Palasitika Windows: teuteuina o faamalama faaili

Anonim

O faʻamalama palasitika ua leva ona taʻitaʻia i luga o le Rusia le maketi o faʻatauga. O avanoa o loʻo avanoa mo tau, mapuʻu, faigofie ona faʻatumauina ma tausisi pea. O le a le tulaga i le filifiliga o lanu faamalama o pou?

Palasitika Windows: teuteuina o faamalama faaili 11526_1

Palasitika Windows pvc

Ata: Reuta.

Aisea PVC?

PASSME Windows Faʻatagaina oe e faʻatino le maualuga o le vevela saogalemu, aofia ai ma i latou o loʻo tuʻuina atu e glazing "ged" fale. PVC Frost-Frostrent Profililes ma tetee i le ultraviolele susulu.

E te manaʻo e okaina se faʻamalama a le faʻamalama Gaosi oloa e alu ma le naunautai ia te oe ia te oe. PVC faamatalaga punou ma vae i itu eseese, e iʻu ai i sasaʻa, tafatolu, tafatolu, trapezoil ma isi fausaga ma isi fausaga. E leai ni faʻatapulaʻa ma le faʻaaloalo i mea e mafai ai: O le palasitika o le faʻamalama e ono swivel (swang), swivel-swavel ma se paralela o loʻo suia le ea poʻo le faʻaseʻe.

E tele foʻi manatu o le PVC o loʻo i le mea moni e faigofie lava ona latou faʻataunuʻuina le alatoto o le ea, o le a maua ai le vela o le potu.

A o le filifiliga mo le maeʻa PVC faʻamatalaga, o le lanu paleti ma o le a faʻamalieina le tele o le tagata faʻatau sili ona manaʻomia. I luga o le teuteu eleele o le palasitika faʻavaʻa ma tekinolosi, faʻatagaina le liliuina o le pvc faamalama e teuteu ai le fausaga ma totonu, e aoga le talanoa i isi auiliiliga.

Palasitika Windows pvc

Ata: Reuta.

Mai le tusiata e mamanuina

O le aga masani, i le fale fausiaina, o foliga mai o le fale e le itiiti ifo le gatetega nai lo tulaga tau tamaoaiga, inisinia ma ergonomic vaega. E oʻo lava i le tele o fale gaosi, o le maʻi Europa agai i le pupula o tomai o loʻo faʻaalia manino. O lea, aua le faia e aunoa ma faamalama ma lanu lanu.

Ma puipui o loʻo faʻapipiʻiina i lanu malamalama, o faʻamalama atoa faʻamalama ma le pogisa; O le efuefu fofo o le fale o le fale, matua i le agaga o le fusi, faʻapea foi ma totonu o le lotoa o le a faʻamautuina i le kalafi poʻo le tele faʻavaʻa. Ia, o le Windows o le susulu o le "Maitolikido" fugalaʻau e fetaui lelei i le foliga mai o se fale o le fale aʻoga poʻo le totonu o le vasega pepe.

O le taimi lava, matou te maitauina lava, o matata tupe faavaivaia e mafai ai ona e talosaga se tasi e matou te talosaga ai i le pito i fafo ile itu i fafo ole isi. Faafetai i le mea lea, e faigofie ona ma iloa ai le tele o faʻafitauli mo tino fausaga, aunoa ma le faʻatulagaina o le lotogatasi o le fale tusiata o le fale.

Palasitika Windows pvc

Ata: Reuta.

Fesili Tekonolosi

O le masani masani auala e faʻauma ai le faʻamalama PVC faʻamatalaga o le faiaoga (poʻo le lauiloa). O ata puʻe o ata e faʻaaogaina mo le faʻapipiʻi e matua tumau ma fata mo le faʻavaeina o scratches, aua le mou atu i le la ma e mafai ona sili atu le faʻateleina o le vevela. O le tuʻufaʻatasiga o faʻamatalaga o loʻo faia i le fale gaosi tulaga i luga o mea faʻapitoa. I le taimi muamua, o le talaaga o loʻo togafitia ma le Primer, ona vevela lea ma "lisi" i luga o le paʻu masini masini teuteu. O le tekonolosi o loʻo tuʻuina mai ai le malosi tele ma lona tetee i faʻaosofia faatosinaga.

Faatasi ai ma le fesoasoani a fasilaau, e faʻataʻitaʻi le tele o ituaiga laʻau, ae le gata i le lanu ma le mamanu o fiber (fale), faʻapea foi le natura) o mea ua toe faʻaolaina. E mafai ona e faʻatauina se faʻamalama palasitika e oʻo i foliga o le a toetoe lava a le gata i le oak, tick, rosewood poʻo urnut. I le faʻaopopoga, faʻataʻitaʻiga o vali laupapa faamalama o loʻo avanoa - Monophic lanu, ae o le mauaina o le tino o le laʻau.

Palasitika Windows pvc

Ata: Reuta.

Tulaga taua 2017 sa mataina o Sheffield. O le paluga toto, tuʻufaʻatasia mea taugata ma le faʻamafanafana, masonesaren ma le malamalama, ona ia aumaia le sili atu ona lelei o lona lumanai. Ma laiti brows, manino mamanu ma ituaiga eseese o le sili atu ituaiga eseese o loʻo faʻamamafaina le natura natura o le laufanua.

E mafai ona faʻaaoga le masani masani paʻepaʻe faʻamatalaga e pipii ai i lalo o le laʻau o le malamalama o moli, ma e sili atu le filifilia o lanu enaena (le-lotoifale) ma foliga foliga o le faʻapipiʻi. O le lulu ina ia mafai ai ona e faʻataʻitaʻi e le gata o se laau, ae faʻapea foʻi ma isi mea e pei ona avea ma uʻamea, ma o le popo sili ona lelei i totonu o tagata teuteu.

O le aso, o Rehu e toe suia ai ni faʻamatalaga o ni faʻamatalaga, ma ia e mafaufauina pe faʻafefea ona vaʻai lau faamalama lanu poʻo totonu, e mafai ona e faʻaaogaina se tautua talafeagai.

Palasitika Windows pvc

Ata: Reuta.

Uamea teuteu

I le faʻatulagaina o se faʻamalama mai le mea na lafo ai poʻo le valiina, e taua tele le faʻasaʻoina o mea vaʻaia o mea e iloa ai o mea e iloa ai. O nei elemene e faia mai apamemea, Steel ma Alminim sawys, ma mo o latou foliga ou te taliina le tapunia palasitika poʻo le faʻaaogaina o le eletise eletise.

Ua mafai e kamupani taʻitaʻi ona ofo atu matas ma peni ia le itiiti ifo i le valu lanu. Le sili ona lauiloa o latou (faʻaopopo i le paʻepaʻe paʻepaʻe) - "auro", "siliva", "chrome" ma le "kofe". Mafaufauga, e talitonuina o mea auro o loʻo ogatasi ma se laʻau o le mantraduage (wolnut, mumbut, metbou), ath (bedech). Ae ui i lea, o tagata mataʻutia e le o i ai iinei, ma tele faʻateleina ile vaifofo ma o le ata o le faʻamalama o loʻo opera ma totonu totonu.

Palasitika Windows: teuteuina o faamalama faaili 11526_7
Palasitika Windows: teuteuina o faamalama faaili 11526_8
Palasitika Windows: teuteuina o faamalama faaili 11526_9
Palasitika Windows: teuteuina o faamalama faaili 11526_10
Palasitika Windows: teuteuina o faamalama faaili 11526_11

Palasitika Windows: teuteuina o faamalama faaili 11526_12

Ata: Reuta.

Palasitika Windows: teuteuina o faamalama faaili 11526_13

Ata: Reuta.

Palasitika Windows: teuteuina o faamalama faaili 11526_14

Ata: Reuta.

Palasitika Windows: teuteuina o faamalama faaili 11526_15

Ata: Reuta.

Palasitika Windows: teuteuina o faamalama faaili 11526_16

Ata: Reuta.

Fuafuaina o faamalama mai le lafo poʻo le ata vali, e tatau ona e mafaufau i ni manatu taua. Muamua, o le PVC ei ai lona faʻalauteleina o meatotino ma le faʻateleina o le vevela. PASMNCOR teuteu mai le auala e faʻamafanafanaina malosi, ma o lenei sili ona faʻamalosia fua faatatau. O nisi tapulaʻa tapulaʻa o loʻo fesoʻotaʻi ma lenei: Afai o le tapulaʻa lautele poʻo le maualuga o le paʻepaʻe paʻepaʻe o le 4 mesters, o loʻo mo le paʻu o le tasi ma le afa taimi. E moni, e le o lona uiga o le a le mafai ona e aoina mai le 10- poʻo le 20-mita o le tioata o le tioata mai le kolone prop. O sea avanoa, o le a avea o se mamanu o le a le monolithic, ae faia o ninii vavaeʻese e se faʻamatalaga faʻapitoa.

Lua vaega: E sili atu le malosi o le Stel Swel toe faaleleia e faaleleia ai le lanu faamalama. O le mafiafia o le uʻamea talaaga i totonu o le faʻavaʻa ma le sū e tatau ona le itiiti ifo 1.5 mm (faasaga i le 1.2 mm i eleele paʻepaʻe). O lenei ua manino e sipela i luga o le tost. O le matou kamupani mo paʻepaʻe faamalama aoga e aoga i le 1.5 mm talaaga, ma mo le sili ona vali ma tuʻufaʻatasia - 2-2.5 mm. O nisi ituaiga o faʻamalosi (aemaise, o le tau o le Farberolone) i luga o le maketi a Rusia, ma matou te momoli atu nei mea mai Siamani.

Ae o tulaga o faʻagaioiga, paʻepaʻe ma lanu lanu e matua tutusa lava - e tutusa lava lo latou mama ma faʻamamaina i le auala lava e tasi. O le mea autu o le aiga vailaʻau e le o iai ACETOne o loʻo sologaina le PVC ma mafai ona mafua ai le le mafai ona faʻaleagaina i luga o le talaaga. E sili le faʻaaogaina o le sili ona masani ai, tusa lava pe e tatau ona e faʻaaluina i le faʻamamaina o le lima minute sili atu.

Anton Karyvkin

Ulu o le nofoaga tutotonu mo le faʻatulagaina o fuafuaga "o le fausiaina" o Rota i Sasaʻe Europa

Faitau atili