Faapitoa Faʻasalalauga: Tagata Tausi Tulafono

Anonim

O le fola o loʻo lomiaina ma le pomu pciselain, e manaʻomia ai le sili atu le popole i le tausiga sili atu pe a le mama. Matou te taʻuina o le a tulafono e aoga i le mea e le amo o ia.

Faapitoa Faʻasalalauga: Tagata Tausi Tulafono 11461_1

Dazzling glitter

Ua atagia mai i le pito i luga o le poletili le malamalama ma fatuina le lagona o se sili atu o le avanoa o le avanoa. Ata: Ceramicas Mimis

Vaega o le tausiga ma le puipuia mai le faʻaleagaina o le poletini o poprimlan cycwware e fesoʻotaʻi ma le tekonolosi o lona gaosiga. Ina ua maeʻa le taʻele, o le gaʻo tele o le fusi o loʻo olo i le tele o tulaga ma ni tisiā faʻapitoa, suia lava i luga o discs ma se tamai fatu. O le iʻuga, o le pito i luga o le pito i luga o laʻau, ma mea ma le pupula o le lanu ma le vaʻaia vaʻaia o lanu lanu e maua. O loʻo faʻaaogaina muamua ma le totonu o le fola o le fola ma pa, na mafua ai ona faʻaalia le matagofie o kotetila, pou pou, faasitepu.

Dazzling glitter

Ceramics mo le toe fuatia o le maamomoia ma le ata o le maʻa masani, ae e iloga e uiga sili. Ata: Tala o Ceramica

Ina ia faʻasaoina le matagofie o feusuaʻiga ma pa o loʻo lomia ma le pomu punicelaini, e tele tulafono faigofie e tatau ona faʻatinoina, amata saʻo mai le fola. I le taimi o faʻapipiʻi, o le faʻailoga i luga o mea o loʻo faia e se penitala masani ma le kalafi rod, talu ai e faigofie ona fufulu ma le ie susu. A o le i faia le auala i luga o le auala e mafai ai ona faʻapipiʻiina le fusi i se fusipasi poʻo le faʻaaogaina o le puipuiga malu i luga e faʻaititia ai le ono o nofoaga. Ina ua maeʻa le galuega, e faʻaaogaina le faʻamutaina o le faʻaaogaina ma se vaivaiga vaivai o Hydrochloric Acad (5: 1) poʻo se faʻapitoa faʻamamaina. A uma lena, fufulu ma vai mama. I le lumanaʻi, seʻia maeʻa ona faʻamamaina isi galuega faʻauma, o le a tumu i luga i se ata, ma puipuia ai faʻasaga i palapala ma otaota.

Dazzling glitter

I luga o le susu o le foloina o le fola e faigofie ona see. E leai ni faʻafitauli pe a fai o oe i luga o le tulaga faʻapitoa e faʻagaioi ai le paʻu o le microerosy, maua ai le suavai o le vai. Ata: Geotiles.

O le pupula o le polesi fola o le a le oti pe a tasi le taimi i le tausaga e faʻaaoga ai se faʻapitoa puipuiga puipuia i luga, ma mo le sili ona lelei le faʻamamaina o vai susu. E i ai tulaga lautele mo le filifilia o se faʻamamaina o le faʻamamaina mo pocevin geneware fuafua i le ituaiga o filogia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o nofoaga mai pia, kofe, coca-cola, toto, toto aveese alkaine forcents (fale ma le mamafa s). Faatasi ai ma le palealii, sima, vaitusi, acids (chlorine povi) o lo o feagai ma ni au polo. Toetu, Candle Wax, Glue, Chewing Gum o le a mou atu i lalo o le malosi o le fofo o sologa (peoorine, Acefone, Nifrogeenin, Nifrogen

Faapitoa Faʻasalalauga: Tagata Tausi Tulafono 11461_5
Faapitoa Faʻasalalauga: Tagata Tausi Tulafono 11461_6
Faapitoa Faʻasalalauga: Tagata Tausi Tulafono 11461_7
Faapitoa Faʻasalalauga: Tagata Tausi Tulafono 11461_8

Faapitoa Faʻasalalauga: Tagata Tausi Tulafono 11461_9

Maloloina Grace i Painsins (Utakol) (4243 Rullas / l). Ata: Likool

Faapitoa Faʻasalalauga: Tagata Tausi Tulafono 11461_10

Glutuclean (Pafus) Pafus (700 Rullas / l). Ata: papupuni.

Faapitoa Faʻasalalauga: Tagata Tausi Tulafono 11461_11

Wax ma Stone Wax (Utakol) (2204 Rus / L). Ata: Likool

Faapitoa Faʻasalalauga: Tagata Tausi Tulafono 11461_12

Faʻaaogaina Pasta Mangia Macchia (Bellunzoni) (0.25 kg - 890 rubles). Ata: Bellinzoni.

Poʻoleina o le poletini pūlēmū o le a tautua mo se taimi umi ma e le sau ai faʻafitauli faʻapitoa ma le tausiga agavaa. E tele ni tulafono faigofie mo puipuiga mai le filogia. Muamua, tuu se fala ma se uila aʻo leʻi ulufale i le potu ma pusa uila. O le a aoina o ia mai le auala i luga o le paā o le oneone ma ni tamaʻiʻa. Lona lua, aua e te telegese ai ma le faamamaina. E ui i le ofu maualuga, o le laufanua o le tusi uaua ai e mafai ona faʻaleagaina e mea e tutusa vavalalata i ai. Ma le mea mulimuli, aua le faʻaaogaina le pase ma le paʻu i le taimi o le seleselega, e aofia ai mea e oʻo mai ai, o lea ua siʻitia ai le paluga poʻo le puipui o le tino. Ae, malilie, o ni taimi o le poleti manifinifi o le poplelain, e le taua i luma o le le taua o le mea - matagofie, lanu, o le loloto o le mamanu.

Julia cunonova

Fuafua Ceramica Macleting faatonu

  • Faʻafefea ma faʻafefea ona viliina le pa pupuni

Faitau atili