Totonu o se tamai fale mai: gaioiga galue i le matagofie o le faatinoga

Anonim

O Lakiction Forgee ma O faʻamatalaga matagofie e tuʻufaʻatasia i le mamanu o lenei St. Petersburg fale mautotogi.

Totonu o se tamai fale mai: gaioiga galue i le matagofie o le faatinoga 11469_1

Totonu o se tamai fale mai: gaioiga galue i le matagofie o le faatinoga 11469_2
Totonu o se tamai fale mai: gaioiga galue i le matagofie o le faatinoga 11469_3
Totonu o se tamai fale mai: gaioiga galue i le matagofie o le faatinoga 11469_4
Totonu o se tamai fale mai: gaioiga galue i le matagofie o le faatinoga 11469_5
Totonu o se tamai fale mai: gaioiga galue i le matagofie o le faatinoga 11469_6
Totonu o se tamai fale mai: gaioiga galue i le matagofie o le faatinoga 11469_7
Totonu o se tamai fale mai: gaioiga galue i le matagofie o le faatinoga 11469_8
Totonu o se tamai fale mai: gaioiga galue i le matagofie o le faatinoga 11469_9
Totonu o se tamai fale mai: gaioiga galue i le matagofie o le faatinoga 11469_10
Totonu o se tamai fale mai: gaioiga galue i le matagofie o le faatinoga 11469_11
Totonu o se tamai fale mai: gaioiga galue i le matagofie o le faatinoga 11469_12

Totonu o se tamai fale mai: gaioiga galue i le matagofie o le faatinoga 11469_13

Ata: Manatu o lou fale

Totonu o se tamai fale mai: gaioiga galue i le matagofie o le faatinoga 11469_14

Totonu o se tamai fale mai: gaioiga galue i le matagofie o le faatinoga 11469_15

Totonu o se tamai fale mai: gaioiga galue i le matagofie o le faatinoga 11469_16

Totonu o se tamai fale mai: gaioiga galue i le matagofie o le faatinoga 11469_17

Totonu o se tamai fale mai: gaioiga galue i le matagofie o le faatinoga 11469_18

Totonu o se tamai fale mai: gaioiga galue i le matagofie o le faatinoga 11469_19

Totonu o se tamai fale mai: gaioiga galue i le matagofie o le faatinoga 11469_20

Totonu o se tamai fale mai: gaioiga galue i le matagofie o le faatinoga 11469_21

Totonu o se tamai fale mai: gaioiga galue i le matagofie o le faatinoga 11469_22

Totonu o se tamai fale mai: gaioiga galue i le matagofie o le faatinoga 11469_23

Taofiofi le agamalu

Ata: Manatu o lou fale

O se tamai fale mautotogi i luga o le Stixgrat itu o le avea ma se mea ofoofogia o le maofa mo le tama o le tagata faatau. Ae le o le amataga nai lo tagata atamamai na mafai ona manavaina o le ola i puipui tuai, e le naʻo le faʻatulagaina o le avanoa o le avanoa i lalo o le taimi talafeagai.

O se potu malolo ese na manaʻomia, potu (tuʻufaʻatasia potu malolo, potu malolo ma umukuka, o le penefiti o le i ai o le lona lua ua faʻatagaina) I le sitaili o le Honcon i totonu o le i ai i le tu masani masani, sa ou manaʻo e fesoʻotaʻi ma faʻamatalaga vasega.

E eseese paolo o lanu efuefu i le pa o le tino faʻamatalaina nai leo vaevaega i le potu aʻoga ma tautua o se mea lelei lelei mo le potu malolo ma potu moe i le potu malolo ma potumoe.

Taofiofi le agamalu

I tua o faitotoʻa o le umukuka, masini fufulu ma le mamafa o le vai o le ituaiga faʻaputuga na natia. O le talieleele o loʻo faʻamamaina mai le vali tioata

Toe fausia

O le sikuea potu ma le fa o le faʻamalama i le tasi itu ma e aunoa ma le lagolagoina i totonu na faʻatuina e tusa ma le muamua umukuka sone ma le faletaele. O le pa i le va o le l-sping alavai ma le umukuka teisi teisi agai atu i le mea mulimuli. O taualumaga na mafai ona siʻitia teisi atu ma o lea na i ai se avanoa e faʻatupu ai ni nai lose ma le potu i tua, ma le potu faʻalua i ai. Na fausia ma le itiiti ifo i le loloto - faʻataʻitaʻiga, i le pito i lalo o faitotoʻa ma fafo o faitotoʻa puipui, lea e aliali mai i le tau o le laumua, fuafuaina i seevae.

Taofiofi le agamalu

Umukuka

I lenei fale e maualuga (3.5 m) taualuga. Faatasi ai ma se tamai vaega ma le musu, o le soona faʻalauiloaina o le auala o gaioiga e na o se tupe na manaʻomia le faʻaaogaina! I totonu o le umukuka ma Hallway teuina Kapetifi e tele atu nai lo le masani ai, maualuluga: O mea e sili ona faʻaleleia e ola ai i vaega sili ona tele, e leʻo se faʻafitauli mo ia. O fea o le "aoga" faʻaaogaina o le maualuga e le o manatu, o se mea manaia na faia: i lalo o le sili ona faʻamanatuina le laupepa i le nofoaga o loʻo galulue ai ma le pepelo. O le tutusa masani lava e ō atu i luga o le puipui i luga aʻe o le faitotoʻa o le potumoe, ma loloto kapeneta faʻafeagai ma le laupapa sa faʻaputuputu ai le ipu tioata, ma aumaia pa o le ea.

Taofiofi le agamalu

Potumoe

Lipea

Sa tatau ona suia le fao. O vaega fou na fausia mai i poloka pa ma Mumumu, na faamilomilomilo solosolo i Plasterspin, o le faamalama tele. Sui tagata simiso e sili atu le matagofie ma malosi. O puipui na faʻapipiʻi ma vali, ona filifili lea o le Preantum. O le fola na faʻamalieina ma se plecelain paʻu ma lauminate i lalo o le zewrano. Mo le sili atu le usitaʻi ma le manatu o faitotoʻa taʻitasi o loʻo i totonu o le faletaele vali i itu uma e lua i lanu eseese.

O le ata o sone taʻitasi o loʻo faʻamatuʻu atu ni moli, i totonu o le potumoe "staderates" vaneina sosoʻo mai le aisa, i tafatafa o le kalama o le malulu ma le filemu.

Taofiofi le agamalu

E tusa ai ma le manatu o potu taʻitasi, na valiina le faitotoa i lanu eseese: mai le itu o le potumoe, o le faitotoʻa lona lua, i le ala savali, - paʻepaʻe

Fausaga

O se taulefoa faʻatasi ma faʻatusa masani ma ni nai mea, ae o ni leo manino na potopoto mai o se paso le matua, mai le sili ona fuafuaina lelei. Muamua o mea uma, o se mafaufauga lelei lea ma auala talafeagai o gaioiga ma mea fiafia i tuaoi tuaoi. O le mea fiafia, o le faitotoʻa i le faletaele ma le ala savali i le nofoaga e mautinoa mautinoa mautinoa i le Afladini mataupu faʻavae. O le faʻata i le alatele i le alatele ma le faletaele e faʻalauteleina le manatu. O le palasitika avanoa o loʻo faʻataʻitaʻi e le tele o vaalele. O le moli efuefu lanu lanu e faʻaleleia ai le lagona o le ea tele i le fale mautotogi atoa.

Taofiofi le agamalu

E mafai ona e alu mai le potumoe i le faletaele ma mai le alatele, e matua talafeagai. Ma le isi, o le faitotoa e foliga mai o le mataupu faavae o Atina-itu, ma malamalama mai le faamalama i le ala savali

Deortive desor

O le ata-style astorctivectives a le Bureau e afua ai i totonu o le galuega o faatufugaga, liliu i latou i se aoga ma orgisic vaega o le avanoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina vaega o vaega o loʻo toe gaosia ai le lelei i luga o upega tafailagi ma isi. Lenei, e tusa ai ma le tagata faʻatau, ma ua uma ona faʻatinoina le ata).

Snow-White Gyptum Bads-Mopuʻua e ala i le metotia ia lava ma ma le le faʻatagaina le faʻasino atu i le faʻataʻitaʻiga, e tusa o le fale lava na fausia. Uma - i le potu malolo ma potumoe - faʻapipiʻi i puipui. I le potu malolo na faia ai se elemene o le taaloga: faʻapipiʻi i le panno tolopoina i le tausiga mo le tausiga o vali. E foliga mai ua faʻamaloloina le Bad-Grant ia i latou ma toetoe lava o se faʻamoemoe.

Taofiofi le agamalu

Faʻafetai i le faʻata o le faʻata o le fale puipui, nofoia avanoa i le taualuga i le pito o le alatele, o le avanoa o le sone atoa "

O le fale mautotogi i le fale pito i tua na toe fausiaina, fausia i le tusa o le 1900, o faamalama e le amanaiaina le auala. O se auiliiliga galuega e le faʻataʻitaʻia tagata faʻatau, ma le manatu: "E te iloa foi le mea lea e tatau ona i ai," mai nei upu e faʻalauiloaina ai galuega. O le tulaga taua o le sili lea o le faʻamalositino o le faʻatinoina aʻo le i liliu ai le aufany - naʻo le 5 masina, e aofia ai le mamanu (na maua le meaalofa (le meaalofa i le aso fanau a le Tama). O o matou manatu uma na talia, e aofia ai ma fofo talafeagai mo le tumutumu o puipui (tioata, malupuipuia), o loʻo momoli atu le fale mautotogi i le maualuga o le maualuga. Na filifili le masini gaoi e o mai i luga i le umukuka module, na natia le kapeneta ma ua natia le vai o le vai.

Anna Belyaevskaya, Natatalia Step.org

Tagata mamanuina, tusitala tusitala

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Totonu o se tamai fale mai: gaioiga galue i le matagofie o le faatinoga 11469_31

Designer: Anna Belyaevskaya

Designer: Natatalia strorton

Matamata i luga

Faitau atili