Mamanuina o le tino i le sitaili faaonaponei nei masani (ata)

Anonim

I le fale o Moscower ma Pass Parlociade o le taulaga mamanuina mafai ona fausia se i totonu o le aso nei.

Mamanuina o le tino i le sitaili faaonaponei nei masani (ata) 11538_1

Mamanuina o le tino i le sitaili faaonaponei nei masani (ata)

O le ulugalii faʻaipoipo na mauaina se fale mautotogi i le 23 o le fogafale o le fou o le nofoaga fou "Dubrovskaya Sloboda". Na miti o le tagata o loʻo nonofo i se moli avanoa, o lea o le i ai o le ateramilo Windows ua avea ma taua taua i le faia o se faʻaiuga o le faʻatauina o le mea totino.

Ina ua faʻafesoʻotaʻi ma le tagata mamanu, sa vave ona latou taʻua o le 120 M2 e manaʻomia faletaele e lua, aliʻi ma le potu fiafia ma saunia le tele o nofoaga e teu ai. O le isi mea muamua o le faʻatulagaina o se potu manaia tele.

Toe fausia

O le fale mautotogi na i ai se avanoa fua i le tasi kapeti puipui, lea na faʻatagaina le tagata mamanu pe a atiaʻe se poloketi e tuʻu ese ai le avanoa o le avanoa. O le umukuka, o le potu 'ai ma le potu malolo na filifili e tuʻufaʻatasia e le faia se faʻalavelave i le saʻolotoga o le malamalama o le pherolamini. Na susulu matagofie, aemaise lava i le la susulu, avanoa na miti ai tagata.

Mamanuina o le tino i le sitaili faaonaponei nei masani (ata)

O le lagona mamalu e fausia ai chandeliers ma cunos. I le tele o elemene, o le la o le la ua toe fetuʻutuʻutuina ma o le avanoa ua tumu i le taʻaloga tulaga ese o le tele o le tele

O le eria i le loloto o le fale mautotogi na ave i lalo o le tumaʻoti sone: o le matai le potu ma le ulufale atu i se potu laei ma se potu mo malo. I le auala o le tuʻufaʻatasia, o le alatele o le taimi nei o loʻo tuʻuina atu mo le faletaele aʻiaʻi, faaauupegaina i le taimi e tasi ma le taʻele, ma le vai. O le faletaele e tu ai i le itu tauagavale mai le faitotoa ulufale. E i ai le tamaʻi poloka poloka ma se masini fufulu ma se nofoaga mo le teuina o mea faigaluega a le aiga, o le avanoa o loʻo faia mai ai mai le umukuka. O tuaoi uma na fausia mai i poloka fualaau.

Lipea

I le tulaga o le fola, nana fesoʻotaʻiga ma suavai suamalie, faʻapea foi ma maua ai ni faʻaopoopoga lagona le mautonu, na ave le fou fou. I le nofoaga o le sone, susu nofoaga ma le ala savali i le foloa ua sulu mai popcemin byody cyrey i lalo o lanu masani. Mo faaopoopoga faaopoopo, eletise eletise o loo maua i itu nei.

Mamanuina o le tino i le sitaili faaonaponei nei masani (ata)

Talu ai o le pule o le a fiafia i ai-ona po nei, o se matafaioi tele i le o le tino o le fale mautotogi ua atofaina i mea tusia tusia. O ata uma o le au tusiata a Rusia mo nofoaga i totonu o le tusitala o le tusitala o le poloketi na piki i luga ma le tagata faatau

I potu moe o se ofu o fafo, o se inisinia parqut oak candqut laupapa o. O puipui na vavaeeseina e le Matter Shat, talu mai lena, e tusa ai ma le Tusitala o le poloketi, o lenei mea e le gata i aoga, ae faʻataga foi oe e faʻatupu ai le lelei o le vanimonimo o le palasi. O le pito i lalo o le 10 cm e faʻapipiʻi ai moli tusi lesona, faʻapea foi ma le uuina o le ea, timu ma eletise. I lalo o le Windows Sendows Wpedorcers Convectors. O le tele o avanoa avanoa ua aliali mai i totonu o le fale mautotogi: o se potu vevela ma potu vevela ma weivey fausia-i totonu o le alatele, o se potu moe.

Fausaga

O le fale e nonofo ai e teuteuina i le sitaili o aso o nei, uiga uiga o loʻo suʻe i potu taʻitasi o le fale mautotogi o le fale mautotogi o le fale mautotogi o le fale mautotogi o le fale mautotogi uma O lea, o le taualuga e teuteu ai le manifinifi panuti ma foliga. O mea e sili ona lelei, valiina i paʻepaʻe, e faʻaopopoina le sili ona lelei. Faitotoʻa o le faitotoʻa o loʻo faʻavaeina e ala i tufuga tusi.

Mamanuina o le tino i le sitaili faaonaponei nei masani (ata)

O le umukuka i luma i le sitaili sitaili ma le tele o le lanu o le suauu susu ua sili atu ma se eseesega o le pleron ma se laulau pogisa

I totonu o le potu malolo, o le toleniga ma potumoe, tuʻutuʻu o loʻo lafoaia e se solo o le fua o luga o luga o le paʻu o luga o pa o puipui. I totonu o le faʻapitoa "faʻavaʻa", galuega o faatufugaga, faʻataʻoto o ma o loʻo tusia i luga o le Wallslabrea. O le faʻataʻaluina o aʻoga uma o le kulimi ma le toʻafilemu o le kulimi ma le lanu o le pastel: Bluesh, Dust-Pinick ma le efuefu. O le faʻateleina o le tusi o le poloketi na totogi ai le paoa o loʻo fuafuaina o nofoaga. O potu taʻitasi e maua ai se faigata faigata o le malamalama: parade chandeneers o le moli autu, moli moli (swavel, e pei ona faʻamalamalamaina o le potu puipui i le potumoe).

Mamanuina o le tino i le sitaili faaonaponei nei masani (ata)

Meafaigaluega i Fafo (Ua Mauaina Oe, ogaumu, Microwave, Masini o le kofe, ma isi) o loʻo avea ma vaega o meaafale ua fausia i le umukuka Tuched

I le faʻatonuga o le totonu o loʻo i ai se fonotaga manaia o le masani ai o elemene (cperter toplets i luga o le totonugalemu, o le pili o le tino, ma isi mea e faʻapipiʻi ai. O lea, o le potu malolo na te faʻamalosia le magafagafa o le moli o le malamalama o le malamalama e le lua, o loʻo fausia i luga o fata, o loʻo tu ai le faletusi o le tagata faʻatau. Sybybiosis o sitaili mafai ona suʻeina i le mamanu o Amanda Wam Wasps i lalo o le TV, teuteuina i le paʻepaʻe paʻepaʻe vanimonimo.

Mamanuina o le tino i le sitaili faaonaponei nei masani (ata)

O puipui o potu uma e lua o loʻo valiina i se kulimi kulimi ma teuteuina i luga o le laʻau. O le taulaiga o le faʻavae o le faʻata o le faʻata lea i luga o le laupapa

I totonu o le tusi faʻamau o le fale mautotogi ua manumalo i le pa puipui o pastel ines. Mo le gaosiga o le Poloaiga i le potu malolo sa faʻaaogaina se ie silika o le malamalama o le malamalama ma se ufiufi ma le pipiina o le pili. O le malamalama o aʻafiaga o le faʻatoaga e faʻaauau ai i isi teuteuga vaega o le totonu. I totonu o le potumoe, o le leo o le ata o faamalama na faia i le sili atu mafiafia, polokaina le malamalama i aso uma o le ie puipui o le moega i luga o le pulupulu. O le GRA GAMMA na fausia ai se siosiomaga o le fiafia o le fiafia i le moe moe.

Mamanuina o le tino i le sitaili faaonaponei nei masani (ata)

O le toa autu o le lumanaʻi o le lumanaʻi o se faʻata lapoa o le pavai i le lautele lautele i lalo o le auro. Panno Faʻapipiʻi se laulau laʻei ma ulo, lea o le a mafai e le tali a le tali o mea teuteu ma mea totino. Faʻatulaga le nofoa sitaili ma vae o loʻo avea ma vae ma le fola ma le moli moli ma lamepa mai tamai

O le faamaoniga o le manuia o lenei poloketi o le atoa mautinoa ma feutanaina i le va o au ma tagata faatau. I tafatafa o le alafua mai lona lua na ou faia i lenei ulugalii talavou matagofie matagofie. I lea tulaga, o le fale mautotogi e maua i se monolithic maualuga-fou fale. Afai e te alu i se tulimanu na faia e ala i le vaeluaina o le lua payramic Windows, e foliga mai e te tu i le pito o le taualuga o le taualuga maualuga. Ina ia faʻaitiitia le lagona o le maualuga o le maualuga, o le mea e faʻaaoga ai le mamanuina o faamalama i totonu o le potumoe i le potumoe sa totogi e faateleina ai. O le isi tulaga manaia: O le pule na ave pe a alu i se nofoaga fou o le nofoaga o loʻo taugata ai lona fatu o le archor i le sili atu o le inu. O le mea tuai o meafale ma le manuia le mea e fetaui i le tulaga o le lumanaʻi.

Maria rublev

Tufuga

Mamanuina o le tino i le sitaili faaonaponei nei masani (ata)

O le faletaele o le faʻatauga o faʻatauga o loʻo faʻatumuina i se fausia-i le podium vai ma taele. Mo tagata taʻitoʻatasi uma - lona lava magoto. I totonu o puipui i tua atu o loʻo faia o loʻo faia ai le fesoʻotaʻiga, o le niches o loʻo tuʻuina atu - nofoaga faaopoopo mo le teuina o vailaau

Mamanuina o le tino i le sitaili faaonaponei nei masani (ata) 11538_10
Mamanuina o le tino i le sitaili faaonaponei nei masani (ata) 11538_11
Mamanuina o le tino i le sitaili faaonaponei nei masani (ata) 11538_12
Mamanuina o le tino i le sitaili faaonaponei nei masani (ata) 11538_13
Mamanuina o le tino i le sitaili faaonaponei nei masani (ata) 11538_14
Mamanuina o le tino i le sitaili faaonaponei nei masani (ata) 11538_15
Mamanuina o le tino i le sitaili faaonaponei nei masani (ata) 11538_16
Mamanuina o le tino i le sitaili faaonaponei nei masani (ata) 11538_17
Mamanuina o le tino i le sitaili faaonaponei nei masani (ata) 11538_18
Mamanuina o le tino i le sitaili faaonaponei nei masani (ata) 11538_19
Mamanuina o le tino i le sitaili faaonaponei nei masani (ata) 11538_20

Mamanuina o le tino i le sitaili faaonaponei nei masani (ata) 11538_21

Mamanuina o le tino i le sitaili faaonaponei nei masani (ata) 11538_22

Mamanuina o le tino i le sitaili faaonaponei nei masani (ata) 11538_23

Mamanuina o le tino i le sitaili faaonaponei nei masani (ata) 11538_24

Mamanuina o le tino i le sitaili faaonaponei nei masani (ata) 11538_25

Mamanuina o le tino i le sitaili faaonaponei nei masani (ata) 11538_26

Mamanuina o le tino i le sitaili faaonaponei nei masani (ata) 11538_27

Mamanuina o le tino i le sitaili faaonaponei nei masani (ata) 11538_28

Mamanuina o le tino i le sitaili faaonaponei nei masani (ata) 11538_29

Mamanuina o le tino i le sitaili faaonaponei nei masani (ata) 11538_30

Mamanuina o le tino i le sitaili faaonaponei nei masani (ata) 11538_31
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Mamanuina o le tino i le sitaili faaonaponei nei masani (ata) 11538_32

Designer: Maria Rubleva

Matamata i luga

Faitau atili