Taaloga e le masani ai le tulaga o le laga: mamanu i lanu lanumoana

Anonim

Sa moemiti se alii talavou i se tulaga talafeagai, lea e le masani ai-masani faiga ma mamanuina o le a fetaui ma lona tulaga o le olaga ma le fiafia. O le fausiaina o se mamanu le masani ai fautuaina le masani ai o le fale o le Moscow.

Taaloga e le masani ai le tulaga o le laga: mamanu i lanu lanumoana 11534_1

Taaloga e le masani ai le tulaga o le laga: mamanu i lanu lanumoana

I le itu tauagavale o le potu potu malolo, faatino mai le Oak Masgif ma le vavaeina potu mai le potumoe, na fausia ai se tapuni o le laulau i luga o le laulau - mo tusi )

O le tolusefulu tausaga le matua o le lua-potu potu e lua ma le lua fa o le 'ava siliva ua avea ma e ona le tagata o lona lua fale, ma le faataatiaga ua faia i le ola muamua. Sa i ai se potu fiafia ma se potu moe a le potumoe, o se faletaele, o le a oso mai ai le po o le aso o le ulu, o le faletaele. Na ou manaʻo e faʻalautele le avanoa i le tupe alu i le lua o meaʻai e lua.

Toe fausia

O le auivi o le fale mautotogi e faʻafesoʻotaʻi ai le lua geometric stoppic e latalata le tasi i le isi: o se trapezium ma le vaega o le lio. O le matagaluega i fafo atu o le lua balcon astices i potu nofomau e fetaui ma le sao a le ARC. I le mamao mai le Windows, tolu potu e lua faletaele ma se faitotoa ulufale i le va oi latou. Talu ai ona o le fale mautotogi e leai ni lagolago lagolago (o le 'ai o se vaega i le va o le umukuka i le faletaele), o le mea na toe faaleleia ai.

Taaloga e le masani ai le tulaga o le laga: mamanu i lanu lanumoana

O le potu malolo o le sone o moli moli o foliga eseese foliga ma totigilima e faia i luga o le lanumoana tioata tioata, o loʻo faʻamamafa ai le "Mingstane

Na aveʻesea vaega e vavaeʻese mai ai le potu tutotonu mai le alatele ma le umukuka. Ona o le vaega o le alatele na fausia ai se potu laei, o le faitotoa ia te ia na faia mai le potumoe. I le va o le potu 'aina ma le potu malolo na fausia se avanoa fou, o loʻo vavaeʻese faʻatasi potu taʻitasi uma potu. O le vaʻaiga i le va o le potu malolo ma potumoe na faia ai se faʻasologa umi o le pito mulimuli o le mea mulimuli.

Taaloga e le masani ai le tulaga o le laga: mamanu i lanu lanumoana

Lanumoana lanu tuʻufaʻatasia vaega o tagata taʻitoʻatasi ma uiga lanu i le potumoe: O le puipui i tua o le faletaele, e pei o le uʻamea faʻapitoa i le mumu, lea e maua ai le faʻailoga faʻapitoa

Aveesea faamalama poloka ma faamalama, o paleni pauna i totonu, ona o le potu, ma le potu pa i lalo o le faamalama, ma ina ua avea le potu laupapa. O le faʻamafanafana o le potu fiafia i totonu o le potumoe ma le potu malolo na sui i le maualuga, ua matala i totonu o le laufanua na tuʻuina i luga o le koluma o le kapeteni, fetuunai le vaega o le plaster i luga. E leai se potumoe i le va o le faletaele ma potumoe.

Taaloga e le masani ai le tulaga o le laga: mamanu i lanu lanumoana

I le kapeneta nofoaga ma le potumoe, na valavala le fola e se sindqut a le Komiti. O le laulau o nonofo i le pito i le puipui lea na fausia ai le fata mo tusi. Malamalama maua le Chandeelier i luga o le maualalo faʻamalologa, o loʻo tuua le laualuga o le laulau e leai se totogi

Lipea

Aveʻesea le muamua o loʻo siʻomia, i le tele o nofoaga na faia ai le tele o le fola, i totonu o le umukuka (ma vaega i totonu o le potu malolo) na tiʻetiʻe le fola o le lua ituaiga o ofutino o le potumoe - laupapa laupapa. O le foloa o le podium i le faletaele (tulaga agai i le tulaga maualuga faateleina manaomia mo le sili atu foffor o vai) e tele foi, ma teuteu. O le tau o le vaega o le uaina ma digwall. Ua fuafua lava pa ma vali. O le faʻamalama faʻamalama fou na faia mai se ok malosi, o se potu potu ma se potumoe ua faʻaaogaina ma le ea malulu.

Taaloga e le masani ai le tulaga o le laga: mamanu i lanu lanumoana

O le nofoaga o le motu e tuʻufaʻatasia galuega o le kuka o le kuka ma nofoaga mo taumafataga, i tafatafa o le vaega e mafai ai ona faamatala ma o se vaega o le nofoa o le potu)

Talu mai le maualuga o le Windows o le 1 M, ma o Windows ofoina atu se vaaiga manaia, o le vaega pa na tatalaina i luga o le Windows: na faia i le Oak, a o le 107 M Goupy, a o le Depreval, a o le DEMER, A o le DEMER, A o le Oaral, a o le ofe o le Oak, a o le Diliter, a o le DEM, a o le ofe, a o le ofe o le orsistop o 0.4 M, lea na faʻamautinoaina ai le faigofie o le nofo i luga o nofoa o taʻavale. I lalo o le Windows fausia fale teu oloa.

Taaloga e le masani ai le tulaga o le laga: mamanu i lanu lanumoana

I lalo o le fale faigaluega a le motu 'ua fausia i totonu o faleoloa faleoloa, ua faʻatumuina le suʻega i mea tutusa i le vaega autu. O le ogaumu ua fausia i totonu o le tipiina o le countertop o le tulaga, o le fausiaina o le mafanafana, o le TV i luga o le puipui e maua ai le umukuka ia lava

I le itu taumatau o le counteretptop - o le volumateric vaega ma se homemade cinema - o le mata o le lcd tv, leo leo ma le lua puipui e le aumaia avanoa. O auiliiliga o loʻo taʻua i le lanumoana e iloa e pei o se tasi vaega.

Fausaga

Ina ua maeʻa le New "Oti", o le totonu o le potu potu na tatala e pei o se fan, i faamalama ina ua mafai ona vaʻaia le moli o Panānaʻu ma le potu fiafia. O meaafale, ma seasea seasea lava, "na vave" i puipui. O le pulega lanu efuefu, lanumoana ma paʻepaʻe o loʻo sapalaiina e ala i laufanua o lanu enaena, o lanu lanu taʻitasi o loʻo faʻaalia ai le tele o elemene.

Taaloga e le masani ai le tulaga o le laga: mamanu i lanu lanumoana

I luga atu o le laupapa i totonu o le potumoe faʻapipiʻi vaega, o le faʻatusaina o le pele o le kalapu lakapi. Uamea mata ma se faʻafitauli o le faʻafitauli ma le saʻo o loʻo faʻapipiʻi i le puipui i se mamao o le 5 cm, lea e mafai ai ona tuʻuina le pito i tua

O le foliga o le septum ma le fausia-i le tele o le umukuka ma le potu malolo e le o manatu o le saua o le umukuka, o le potu malolo o le umukuka, o le potu malolo o le umukuka O fafo o le Water Wap, ma le tumutumu o le tafatolu "foliga" sao i le tulimanu o le umukuka kapoti. O lea, o le itu i totonu o le sui ma le taimi e tasi talafeagai mo le olaga.

O le fale mautotogi i totonu o le monolithic sima sima i le fogafale tolu. Na fiafia tele i le aliʻi i le filifiliga fuafuaina o le filifiliga, lea na atagia ai ona moomooga ma le tofoina o vaisu. O suiga e fesoʻotaʻi ma le toe fausia na malilie i ni tulaga talafeagai. Ia ausia le lagona o le medymona o le tuʻuga o laufanua o puipui, faʻaaogaina faitotoa uma ma pusa fau fanua, ma le plin i totonu o puipui uamea) . Nai lo se laulau 'alofiga masani, na filifilia e fausia ai se motu tele o le motu i totonu o le umukuka i le maualuga o le 0.9 m Quartop, e faia i le CRADEZ CHOCATIC ACKED ONDE. mimita mimita.

EKAHATIN SHARDRININ, Catherine Glukhova

Tusiata

Taaloga e le masani ai le tulaga o le laga: mamanu i lanu lanumoana

I le faletaele e faia ai le tele o taʻele le potu, tuueseeseina i le tioata manino mai i le sone o le vaiemu ma le faleuila, o le mulivae

I le aso taua o le fale mautotogi e le tatau ona i ai - O lenei tulafono o loʻo taumafai e mulimuli uma i le auʻaunaga uma ma taulaga o Aresthainist. Eseese kapeneta ma dressers taui mo elemene mimiti i lalo o le puipui i totonu. O lea la, o le kapeneta i le ituaiga o le mataitusi l o le ufiufi o le tulimanu o le alatele lea ma alu i totonu o le umukuka. O a latou faitotoʻa, pei o umukuka fatu faitotoa, i luga o le tino e pei o se sima sima ma o loʻo faʻaaogaina i totonu o uʻamea faʻatulagaina o nei "puipui, i totonu o lavalava, puipui , e aofia ai masini fufulu. Faʻatinoga faʻataʻitaʻi na saunia ai le tulei i lalo-tosoina matala.

Taaloga e le masani ai le tulaga o le laga: mamanu i lanu lanumoana 11534_10
Taaloga e le masani ai le tulaga o le laga: mamanu i lanu lanumoana 11534_11
Taaloga e le masani ai le tulaga o le laga: mamanu i lanu lanumoana 11534_12
Taaloga e le masani ai le tulaga o le laga: mamanu i lanu lanumoana 11534_13
Taaloga e le masani ai le tulaga o le laga: mamanu i lanu lanumoana 11534_14
Taaloga e le masani ai le tulaga o le laga: mamanu i lanu lanumoana 11534_15
Taaloga e le masani ai le tulaga o le laga: mamanu i lanu lanumoana 11534_16
Taaloga e le masani ai le tulaga o le laga: mamanu i lanu lanumoana 11534_17
Taaloga e le masani ai le tulaga o le laga: mamanu i lanu lanumoana 11534_18
Taaloga e le masani ai le tulaga o le laga: mamanu i lanu lanumoana 11534_19
Taaloga e le masani ai le tulaga o le laga: mamanu i lanu lanumoana 11534_20
Taaloga e le masani ai le tulaga o le laga: mamanu i lanu lanumoana 11534_21
Taaloga e le masani ai le tulaga o le laga: mamanu i lanu lanumoana 11534_22
Taaloga e le masani ai le tulaga o le laga: mamanu i lanu lanumoana 11534_23
Taaloga e le masani ai le tulaga o le laga: mamanu i lanu lanumoana 11534_24
Taaloga e le masani ai le tulaga o le laga: mamanu i lanu lanumoana 11534_25
Taaloga e le masani ai le tulaga o le laga: mamanu i lanu lanumoana 11534_26
Taaloga e le masani ai le tulaga o le laga: mamanu i lanu lanumoana 11534_27

Taaloga e le masani ai le tulaga o le laga: mamanu i lanu lanumoana 11534_28

Taaloga e le masani ai le tulaga o le laga: mamanu i lanu lanumoana 11534_29

Taaloga e le masani ai le tulaga o le laga: mamanu i lanu lanumoana 11534_30

Taaloga e le masani ai le tulaga o le laga: mamanu i lanu lanumoana 11534_31

Taaloga e le masani ai le tulaga o le laga: mamanu i lanu lanumoana 11534_32

Taaloga e le masani ai le tulaga o le laga: mamanu i lanu lanumoana 11534_33

Taaloga e le masani ai le tulaga o le laga: mamanu i lanu lanumoana 11534_34

Taaloga e le masani ai le tulaga o le laga: mamanu i lanu lanumoana 11534_35

Taaloga e le masani ai le tulaga o le laga: mamanu i lanu lanumoana 11534_36

Taaloga e le masani ai le tulaga o le laga: mamanu i lanu lanumoana 11534_37

Taaloga e le masani ai le tulaga o le laga: mamanu i lanu lanumoana 11534_38

Taaloga e le masani ai le tulaga o le laga: mamanu i lanu lanumoana 11534_39

Taaloga e le masani ai le tulaga o le laga: mamanu i lanu lanumoana 11534_40

Taaloga e le masani ai le tulaga o le laga: mamanu i lanu lanumoana 11534_41

Taaloga e le masani ai le tulaga o le laga: mamanu i lanu lanumoana 11534_42

Taaloga e le masani ai le tulaga o le laga: mamanu i lanu lanumoana 11534_43

Taaloga e le masani ai le tulaga o le laga: mamanu i lanu lanumoana 11534_44

Taaloga e le masani ai le tulaga o le laga: mamanu i lanu lanumoana 11534_45
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Taaloga e le masani ai le tulaga o le laga: mamanu i lanu lanumoana 11534_46

Tusiata: Ekaterina shearrin

Tusiata: exaterina glukhova

Matamata i luga

Faitau atili