Paketi lipea: E faʻafefea ona faʻaititia le tau

Anonim

Ina ia toe faʻaleleia le fale poʻo le fale mautotogi e le o faʻaleagaina le atotupe, e tatau ona e faʻalelei lelei le faʻaaogaina o tupe faʻaalu. Matou te taʻuina pe faʻafefea ona fai lenei mea i le fuafuaina o leʻasaga ma le taimi o le gaioiga ia lava.

Paketi lipea: E faʻafefea ona faʻaititia le tau 11479_1

Sauniuniga mo le Toe faaleleia

Ata: Asiasi 211 / Fodialia.com

Soʻo se gaioiga tele-tele e tatau ona saunia. A o le i amataina le toe faaleleia, o le galuega faʻafou e tatau ona atiaʻe ma / poʻo ni tusi iloga, ia e tusa ma le faʻatulagaina o galuega ma galuega. I lea laasaga, e le mafai ona faʻatopeʻapeina ma, pe a fai e sili atu ona liliu i le aufaʻi faʻapolofesa ma tagata mamanuina - o le a liliu ese le faʻatauga.

  • Faʻafefea ona sefeina le toe faʻaleleia ma faʻatulagaga o le faletaele: 6 tulaga galue

Faʻafefea ona sefe le tupe i le sauniuniga tulaga

Afai na e toe maua ni tau teuteu, o le mea lea, e te manaʻo e faʻafou ai le faʻauma, sui mautotogi, faitotoʻa ma meaafale, o tautua o le tusiata o le a le manaʻomia. E mafai le faʻafesoʻotaʻi atu le ata faʻataʻitaʻi ma le faʻatonuga o le lumanaʻi o le lumanaʻi, ae 7-10 le afe o le a totogi mo le ata vaʻaia, ma le tau o le tolu-potu.

Faatasi ai ma se pamu faavae, e sili atu le faʻaaoga lelei o feutagaiga ma faʻauigaina o tagata faifaatoaga ma faʻatapulaʻa o tatou lava i ni ata o le tulaga, o le a le totogi o le 15-20. Ma afai e iai sau ie Decorator Soul, e mafai ona e malaga i luga o nofoaga faʻapitoa ma tusi i le tele o totonu ogalaau. E manaia foi le matai se tasi o polokalame faʻataʻitaʻi (faʻataʻitaʻiga, pauna, Google tusi i luga). O le a faaalu le taimi ma taumafaiga, ae o faʻamanuiaga faʻapitoa lava pe aoga, e ese mai, i le pito o le toe faʻaleleia o a tatou lava galuega.

Ia tatou talanoa nei e uiga i le toe faʻaaogaina o le "Lua" poʻo le faʻatulagaina o se fale fou e aunoa ma sui ma tuʻuga. Lenei e tatau ona e faʻafesoʻotaʻia le poto tusiata. O le a fuafua ai le uta i luga o le faʻapipiʻi, ou te faʻafetaia le ala o le uamea uaea, paipa ma ventkanaufiv, o le a vaʻaia o le saʻo malamalama, faigofie o le feeseeseaiga ma le tausia o itu ma le tausiga o le lautele. Ae i le taimi e tasi, o le polofesa o le a mulimuli ai ia usitaia le faiga o tulaga. Ua e aveese se seti o le fesāʻila ma laveai neura - aemaise pe a fai e alualu i luma le aotelega o fuafuaga ma le mamanu faʻapolofesa, o le a le mafai ona e aumaia mea fou ma fou. Ma faʻaalia muamua i le tausiga o tau: O le tau o le poloketi ma le fausaga o le a oʻo i le 10% o tupe maua uma.

Plardboard Vaega

O vaega o loʻo i luga o le tasi o le tino o le a taugofie nai lo le masona, ae naʻo le faʻalua vaega o le a mautinoa ai le faamalieina o le taofi. Ata: Saint-Gobain Gyproc

I soo se tulaga, aloese mai le toe faʻaleleia e fesoʻotaʻi ma faʻaleaogaina ai le lagolago o le fale poʻo le masini ia i latou. O le faamaopoopoina o ia mea na tutupu i le ua molia i le fale ma nofoaga o vaʻavaʻaiga, faʻapea foi ma auaunaga a le galuega o le a tautau atu ai.

E mafai foi ona lafoai le lavelave i le gaosiina o pepa fausaga pepa - tapuni faitotoa, radius ma le fa tioata-tioata falai mai i le fafie. O lenei mea uma o le a mafai ona okaina i meafale sima poʻo aʻoga, ma le tau o oloa o le a sefulu o le afe o le 30 m2. O se faʻatoatoʻa faʻaaloalo, mo se faʻataʻitaʻiga, taulaga o faitotoa, ma o le a faʻateleina ai lo latou faʻailoga pe a ma le 20%.

  • 7 faaopoopo tupe faʻaalu i le taimi o le toe faʻaleleia e te ono le mafaufau ai

5 Mataupu Faavae o le Saga natia mo le toe faaleleia

  1. Pe a toe fausia fale tuai ma faʻatulaga o se fua faatatau o se fuafuaga saoloto, aua le faia e aunoa ma auaunaga a le tusiata. Saunia ata mo le toe faaleleia cosmetic mafai tutoʻatasi e mafai ona tutoʻatasi pe feutanaʻi ma se mamanu.
  2. Taumafai i le sili atu ona talafeagai e mafai ai ona iloa ai le aofaʻi o mea manaʻomia ma o latou tau, mafaufau i mea laiti uma - mai fusiua ma le kulimi e plumping lelei. O lea e te aveʻeseina o mea e leʻi mafaufauina e le mafai ona taumafaina ma mafai ona tuʻu saʻo tupe faʻaalu.
  3. Filifilia o mea mo le proft proces, taulaʻi i le lauiloa-lauiloa ituaiga ma mulimuli i le pito i lalo o le ola o oloa. Ae le i faʻatauina ni tusi tetele, e pei o le mamago palu poʻo ni fasi pepa, faʻatusatusa mea i ni vaega eseese o pisinisi.
  4. Ia mautinoa e fai se auiliiliga tusitusia ma tufuga tufuga, pe a faʻailoa mai le aofaʻi o galuega, faʻatatauina o fua ma le aofaʻi o taimi ma le numera atoa. I le tulaga o feeseeseaiga, e mafai ona e faalagolago i lenei pepa.
  5. Taumafai e faʻatulaga ina ia faʻapipiʻiina fale gaosi (faitotoʻa, faʻamalama, faʻapipiʻi faiga) e leʻi tuai le faʻafou. Poloaiga ia latou muamua ma filifili poʻo ai o le a faʻapipiʻiina - o ou faʻaituau pe faʻapitoa faʻapitoa.

  • 7 paketi o loʻo fofo ai faʻafitauli mo le toe faʻaleleia o oe lava

Faʻafefea ona sefe le toe faʻaleleia o le galuega

Auala faʻa masani e sailia ai le au faigaluega a Bridetaide, Fautuaga o Faʻasaniga ma Bulletin laupapa i luga o le Initaneti. Afai e te tuʻuina ni galuega faʻapitoa (faʻataʻitaʻiga, e te manaʻo e fau se podium poʻo se mea e mafai ai ona vaʻavaʻai i totonu o le Matai ma Blogs e maua ai le Matai o loʻo mauaina e pei o se galuega; Naʻo le le galo e saili ai faʻamatalaga o tagata ua tuanaʻi. E le gata i lea, i aso nei tautua i luga ole laiga e fausia ma toe faʻaleleia auaunaga e matua atiaʻe. Ua latou faʻatino i luga o le faʻavae o le Uber talosaga: ua e faia se ofo, ma o loʻo totogi e tagata fai galuega. I le taimi lava e tasi, o loʻo galulue faʻatasi ma na mataituina i se auaunaga faʻapea ma le galuega e nafa ma le lelei o auaunaga, aua o lo latou aoga e fuafua i lau tali ma le numera o poloaʻiga fou.

Paketi lipea: E faʻafefea ona faʻaititia le tau 11479_7
Paketi lipea: E faʻafefea ona faʻaititia le tau 11479_8
Paketi lipea: E faʻafefea ona faʻaititia le tau 11479_9
Paketi lipea: E faʻafefea ona faʻaititia le tau 11479_10

Paketi lipea: E faʻafefea ona faʻaititia le tau 11479_11

O se tasi o le sili ona taugofie ma vave auala e ogatasi ai le fola - faapipiiina o se mago mago. O le mamanu e mafai ai ona e faʻaumatia le tulaga taua le tulaga ma faʻaleleia atili uiga faʻapitoa. Ata: Knauf.

Paketi lipea: E faʻafefea ona faʻaititia le tau 11479_12

Afai o le ossillates o le faʻavae fola o le 10-20 mm, e le manaʻomia le faʻatulagaina o le mafiafia o le critrazite-sima poʻo le pipili o le tagata lava ia. Ata: Saint-Gobain Weber

Paketi lipea: E faʻafefea ona faʻaititia le tau 11479_13

Afai o le a e alu e Glue mafiafia Wallpaper, e leai se mea e manaʻomia ai le atoatoa "galuega" puipui. E tusa ai, e mafai ona sefe i le faaiuga o le ogatasi. Ata: Saint-Gobain Weber

Paketi lipea: E faʻafefea ona faʻaititia le tau 11479_14

Pepa mea e faʻavae i luga o le plaster ma le faʻamalologa e mafai ai ona faʻateleina le toe faaleleia, ausia se maualuga tulaga maeʻa, fausia ni vaega ma mea taua. O le a le mea o loʻo i ai i le tau, ona faʻatusatusa lea ma le tau o le faʻapipiʻi ma le masoa mai poloka mama. Ata: Saint-Gobain Gyproc

I le taimi nei - e uiga i le tau o le galuega. Pei o se tulafono, ua fuafuaina o le tagata taʻitoʻatasi e amanaia ni tulaga faʻapitoa (faʻataʻitaʻiga, pe a lafoina le fola o le tulaga o le tulaga o le faʻavae ma le ituaiga o feololo). Peitaʻi, e tele foʻi tau o gaioiga e te mafaia ma manaʻomia e folau ai. Aua neʻi e fefe e faʻatau - O le masani masani lea o soʻo se maketi. E fautuaina e patino (ma filifilia i totonu o le konekarate) le tau o tulaga taʻitasi poʻo se lavelave o galuega ma le faʻatonutonuina o le iʻuga, pei o le fausiaina o le vaega poʻo le faʻamalamalamaina o vaega. Ole suʻesuʻega e tatau ona faia i le nofoaga e oʻo mai i le taimi o le faʻavae faʻavae ma luga o latou luga ma le aʻoga a latou geometry ma le lotoifale o faʻalavelave; Ma i fale tuai, faʻaopopo foʻi, i le taimi lea, e manaʻomia le suʻeina o suavai. Faatasi ai ma lenei faiga ma fau fale, ma le tagata faatau e momoli mai feeseeseaiga ma le le lelei o feeseeseaiga e uiga i le fetuunaiga o faatatau.

Faaeteete siaki le lelei o le lelei o le lilo (tusi ata) galuega. O faaletonu e tatau ona iloa ma faʻateʻaina aʻo leʻi amataina le isi tulaga o le toe faaleleia. I le tulaga o le masalosalo ogaoga e aoga e valaʻaulia ai se faiaʻoga. O le tau o lenei tautua i Kamupani Kalauva amata mai le 10 afe rubles.

O isi taimi i le faʻaiuga o le konekarate, o loʻo faʻaalia mai e le tagata se auiliiliga o vaega uma o le faʻataunuʻuina, aofia ai ma le tuʻufaʻatasia, mo faʻataʻitaʻiga. O se tamai faʻataʻitaʻiga o kamupani tele (o ai o loʻo masani ai o loʻo tautevateva), o loʻo fuafuaina e faʻaosofia ai se tagata suʻesuʻe o ana tupe e taumafaina talafeagai. E le tatau ona e aʻoaʻoina le lisi - Addy Cay Cay i le "atoa" ata ma faʻatusatusa i tau o maketi.

  • Faʻafefea ona sefe le toe faʻaleleia, ae le o le mamanu: 15 manatu e leʻi mafaufauina

O le a le tele o le toe faaleleia o galuega tau (e le aofia ai mea)

Ituaiga galuega Fua, olo. / M2
Pa puipui e ala i moli uila (syster mafiafia i luga i le 10 mm) Mai le 380.
Matamata i le taualuga i luga o le grid (syser mafiafia i luga i le 20 mm) Mai le 620.
Faapipiiina o le tuufaatasiga o ata "Holk + Valivali" Mai le 700.
Faapipiiina o vae vaevaega Mai le 1400.
Ipu + pasta pepa, suamalie po o le bamboo pepa puipui Mai le 350.
Putty + o le pa puipui o puipui mai fualaau faisua fua po o le tusitusiga Mai le 600.
Tamoe + lanu + lanu Mai le 600.
Oti i puipui ma Ceramic Tiles Mai le 850.
Tapuni linoleum ma kapeta Mai le 400.
Tagi o laugatasi Mai le 800.
Faapipiiina o le ie parquet foretang ma sacqumed Mai le 1200.
Faatoloto i fafo atu Mai le 700.

5 Tala Taugata mo le toe faaleleia

  1. A faʻapipiʻiina ni faitotoʻa o potu potu, o le polokalame "i luga o le puipui" o le a tau taulepale. I lea tulaga, naʻo le a faʻaaogaina, o le auala lea e faia ai ma le faʻafitauli ma le faʻafeusuaʻi o le aso. O le faasalaga, ae faatoa fausia foi i se faiga fausiaina, o le a faʻateleina le tau o le fausaga e le gata i le 2 taimi, ae o le tau o le faʻagaioiga - mai le 30 afe afe rubles.
  2. Tafetotoi o puipui mo le faʻapipiʻiina o le uaea fou - taugata tele ae le o mea uma e mafai ona maua se galuega. Afai e le naʻo le tasi pe lua outlets ma e tatau ona e faʻasaʻoina le laina fesootaiga, o le a fesoasoani i le le lava o le cable channel mai lea e mafai ona e faia puʻupuʻu tulaga.
  3. Aua le faʻavave e suia ai le faʻamafanafanaina o le sisi. O le tau o lenei tautua (e le aofia ai le tau o se maa fou) - mai le 5 afe o rubles. Mo le 1 PC. Mafaufau i le filifiliga ma le faʻapipiʻiina o masking screens mai HDF (mai le 1800 orbles.) Poʻo laupapa laupapa (mai le 3500 ortable).
  4. Faatasi ai ma le glazing o le Loggidia (pe a fai e te le fuafuaina e liliu i totonu o le potu) e sili atu le taofi o le filifiliga i luga o le ogatotonu o le malulu o le alumini. E faapena foʻi le mafai ona maua fua mai le PVC, ae toʻatele tele le faʻaolaina ma le faʻatauaina.
  5. O le fausia fausia-interrobe mafai ona sauni i ai, o le a le itiiti ifo i le lua-taimi teuga. E faigofie ona faia e Helves le chipboard - vaʻai i le tele o le tele, mo se faʻataʻitaʻiga, o le OBi Network. O faitotoa o faitotoʻa ma faʻaseʻe o vaega eseese o loʻo faʻatau atu i Lesa Meled Fats, ma isi elemene e faigofie ona maua i maketi.

  • O ai e lesitala i le Instagram, pe a fai e te toe faaleleia oe lava

Faʻafefea ona sefe i mea

I taulaga tetele, o le faʻatau atu o le fausiaina o le fausiaina o mea e sili ona faigofie e fai i le faʻapitoa networks o loʻo aumaia ai le tele o faʻamatalaga lauiloa i tau maualalo i tau maualalo. Ae e le o lona uiga o le tagata faʻatau e le o toe manaʻomia le nofoa uili ma tamaʻi faleoloa. O le mea moni o le tau mo le tele o le "moega faigofie" (tusiga, mea faigaluega, vali ma isi mea faigaluega e masani ona sili atu nai lo le tele o le faleoloa. Aua le sau i luga o lenei mailei mailei!

Fugalaau

Ata: murexin.

  • A o le i le taimi nei: 8 faletaele e le iloa nei

Ae le i faʻatauina ni mea, saili igoa o le faʻailoga autu - o latou oloa ua siaki i le taimi. E mafai ona e taumafai e sefe sina mea e ala i le faʻaalia o se bet i luga o se oloa fou, ae naʻo le mauaina o fautuaga i fautuaga o tagata le fiafia. Ua ou mafaufau i le igoa ma le tulaga o le afifiina o oloa. O le mea moni o mea e tele e i ai le faʻaletonu o mea totino o se taunuuga o le le mafai ona teuina ma e leʻi umi se olaga fou (mo faʻataʻitaʻiga, o loʻo i totonu o ie. Toe faʻaleleia pe a toe faʻaleleia e taugata tele ma faʻaalu le tele o le taimi - e aoga tele, faʻatau mai "tuai"?

Atiina ae se faasologa o galuega ma le momoli o mea. Faigofie o le a faʻaopopoina tau, ma solia le saʻo faʻasologa o gaioiga o le a afaina ai le iʻuga. Manatua o mea e tatau ona faʻatauina ma se faʻasao ia le itiiti ifo ma le 10%.

O se tasi o mea taumafa taumafaina o loʻo maeʻa mea, ma i luga o latou faʻatau, o se aofaiga tele o le a sefe tele. O le laumua laumua o le tau o le tau o le faʻalua o le laupapa Cibaper Prqut, ma e le toe itiiti ifo, ma e toetoe lava a le gata i le laupapa laupapa. Peitaʻi, e le o le faʻamoemoe i nofoaga e susu (e ese mai foi o tulaga faʻapitoa tele, o tulaga tau faʻapitoa tele o le laumua ma le faʻasaina o le umukuka i le umukuka. Sa le tatau ona i ai ni teuga tupe i le afaina ai o le aoga ma le masani ai, a leai e mafai ona toe faʻafou ma toe faʻafofoga, ma e le gata i lea o le tele o tau.

O seevae, o puipui puipui, fasi pepa ma lilu vali e tatau ona faʻatau vave i le potu atoa, ae le o vaega, talu ai o oloa o oloa i nisi taimi.

  • 5 auala e sefe ai le toe faaleleia o le faletaele ma le faletaele

E mafai le faʻaitiitia o le tau o le faʻatau o Windows ma Doint's Destors, na faʻatauina oloa uma i le hypermamary poʻo le faʻasologa o le taimi o le fausiaina (ia Novema ma Novema) paso i aso nei - o le tauvaga e laiti.

Paketi umukuka modules, racks ma isi mea taua e faʻatau atu i le fausiaina o hypermaketit - e mafai ona e filifilia mai ni laina oloa, e faʻaofuina ai i le 50% faʻatusatusa i oloa masani.

  • 6 Le le manuia auala e sefe ai le toe faaleleia

Faitau atili