Faʻafefea ona puipuia masini ma tamaiti mai le tasi ma le isi

Anonim

O mea faigaluega a le aiga e le o se meataʻalo, e mafai ona ia faʻafaigaluegaina se lamatiaga. Ae o tamaiti laiti e leai se faasa e le tumau pea. Ma afai o naifi poʻo seleulu e mafai ona natia, faʻafefea ona ou faia se ogaumu poʻo se pusaaisa?

Faʻafefea ona puipuia masini ma tamaiti mai le tasi ma le isi 11513_1

Fanau Puipuiga o Tamaiti

Ata: Tapunia / fotodom .ru

Auala o Aso Nei tele e sili atu le saogalemu nai lo faʻataʻitaʻiga, ma i ai, o le tulafono, puipuiga mai a latou suega o loʻo tuʻuina atu. E faʻatino tonu lava mo matagi faitotoʻa ma kuka pepa. O le faʻamalositino o le tuʻufaʻatasia o se tuʻufaʻatasiga o le tele o ki o le a le faʻatagaina oe e mafai ai i mea e mafai ai ona suia masini pe suia le polokalame. O sea puipuiga ole a toeititi o ituaiga atoa o ogauga o ogapamu, ma papatusi, fufulu masini. Ae o loʻo tele naua fofoaʻiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le magutuggia faʻataʻitaʻiga o Sielapalaina i luga o le malae lea o Nekopo, lea e mafai ona ave na aveʻese ai ma aveesea ai, i lalo o le loka.

Fanau Puipuiga o Tamaiti

O loʻo i ai le tele o le kuka kuka e sili atu le sefeina nai lo le faʻataʻitaʻiga ma le 'aʻai masani. E mafai ona e tuua saogalemu le leai o ni fesoʻotaʻiga i le kuka luga e aunoa ma se lamatiaga e faʻaleagaina ai i latou. Ata: Miele.

O potu mafanafana ma matagi o le matagi e sili atu e filifili ai e le vevela ia pe a faigaluega. I le tulaga o fale eletise eletise, e tatau ona ave ni mea fiafia i faʻataʻitaʻiga ma le faʻaoso o le vevela. Ua filifilia e le Wormrol Workrobe na o le faitotoa o le sioa ma glashing. O le fa-vaega o le fagufagu e maua ai le vevela o le tioata fafo i le 30 º, ma o le tolu-vaega o loʻo i luga o le 40 º (pe a vevela (pito i luga o le "pito i luga o le" pito i luga o le "pito i luga ole" RID (pito i lalo o le "pito i luga o le" Luga o le IND. E mafai ona tuu le ogaumu e le i lalo o le laulau, ae o loʻo sili atu (o lea tulaga). Masalo o le ata lenei e itiiti lava talafeagai, ae o le a faigata tamaiti ona te maua ni tamaiti.

Fanau Puipuiga o Tamaiti

O le Twistpad Detector e mafai ona faigofie ona aveese mai le neff hob. Ata: Neff.

O popolega faapitoa i matua e mafua ai le kuka o kesi i luga o kesi (pe a manaʻomia, e oʻo i le kesi o le kesi, e mafai ona e tuʻuina se eletise eletise pe o le a le sili atu. Mo le maualuga le saogalemu, matou te fautuaina, faʻaopopo i le polokaina o taʻavale, filifili se faʻataʻitaʻiga ma le afi mumu na maua. Afai o le tamaititi e faʻafuaseʻi ona liliu le 'au o le kesi o le kesi ma liliu i luga e aunoa ma le afi, o le otometi o le a poloka le kesi.

Fanau Puipuiga o Tamaiti

Vaʻaiga vaʻaia o le lelei o le faʻaosoina o le faʻamafanafanaga o le faʻamafanafana: i le vaeluapo, o le fuamoa falai o loʻo totoe, ma latalata i le fuamoa tutusa i le malulu e totoe. Ata: Tapunia / fotodom .ru

E maua e le eletise se ofo manaia. I soʻo se tasi o latou hobs poʻo le ogaumu o loʻo ofoina atu i se isi "puipuiga o le kuka luga luga o tamaiti." A faʻapitoa faʻapipiʻi itu faʻatapulaʻaina tamaiti i le avanoa i luga o le ie puipui.

Fanau Puipuiga o Tamaiti

O le kesi e mafai ona tapunia ma se nofoaga faʻapitoa o le puipuiga, o loʻo ulagia i luga o le galuega. Afai e tatau (faʻataʻitaʻiga, i le taimi o le faʻamamaina), o lenei itu e faigofie ona aveeseina. Ata: Electrolux

O le RedrigErators o le "lamatiaga tulaga". E iai, mo se faʻataʻitaʻiga, e fiafia e i ai se meaʻai ma le toe tapunia le faitotoʻa, poʻo le faʻataʻitaʻiga ma auala migao. Ina ia aloese mai faalavelave, e te manaʻomia se pusaaisa ma se paʻu (liliu mai pe a fai o le faitotoʻa e matala mo le umi atoa) ma le faʻaali loka. Fiafia mamanu "faitotoʻa faitotoʻa-i-faitotoʻa", na fautuaina e le lg. I se tagata puipui faapitoa, e mafai ona ave ese ai lou sulu i se talavou, ma na o le a na o le a na o le a na o le a taunuu ai le faitotoa o le pito i fafo.

Fanau Puipuiga o Tamaiti

I le ogaumu o ona po nei, o se tulafono, ua faaaogaina fua o le au tapasa mai o le vaipuna o le a tele, o lo oi luga lea o totoe i le malosi o auala. Ata: Nofoaga

I se faʻaopopoga, e manaʻomia lena mea e ono fesoʻotaʻi uma tagata faigaluega i aiga o tagata o le atunuʻu e fesoʻotaʻi ma le Initaneti. O mea aoga ua E lole, Whirlpool, Verumart ma mai isi fale gaosi. Faatasi ai ma le fesoasoani a le talosaga-talosaga i luga o le telefoni, e mafai ona e faʻataʻitaʻia pea le galuega o le ipu, pusatone, fufulu masini ma isi masini, tusa lava pe e te mamao mai le fale. Ma afai o le metotia e amata ona amio masalosalo, ona mafai ai lea ona e siitiaina le faailo.

Fanau Puipuiga o Tamaiti

O polofesa faʻapolokiki e mafai ai ona e faʻamaopoopo le galuega o mea faigaluega a le aiga e ala i le initaneti

I tulaga matuia o loʻo taoto ifo i luga o tuʻaiga laʻititi, e iai le lautele, pei o le tulaga leaga o le mauaina o le eletise. E mafai lena mea, mo se faataʻitaʻiga, pe a faaleagaina se uafu eletise poʻo masini. E ese lava le leaga tele i le faʻaleagaina o le puipuiga eletise i le fufuluina o maketi, pe a iai se lamatiaga o le paʻu o loʻo i ai nei o loʻomea o le fale. O le mea lea, e manaʻo e faʻatumauina le puipui atoa o le fale ola atoa i le faʻapipiʻiina o le neo puipuia masini.

Fanau Puipuiga o Tamaiti

O polokaina mai tamaiti ua fuafuaina ina ia mautinoa e le mafai ona latou faʻafuaseʻi ona ki i mea faigaluega poʻo, fai mai, suia le galuega tulaga. Ata: Bosch.

O nei masini na toetoe atoa na vavaeeseina ai le avega i taimi lata mai lea o le faʻafitauli e tusa lava ma se malosi tele (i se vaʻaiga mamao, mai masini faʻaleaganuʻu na tali atu). Mo puipuiga lautele, e mafai ai ona fautuaina le faapipiiina o le Uzo ma le taimi nei o le taotoga o le 30 ma, ma mo le faletaele ma isi potu faigata e mafai ona faia se isi nofoaga o le 10 ma.

Fanau Puipuiga o Tamaiti

O le pusaaisa ma le ata "faitotoʻa faitotoʻa-i-faitotoʻa" e faigofie ai ona maua se vaega o le aano. Ata: lg.

Faitau atili