le fanua laumua o le laumei e faʻapipiʻiina pe solo lelei ma se ie malosi. O le filogia o faʻailoga: faʻailoga o faʻailoga, wax wack, shoe kulimi, glue, etc. - ua aveese e le faʻapitoa tausiga oloa. O loʻo ofoina atu i latou gaosi o le ituaiga o ofutino. Faaaogaina o le Oloa Faʻaaogaina, Veit-Intedge Fund Oo oloa, uʻamea pupuʻu o le a faʻaseʻe ma 'ai feusuaʻiga e tatau ona aloese. E le manaʻomia le faʻaaogaina o mea faʻavae e faʻavae i luga o suauʻu ma waxes, o le a se ata e tosina ai le palapala i luga.

I le taumalulu ma le taumafanafana

O le tau o le Laminate e amata ile 200 torbles / M² mo oloa o tagata gaosi oloa ma sau i le 2850 Rullas / ME i fafo. Ata: Parataiso

    Leaga o ofutino

    Ogatasi le
    Ogatasi le
    Ogatasi le

    Ogatasi le

    O le mea e tupu ai mo le mamanu o le sologa lelei i le va o le tele-tulaga o le tino. Ata: coswick.

    Ogatasi le

    Carpentry mo le teuteuina o se lamolemole suiga mai le sili atu le mafiafia o le mafiafia mafiafia o manifinifi, i ai le kapeta

    Ogatasi le

    T-fausaga suia mo le mamanu o se soʻoga o le tasi-tulaga fola laupapa i le taimi o le faʻatulagaina o tekonolosi vaʻai poʻo le fofoina o galuega teuteu

    PVC ofutino

    O le tapulaʻa autu mo le filifilia o PVC-ofu o le tiapolo, e aofia ai ma le faafofoga aloaia o le tamaʻitaʻi ma le aui lea o le Kerisimasi. A maeʻa lea, e tosina atu le tosina atu i le tau, ma le mama o le lalagaina ma fufulu. A faʻatau atu ni inisiua a le PVC, e mafai e le tagata faʻatau ona faia ni faʻatonuga i lona titoʻaga ma le taotoga. Ole vaitaimi ole taimi e faʻalagolago ai i mea o loʻo avea ai ma meatotino o le taʻotoga, ae e naʻo le aoga pe a fai o fautuaga a le gaosi oloa.

    Tagata tomai faapitoa fautuaina le BVC e taina le faavae. O lenei metotia o le faʻapipiʻi faateleina le ofuina o le ofuina o le mea ma ia faʻalautele le olaga tautua.

    I le taumalulu ma le taumafanafana

    Vinyl Coting pepa aoina (AnetiKo) fausia se mafanafana ma le lelei avanoa. Fale gaosi oloa - 30 tausaga. Ata: Amoco.

    Sapa le ofutino

    Tekinolosi mo le teuteuina o le atk ofutino (faʻapipiʻi ma loka) numera lolomiina e mafai ai ona faʻamalosia lo latou matagofie matagofie ma le uluaʻi ata. O le palaʻai o loʻo tumau e le suia mo se taimi umi. Ia manatua: Pork Buts ma se loka fesoʻotaʻiga, pei foi o le Lamina ma Cirqutt ma Camquitch ma potu masani. A o le faʻapipiʻi faʻapipiʻi e talafeagai mo ni nofoaga, e aofia ai le susu.

    I le taumalulu ma le taumafanafana

    New Chevron aoina (Corksylele) I le sitaili o le Falani Kerisimasi Lauga o le laau, na faia e faʻaaoga ai le PricCork Photok Press (mai le 26. Ata: Corkstyle

    Faitau atili