Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina

Anonim

E aoga, faaletonu, autu mo le filifilia o le α-lipine, faapea foi ma foliga o le fausiaina o falelii loka a le ogalaau mai lenei mea.

Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_1

Lau pele ogalaau

Ata: Alexey polycarpov / avega ala ala

O le fausiaina o se fale ogalaau o se fatuga gaioiga, sili atu ma le umi ma e le leoleoina. O fale ogalaau o le a faia ma faʻaputuputu luga o lau '' upega tafaʻilagi mo se taimi puʻupuʻu - mai le 1.5 i le 3 masina, ae o le a e tatau ona mulimulitaʻi i le tausaga e te maua ai i lalo o le tausaga e te nofo ai. , Ona oo mai ai lea o le taimi o le taumafa male tapenaina o galuega. Aua le faʻavaveaina ma i le faʻaletausaga tulaga, peʻa le tatau ona filifilia e le tagata faʻatau mea ma le mamanu o pa.

Mama: pros ma ua leaga

O tulaga lelei o le ogalaau lapotopoto e masani ona puipuia e ala i le ulufale atu o le laumua lima. O le finauga autu o le gaosi lea o masini, o le faʻamaoni o le laʻau laʻau ua faʻaletonu, Ma o le aofaʻiga o le mautu o le suavai o le susu o le faʻamaaloga. O le fuʻa ma le gigine poʻo le plagne og toetoe a leiloa le α-teuteu uiga, ae sili le le mafai ona faʻaseʻe ai.

Lagolagoina o le fou tekonolosi mea o loʻo foia atoa le faʻafitauli e le lua-taimi le faʻalua (i le fale gaosi, ona potopoto ai lea o le fale puipui-teuteu I le taimi lava lea, o le otlindings e iai se taua tele i luga o le masani ai ogalaau - faia muamua (ma o lea e sili atu faʻamaufaʻailogaina) le uumi o le taimi.

O i latou o le a fausia se fale taumalulu mai le laʻasaga lapotopoto, o le a ou fautuaina oe e filifili se mea ma se manatu o le Lunar Groove e le itiiti ifo i le 200 mm. A o le faamaufaailoga o le faamaufaailoga, o le sili filifiliga o le a tumau i tuufaatasiga. O le mafiafia o le ua malitau i le taualuga o le muamua fola ma le taualuga keke e tatau foi 200 mm. I se faʻaopopoga, o le ulufale atu o Vedenicous e tatau ona tuʻuina atu: O le faʻaʻaisa o le faitotoʻa o le faitotoʻa e mafua ai le tele o le vevela leiloa ma le le mafaufau. Afai e manaʻomia le faʻaitiitia o tau, e manaʻomia le faʻailoaina o tulaga o tulaga tetele o loʻo i lalo o faʻamalama. I se faʻaopopoga, e ala ile faʻatinoina o le afi afi, e mafai ona suia isi i totonu o puipui puipui ma faʻavaʻa vaega.

Dmiry togotman

Faatonu o Molles

Lau pele ogalaau

Ata: VidIm kovalev / avega ala ala

Auala e Filifili ai se Pred Ceg: Tulaga Autu

A fuafua le tau o se fale laupapa e masani ona faʻaauau mai le tau o le 1 m3 o le laupapa, lea e faʻamoemoe i luga o ona uiga - fafie, e tatau ona filifilia.

1. susu

Ole tasi lea o tapulaʻa sili ona taua, aua e saʻo o ia na te filifilia le taimi o "faʻamatalaga" i le mageso ma sili ona aʻafia ai le lelei mulimuli o puipui. Tele Kamupani na ofoina faʻavavevave, lototele na faʻatautaia e le suauʻu o le 50-70%. O le fale o ia mea o loʻo faia e sili ona fausia i le taumalulu pe a oʻo lemu le laʻau lemu ma faʻataʻitaʻi e le o fananau. Sosoo ai, o le fale ogalaau e tatau ona faʻaalia i le tausaga-tasi ma le afa e aunoa ma le faʻamafanafana ma le tele o gaioiga matala, a leai se gaʻoa o faʻaputuga lautele i totonu o faʻaputuga. Ae e aoga le mea taua tele taugofie - mai le 8500 rubles. mo le 1 m3.

Aveese se umi o faʻamoemoe ma i le taimi lava ina ua maeʻa le fausiaina o le taualuga, pe a mafai ona amata le faaumaina, pe a fai e te faʻaaogaina le matutu mama mo puipui (lalo ifo o le 22% le susu). O le tekonolosi o latou gaosiga e matua faigata lava - e aofia ai le tele o faleʻiga poʻo le faʻalauteleina o le ogalaau, o se mea umi tele i le Dermonra (pe faamago le auala o le Alamanuia. O le tau o ia o le taimi amata mai le 16 afe rotables. mo le 1 m3. E le gata i le manumalo i le taimi i le taimi, faʻatau mai le matutu ogalaau ma isi penefiti: E mafai ona e aoina le faʻanoanoa i soʻo se tausaga, o le gaʻoa o avanoa, o lea o le aut o le umi o le taofi pea.

E mafai ona e taumafai e sefe, birching, mago i luga o le ea ma le le fiafia o le 30-40%, o le tau 10-12, rubles 10-12 afe. mo le 1 m3. Peitaʻi, o latou tulaga lelei e manaʻomia ona siaki lelei: E masani lava ona faʻaleagaina mea i luga (sopoia) e paʻu ai le mea e toetoe lava a le mafai i le taimi o olo ai. Ma afai e te maua se ogalaau ma se leo paʻu, o loʻo i lalo o le uta e mafai moni vaeluaina i luga - o le fale ogalaau i le taimi e tasi o le a le maalofia le mautinoa o le a le maalofia.

Lau pele ogalaau

Ata: "Ecostroy Center"

2. Fua o fafie

O le sili ona lauiloa o se brica o le pine. O le masani mea masani, o seneturi na faaaoga i laupapa tusiata. E talitonu e sili le inuina o tuuga o le taumalulu o le taumalulu worklicier, ona e le o itiiti le lelei i totonu ia i latou, ae e le o se tasi o manatu i luga o le vaitau o le lautele. Sili atu le taua o le galuega o le galuega o le galuega: Arkhangelskyky (ma lautele, o le itu i matu) e masani ona faamuta ma mama.

Tuagane mai soʻo se meaʻai e sili atu le taugofie nai lo pine, ma e itiiti ifo ma ni nai taga mata. Ae sili atu nai lo bitch, e ese mai le, o laʻau 'eseʻese ua fafaga ma e iloga i le maualuga o le susu vevela, o lea o le fungis e lavea ai vave.

Cyllinderization o mea fou na liu larch tau mai le 13 afe rotangs. mo le 1 m3. O lenei fafie e sili atu le mamafa ma sili atu le malosi o laina, o lea o le faʻafefeteina o le faʻamalosiʻau o le a tau i le 30-40% sili ona taugata. Ae peitai ae o pa mai le tulaga e sili atu ona sili atu le tetee i aafiaga o le susu ma le faamaloloina le umi umi. O pale o palealii i soo se mataupu, e sili lelei le faia o le saʻo mai lenei laʻau - ona latou le agavaʻa ai lea ile fale.

Uso mai le Chine Cardir auai i mea eli. E taua tele mo le matagofie auro auro lanu enaena, tetee i le sasaina ma se manogi ofoofogia, o le a tumau pea i le fale mo le tele o tausaga. E faʻapea lava ona iloiloina o le "Teteb" Atmospheere faʻafaigofie tele faʻamaʻi, sisii le leo o le tino. Tusa lava pe o lona fofogaina meatotino e matua tele ese, manava i totonu o le fale e matua faigofie tele. O le a le mea e oʻo i le tau, ona amata mai lea mai le 16 afe rubles. mo le 1 m3.

3. Lolomi ogalaau

O le lautele o intervency lalagaina nofoaga maualalo e faʻalagolago i ai, o le a le fuafuaina le vevela o loʻo teuina meatotino o puipui. I le ogatotonu o Rusia o Lusia, o le sili sili ona manaʻomia o loʻo faʻaaogaina i le sili atu o sapalai o le 240-260 MM, faʻatagaina le lautele o le Grove o loʻo i totonu o le Groew (o le sili ona lelei). E lava lava lea o le fale o le vaitau, ae o le faʻataʻitaʻiga ua faʻaalia ai e faigata tele ona faamafanafana tele se fale i le auala vevela - ma e le mafai foi ona maua se mea faigata faamafanafanaga i nofoaga. E fautuaina e tagata atamamai fale taumalulu fale mai le log o le 280 mm i le lautele.

Lau pele ogalaau

O le teuteuga o le fale ogalaau o le a masani ona fusifusia faamalama ma se tuufaatasiga ma handis basines i luga o verandas ma balconies. E le mafai ona manatu maualalo i le matafaioi o le tele o le taualuga o le taualuga - o mea uma e lua ma teuteu (e taua tele e faʻatulaga saʻo). Ata: Molles

Matau o le lapoa o leisi ulufale faʻamalosi le tau o le tau o le 1 m3 o le laupapa, ona o le matua matutua matua ua avea ma faʻaititia. O le maualuga maualuga o le 400 mm, ae o ia vaega e na o le talosaga ma se faʻaopopoga o le faʻaaogaina o le aofaʻi e oʻo i le 30%. Afai e ofo e le kamupani se tuagane o le ese le mafiafia i le tasi tau - o se mafuaʻaga e mataala ma sili atu le faʻaeteeteina le iloiloga lelei o oloa.

4. GALUEGA LELEI

O piliti o loʻo gaosia ai i luga o le sili ona malosi liliu ma mimilo ma milling faʻapipiʻi. O meafaigaluega e matua mamao lava, le gata i lenei, e iai le meatotino ile taimi e tape ai, ae le o kamupani uma e puleaina lelei oloa oloa. e mafai ona tuua Brica le aoaoga curved a itiiti, lea e faigata ai ona faatuina i latou i le puipui, po o le faaletonu tele o le a faigata ona aveesea i le taimi o olo. Lelei, ave le fale ogalaau sili atu i le fale gaosi, ave i le fesoasoani o se poto masani kamuta e manaʻomia le sui o vaega faʻalenatura i nofoaga.

O leisi gatance e ootia ai le tulaga-o le muamua aʻoaʻoga o le brica e tatau ona o atu i le fale gaosi, a leai e faigofie i le auala e mafai ai ona ulufale i le fa vaiaso i le lua vaiaso.

Lau pele ogalaau

Totonu o le fale ogalaau aso e mafai ona tuu ese i le tele o sitaili. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻailoga sili ona lauiloa o Scandinavavia, uiga uiga o le - tatala i luga, o le saʻo o le moli moli i teuteuga, mama i luga o le wondows. Ata: "Ecostroy Center"

Auiliiliga ma tekinolosi

Laina ogalaau e masani ona tuʻuina atu i mea faitino i le faiga o le saunia-faia domocons - o le umi umi, ma pu o loʻo filifilia i luga o masini. Faʻafetai i le saʻo o le saʻo o vaega, e le manaʻomia le muamua fale o le fale e faʻapipiʻi i luga o le nofoaga gaosi, pei ona latou faia i le taimi o le tufuga masani.

O le lelei o le ogalaau puipui o le la faʻamaeʻaina o nisi taimi e faʻaititia i nisi taimi e lanu. Moni, e manaʻomia le faʻatauina atu o mea lelei i luga.

O le faia o se tagata domoccommpt mana mafai ona fai e tusa ai ma lona lava galuega-e le afaina ai le tau. Ae e te leʻi faia se faʻatonuga, e tatau ona e filifili i luga o le ata o puipui.

Foliga o le uumi o le umi

O le fale na maua ai le tulaga masani o le sosaiete (Lunar) groove mo Rusia laupapa laupapa. I le gaosiga o le vaega o loʻo faʻatino i le faletusi i le tasi pasi. O le Groove e matua lamolemole, e mafai ai ona faʻaaogaina le manifinifi manifinifi le faʻamaufaʻailoga o le faʻamaufaʻailoga. Ae ui i lea, o le karavan galuega e le mafai ona aloese mai: Ona o le tamai curvitut ma isi mea leaga, e le fufusi i se tasi.

O nisi Kamupani (mo se faʻataʻitaʻiga, Vyatky Houth, "Eco-O latou", i matu o vaomatua) ua faʻamautuina ai le gaosiga o Zineland. O loʻo iai foʻi se faʻasolosolo foliga, ae ole i pito i lalo o loʻo latalata i pito, ma i lalo o le ogalaau, o loʻo filifilia le au lagolago i lalo o latou. O ia se ata e tupu ai le puipuia o le faʻamaufaʻailoga mai le susu mai le susu, faʻafaigofie le faʻapopoleina o puipui (ma e sili ona lelei - e faʻatagaina oe e fai e aunoa ma le faʻapipiʻiina o puipui. E moni, ona o le tele o taimi - taumafaina o le gaosiga o le gaosiga ma o se sili atu le toe faʻaleleia o mea mata mata, o le brica ma se mea leaga o le a tau le 30-40% sili ona taugata.

Ituaiga o tulimanu

O iinei, le tele o inisinia ma tagata fau fale e fiafia foi e alu faapitoa ma filifili se talanoaga masani "i totonu o le pesini". Talu mai le fetaui (pei o le lima-faia) e le manaʻomia, o loʻo i ai pea le ipu "i lalo o le" lalo "- ina ia e puipuia ai mai le susu.

Lau pele ogalaau

Ata: Vladimir Grigoriev / Curda Media

Toagafale ma tuatu o loʻo toe teuteuina le fale ma seasea feololo, ae faʻateleina le taumafaina o mea e le 5-10%. I se faʻaopopoga, pe a ave taʻavale, faʻamalamalamaina i le soʻotaga sone (o le ipu ua "faʻaalia"), o loʻo afaina ai o le fale o le fale. Ae ui i lea, o le taimi mulimuli e faigofie ona manumalo ma le fesoasoani i le aso nei o aso nei "Kurdyuk" - o se uumi laupapa laupapa, o le a tulia i totonu o le au o le pefu. O le tau o sea "faʻaleleia" e maimau - seʻia oʻo i le 200 rubles. Mo ipu taitasi, ae i le lautele (sili atu nai lo 6 m) pa ma i le faia o vaega, latou te le le amanaiaina.

A itiiti e faʻaola ai o le a faʻatagaina le "i le itu" ina ia tipi e aunoa ma se toega, na latou aʻoaʻo ai foi i le faʻatinoga. Ae ui i lea, o le tulimanu o le a manaʻomia e tuu ai laupapa e faʻaseai ma puipuia mai le susu.

Ituaiga o lumanai

O latou lua - o le Sophobes (fausia mai ogalaau) ma le faʻavaʻa (fafine). O le muamua e sili atu ona aulelei i fafo, sili atu le tele o galuega ma laina lanu ma, i le sili atu, matua lava faanaunauga o agavaa o matai. I se fausaga faʻapea, o le vaʻalele e faʻavae i luga o le aupito sili ona malamalama (tamoʻe) ma se uila o le pale i luga o le tapuvae, ma o latou pito i lalo o le faʻauigaina o le tulimanu o le faʻaaloalo, ma o latou pito i lalo o le faʻatupuina o le tulimanu o le faʻaaloalo, ma o latou pito i lalo o le faʻauiga o le tapulima. I le tulaga lea, o faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le iuga ma puipui e tatau ona oso aʻe, a le o le aloese mai tautau o le pito i luma ma / poʻo le fevae o puipui. E le gata i lea, seʻia o le faaiuga o le solomuli, e aoga ona aua le gaoia se puaʻa o le ptuston ma faʻatulaga ai le solofanua.

A o le Skeleton Procelon Rafters i le pito i luga o le tulaga e faʻavae i luga o le tasi i le isi poʻo luga o le faʻaseʻe pa. O tulaga faatauaina o mea o loʻo tumau pea, mea uma e faigofie ma faʻatulagaina. Ma e tuʻuina atu i totonu o le faʻatonutonuina e fesoasoani ai i le tausiga o ulutala hepboards poʻo le faʻapea o oAves, sasaina i le pito i lalo o vae.

Faapipiiina o le utupoto. Mai le itu o le malosi e sili atu le taufetuli i le vaivai o le falai, ae i totonu o puipui pito i luga, e tatau ona tipiina i lalo o la latou mea lilo. E le ofi i isi tufuga, o nei ua faʻatino e faʻaaoga ai se filifili ma se tagavai, o le a le tele o tagata faigaluega tagata faigaluega e taua tele. E tatau i le pito i luga e tatau ona avatua le malamalama o le pusa atoa o le fale, ma ma se ie mativa poʻo le faʻatauaina, o le a le tupu, ma o le fola e mafai "e mafai ona" e ona ".

Lau pele ogalaau

Mo le faʻamau sea i le va o pale, faʻapitoa o le au paluga (a, b) o nisi taimi e faʻaaogaina, ae o lenei metotia e sili atu taugata nai lo le afa taimi taugofie nai lo le 'afa. Filifilia o se ogaumu ma le sili ona lelei o le suauʻu (B, D), ua ia molia mo le teteʻe ia Aperaamo ma le susu. Ata: Nemid, "Vgt", Pinotex, Teknos

Puleaina i luga o le solomuli

O le aitalafu mai fou na tanumia i le faiga o le sologa lelei o le tausiga. E tatau ona tatou masani ai, tusa ma le tasi i le masina pe lua, o mai i le upega tafailagi ina ia mautinoa o le sling sliding spings mafai ona una i luga o le prortin scacks mai le solomuli. E le gata i lea, e manaʻomia le aveeseina o le kiona ma le asiasi i le pa, aemaise lava i tulimanu, mo foliga mai o susu susu ma fungas. Ma le afaina o le tau (ROW Autumn ma mafanafana taumalulu), o le sili atu tulaga o le a manaʻomia. Mulimuli ane, ae e te leʻi amataina le faaiuga, e manaʻomia e fua mai le soloia o puipui taʻitasi ma le tolopoina o le faʻamalamalamaga o fafie (e tatau ona i ai i totonu o le 12-22%). O nei galuega uma e mafai ona tuʻuina atu e se fomaʻi faʻapitoa mai le faʻalapotopotoga na fausia ai se fale ogalaau; O le tau o le tasi tausaga, mo se faʻataʻitaʻiga, i le Moncow itulagi, e tau, pe a tutu ai. Fuafua i le tele o le fale ma le lavelave o le poloketi.

E oʻo lava i le fale ogalaau na faia o se laupepa mago e tuʻuina atu se solomuli i le 3%, o lea pe a faʻapipiʻi puipui i se faletaele ma le laulaau o le laulaau, o le slidy doom ua faʻaaogaina.

Vaega o le fausiaina o le fale

Olo o le a avatu ai se fale laupapa ma faʻaititia le tafe o vali. E mafai le amataina o lenei galuega, e aunoa ma le faʻatali mo le pito o le faʻateʻaina o le mea taua, ma o le fesoasoani sili i ai o le a avea ma tulimanu tulimanu (Burgarian). O le mea faigaluega e mafai ona faʻaogaina i se tisiki ma se paʻu paʻu (P80 poʻo le P60) poʻo le Steel ma Nylon Blosh - o le a faʻavaveina le auala o le a sili atu. Ina ia fufulu le ogalaau i tulimanu, faʻaaogaina pulumu ma discs o tamai lapoa poʻo se masini malolo ma se nofoaga faigaluega "uʻamea".

Faʻaititia le ono ono o le foliga mai o le tele o taufetuli aʻo faʻamamaina le ogalaau e fesoasoani ai i le umi o le tipiina o le le loloto o le 30-40 mm e faʻaititia ai le fasifola i totonu o le laupapa.

O le fale mai Breven ma se masani masani o le Lunar Guove e manaʻomia e fai ai se parcule harness poʻo se laina vavaeina libbon, o loʻo tulia, manu. I le taimi lava e tasi, latou muamua careated le avanoa i le va o le pale muamua ma le lona lua (fafo ma mai totonu), lea - i le va o le lua ma le tolu ma isi, e faataamilo i le fale, e aofia ai le puipui i totonu.

O sea poloaiga e fesoʻotaʻi ma ni mea faigaluega mo ni galuega, aemaise lava pe a fai o loʻo matou talanoa e uiga i se fale e lua-tala, o le mea e tatau ona siʻitia ai vaomatua. Peitaʻi, e le mafai ona gagau, eseʻese le fale ogalaau o le a glan, ona o le iʻuga o le tuʻituʻi o taʻitasi, o le puipui e avea ma le milimita maualuluga. O le tau o tagata faisua - mai le 150 rubles. Mo le 1 p. m (mai le lua itu).

Ile taimi mulimuli e sili ona manaia, ae i le taimi lava e tasi o se tagata tali sili atu - atavali. O le asō e leai se le lava o le nonoina atu o le lafoina ma le lafoina o ni vaega o le laupapa i le fafie, ae le o mea uma e maualuga atu O le mea lea, o polofesa e tatau ona faia ma le gata o faamasinoga ua maliu. A faʻamamaina atoa le matutu, e faigofie lava ona fuafua le paolo i itu eseese ma le tele o le moli, faʻapea foi ma le siaki mo le soʻona faʻaalu ma le feutagaiga

Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_9
Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_10
Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_11
Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_12
Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_13
Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_14
Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_15
Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_16
Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_17
Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_18
Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_19
Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_20
Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_21
Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_22
Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_23
Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_24
Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_25
Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_26
Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_27
Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_28
Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_29
Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_30
Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_31
Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_32
Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_33
Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_34
Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_35

Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_36

Doumcomplekt mai le lamepa tapuni ua sauni mo le Fono Aoao. Ata: VidIm kovalev / avega ala ala

Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_37

E le o se mea e le manaʻomia le tolopoina o le amataga o le galuega, aua o le teuina umi, o le parika ua amata ona tupu. Ata: VidIm kovalev / avega ala ala

Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_38

A tuʻu le palealii taʻitasi, e tatau ona e siaki le saʻo o le itu o le itu. Ata: VidIm kovalev / avega ala ala

Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_39

Faʻatinoina aitema ma faʻasalaga, pei o se tulafono, e le manaʻomia. Ata: "Valena"

Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_40

O luga o le nofoaga e filifilia na o nisi fale ma faamoega i lalo o le utupoto o luga. Peitaʻi, e mafai ona faʻatumauina le mulimuli i puipui uʻamea. Ata: "Valena"

Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_41

O le Samstum Wendon ma le Taua o le paʻu o le tau o le a tau sili ona taugata ma le naʻo le puricess malamalama i luga o pou. Ata: "Valena"

Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_42

Upton Sve ops i luga o le faamafanafanaga - o lomiga o le oona o le pito i luga o pale. Ata: "Ecostroy Center"

Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_43

Pa puipui mai logs ma le Hussian Anditumua Minove e tatau ona maua. Ata: Vladimir Grigoriev / Curda Media

Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_44

A o le Finnish lomiga e mafai ai ona e faia le kesi o le faapipiiina o le faapipiiina. Ata: Vladimir Grigoriev / Curda Media

Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_45

O le portito po o le veranda e tatau ona faʻaavanoaina muamua ma le faʻatauaina ma le fale. E manaʻomia lenei mea ina ia le siʻitia ai le vaega pito sili ona pupula mai le fale. Ata: Vladimir Grigoriev / Curda Media

Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_46

E masani ona tolopoina le masini o cunt pusa i le pito i tua o le pito i luga o le pito i luga, ma ua atili ai ona maua ni mea e le au uso. Ata: Vladimir Grigoriev / Curda Media

Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_47

E mafai ona valivali le pito manava manava, ma e laititi ifo nai lo tuuga. Ata: Vladimir Grigoriev / Curda Media

Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_48

Lagolagoina pou e tatau ona sapalaiina ma le filo le mautonu taui. Ata: VidIm kovalev / avega ala ala

Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_49

O le aotelega o le maualuga o puipui o le fale e lua-faleoloa faia o lita fou ogalaau pepa (a) o se taunuuga o le solomuli e tatau ona faʻaititia i le 15-30 cm, o lea e feoai uma ai o le 15-30 cm, o lea o mea uma o loʻo taofia ai ma o lo o feoai i le 15-30 cm, o lea e mafai ai ona sologa lelei mea uma. Ata: VidIm kovalev / avega ala ala

Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_50

Luga o pusa pusa o faamalama ma faitotoʻa o loʻo aofia ai avanoa e oʻo atu i le 10 cm. Ata: VidIm kovalev / avega faʻasalalauga

Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_51

Lea ua tumu i le vaivai o le polesi (palaulus poʻo mea e faʻavae i luga o le synthetic fiber) i totonu o le afifi susu. Ata: VidIm kovalev / avega ala ala

Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_52

I le leai o le puipui i totonu, lea e mafai ona tatalaina fata, faʻaputuputu le mamanu ma le tautau o manu feʻai, faʻamalosia le nofoaiga

Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_53

O le pale na pipii ma laupapa laupapa ma le lapoa o le 25-30 mm, e le o se sitepu e le sili atu nai lo le 1.5 mita: "

Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_54

Afai e tatau ona ulagia se brica i le umi, faʻaaoga fesoʻotaʻiga loka ma / poʻo uʻamea faʻapipiʻi ma papatusi. Ata: VidIm kovalev / avega ala ala

Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_55

O lo o faʻapipiʻiina foʻi utupoto ma taʻavale o loʻo faʻateleina foi e faʻaaoga ai le aumea faʻapipiʻi.

Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_56

Afai o le masini e i ai papatusi ma le kuata ma valiina a latou vaega, ona mafai ai lea ona e faia e aunoa ma le malifa. Ata: "Ecostroy Center"

Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_57

O le mata pito i luga ua tapunia ma Lainbania. Ata: "Ecostroy Center"

Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_58

Faatasi ai ma le pa o faamalama, o loʻo faʻatinoina le faʻailoga e tusa ma le ola aʻe (o le nuʻu e tatau ona puipuia mai le la ma le susu). Ata: "Ecostroy Center"

Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_59

I le fogafale lona lua e mafai ona e aoina le faʻavaʻa o le taimi-potu potu potu, e aunoa ma le faʻagaloina o le puʻeina o faʻapipiʻi ma taui avanoa. Ata: "Ecostroy Center"

Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_60

O pa puipui e ufiufi i le Pormorry Las ma vali, taofiofia deco-ray mo le 7-9 tausaga. Ata: exaterna ovchinnikova / avega alalauvale

Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_61

O le faamau o fulufulu mamoe o le tolu taimi sili atu taugata nai lo Jute. Ata: "Ecostroy Center"

Paʻu ogaumu fale: O le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le fauina 11456_62

Seleselega ma se lipine faigofie. Ata: "Sibterm"

5 aoga soviets

  1. Aua neʻi faʻasaoina i luga o le fausaga faʻataʻitaʻi (o loʻo faʻaleleia ai le lelei o le fausiaina.
  2. Afai, o le iʻuga o le le saʻo o le teuina poʻo le le talafeagai tulaga, i le vaitaimi o le solomuli, na pogisa, e mafai ona e taumafai e maua le muamua lanu, e faigofie atu ma sili atu le faʻatuatuaina toe ufiufi ma ufiufi i se tala faatatau o le tufuga po o le vali ma le tagata matau vali.
  3. Faatasi ai ma se lapoa lapoa, e sili ai le faia o lisi matala ma avanoa, ina ia sili ona leaga le platbands i puipui. O lenei taotoga e faʻataunuʻuina saʻo i le fale gaosi.
  4. O pusa i totonu e sili ona lelei mai le larch po o le ok. Afai e te ofuina ma polesi latou, e mafai ona e faia e aunoa ma le masoa (ae le o ni platbands).
  5. E tatau ona matua le fiafia i le pronacon i le valiina i le postiket pe tapuni ma le teuteu ie lino mama.

O ituaiga uma o laupapa laupapa e i ai lona lava tulaga solomuli tulaga. Ona o lea, o pa puipui masani e maua ai se solomuli o le 7-10% o le maualuga i le tausaga, ma faia i le ea-matutu tupe siliva - 5-6% mo le 4-6 masina. E mafai ona e amataina galuega i totonu pe a uma lenei vaitaimi. E tele auala e faʻateʻa ai le faʻagaioiga o faʻafitauli pe a uma le solomuli o se fale ogalaau. O se tasi o latou e taoto i le mea moni o le sitaimous o le anditumin o le a le itiiti ifo i lalo o le log radius. Ona palu ai lea o le shorvna e pei o mea uma, o mea uma e sili atu le mafiafia o le tasi. Afai o le a saʻo e tagata o le a fetaui ma le lapoa o le ogalaau, ona faʻapipiʻi lea o ni faʻavaʻa, e le faigofie le auvae, e le faigofie i le au faʻalapotopotoga.

Sergey Smirnov

Pule Sili o le Valentine kamupani

  • Faʻafefea ona Faʻatulaga le Fale i luga o le VLT: Manaʻoga mo Ils ma Fafo Nofoaga

Faitau atili