10 aufono aoga mo le mafanafana cuisine

Anonim

E oʻo i se tamaʻi umukuka e mafai ona talaʻi ma le poto: Ua faia nei ni pisinisi ese atu filifiliga, masini ma mechanisms e faʻafaigofie ai le olaga mo i tatou. Matou te faʻailoa atu, o fea o latou e tatau ona gauai atu i ai, ma poʻo le a le mea e tatau ona fai e fatu ai se avanoa mafanafana.

10 aufono aoga mo le mafanafana cuisine 11427_1

Faamāina le mafanafana

Ata: "umukuka DVor"

1 Faʻaaoga le puʻeina kapeneta

Faamāina le mafanafana

Nofoa felelei masina. Ata: "Salon o le Italia meafale" Faletupe "

O Mr. ma P-Spinep Faʻaputa o kapeneta faʻatagaina oe e faʻaaoga le umukuka avanoa o loʻo faʻamoemoeina. Ae i le faʻatulagaina o ia, o le fesili o le tulimanu o tulimanu o loʻo aliaʻe: E aunoa ma ni mau e sili ona lelei, o la latou vaega umi-mamao. O ia pule e aofia ai-taʻua o le faamalamalamaina o faamautu tulimanu ma kamuta.

O tagata faamaʻitu o olo o loʻo avea ma faʻavae uʻamea, lea, a o le tatalaina le faitotoʻa, alu faʻatasi ma ipu uma o loʻo i le kapoti. Ma afai ua tapunia le faitotoʻa, ua tuʻuina atu le tulimanu. O le mea lea, e mafai ai ona faʻaaogaina le vaega umi o le Kapeneta, ma o loʻo avanoa foi mo le maualalo, ma mo le auala pito i luga.

Carousel - tele-tiʻetiʻe o fata, e mafai ona feoaʻi ai le 180 pe 360 ​​° i luga o le uʻamea axis, lea ua faʻapipiʻi.

Faamāina le mafanafana

System o le toe faʻaleleia o meafaitino o le ituaiga o le kafemea fesoasoani e oʻo atu i nofoaga faigata-i-aapa atu o tulimanu o le au kapeti ma e le faʻatagaina ai latou e tu i luga. Ata: "Mafusi umukuka"

I totonu o tatou umukuka, matou te faʻaaogaina faʻafitauli lata mai e faʻatulaga ai fale gaosi o Europa gaosi oloa. Talu ai nei lava, o avanoa uma a le lelei mo le sili ona faʻatulagaina o le avanoa i totonu o le fola ma faʻapipiʻi o loʻo aliali mai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le lele masina le faʻatulagaina o le Italia kamupani VIbo ua fuafuaina mo le tulimanu o modules. O le toe faʻatulagaina o le afu o loʻo i ai, i le tino e pei o apaʻau palu, ma chrome-tuʻu ni pa ma le suauʻu anti-stat i le 20 kilomita. Fuafua i le faʻataʻitaʻiga, o fata e mafai ona tasi pe lua, ma e mafai ona fetuunai i le maualuga. O le isi tali e faʻaaoga ai le avanoa i totonu o le maualuga - tunderem kapeteni. I totonu o totonu, o loʻo iai le atigi atigi, a o tatalaina le faitotoʻa, ua faʻalautele atu i luga ma le vaega pito i tua. Ma, o le isi laina o fata e tu tuusaʻo i luga o le faitotoa i totonu.

Alexander Kuricanov

Faatonu o le Matagaluega o Tautua ma le Poloaiga Auaunaga o Malati Manaia

Faamāina le mafanafana

E le afaina pe o le a le umukuka e masani ai o feololo pe o aso nei ma manino - o le a e fiafia ai. O le mea autu o se maualuga-tech "faʻatumuina" ma sili-lelei faʻalelei. Ata: "Salon o le Italia meafale" Faletupe "

O le aoga o le faʻaaogaina o le avanoa i totonu e taua e leʻo le itiiti ifo i le foliga. Ia faʻateleina le nofoaga o loʻo teʻetia o mea e maua ai, umukuka uelefea e taua tele: roll-fafo, toega, gradic, tasi ma le tele-maualuga. Fesili atu, o mea e mafai ona faʻaogaina ai le kamupani le fale gaosi o le umukuka o loʻo e filifilia. Saili pe fia tausaga o le tautua o le faʻaaogaina o fekchanasms. Mai le lelei o taiala, teaos, conters, tatalaina mechanisms, shock aborbers ma le faia o oloa mamafa o le a faalagolago i luga o le lelei o le laumua atoa. O Austrian Blum ma Mumu, Siamani HetToch ma Keskbohmer, Vaofo, Sadice ma Aroxa.

Anna proshin

Ulu o le mamanu o le kamupani o le kamupani "umukuka DVor"

  • 7 Fautuaga mo le faʻatulagaina o se '' eseʻese vaega i tamaʻi umukuka

2 le talafeagai e faaea ai le kapeneta i lalo o le magoto

E masani ona le amanaiaina e le pusa nei i lalo o le magoto ma aua le saili i mea faaopoopo i filifiliga faaopoopo. Tele na o se pakete mo lapisi. I le taimi nei, o lenei avanoa e mafai ona faʻaaogaina sili atu le taua o le tau. Muamua, e mafai ona faʻapipiʻi le koneteina i le faitotoʻa. Ole auala sili lea ona tamaoaiga e faʻatulaga ai le "fufuluina" kapeneta. Luga o le koneteina ma ia maupuepupue foliga, e mafai ona e faia se paʻu paʻu toe faʻaleleia o le p-foliga mamanu o le mea e tatau ona teu ai pou ma solosolo.

O tagata gaosi mai fafo, e tusa ai ma aso nei o loʻo i ai, tuu ni fasi lapisi i lalo o le magoto - e manaʻomia le faia o otaota. E masani lava, o loʻo latou faʻatulagaina i latou i le toe faʻatulagaina o le metat hash poʻo luga o le fata, lea o loʻo aveʻesea ai le itu o le nofoaga mo vailaau. Talu ai o ganu tioata e le talafeagai tele mo i tatou, e mafai ona e fetuunai nisi o atigipusa mo le teuina o meaai mo fagafao po o mea tau tamaoaiga.

Faamāina le mafanafana

O vaega tulimanu o loʻo fuafuaina i le toe faʻaleleia o le toe faʻaleleia o le malu o le felelei masina. Ata: Mr.Doars.

Faamāina le mafanafana

I potu o onapo faaonapo nei, o le fale puipui i lalo o le magoto ifo i lalo o lapisi mea faigaluega ma le ufiufi mo le teuina o vailaʻau o aiga, tamaoaiga tamaoaiga ma potata Ata: "umukuka DVor"

  • 5 mafuaaga e faʻaaoga ai le matala matala i le umukuka

3 Filifili se auala faaonapo nei

E foliga mai e leai se mea faʻaletupe faʻapitoa: o se fefiloi ma le pesini o se tufuga poʻo uʻamea. Ae e tatau ona i ai e tatau ona amanaia. O le sili ona malosi o le faʻamafanafanaga o loʻo ofoina atu i luga o le lua-tolu ipu eseese loloto: O le faʻaaogaina o le faʻaaogaina e faigofie ona faʻaaoga i le taimi o oloa. O le faia o lenei mea, e tele ituaiga o laina (tipiina o laupapa, papeta ma pu mo le faʻamaloloina o oloa, saito ma kolands o loʻo faʻaaogaina o se kolander. O le susulu o le tuʻufaʻatasiga e sili le malosi e foliga tutusa ma le natura o le maʻa, ma e leai se pisapisao, e le pei o le skinless ua faia uʻamea. O le masani o le paʻu o le 16-20 cm. Afai o loʻo iai le pamu, e mafai ona e fufuluina ai lapoʻa tele ma fale tausiva.

Faamāina le mafanafana

O ipu eseese e sili ona loloto e talafeagai mo eseese ituaiga o ipu - mai tioata i le vanu. Ata: "umukuka Maria"

Tulaga i le polofesa

Umukuka Faucets ma le toe faʻaleleia o le vai ma le taʻele vai e mafai ona fai i le fale o le kukaina o se tulaga faʻapolofesa ma le sili atu faʻafaigofie ai le fufuluina o ipu ma le tausiga o ipu. E i ai fefiloi ma se mea faʻaopopo mo fesoʻotaʻiga i le vai faʻamama (mai le 6 afe rubles), faʻapea foi ma le ono o le suavai vai (mai le 60 afe rubles).

Faamāina le mafanafana

I le pito i lalo o le laker, e faigofie ona faʻaaoga ai fesoʻotaʻiga galuega, e pei o le tipiina o laupapa ma kolisi. Ata: Blanco.

  • Faʻafefea ona filifili se magoto mo le umukuka: Vaʻai lautele o ituaiga uma ma aoga aoga

4 'aufaʻatasi le kapeti

Faamāina le mafanafana

O le mea autu e teu ai faʻafitauli i le pito i lalo o le Kapeneta e le lelei tagata gaosi oloa. O le mea lea, aua le faʻapipiʻiina i luga o mea malolo. E sili atu a latou taugata nai lo faʻaupu ma taufetuli faitotoʻa ma malutaga, ae o le taʻaloga e aoga o le moligaʻo. E mafai ona avea ma ni mea teuteu pe a uma ona malolo se tasi. Ata: IKA

O le sili ona lelei filifiliga mo le fola o le kapeti o le faʻaaogaina lea ma le toe faʻaleleia o pusa. E le pei o le taʻele o fale, o se vaipuna e matua faʻateleina ai le faʻamafanafanaga o le umukuka. Pusa saunia 100% le faʻaletonu o mea. Ae maise pe a fai e te faʻaaogaina ni 'eseʻesega o faʻalapotopotoga. I le sailiga o le mea manaʻomia, e le tatau ona e tu i luga o ou tulivae ma aʻe i lou ulu i le vaega o galuega taʻitasi, faʻaalia mea uma o loʻo i ai uma mea uma.

O pusa i aso nei umukuka o loʻo faʻaaogaina i le aufaifai e maua ai le tapunia lelei e aunoa ma uiga o le cotton, i le faʻaopopoina o le showoves e mafai ona toso ese e aunoa ma se taumafaiga. O le Amio Tapē avanoa tatalaina le faitotoʻa o umukuka kamuta pe a e oʻo i ai i latou ma lou lima, faʻafetai i le mea e mafai ona e faia e aunoa ma peni.

E le pei o fata fatuina, o amioga a fafo kapeneta i fafo na sili atu le mafanafana o le umukuka.

Faamāina le mafanafana

Pusa ma fesoʻotaʻiga talafeagai i totonu. Ata: Mr.Doars.

Vaa vaefafa ma fagu, faamaneta tulimanu ma couseeng e mafai ai ona e faʻaaogaina uma centimeter i totonu o modules. Filifiliga Lelei - O ato o le malepelepe, e mafai ona latou faʻatinoina i luga o faʻavasegaina o vaega. Tandem pusa faʻatagaina oe e faigofie ma vave maua le mea e te manaʻomia. E mafai ona e faʻaaogaina le avanoa i lalo o le magoto i le 100% e ala i le faʻapipiʻiina o se pakete mo lapisi, e umia faʻataʻitaʻi faiga ma hepped. Ma uaʻi foʻi i le siʻitia o kapeteni o kapeneta (o se faʻaopoopoga o le fagu kapeneta) - o loʻo latou uia lea i le tasi gaioiga faʻatasi ma le vaʻavaʻaia atoa o oloa ma ipu. E tatau ona maualuga le mea taua "Macia" fautuaina oloa o le Siamani Brand Byttchech. Arcrech Dracks System e maua ai le lamolemole amata e tusa lava ma le avega o 40 kg. O le gaosi oloa e mautinoa 100 afe tatala-tapunia taamilosaga. E le o le 25 tausaga o le galuega.

Irina karachhev

Ulu o le VIP-tagata faʻatau matagaluega a le kamupani "Maria"

  • Faʻafefea ona e ola toe faʻaleleia i le umukuka ma le faʻamafanafanaga: 7 fautuaga e fesoasoani

5 Filifili le 'aupito taumatau

Faamāina le mafanafana

Talooga le siitia o masini. Ata: "umukuka Maria"

O le sili atu le fofo o le Ergonomomic mo luga o le Kapeneta o loʻo manatu o le faʻaupuga pipili o le faʻaupuga e faʻaoʻo atu ma ni masini faʻapitoa mo le gagau o le faitotoʻa. E manatu o le saogalemu i lo le paʻu o kapeneta ma faitotoʻa faitotoʻa, lea i le avanoa matala e mafai ona ou fusiina lou ulu. E masani lava, o faitotoa i le tafailagi o le kapeneta e gagau ai pe a tatalaina i le afa pe lamolemole piilima i luga faafetai i luga o le pulumu. Mo le pupula o le vaʻai, o le felauaiga a le au taʻavale pito i luga e masani ona faia mai tioata pe pikiina le faʻamalamalamaina o le paʻu i lalo nai lo lalo o le kapeti, lanu.

O tagata atamamai ma kesi fesoasoani e tatala ai luga o laupepa pito i luga ma le leoa, ma o le nofoaafi amata liliu i latou i le matagofie susulu.

Faamāina le mafanafana

O aso nei o le siiina o masini faʻatagaina e aunoa ma se taumafaiga e tatala ai le faitotoʻa i luga. Latou faigofie ona taofi le faitotoʻa i le tulaga saʻo mo oe. Ata: nolte.

  • Faʻafefea ona faʻaaoga le pito i lalo o le umukuka headset: 8 aoga ma manatu malamalama

6 Fuafuaga aia tatau a le Kamupani

O le iʻuga e manaʻomia ai foi se faalauiloa faapitoa - ina ia le gaogao le vaalele mafolafola, e masani lava ona talafeagai ai fata. Vavaeʻese gaosi oloa ofoina latalata moddules ma semicral scordes. E faatatau i le pito i luga ma lalo ifo o le kapeti. O isi faʻamafanafanaga i le mataupu o le pito i lalo o le kapeti, pe a fai o sina faʻalauteleina o se laulau mai le iʻuga - ona o se tamai peninsula o le ipu kofe ma vaiinu. E mafai ona faʻaopopoina le faʻaiuga o le umukuka o le umukuka faʻatasi i le tulaga o le pusa pa. E taua le faʻataʻamilo o pito o le countertop o lea e aua le lavea ai tulimanu tulimanu, pasi atu.

Faamāina le mafanafana

Faafesaia tuʻufaʻatasiga o kapeneta. E masani lava ona tapunia tagata gaosi ma semicair modules - o se fofo o se fofo o se mea sili atu ma faigata i itu ma faigata Ata: "Salon o le Italia meafale" Faletupe "

7 Faʻaaoga le kapeneta kolisi

I luga o tamaʻi uekulima o masani masani masani masani pe a fai o loʻo faʻaaogaina le kapeta maualuga, ona tasi lea i lalo o le pusaaisa. I le taimi nei, o le galuega o loʻo i ai nei o le ata, lea, e fetaui lava, ma uiga i puipui atoa o le kapeneta o le Kapeneta e fai. E masani ona latou tuu le lua pe tolu ia Kapeneta i le tasi laina, e masani lava i le Nico o le Drywall, ina ia le foliga tele le pa. O sea tali e mafai ai ona e lafoaia le pito i luga o le laina o kanges, e pei ona sologa lelei le teuina o le teuina. O le laina e masani ona suia e le matala. E tusa ai, o le umukuka e foliga sili atu ona nofo ai e aunoa ma le leiloa o galuega.

Faamāina le mafanafana

I le au kapeneta traene, e faigofie ona opoina masini i le fatafata. Ata: Mr.Doars.

Ae paga lea, e le o tatou uma o loʻo tausalaina le umukuka tetele, o lea matou taumafai e faʻaaoga le avanoa i le tapulaʻa. E matagofie ma aoga le faia o le kapeneta pito i luga o le taualuga i lalo o le totonugalemu - o lenei o loʻo aliali mai i le tele o avanoa faʻaopopo avanoa. Ae faʻapefea i lenei mataupu, tatala faitotoʻa o le pito i luga o le tier? O se eletise eletise e sau i le laveaʻiina, faʻatagaina mamao ona matala ma tapuni le tele o le scounts. E mafai ona tuu le pule o le pule i luga o fata pe i lalo o le kapeti. A o alavai i fola o le fola o Modules, sa matou filifilia le tupulaga fou o le Legaopbox (Blum) e faʻatulaga a latou cuisis. O latou uiga faʻapitoa o se autafa o se itu ma le mafiafia o le 12.8 mm, ma se tuʻusaʻo i le tulimanu o le talaaga. O le aveesea lea o avanoa i le va o elemene o le kapoti ma faʻalauteleina le avanoa aoga i totonu. O pusa e matua teteʻe ona o le faʻafanua fou. Faʻafetai i le faʻamalosia faiga, ua tapunia le pusa ua tapunia lemu ma le le fiafia i se tele avega (i le 70 kiloka).

Natatia Malanina

O le ulu o Mr.Dors e faʻasalalau atu le matagaluega

Faamāina le mafanafana

E mafai e le au kapeti maualuga ona lalafi i tua atu o le fausiaina o le faʻafoliga poʻo le taofiga o le fale mautotogi, ae o le toʻilalo foi o pusa. Ata: Mr.Doars.

8 Filifili maufaatuatuaina galuega

O le sili ona tumau ma le tumau galuega i luga o galuega, poʻo pito i luga, faia i le faʻamalosiʻau poʻo le maʻa - ae o le 3-4 taimi faʻatusatusa i papatusi. Ae o le au tusitala e iai se monolithic luga e aunoa ma nila (soʻoga faʻapipiʻi ma polesi) ma e aunoa ma le felelei e fesoʻotaʻi i le mea e tasi. E le pei o le laumua, e leai ni microfores i luga o latou luga o le palapala e amata vave pe mulimuli ane. Stainless Steel Tours e aoga ma ave le umukuka foliga foliga. O se oloa fou e mafai ona mafaufauina o le foliga o le umukuka pito i luga o le lanu moli tioata. E masani ona latou filifilia ni mea e taʻu ai le itu o nei aso nei. O sea tioata e masani ona masani ai le avega, e le fefe i le vevela ma toetoe a leai se mea e maua ai.

Faamāina le mafanafana

O le taʻitaʻi o le le malie ma le tumau i mea mafai mea tau mea mo laupapa - gaioiga faʻapitoa. O lenei mea tuʻufaʻatasi, o ana vaega autu - o le maa fatu ma le polyester retin. Ata: "umukuka Maria"

9 Aua le galo e uiga i le moli

O le fausia-i tua o se vaega taua o le umukuka faaonapo nei. A okaina meafale, ia mautinoa e faitio i lea filifiliga ma le faasologa. O le malamalama o le galuega ua leva ona avea ma tu ma aga. Peitai o nei aso, ona o foliga mai ma le avanoa o le taʻitaʻiina o lipine ma utu, e mafai ona faʻatauaina mea uma: Soʻo se tulimanu sili atu o le pito i luga poʻo lalo ifo o le laulau i luga. O sea tulaga lauiloa e le naʻo le aoga, ae sa sili foʻi le lelei, le galue malosi, faʻailo i le pito i lalo, e peiseai o loʻo sau i luga ole fola laupapa. Afai ua e filifilia faitotoʻa mai le manino poʻo se ata mattetrent poʻo le matematika mo le mekasini kapoti, sili atu le manaia, aemaise lava i le taimi pogisa, o le ai ai le malamalama i totonu.

Faamāina le mafanafana

O le faʻaaogaina o Churs ua matua faʻalauteleina lava le faʻaogaina o le pito i tua i le umukuka meataʻalo. Ata: Mr.Doars.

Faamāina le mafanafana

O lea la ua manino lava e le gata i galuega laʻau, ae foʻi ma le kapeti ma fale. Ata: "umukuka Maria"

10 fesoasoani i mea faigaluega i le mata mata

O le faʻaiuga e faʻamanino ai le pa o loʻo i lalo o le kapoti maualuga e lelei aua e faʻatagaina oe e tuʻuina atu le laupepa metotia i mata mata. O lona uiga o le a sili atu ona faigofie le faʻaaogaina o le umu, o le stamer poʻo le umu, e le tatau ona le iloa i lalo - O lenei faʻatulagaina o mea faigaluega i le fale o se tasi lea o ana saoi sili ona iloga i le mamanu o cuisines. Afai e leai ni nofoaga mo le pa o le kapoti o le kamuta, e mafai ona e taumafai e fai le metotia i totonu o le hall pe alu i tua atu o le tuaoi o le potu malolo e fesoʻotaʻi i le umukuka o le potu malolo.

Faamāina le mafanafana

Fiafia i le ogaumu, e le i lalo ifo o le pito i lalo o le fola o le fola laupapa, ae i luga o le maualuga o le fatafata - i le fatafata. E aoga foʻi ile faʻaeʻa, vaʻai, meaola, faʻaputuga o meaʻai i se upu, o se tusi faʻamaoniaina tekonolosi. Ata: "umukuka DVor"

  • 10 specticular vaega mo le susulu o le potu malolo

faaiuga

I le faaiuga, na tatou lisiina foi ni faʻailoga autu o aso nei ma faʻalelei ia Cuiisii.

  • E le gata i olo seleni o loʻo faʻamamafaina, ae o le isi nofoaga i totonu o kapeneta ma pusa.
  • I tulimanu o Kapeneta na faʻaaogaina e felelei ai le masina o masina ma kamuta.
  • O le ogaumu, atoa foi ma isi mea faigaluega a le aiga fausia i le fatafata.
  • O koluma maualuga o le Wortrobes o loʻo faʻatulaga i totonu o se isi vaega.
  • O faitotoʻa o faitotoʻa o le umuina o kalama e faʻaaogaina i le kapeti ma le kesi lifi, litaea pusa ma swoting dolders - tagata faitoʻaga ma le faʻaofuina o tagata.
  • E leai ni penitana ma tatala i luga o le faitotoʻa e ala i le tata o le faitotoʻa faʻafetai i le tuleia o le Sword system (tipina luga) poʻo le faʻamau o le eletise eletise.
  • Monolithic couptertops faia o le tuʻufaʻatasia o ata faʻapitoa poʻo tioata mataga.
  • O le magoto e lua pe tolu pos. Faapipiiina heppeck meaai meaai.
  • O le faʻafefiloi o loʻo i ai le faʻaopopoina o ni faʻamama poʻo ni mea filogia foliga.

  • Umukuka mamanu e aunoa ma le kapeneta pito i luga: Pros, faaletonu ma 45 ata mo musumusuga

Faitau atili