10 penefiti o moli moli

Anonim

O le faʻaogaina o le taʻitaʻi na mafua ai i le moli ua tuʻuina i aso uma. A o latou le avea ma se matua lelei tele mo moli uma o le malamalama lea, pei o ato-kesi-masini tisiki, ae, e foliga mai, latou te maua ai tulaga lelei.

10 penefiti o moli moli 11511_1

Tulaga lelei o le ki moli

Ata: "Laumepi, Laiti Lauga 39"

Ua avanoa nei nuʻu, latou te inu tele tele, nai lo le taumepa ma halonden, ma faʻamautinoa lelei le lelei o le malamalama. O nei mea uma e mafua ai ona sili ona lauiloa i le vaega o le tagata faatau. O lamepa, e mafai ona avea o se sui o se moli masani i le faavae ma se foliga masani, ma avea ma vaega taua o le laupapa), ma e masani lava e leai i lalo o le sui, na o le moli o ia lava.

Afai o le lua pe sefulu tausaga talu ai, taitaia (taʻitaʻi) na faʻaaoga faʻapitoa o se faʻailoga o se faʻailoga i masini, o lea ia e faʻaosofia ai ni malamalama masani.

Taitai modules ua faaauupegaina ma Lumoliares o le sili ona eseese foliga ma le faamoemoe. I aso uma o le olaga, o nei taʻitaʻiina lipine ma lipine lumisires faʻavae ia latou; Lapatia mafolafola mo teuteuga poʻo le malamalamaʻaga i le lotoifale, o moli moli, moli moli.

Tulaga lelei o le ki moli

Ata: Tapunia / fotodom .ru

10 lelei o le taʻitaʻiina o moli auala

  1. O mea lelei fuafuaina ua avea ma masini moli uila e maua ai le maualuga o le malosi.
  2. O mea na o le faʻanumeraina o mea e mafai ona fetuʻu e faʻaaogaina le faʻaaogaina o le faʻatonutonuga.
  3. O le mafai ona faia e fatuina ai le malamalama malamalama o loʻo i ai maualuga maualuga faʻatusatusa pe a faʻatusatusa i le moli masini o le moli moli i itu uma.
  4. E mafai ona oʻo i le 5 taimi le lelei o le malosi o le malosi o le faʻatonuga
  5. O le aoga o le aoga o le taʻitaʻiga o ni taimi e sili atu ai nai lo le masani masani i mea.
  6. E le mafai ona maua i le vave le saoasaoa ma e mafai ona faapipiiina i le le fiafia o le haung.
  7. E le pei o moli moli, e le fausia le autagata 'ai ni osoga leaga o le ulfiviale o loʻo faʻaleagaina ni mea ma leo leo.
  8. Taid moli moli mafai ona galue i le maualalo vevela ma vevesi.
  9. RGB lamepa e mafai ona toe gaosia miliona o lanu ma e eseʻese lanu lanu e aunoa ma le faʻaaogaina o faʻamama moli.
  10. Taid moli-Ititulalo moli: Leai se taimi e manaʻomia mo le faʻamafanafana o le paʻu poʻo le tapunia.

  • Filifili se laulau lamepa: 6 taimi e tatau ona mafaufauina

Lamepa o ituaiga uma o faavae

Tulaga lelei o le ki moli

Ata: Tapunia / fotodom .ru

Ua aumaia nei moli moli ma ituaiga uma o faʻavae, e naʻo le faʻaaogaina i aso uma. O faʻataʻitaʻiga ia ma le fao o le fatu o le E27 ma le E14, ma le PIN (GUD10, G4, GX53, ma isi). O le vaega puʻupuʻu o le taʻiala e mafai ai ona e faʻaaogaina o se sui o meafale manulauti, sa masani ona faʻaaogaina ni moli uila. E taitaia faʻataʻitaʻiga e maualalo le faʻaaogaina o le malosi i lalo o le taumafaina, ae o le latou laiga pito i luma i lenei tulaga o se tautua galue. O le mea lea, e ono faʻaalia ai le faʻapipiʻiina o moli muamua i totonu o nofoaga faigata-i-auala o le sui o lamepa e faigata (i le lava meaaloa, mo se faʻataʻitaʻiga). I le taimi lava e tasi, aua neʻi galo o le autūina e afaina tele i le le fiafia - o lamepa e tatau ona saunia ma le vevela o le vevela.

10 penefiti o moli moli 11511_6
10 penefiti o moli moli 11511_7
10 penefiti o moli moli 11511_8

10 penefiti o moli moli 11511_9

O le tolu-laʻasaga lamepa Philipe Treyowotch faʻatagaina oe e sui le pupula pupula. I le oomiina o le ki ki, e mafai ona e faʻatulagaina le pupula i se tasi o tolu tulaga. E le manaʻomia nisi masini ma dimem. Ata: Filipa.

10 penefiti o moli moli 11511_10

Ata: Filipa.

10 penefiti o moli moli 11511_11

Ata: Martnelli Lerce

O ato, o loʻo i ai le au lamepa o le "Busch" o le aulia faʻatasi ma se avetaavale-i le avetaʻavale (malosi i le taimi nei) mai le mea na faʻamalosia. Ua taitaiina atu i totonu o se mea manino po o ni mea mulimuli ma le matata, ma i le mataupu mulimuli, o se moli mulimuli, o le lamepa o loʻo vaʻaia mai moli o isi ituaiga. Masalo o le uʻamea vevela fesuiaʻi - faʻailoa mai o le moli moli o loʻo i o tatou luma.

Taliaina o se mea talafeagai o le malamalama, e mafai ona maua ai le moli tele ma faʻafefeteina o loʻo fausiaina tuʻusaʻo ma atagia ai le malamalama, e maua ai le malamalama ma faʻamalosi, faʻamafanafana ma le atoatoa. E le o se mea na tupu, e alofa tele le au taʻitaʻiga i alamanuia niteti. Fausia ni moli fou ma mafaufau i fafo foliga le masani ai. O le taimi muamua, sa tatau ona mafaufau i ai e uiga i le faʻafefea ma o fea e tuu ai le moli o loʻo i totonu o le oloa, ia amanaia ona ituaiga faʻaletino ma le gatete muamua. O lenei o tagata mamanu e mafai ona fausia pea le unding pepa, sologa lelei glowing mafolafola mafolafola luga o se vaega tele. O laina malamalama na faia i uʻamea talaaga ma le taʻitaʻiina o lipine e mafai ona gaoioi mai luga o luga o le lapotopoto i luga o le puipui poʻo le foloa o totonu ma le malamalama ata. Lumeinares o loʻo avea ma ata o le sitaili ma o loʻo i ai mo le tele o tausaga, o loʻo aliali mai i le faʻafouina faʻaaliga - taʻitaʻia. O le mea sili ona taua o le mea e tatau ona e manatua o lena moli ituaiga avanoa. E mafai ona fausia ma taulimaina, faaseseina ma tuusaʻo, teuteuina pe velo. O le malamalama o se meafaigaluega malosi i totonu o totonu ma i fafo.

Markada volkova, ulu o le matagaluega maketi

O lamepa o samplo, laiti \ "

  • Filifili DOMERS mo le Tail Camps: Taua taua mea uma

Luminis libbon

Tulaga lelei o le ki moli

Taid lipine i totonu o se uʻamea mataupu o loʻo i ai i le faʻapitoa tekonolosi. Ata: "Laumepi, Laiti Lauga 39"

I le faʻaopopoina o moli, o se auala tele e faʻaaoga ai e taʻimua ai taʻitaʻi. I luga o le spradble base, taʻitaʻiina modules ua tuu i le tasi, lua pe tolu laina. O le tele o modules, o le a susulu malamalama. O le lipine i le tele o mataupu o loʻo avea ma sui o le 5 poʻo le 10 m, e mafai ona tipiina i nisi nofoaga (masani lava pe a uma ona faʻaalia e faʻamatalaga talafeagai).

Tele taimi, o le taʻiala faʻateleina o loʻo faʻaaogaina e fai ma faʻailoga taualuga manogi, faʻapipiʻi i luga o se manifinifi uʻamea poʻo le saʻo i luga o le laufanua. O sea talosaga e matua teuteu ai le ono lelei i le natura, e masani lava e le mafai ona maua se malamalama. Ae o le mea e manaia o le a manaia. E mafai ona e faia se "sioa" taualuga, o le podium, o fata e i ai i se isi mataupu, o le lipine o le fale o le kamuta. O faʻataʻitaʻiga o le Suafa i le Ilicone Shrell mafai foi ona faʻaaogaina i le faletaele.

10 penefiti o moli moli 11511_14
10 penefiti o moli moli 11511_15
10 penefiti o moli moli 11511_16

10 penefiti o moli moli 11511_17

Thisgius Valiega i totonu. Faia ma le arplight ah-bent fetuutuunai talaaga. Ata: O le a tupu.

10 penefiti o moli moli 11511_18

O le moli i fafo, na faia le faʻaaogaina o le klus PDS45-Kub Expert ma Kight Taila. Ata: O le a tupu.

10 penefiti o moli moli 11511_19

O le faʻamalologa malu, o le taulaga mamanu, o loʻo faia i le faʻaaogaina o le ks pds-s ma klus pls-gap ma oona o le ki. Ata: O le a tupu.

O loʻo iai ni moli e toe gaosia uma ai le masani ai "paʻepaʻe" malamalama ma lanu RGB lipine. O le mea e gata ai o loʻo faʻaaoga e fatu ai le pupula ma le malosi o le malamalama. Mo lenei faʻamoemoe, e sili atu faʻafitauli o loʻo faʻaogaina, e aofia ai se tele numera o le taʻitaʻiina o luminares o le fesuiaiga lanu o le susulu. O loʻo iai foʻi lo latou malosiga ma pulega, e loʻo faia pulega faʻatonu ma le fesuiaiga o mea aoga e fatu ai le malamalama malamalama.

  • Taitai i totonu: Faʻafefea ona faʻaaoga ma le mauga

E uiga i le eseese o ni talaaga o le talaaga

Tulaga lelei o le ki moli

E leai se isi malamalama gaioiga faʻatulagaina faʻatusatusa le mafai ona toe gaosia le tele o lanu o le malamalama. Ata: "Laumepi, Laiti Lauga 39"

Faavae i luga o le Tuutuuga Faapipii, O le igoa o le laina o laina luminare. Latou te fai ma sui o se talaaga o loʻo i totonu lea o loʻo fesoʻotaʻi ma le tiʻetiʻe. O nei lamepa e lautele: E mafai ona faʻaaogaina uma i le taimi faʻatekinolosi ma faʻamalosia tagata lautele ma fale tunoa. I le tulaga o nisi faʻamatalaga faʻataʻitaʻiga e iai se vaega mo le eletise, lea e sili ona faʻaleleia ai le foliga o le lamepa. Faapipiiina o Lumeinares o loʻo faʻatinoina le faʻaaogaina o ni faʻapipiʻi faʻapitoa mo le ova o le luga o le faʻapipiʻi.

Linear Lumolires mafai ona faʻaaogaina uma mo le moli autu ma le malosi. O le lelei o masini o a latou matua laʻititi loloto, faʻatapulaʻa le mafiafia o le mafiafia, lea e mafai ai ona e faia ni faʻataʻitaʻiga mafolafola.

I le va o le lotoifale, o se malamalama o loʻo masani ona faʻaaogaina i totonu o le umukuka i le nofoaga faigaluega. Mo lenei, o laina luminar o loʻo faʻaaogaina, o loʻo tuʻuina atu i lalo o le loka. Peitaʻi, e ono aafia le manaʻomia i na malamalama i le aʻoga, i le fale faigaluega o le aʻoga poʻo tamaiti aʻoga.

O le fatuina o le toniga toniga, o moli ma le lautele o matataʻo o loʻo faʻaaogaina. Mo le faʻamalosia o le hecumations - moli ma faʻapipiʻi isumu o le malamalama.

O le Almininum faʻamatalaga o loʻo faʻatumuina i se tele o vaega o vaega: Conners, faʻapipiʻi, faʻapipiʻi. Lea e mafai ai ona e faia ni ata manaia o ni moli o lamepa: luga poʻo le faʻamaloloina, saʻo pe kupita, o le cubic, sipai laina.

Tulaga lelei o le ki moli

O le tagata taʻitaʻia-dummer o le d-List Series (Spneader Select) Otometi ona maua le ituaiga o fesootai utaina avega ma galue ma le tele o moli e mafua mai i le 7 W. Mafai ona mafai ona puleaina mai le poto o le poto. Ata: Spneader Energy

A o le i masani ona saunia ni moli, e iai ni faʻataʻitaʻiga e iai se aoga:

  • Faapitoa le amptutive fuafuaina i tau maualalo.
  • Le agavaʻa e suia ai le moli ona o le faigofie sui o le lipine (lanu o le pupula), faʻaopopo le pule ma faia se dynamic poto.
  • Faigofie e sui lipine o ni moli moli i le lamepa masani.
  • O lipine faʻatuatuaina o le a avea ma se umi auaunaga olaga o le moli matagi.
O le taumafaina o Latutia Fuafuaina o se galuega manaia lea e mafai ai e le pito i luma o le tulaga faʻapitoa e ala i le faʻapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, e iai se faʻapitoa fetuutuunai o le ash-bent faʻamatalaga e fai ai lamepa i le ituaiga o galu, liʻo pe lalolagi. O le faʻamatalaga o le talaaga faʻaalia mafai ona tuʻuina tuʻu saʻo i lima, ae mo le mauaina o ni bewless bends, tatou fautua i le faʻaaogaina o faʻavaʻa faigata poʻo avanoa. Naʻo le afifi o le faʻamatalaga i le faʻavaʻa ma se pisa laititi ona feoaʻi ai lea. O le lapoa o le lio e tatau ona i lalo ifo o le 20 cm. O le Klus PDS45-Kub Expess e manaia i isi: e pei o uluaʻi mamanu: taofia, puipui. Peitaʻi, e oʻo lava i le fesoasoani a le lautele o faʻamatalaga faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faia ni ata faʻapitoa lava. Mo se faʻataʻitaʻiga, Klus PDS-s Ma Klus Pls-GIP talaaga o loʻo tele lava ina faʻaaogaina mo le gaosia o laina moli moli, ae lelei mafaufauga ia te oe e fatu ai ni ata muamua.

Vitaly berelidze

Faatetele le Faatonu o Alagi

Pule malosi

10 penefiti o moli moli 11511_23
10 penefiti o moli moli 11511_24
10 penefiti o moli moli 11511_25

10 penefiti o moli moli 11511_26

Dali-Polketiometer Jung. E galue i ni auala se tolu. I le oomiina o le rotor, e te liliu pe ese le moli masini e fesoʻotaʻi i le oloa. Ata: Jung

10 penefiti o moli moli 11511_27

Rotor manumalo faia dimmit. Ata: Jung

10 penefiti o moli moli 11511_28

Ma e pei o le tuʻufaʻatasia o le tuleia ma toe suia le rotor, e mafai ona e fetuunai le vevela o le malamalama. Ata: Jung

Faitau atili