Faapipiiina o le Mansard Windows: Vavae ma mea sese

Anonim

Faigofie Malasaʻe i nisi taimi e faʻaputuputu i taimi o timuga mamafa, ufiufi i totonu i le taumalulu, ma fafo atu o le kiona. Tutusa, o se tulafono, e iloga.

Faapipiiina o le Mansard Windows: Vavae ma mea sese 11518_1

Faapipiiina o le Mansard Windows: Vavae ma mea sese

I le faʻamalama a le faletalimalo, e iai mea faigata e manaʻomia mo le malosi o le malosi, o lea latou te faʻaaogaina i taimi uma i le faʻaluaina o le glass-glass. Ata: Volux.

Maota Mamanu

Lelei e tatau ona tuʻuina atu ia Witemard Windard Windows i le mamanuina o fale, e ui i lea, o loʻo iai se mea na tupu ai le fasi vaega o le Toʻatasi i totonu o fale. O tagata gaosi e masani ona fautuaina le faʻaaogaina o tautua o le au pasi bristonides, ae o le laʻititi tele o galuega (tasi pe lua tagata faʻatau o le a taugata tele i le taualuga taugofie. I lea tulaga, e tatau ona faautau le galuega o le sulugatiti, e tatau ona faatauina muamua ni mea.

Laasaga 1: Faʻatau o le faʻamalama faʻamalama

O le faʻamalama o le moli e faʻapipiʻi i le va o le rafters, faʻaaogaina se faʻapitoa faʻapitoa e faʻamaufaʻailogaina le soʻoga faʻatasi ma le taualuga. Mo le ausa totonu o le totonugalemu o le Stiangs Seam, o ata faʻapitoa o loʻo faʻaogaina, ona fasia lea o le panela mai le panels. E sili le faʻatauina o le seti atoa o le gaosi oloa o le faʻamalama. I le tulaga maualuga, e mafai ona e sefe i luga o le VAPORIZOVIVERNE ma le maeʻa o loʻo maeʻa ai le faʻatulagaina (o ia mea e faʻatau atu ai ma le maketi - e taua le faʻatauina o oloa lauiloa, pei o le paʻu poʻo le muhtokikol). Ae aunoa ma le totogi, o le a le mafai ona fai, ma e tatau ona faia i le taualuga o le tauleoga o le a le talafeagai le fola.

Faapipiiina o le Mansard Windows: Vavae ma mea sese

A fuaina le numera ma le tele o Witeman Windows, e sau mai le sikuea nofoaga. Masani fua faatatau: 1 m o glazing i le 10 m² ō se avanoa. Ata: Fakro.

Vaega 2: Faapipiiina ma le susu

A faʻafuaseʻi ona maua mai o le faʻamalama o le faʻamalama e tau le tuʻuina i le va o taʻavale, e sili atu le taumafai e pasi le faʻamalama ma faʻatau se isi pe faia ni suiga i le rafter vae), a leai e le mafai e faʻapipiʻi ai le faʻamalama. O le taupulega e tatau ona 10-30 mm.

Faʻamalolo le pusa o le faʻamalama a le fale ma le masani itu, e le mafai ona faʻasoa atu i luga ma le faʻapipiʻi o tulimanu poʻo papatusi. O le isi taua taua e popole ai ia team mo le faʻalumaina o le Seam - e tatau ona i ai se laʻititi faʻalautele o le faʻalauteleina e le o suia le mamanu.

O le totogi o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le apor-e mafai ona opoina le suavai o le manava, lea e tatau ona fesoʻotaʻi vavalalata (e faʻaseʻe ai ma le mastic poʻo le lipine i lalo ole vai. Faʻatasi ai ma le totogi, alavai o loʻo sapalaiina - ia mautinoa e le o "galo le tagata i lalo o le laʻau ma le mafiafia o le taualuga.

Vaega 3: Insirior Trim

Mai totonu o le avanoa i le va o le faʻamalama poloka ma o le taʻavale e tatau ona faʻamatuʻuina atu. Mo lea faʻamoemoe, faʻapitoa o latou taualuga na faia i maʻa po o se tioata fulufulu ma vai-e le aoga o meatotino e talafeagai lelei. Afai e te faatafunaina ma le faʻatamala le alaga, o le a faʻamalosia le tele o taimi - o nisi taimi o lenei faʻafitauli ua faia foʻi mo le gookage. Le isi, o le faʻamalosi e puipuia mai le susu o le ea o le ea ma se faʻapitoa apron poʻo le tagata lava ia-faia se mamanu mai le vapraor partir. Uma faʻatasiga i le taimi e tatau ona faʻasalaina ai i le Scotch. A faʻapipiʻiina le taufaʻamataʻu panels, e taua aua le malepe i le vaprazoplation. I se faʻaopopoga, e tatau ona faʻapipiʻi le pito i lalo o le vaalele i le vaalele faʻataʻavalevale ina ia le faʻalavelave i le paʻu o tioata ma le ea mafanafana mai le ea.

O le fofoga o Mansard Windows

Faapipiiina o le Mansard Windows: Vavae ma mea sese 11518_4
Faapipiiina o le Mansard Windows: Vavae ma mea sese 11518_5
Faapipiiina o le Mansard Windows: Vavae ma mea sese 11518_6
Faapipiiina o le Mansard Windows: Vavae ma mea sese 11518_7
Faapipiiina o le Mansard Windows: Vavae ma mea sese 11518_8
Faapipiiina o le Mansard Windows: Vavae ma mea sese 11518_9
Faapipiiina o le Mansard Windows: Vavae ma mea sese 11518_10
Faapipiiina o le Mansard Windows: Vavae ma mea sese 11518_11
Faapipiiina o le Mansard Windows: Vavae ma mea sese 11518_12
Faapipiiina o le Mansard Windows: Vavae ma mea sese 11518_13

Faapipiiina o le Mansard Windows: Vavae ma mea sese 11518_14

A faʻapipiʻiina i le taualuga, matou te muamua tipiina le ala. Ata: Volux.

Faapipiiina o le Mansard Windows: Vavae ma mea sese 11518_15

Ma le isi, sa latou saunia ni avetagata, tausia fusiua pa ia i latou. Ata: Volux.

Faapipiiina o le Mansard Windows: Vavae ma mea sese 11518_16

Faapipiiina mau faʻapipiʻi i lalo i tulimanu o le faʻamalama pusa. Ata: Volux.

Faapipiiina o le Mansard Windows: Vavae ma mea sese 11518_17

Faʻapipiʻi le faʻamalama poloka i le nofoaga. Ata: Volux.

Faapipiiina o le Mansard Windows: Vavae ma mea sese 11518_18

Siaki lona tulaga o le faʻavaʻa tafailagi. Ata: Volux.

Faapipiiina o le Mansard Windows: Vavae ma mea sese 11518_19

Faaleleia ma fao. Ata: Volux.

Faapipiiina o le Mansard Windows: Vavae ma mea sese 11518_20

Faʻamaumau se suavai susu. Ata: Volux.

Faapipiiina o le Mansard Windows: Vavae ma mea sese 11518_21

10. O le vaega pito i lalo o le vaega o lo o fusi mau i le taualuga. Ata: Volux.

Faapipiiina o le Mansard Windows: Vavae ma mea sese 11518_22

Faapipiiina o le Alumisina totogi vaega. Ata: Volux.

Faapipiiina o le Mansard Windows: Vavae ma mea sese 11518_23

Ua faʻapipiʻiina Windows. Ata: Volux.

Faitau atili