Afi afi mo le fale: 6 fofo mo tofo uma

Anonim

Kesi, eletise pe teuteu? Matou te taʻuina e uiga i nei mea ma isi lago mu ma le tele o uila e fetaui lelei i totonu.

Afi afi mo le fale: 6 fofo mo tofo uma 11448_1

Fireplace i le taulaga o le taulaga: 6 fofo mo le tofo uma ma le paketi

O loʻo iai le mamanu: Porina Padizan

1 kesi afi afi

Masini afi eletise e matua lautele lava ae ona mo i latou, i se tasi itu pe o se isi, o le chimney e manaʻomia pe o se tino faʻapitoa ma se tino faʻapitoa ma se galuega faʻapitoa ma se tino faʻapitoa ma se galuega faʻapitoa ma se gaioiga faʻapitoa ma se tino faʻapitoa ma se tino faʻapitoa ma se ata faʻapitoa Talu mai le kesi o polotini ma a matou galulue ma ai, e tatau ona e usitaʻia uma tulafono, o le ae manaʻomia le auai laisene kesi tagata faigaluega. Ae, afai e te manaʻo i se mafanafana ma lona mafanafana i lou fale, o nei tauaʻuga o le a foliga mai e faʻaosooso.

Kasa i luga o le afi o soʻo se lapoʻa ma stylistics mafai ona faʻapipiʻi uma i se faʻapitoa nicho ma tutoʻatasi i soʻo se taimi o le potu.

Fireplace i le taulaga o le taulaga: 6 fofo mo le tofo uma ma le paketi

Ata: Estet-mun. Sa.

  • 5 ituaiga o afi afi mo se fale tumaoti

2 biocamine

O le Oriocamine o se tekonolosi vavega tali talafeagai mo soʻo se tasi, o le tamaʻi maula foʻi. O le mea moni lava, o se isi faigofie foi le fetuunaiga i se fale i le fale ona sapa ai ma le afi mumu, ma e mafua mai i le susunuina o suauu o tagata atamamai. Peitaʻi, o le 'oloa o mumu e le ulaula i le fiva ma le paʻu, ae o le fiva vai, o lea e le manaʻomia ai se uila.

E lelei ma le mea moni o Bocamines ma le mea moni o loʻo i ai i se faʻapitoa e mafai ona faʻatuina i soʻo se vaega o le potu, ia e niche, puipui poʻo le moli o meaafale. E aoga le faʻapea mai e puipuia i latou e ala i tioata vevela-puipuia, ua sefe atoatoa mo tamaiti ma meaola. Ma le leai o se mea, e mafai e se afi taufaapapa o se tamai potopotoga matua, ma ia faia i se siosiomaga faaonapo nei.

Fireplace i le taulaga o le taulaga: 6 fofo mo le tofo uma ma le paketi

Totonu o le mamanu: potu 4a Architekten

  • Faʻafefea ona fai se mea teuteu teuteu mai le digwall e faia oe lava

3 Pellet Fireplace

O se tasi o masini fou i luga o le maketi a le Rusia o le sili ona taua o Pellet Bootlandlances galue i luga o le tele o le suauu tetele mai le laau excycled. Na matuā faapena foi le afi mumu, ae o galuega masani, ae o galuega eseese: e galue ma le lamatiaga o le suauu ma le ea. I le faʻatautaia o se pellet tolova, e auai se tagata, naʻo le utaina o pulu i le malosi ma le fetuunai o le eletise, auala ma le taimi o le susunuina.

I le taimi lea, o le Bellett e mafai ona leiloa le vaega o totoe o le faaupuga na o lona tau e maualuga tele, ma o le laga mea maketi e le matua atiaeina. Ae e mafai lava ona oʻo i tua ia te ia - le lumanaʻi.

Fireplace i le taulaga o le taulaga: 6 fofo mo le tofo uma ma le paketi

Ata: KINGINI-MSK.com.

4 electrocamine

O le faʻavae o le faʻagaioiga o le eletise eletise e fausia i luga o le vaʻai o le afi (e aunoa ma le faʻagaioiga o le susunuina). Ona o lenei, o le electrocamine o loʻo saogalemu atoatoa ma siosiomaga, ae i le taimi lava lea e tasi o loʻo tumau i le vevela o le vevela ona o le faʻamafanafana elemene. Lautele, feololo tau ma le tomai e taofia ai aafiaga faia electrocamine o se tasi o sili masani ma taliaina filifiliga mo le fale mautotogi.

Ia o le eletise eletise e foliga mai e sili ona moni, e mafai ona teuteuina i laina moni ma uiga.

Fireplace i le taulaga o le taulaga: 6 fofo mo le tofo uma ma le paketi

Totonu o le mamanu: Alla Ginzburg

  • Faʻafefea ona ulufale i se eletise eletise i totonu ina ua avea ma matagofie ma saʻo

5 ogaumu

O le falemoe o le maata o le maʻula, ae o loʻo mamao ese lava mai ia te ia e ala i le fuafuaga ma le faʻavae o galuega, ma e manatu foʻi i le tapuniaina o le meli. Mo nei mafuaaga uma, o le pito i lalo o le vaiposo e sili ona lelei mo se taulaga fale nai lo le magalafu.

O le Omance e tulia le potu ona o le malosi na faʻaaogaina i le vaitaimi o le vaega: ma o tuʻutuʻuga muamua i puipui o le ogaumu, ona faʻaputu lea o le potu. O le mea lea, o le teuteuga o le ogaumu i le ituaiga o piliki poʻo poloka faʻapitoa e talafeagai mo le itu i onapo nei o le a tautua foi le galuega lelei pe a talagaina.

Fireplace i le taulaga o le taulaga: 6 fofo mo le tofo uma ma le paketi

Totonu o le mamanu: Anna Moravina

6 teuteu le afi mumu

O le mea sese o le afi o se faʻataʻitaʻiga o le maʻena moni afi afi, o se sili sili ona lelei o mea o totonu. Ae peitai, ma le faʻaaogaina ma le faʻamalosia o le teuteuga, o le a avea ma se faʻapopoleina matagofie i totonu. O le le mautonu o le afi afi e mafai ona faʻatauina i le maeʻa o le pepa ma fai ia te oe lava mai Mrwall, Polyarethane poʻo piliki. Totonu o le mea sese maʻesega, lamepa moni amepa poʻo ni faʻailoga mai moligaʻo o le a atoatoa.

Fireplace i le taulaga o le taulaga: 6 fofo mo le tofo uma ma le paketi

Nofoaga o loʻo iai: Studio "Cozy offterment"

Faitau atili