Toleni o nei o loʻo i totonu mo le aiga talavou

Anonim

Na ave e le mamanuina i le tala le mamanu, lea e masani ona le amanaiaina: tofo ma mausa o le ulugalii o loo i le faavaeina, ma o lea e le tatau ai mo faamatalaga o le faigata i ituaiga ma lanu, ae o se fanua talafeagai mo filifiliga ma faataitaiga.

Toleni o nei o loʻo i totonu mo le aiga talavou 11524_1

totonu o aso nei le malamalama mo aiga talavou

I le potu tele ma atamamai, e fiafia e malolo ma talafeagai ona faia ni malo tetele o malo. Lua lapotopoto laulau e tu atu nai lo le tele o kofe laulau e fetaui ma le telefoni feaveaʻi o tagata e ona

O le mea lea, o lea sa tatau ai ona nofo i se ulugalii talavou i se auala faigata o le olaga ma onapo nei i luga o le taulaga, pe na tu i le lauiloa St. Petersg LCD LCD LCD LCD LCD LCD LCD LCD. Na iloa e le tagata e umia o le mamanuina totonu mo ni nai tausaga, na fesootai io latou aafiaga i le galuega i luga o isi galuega faatino, ma le malamalama matagofie sa foi muamua ausia - o le matai e pei o e tofotofo, suia ai le lagona o le totonu, ma i totonu o lenei fale e manaomia le e silisili ona lelei "talaaga", lea e mafai ai ia te outou "taofi" o le ata e te fiafia i. Mai iinei manaoga autu mamanu - unobtrusion, airiness, gamma faaituau, laina filemu po nei. O le mea taua sa faʻatapulaʻa paketi e leʻi tau faʻateleina.

Toe fausia

Toleni o nei o loʻo i totonu mo le aiga talavou

O le teuina o nofoaga i totonu o le umukuka e taulaʻi tele i le fola modules, o lea o le kalama o le kapeneta e tautua ai se faʻaopoopoga ma teuteu elemene "

O otootoga o le fale e faigofie ma faigofie: o se tafafā elongated, faamalama e fa o loo i pairwise i le tuluiga. O potu e maua mai i potu e leʻi mafai ona tufatuʻaina ma le le mafai ona le usitaia o lala, ma i le ogatotonu, luga o le mamao mai faamalama, o nofoaga o manu. O suiga o le fale faigaluega i totonu o le fausaga e le i gaosia. Talu ai o lo oi le fale i luga o le fola o le fale lona lua, e taua le faia o le totonu o permeable e mafai ai mo le malamalama, faigofie, o aemaise manaomia mo le laumua i matu, lea la aso ma lea uiga ese.

O nofoaga autu na avea ma potu potu. O le umi o le partitions le va o le umukuka ma le ola potu sa matuai faaitiitia (o lenei ua latou tutusa ma le vaaiga), ma le tatalaina i ina ia siitia le alasavali na pau le malamalama mai i le faamalama i se trajectory saʻo i totonu o le sone vaifagaloa. Mai le mulimuli, sa i ai se ofu potu mo le faaofuina o le potu i le va o le umukuka ma uma bathrooms, o se tasi ua mafai nei alu i le faletaele malo. O le faletaele e latalata i le potumoe o totoe i tuaoi muamua.

Lipea

Toleni o nei o loʻo i totonu mo le aiga talavou

Ona o le lanu o le umukuka gaosi ma puipui, o le faʻaititia o le nofoaga o meaafale o meaa o mea faigaluega o loʻo faʻamamaina ma o le avanoa o le potu e maua ai le avanoa. O le faataamilosaga ata o le 'aʻai laulau ma tutu o le ogatasi o le le mautonu avanoa ma se mea faigata o laina o laina

Talu ai o le fale mautotogi e fou, sa tatau ona ou faʻatumuina, puipui e faʻapipiʻi ai le ie, o le taualuga - lipine. O puipui sa valiina, i le potu malolo ma potumoe sa savali ma puipui puipui. O fola na taʻu mai e se fale laupapa i totonu o le fale laupapa (ta o le sami, i le alavai, umukuka-fa 'ai potu, faletaele - proceriin faaputuga. E le i suia le Windows ma Shinitors, e pei ona faia e le lelei le lelei, o le faʻamalama na faia i Granite, faʻasolo mai le aluminum, eaves mai le gyssium. O le potumoe ma le potu ua faʻauʻuina i le ea, o poloka mai fafo o loʻo i ai i loʻo i totonu o le fanua fanua, ma le isi, faatulagaina le sapalai o le ea fou i le malae. I le faletaele na tuu ai le suavai o le suavai o le boiler o le faaputuga ituaiga.

Fausaga

Toleni o nei o loʻo i totonu mo le aiga talavou

Lua faamalama i le potumoe fausiaina le sili atu le malamalama, matua uliuli (kaard ma maualuga laupapa, lamepa, laulau, laulau) sa masani ona faaaoga i le mamanu.

O le pupula o le teuteuga, lanu malamalama, masani auala auala, avanoa ma le ea i le ea o le nofoaga o lenei nofoaga o le saolotoga o le saolotoga o le saolotoga ma taulaga. Valivali Spishes, nai ma le le mautonu, faʻamamafa tutoʻatasi o soʻo se sitaili uiga. O le vaega o le avanoa: Achomatic Gammang i le potu malolo) , malamalama o Floral Motugaafa (Lampshades i le alatele). Fanua ma eleele lanu "eleele" sportporent studio mamafa mamafa mamafa.

Toleni o nei o loʻo i totonu mo le aiga talavou

O le laulau puʻupuʻu i le potu malolo e mafai ona avea ma tagata faigaluega, ma faleuila. I pusa ua lava le avanoa mo le teuina o mea laiti. O le fata na tuʻufaʻatasia i lana mamanu tautua mo pepa ma avanoa

O tuaoi i le va o soofaatasi ma falesa o loʻo faʻailogaina i moli malamalama: o lona uiga, mo se faʻataʻitaʻiga, o faitotoʻa ma faitotoʻa paepae ma le paʻepaʻe o paʻepaʻe. O le pito i luma o le potu o le umukuka ma le potu malolo sa faia muamua e Vaega, o lea ua tuua loa i latou e pei o le ata. Luga o le potu umukuka-o le potu i luga o le totonugalemu o le taualuga, o moli moli na fausia i totonu o le Drywall "ma nana le tele o le pa. E matua foʻia ai foi le auiliiliga o faʻamatalaga uma e nafa ma le malamalama ma le faʻamalosi o le moli: i luga o faʻamalama o le faʻaʻaisa o le auvaʻa Roma, faʻaopopoina ma le tele o le potu O le lanu lanu o le chandeliers uma, ma le tuusaunoaga o ia i le alatele, achromatic, i le tuʻufaʻatasia ma uʻamea teuteu. Faʻafetai i nei metotia, o le teuteuga na faia i le lagona o se lapoʻa tele o le ea i lalo o le atoa ma malolo avanoa e faʻamalieina fesootaiga.

Toleni o nei o loʻo i totonu mo le aiga talavou

O le faletaele ua filifilia se vaega o le vai o le vai ma taele fata, o otootoga fafo o le sologa lelei ma le saogalemu o le gaioiga. Lua atigi ua fausia i totonu o le laulau pito i luga

Na matua faatupulaia le umukuka a le Kaletusi o le Nofoaga o le Paleni, ae leʻi le aoga, e ui i lea, o ana galuega taua. Afai e faʻatagaina e le potu, e pei ona i ai i lenei tulaga, o le nofoaga o le umukuka ma sui i luga o le puipui i le tasi laina (pei o le mea o loʻo masani ai, e foliga mai e sili ona faigofie le puipui, ma manumalo: o le alu i luga o le pito i luma., o mea uma e pulea ma faigofie ona ufiufi ma le tasi manatu, faʻaopopo, e le o lagona le hotstess mai le soʻotaga mai le fesoʻotaʻiga. O le atoaga o le umukuka o loʻo taua i le umukuka, o loʻo tuʻufaʻatasia ma le kuka o le 3.4 m - e masani lava ona maua i latou, o le counsissusu.

Toleni o nei o loʻo i totonu mo le aiga talavou

Tele lanu o faʻamatalaga i le faʻasologa o le taimi o le alatele e mafua ai se lagona o le fou ma aumaia le arara o le aulelei

Afai ua latalata le mamanu totonu i le stylist e minimalism, taitasi mafutaga faafouina mai le laualuga faaituau ma lamolemole e manaomia ai se filifiliga maeaea lelei, ina ia le faalavelave le equilibrium aoao. O lea, i totonu o le potu sa faia ai le talieleele papae e faatasi ma le puipui, ae lafoina ai i tiled i lalo o le piliki: o le ata o le "masonry" ua soifua ai le va. Fola i totonu o lenei sone ma i le alasavali o loo faia i maa poselane malamalama efuefu, faaaʻoaʻo sima. O lona sikuea o loo tuufaatasi e pei o i se soo se faasologa ina ia e le maua le vaaiga vaivai o le faʻasologa faataluã o laina saʻo atoatoa. I totonu o le potumoe, puipui puipui ma se tamai faaputuputu oveport ma Silky Glitter faia ai se ituaiga ma le mafaufau fiafia.

I lenei fale, matou te leʻi faia foi se aʻoaʻoga e tolu feagaiga uma, naʻo tali tau a latou tagata faʻatau: na faia e togi o matou manatu uma. I totonu o le mamanu o le faletusi, na faia e le Hostess: Mo se faʻataʻitaʻiga, fautua mai mo le Hamptway Lampfades, ulugalii mo sina taimi "i le sapalai" i le taimi o malaga. Faʻamaloloina le Ata Faalepopoleina ma uiga o mea faʻapitoa o mea e atiaʻe ai le tagata atiaʻe: O lea, i itu uma o se tasi o faamalama o le potu potu, e tutusa ma papatusi i luga o puipui Air Free Tulafono Faatonu o le Air Vent Verve.

Designer Yulia Nikitina, Decorator Irina Smirnova

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Toleni o nei o loʻo i totonu mo le aiga talavou 11524_9

Tusiata: Yulia Nikitina

Decorator: IriNa Smirnova

Matamata i luga

Faitau atili