5 masani mea sese i le tatala faapaologa

Anonim

E le saʻo le meafale o meafale, o le le mafaufau o le tino, e le mafai ona malamalama i ai: matou te malamalama i mea sese sese i le mamanuina o le faapaologa ma fautua atu pe faʻafefea ona latou maua se mea lelei ma matagofie.

5 masani mea sese i le tatala faapaologa 11527_1

5 masani mea sese i le tatala faapaologa

1 mea e le masani ai

O le tatala le faapaologa ma le taunuʻu mai o le tautotogo ou te manaʻo e faʻaaoga o se nofoaga e malolo ai i le ea fou. Ae piki i luga meaafale mo Ia e le faigofie. Afai e laitiiti le vaega, e foliga mai o le a sili le laulau e ui ai nofoa ma gagau nofoa, lea e faigata ai ona nofo umi i lo le sefulu minute.

O le iʻuga, o se nofoaga matagofie na teuteuina ai faʻafiafiaga, ae e le mafai ona faʻaaoga, ma ua uma le vaitau atoa.

O le a le mea e mafai ona faia

Taulai muamua i le mafanafana. Nai lo le tasi le pipili, e mafai ona e faʻaogaina se nofoa faʻamalolo poʻo se nofoa malu, faʻatulaga se potumili ma le magafagafa ma aluga. Sui le laulau teine ​​i luga o se vaega o le clangerop e le tele ni avanoa e gagau ai.

5 masani mea sese i le tatala faapaologa 11527_3
5 masani mea sese i le tatala faapaologa 11527_4

5 masani mea sese i le tatala faapaologa 11527_5

5 masani mea sese i le tatala faapaologa 11527_6

  • 7 mea sese i le mamanu o le sikafu o le togavao

2 meafale ma ni tamaitusi e le talafeagai mo le auala

O le lavelave o le tatala feosaina o meafale faʻatau ma faʻila e le puipuia mai le timu ma le la. O le mea lea, e toʻatele e maua laupapa meafale poʻo le palasitika.

O le a le mea e mafai ona faia

I le amataga o le vaitau taʻitasi, tago malosi i meafale na faia i fafie, cattan poʻo le pamu ma se puipuiga. Ona le ula lea e galo ai ia te ia i le timu. Mafaufau pea i le synthenic i luga o nofoa ma nofoa pito i luga o le le fiafia i le vai ma aua le mou atu i le la.

5 masani mea sese i le tatala faapaologa 11527_8
5 masani mea sese i le tatala faapaologa 11527_9

5 masani mea sese i le tatala faapaologa 11527_10

5 masani mea sese i le tatala faapaologa 11527_11

  • 10 manaia manatu mo le paketi faafouga o le faapaologa i le vaitau fou

3 Leai se moli

Eletise uaea i luga o le faapaologa - o le a le mea e masani ona le gauai atu i le tutoatasi toe faaleleia. Galo pe naʻo le filifili latou te le manaʻomia: o loʻo matala le faapaologa. Ae leai se aoga o le a le ogatotonu o le malamalama. Ma a aunoa ma le a le mafai, o le a le mafai ona fiafia i afiafi i le ea fou ma le mafanafana.

O le a le mea e mafai ona faia

Fuafua se paga o le pa poʻo le faʻafefe moli i le tulaga faʻaleleia. O loʻo iai foʻi ni moli puipui o loʻo galue mai i maʻa.

5 masani mea sese i le tatala faapaologa 11527_13
5 masani mea sese i le tatala faapaologa 11527_14

5 masani mea sese i le tatala faapaologa 11527_15

5 masani mea sese i le tatala faapaologa 11527_16

4 Le lava o le Nofofua

O le faapapetaina e mafai ona o lona uiga ina ia malamalama lelei ai mai fale tuaoi. E leai se mea mataʻutia i lenei mea, ae toʻatele e le mautonu ia malolo i lalo o manatu o tuaoi.

O le a le mea e mafai ona faia

Faʻaopopo sina faʻalilolilo. E mafai ona fai lea ma le fesoasoani o le lau maelega matagofie, o le a maua ai le ata lafoia ma fatuina se pa lanumeamata. Afai o lou itulagi e faigata tele ona tupu ni suiga, e mafai ona e faʻaaogaina ni gaioiga.

O le isi manatu o le malupuipuia cornice ma tautau mama manifinifi pupuni ie pupuni. E mafai foi ona e tapunia le fula i le popky screen. Filifili le malamalama ina ia ia misia vaega o le susulu o le susulu i totonu o le potu.

5 masani mea sese i le tatala faapaologa 11527_17
5 masani mea sese i le tatala faapaologa 11527_18

5 masani mea sese i le tatala faapaologa 11527_19

5 masani mea sese i le tatala faapaologa 11527_20

  • 7 aitema mai iki, o le a talafeagai mo le lesitala o loggia i le fale mautotogi

5 sese filifilia toto

I totonu o laau i totonu o le faapaologa e mafai ona oti pe tupu tele. E le gata i lea, ae le o soʻo se tasi ua i ai taimi ma manaʻoga e tausi le tele o lanu.

O le a le mea e mafai ona faia

E lua auala faigofie e teuteu ai le faapaologa e laau ma le tele o taumafaiga.

  • Faʻaaoga papaʻe eleele. Latou foliga mai e sili ona talafeagai, ma o le a e manaʻomia se pau o le a fufulu le pefu mai ia i latou o ni nai taimi i le masina.
  • Maua Gagana o Fatu Taumatau. Faʻaoga faʻalili, velvets, Queenlia ma Astra. Mai le tautotogo i le amataga o le tautoulu, latou te pasi uma o latou olaga uma taamilosaga mai fuga i le fuga o le fatu. O le mea lea, i le Pa'ū, o le a mafai e aoina fatu e alu ese ai i le tautotogo, ma mea na mou ese atu ai laau. Afai o iai lau mea o loʻo faia ai laʻau mo le taumalulu, e mafai ona e faʻamalosia se palota o le ponesi, o le leona o le leona, upu.

5 masani mea sese i le tatala faapaologa 11527_22
5 masani mea sese i le tatala faapaologa 11527_23

5 masani mea sese i le tatala faapaologa 11527_24

5 masani mea sese i le tatala faapaologa 11527_25

Faitau atili