Kapeti mo le potu o tamaiti: O le a le mea e te filifili?

Anonim

Ole tele o taimi, o tamaiti e faʻaalu i luga o le fola: tolotolo, taʻalo, tusi ... O lea, o se kapeta mafanafana ma malu pe kapeta o le lelei o le tama.

Kapeti mo le potu o tamaiti: O le a le mea e te filifili? 11490_1

Kapeta mo le potu o tamaiti

Ata: IKA

O le autu autu o kapeta a tamaiti o le fausiaina o se siosiomaga malupuipuia. I luga o le fola malu ua faigata ona seʻe, ae afai na tupu, o le a faʻamaulaloina o le Paʻu ma faʻatupu le pa'ū, le pei o le igoa faʻapitoa, ma isi ofutino. O le ituaiga o ituaiga o kapeta ma kapeta e talafeagai mo fale tumaoti ma fale mautotogi i luga o le fogafale muamua. Ae le gata mo latou, aua o le vevela o le foloa o taimi uma o ni nai tikeri miliona malulu nai lo le ea, ma fanau, a o e iloa i taimi uma e uiga i seevae.

Tamaiti o le Potu a Tamaiti

Esprit tamaiti kapeta (esprit home), acrylic ,.com 0.7 × 1.4 m (770ʻau.). Ata: Esprit Home

I taimi o gaioiga i luga o le folasili ese, ae o loʻo oso aʻe le pefu i le ea, ma e pa'ū atu i totonu o matou masoa. O loʻo aoina ma taofi ma taofi ma taofi i luga. O le mea autu, e masani ona faʻaautuina le fola ma le palapala o le a laʻei loloto i totonu ma e leʻi liliu i totonu o le pefu.

I le faʻaopopoina o uiga o mea taua, kapeta ma kapeta i le potu o tamaiti e faʻatino ai se teuteuga o ni lanu malamalama ma aulelei.

Fala mo atinae

E toetoe lava a faaali atu i le moli, amata le pepe ona faamasani ma le lalolagi faataamilo. Ma afai e le o se moega ua tapunia, tuu i luga o se fala vaivai, o loʻo salalau i luga o le sque, o le nofoa poʻo le a mafai ona e maitauina fua, o le a mafai ona ia faia saoloto le mea o loʻo tupu ma le felelei saoloto. E manaʻomia e Rigt Rugs faʻaleleia atili le paʻi ma le afi o le tamaititi. Tele faʻataʻitaʻiga ua i ai ni tagata saogalemu saogalemu ma arcs, o fea mea e sili ona faʻamalosia ai mea. Luga o la latou sitepu i lea laasaga, o le KROCH o le a aʻoaʻo e faʻatutu le ulu, faʻasaga i mea o loʻo e fiafia iai, ona ou tu lea i meataʻalo.

Atiina ae Rug

Princessse kapeta (fale o tamaiti), polyester (maualuga 8 mm), faavae - lagona, tele 1.3 ×). Ata: O le tamai alofa

O le atinaʻeina o fala e faia i mea masani ma le 'ai e sili ona manaia e leai se mea. O le laualuga o le mea lelei e leʻi 'ese ai, ma le fiafia i le paʻi atu. Ma i le ala, e sili atu le filifilia o le lanu o lanu masani, feololo lanu. O le umi o le itu o le fala mai le 60 i le 120 cm. O lenei oloa e ofoina atu e Kanisiu Schicco, Fisher-tau, Nato, Nato, o le alofa. O le tau o le atinaʻeina o fala e eseese mai le 660 rubles. Tusa i le 10 afe rotabs.

Paso fala

E tupu le tamaitiiti, e manaʻomia lava lona avanoa, faʻapea foi ma taʻaloga faʻatalanoaina, mo se faʻataʻitaʻiga, paso. E aofia ai i latou (mai le 4 i le 30) sikuea elemene ma le umi o le 25, 30, 33 cm. O le tele o ata lanu e faatatau i luga o le paso. O le tamaititi o le a mafai ona suʻesuʻe mea taua o gagana e mataʻitusi o le genia poʻo le Igilisi mataʻitusi. Ata o iʻa, ma manu faʻalelalolagi ma manu faʻalelalolagi, e faʻailoa mai ai i latou uma o loʻo iai nofoa o le Falena. Ia sili atu le mautinoa i luga o le auala moni o le a fesoasoani paso ma faʻailoga auala poʻo ata o auala.

kapeta paso mo tamaiti

Paso paso paso (pepta pig), 0.94 × 0.94 m (1026 olo.). Ata: Pepta Pig

Gaosi oloa e maua ai le tele o le tele o le faʻaaogaina o le vaʻa, o elemene o ia e tuʻufaʻatasia ma le tasi ma le isi. E eseese paso e mafai ona aoina i se fala o soʻo se foliga ma le lapoʻa, ma, pe a manaʻomia, gagau, gagau i totonu o le ato ma aveese. O le paso e masani lava ona faia mai le vaivai mea ma se corruggetated ortala luga ('alo pelythylene ma le faaopoopoga o le Ethylvinyl Actitate). E le mitiia le susu ma e mama. Oloa o loʻo faʻaalia i le matou maketi ma malie, bomik, rosman. Tau o le tau mo le fala o le 280-8000 rubles.

Tamaiti o le Potu a Tamaiti

Ata: IKA

Talavou kapeta kapeta

O le potu o le talavou, o le e fiafia i taʻaloga, musika, taʻaloga, e matala mai e fesootaʻi ma uo, taua lava le lelei o kapeta, e pei o le pisapisao. O le kapeta e ufiufi i luga o le fola o tamaiti potu i le tele-tasi fale o fale teu oloa, e masani ona maua ai le va o potu tuaoi, leotele, ma leoleoga ile 10 taimi. I se faʻaopopoga o le fola, o le lavalava i le amio uiga ese, o le a faʻamafanafanaina, ma agaʻi ese mai o le a maua ai le faʻamamafa o lagona, aemaise pe a savali e aunoa ma le totoʻa lagona.

Tamaiti o le Potu a Tamaiti

Filifilia o se fala i le vasega pepe, o le matua aoga lava le gauai atu e le gata i le teuina o mea ma le mamanu o le faʻamafafafa ma lona faʻavae foi. Oloa i luga o se fatuga faʻavae, faʻatusatusa i isi, e le fiu gede, aua le susu, ma o lea, e leai ma se mea o loʻo iai ile fola ile fola ile fola ile fola ile fola ile fola ile fola i le fola. Ata: Brinks & Campoman

Taavale kapeta mo tamaiti e maua ai le eseese o tagata gaosi oloa, e aofia ai: Balan, Baltan Hot, W. Barped, "Nevase. Tau o le 1 M. kapeta e amata i le 245 rubles.

Ina ua faʻatulaga le potu o le pepe, o le coting composing: fulufulu, synthetics (polyester (polyester, o le proycon). Faʻatasi ai ma le aʻoga, e aoga le mafaufau e sili atu: tasi kapeta, i se tasi - mo eseese galuega poʻo se vaega atoa o le fola. E taua foi le faʻailoa o aia a le tamaititi pe a filifilia se ata, manaia ma mea lelei.

Tamaiti o le Potu a Tamaiti

O le kapeta e latalata i le moega i totonu o le potu moe o le a aumaia ai lagona lelei ma vae o le potu o le a fesoasoani i le potu tele o le a fesoasoani ia te oe i le ulufale ma fausia se lagona lelei. Ata: Moldbela

Ituaiga o Faapipiiina o kapeta

I le aotelega, o aoga o le kapeta ma le taotoga tatau. Mo se tamai potu, lalo ifo o le 12 M, o le ai ai o le a tumau pea le kapeta i luga o le-itu-itu-itu-itu i le tino. Afai o le vaega o le potu e mai le 12 i le 20 m., O Squitch e tatau ona teuteuina faataamilo i le Braieter ma ala mai i Kanata. I le potu auvai sili atu nai lo le 20 m. Gaosi malosi fautuaina fautuaina le fiafia le ie i le faavae.

O taimi e mafai ai ona mafai ona mafai ona mafai ona mafai ona oʻo i luga, pei o, mo, mo le taʻoto i luga o nofoaga ma papala, faasitepu. O le kapeta, o se mea faapea, o loo feosofi malosi i le foloa, o soʻotaga o tapoleni e le o vaʻaia, e lē faatigaina nei e le mafautuina o le pule. Taofi i le mafaufau: Fai mai e fesoʻotaʻi ma se saoasaoa o le lelei o le lelei o le kuka (leiloa o le malosi poʻo le mafiafia, o le faʻavaeina o galu, masima, o loʻo manatu o le kapeta o loʻo faia pe tusa ma le Faatonuga.

Kapeta mo tamaiti

Ata: Palsan.

Kapeta tele

O le lautele o le carpet luga o luga o le laʻasaga mai le 0.7 i le 5 m. O le mea sili ona masani ai o le 4 m. O le a le aoga e fuafua pe a manaʻomia le taimi manaʻomia? Afai o se tasi o itu o le potu e sili atu teisi nai lo le lautele o kapeta, faaaoga se atoa fasi. Ae ina ua uma ona faʻatauina i le nofoaga o loʻo fuafuaina, o le isi 10-15% ua faʻaopopo. O le foliga foliga saʻo i tulaga masani e mamao ese mai le lelei, ma o se tamaʻi oloa na te maua le ono mafai ona vaʻaia.

Kapeta mo tamaiti

O le kapeta o piniki ma isi lanu mafanafana ua fuafuaina mo teine, o oloa o le malulu o le a avea ma sili atu le faʻaopoopo i le potu tama. Peitai, o loʻo iai foi ma faʻapisinisi tutoʻatasi mo potu o tamaiti. Ata: Tagata e fesootai tagata gaoi

Ile sili atu faigata, e tatau ona filifilia le siosiomaga o sea lautele o le a le otaota. Fai atu e tuusaunoaga e fuaina le potu ma faia se polokalame o le tipiina. E manaʻomia le filifilia o le tuʻuga o le laina laina. Ma le lelei lelei, e laititi, ae le tatau ona fiu e toʻa faʻatau meaafale. O le ata tipi e taua tele mo potu o se faʻasologa o se faʻasologa o se faʻasologa: gaioi, faʻataʻamilomilo, paie, o le mea tonu o le a avea ai le fuafuaga saʻo.

Kapeta mo le potu o tamaiti

Ata: Tapunia / fotodom .ru

Aveesea o nofoaga mai le kapeta

A leai se faatuai ona aveese le pisia i luga o le kapeta, e ono manaʻomia lea naʻo le vevela o le vai vevela. Pepa pepa e aoina le tele o vai mai luga e mafai ai. O faʻafiafiaga e lafoina mai fafo o le filogia o le ogatotonu e aloese ai mai le tuʻusaunoaina o pisia. Afai e tatau, faʻaaoga se fasimoli fofo. E leai ni nofoaga susu vagana Ua faamago. Afai e leʻi mafai ona toese le nofoaga tutoʻatasi, e aoga le faʻafesoʻotaʻiga o se kamupani faʻapitoa o le kilia.

PLONTOL MAI LE CARV

Faʻapitoa Faʻapitoa mo PLONES O LE AGA MA LE ITUAIGA, taumatau ma agavale agavale. Latou toe faia tonu le faʻamatalaga o le PROD i le kolosi, o loʻo lelei le faʻaaogaina e aunoa ma ni mea e sili atu ai le faʻatauga. Ata: Ua leai se tala

PLONTOL mo kapeta

I le susulu, o le maʻaleaʻoa povi, e aofia ai ma tamaiti, e faigata ona filifili se tasi-faʻamalama. Ia mafaufau lelei i le faapitoa elemene. Latou aofia ai se palasitika le palasitika ma se pisinisi faapitoa. E faʻapipiʻi i le puipui (i le tulaga o se masani masani ptenth), ma i totonu o se fale faʻapitoa faʻapipiʻi se vaega vaapiapi o ese mai le upega tafailagi. O le iʻuga, o le leona avea ma se faʻaiuga talafeagai o le fola ma se tuʻufaʻatasiga lelei o lanu, tusiga, atigi. I le matou maketi, wellken weimair, Kororner, rosmama.

Kapeti mo le potu o tamaiti: O le a le mea e te filifili?

Ata: Ua leai se tala

O le tasi o le lelei o le faʻapitoa o Prenazs o se nana faʻapipiʻi faiga. Faigofie pa e faʻapipiʻi i le puipui e le tagata lava ia. O pulou o le mauga o elemene na tapunia le kapeta o le kapeta, o loʻo faʻaalia i luga o le faʻavae o le faʻaaogaina o le lipine tapita (o loʻo i luma o le proten le pepa puipui pepa). I totonu o faʻataʻitaʻiga eseese i le mamanu o le laupapa, avanoa mo uaea ma uaea o loʻo tuʻuina atu. Faigofie ma vave faʻapipiʻiina o le PROOL e le manaʻomia tomai faʻapitoa ma e le itiiti ifo o le taimi. Ma le fola o le paʻu kapeta fou, e le mafai ona e le popole ai, ua lava lea e suia ai le kapeta tuai o le taeao.

O le kapeta i le vasega pepe e piki atili mai ma le totoʻa nai lo totonu o potu masani, ia mautinoa e amanaia le faʻafaigofieina o le tausiga ma le faʻagaioiga o le faaputuga ma le loto faʻapitoa. O i latou e fiafia i mea masani, e tau le filifilia o se kapeta o fulufulu mamoe. Ma le isi, o aso nei afi faatekonolosi faatekinisi, ma ni tomai faapitoa, Aveʻese le aʻafia o le faʻapaoʻole ma le Mol. Ofutino mai filo filo e fetaui lelei mo uma. O la latou faaputuga o fulufulu mamoe ese, e le mafua ai le afaina, ma tiga o le pssots. Vaʻai i kamepeta mai ia Acrylic, o se tasi o le sili-tulaga lelei ma taugata, o se mea e manaʻomia e suia lelei mo fulufulu. Polyester (Nylon) ofutino e maualuga le malosi, eco-faauo ma toe taofia le lanu.

EKALRINA GoLucheva

O le pule a le kamupani o le kamupani "Amy kapeta"

  • Filifili le kapeta atoatoa sili mo le potu: 4 togi e manaʻomia ona mafaufauina

Faitau atili