Tamai umukuka: 8 stunning restoning

Anonim

O le umukuka atonu o le tele o potu o loʻo i totonu o le fale mautotogi e faʻatatau i le faʻatulagaina o teuina.

Tamai umukuka: 8 stunning restoning 11491_1

O foliga mai iinei e te mafaufau i ai pe a fai o le meaafale i soʻo se mataupu e lua, ona pau lea o le avanoa i totonu o kapeneta? O la matou tali o nofoaga ia e te foliga mai e leʻi aʻafia.

Olaola

Tamai umukuka: 8 stunning restoning

Fuafua: Zi-mamanuina

O le galuega o le umukuka e mafai ona faigofie ona faʻateleina le faʻaaogaina o auala masani. E le gata i lea, e fua mai e tagata ola le tele o fomaʻi ma matau ia i latou i le kamupani, fagu faʻapitoa mo mea manogi ma sili atu. E te manaʻo i se mea sili atu muamua - nai lo uʻamea slats, malupuipuia luga o le puipui o se maneta luga poʻo laupapa laupapa.

  • Aveese vave: 10 mea e le o se nofoaga i luga o le umukuka

Vaapiapi startic

Tamai umukuka: 8 stunning restoning

Fuafua: Antisole Studio

E oʻo lava i le tele o avanoa i le va o puipui poʻo le kapeneta e mafai ona faʻaaogaina ma le mafaufau - ua lava e faʻapipiʻi ai se vaapiapi ma vavaeina ma le teuina o ituaiga mea manogi, fagu ma le toto.

Tatala

Tamai umukuka: 8 stunning restoning

Fuafua: Holly Harder

A faʻapea e maua e le umukuka se nofoaga mo le motu, e matua sili lava. Ina ia faʻaaogaina tele ai, okaʻuina se motu i fafo atu o fafo. O loʻo sosolo soo o le a tele taimi, ae ona o le leai o se vaega i lalo o le laulau, e mafai ona e teuina mea moni o soʻo se tele.

Rack faataamilo le faitotoa

Tamai umukuka: 8 stunning restoning

Fuafua: Lorin Hill

Faʻatumau ipu matagofie poʻo ato i luga o fata, e le gata ona e faʻaaogaina se potu tele mo le teuina o mea, ae faʻapea foi ona teuteu le umukuka. O le hack hack e lelei i totonu o loʻo fausia ai se ata vaʻaia ma loloto, aunoa ma le loloto "ma le 'aʻai. Ma afai e te fefe i le pefu ma le palapala, mulimuli i le fetuutuunai - o loʻo ia i matou faitotoʻa faitotoʻa.

Tetea i pusa

Tamai umukuka: 8 stunning restoning

Ata: Tamaʻiga Faʻaola

O tagata teteʻe i mea o le a le faʻaopopoina le avanoa, ae le aoga tele e aloese mai le vevesi. Faatasi ai ma le la fesoasoani, e mafai ona e faia se faʻataʻitaʻiga manaia ma papatusi, o lona uiga o le a faigofie ona maua le mea saʻo.

"" "O le 'au

Tamai umukuka: 8 stunning restoning

Fuafua: Evgelia Rassuvaeva

I luga o le motu poʻo le vaega masani o le fale faigaluega, e mafai ona faʻavaeina le puipui e le mamafa o le "lona lua o le vai": Faʻapipiʻi moli uamea ma le malulu o le le saoasaoa nai lo le kapeti. O se mea moni lea ma le saoasaoa ma ergonomic fofo mo le teuina o le umukuka talafeagai.

Matau

Tamai umukuka: 8 stunning restoning

Ata: Astellive.com.

E mafai ona e tautau i le mamafa ma suauu mea e le talafeagai e teu ai i le kapeneta: tipiina o laupapa, colanders ma tau. Ma ina ia le tatalaina e lenei kamupani le mata, tuu le matau i autafa o le umukuka i totonu o lona faitotoa.

Dimer loka

Tamai umukuka: 8 stunning restoning

Ata: o le masterbrand kapeneta

Fesili e faavavau mo soʻo se Hostess - o fea e nana ai se sulugatiti ma le mop. Se tasi o loʻo taofia nei mea i le faleuila, o se tasi i luga o le faapaologa, se tasi i le potu teuina. Peitai e sili atu le talafeagai pe a o o tatou a o latalata i le umukuka - mo se faʻataʻitaʻiga, i se auala vaapiapi ma ergonomic masini laupapa, lea o le a maeʻa ai le umukuka.

  • 8 paketi taupulepulega o le a fesoasoani lagolago le faʻatonuga i le umukuka

Faitau atili