Totonu i le pastel lanu: o mea e le masani ai o se amataga

Anonim

O le amataga o le a avea ma se eletise eletise mai i fafo o le potu, ma faʻauiga lemu le bithouttes ma le bizarre auiliiliga, o le a fesoʻotaʻi ma le faʻaititia o totonu.

Totonu i le pastel lanu: o mea e le masani ai o se amataga 11540_1

Totonu i le pastel lanu: o mea e le masani ai o se amataga

Potu malolo - umukuka

O le aiga o le falelotu mai Moscow tusi se tusi i le faatonu ma se talosaga e fai ai le fuafuaga o le latou fale fou. Latou te mananaʻo lava e pei o le fautuaga a le Komiti Faʻatonu o le Faletusi, ma latou amata loa ona faʻatau se mekasini.

Latou ma lona toalua mo le 35 tausaga, e leʻi taitai le fanau, ae latou te taitaiina se olaga saʻo, talisapaia a latou meaaoga. Talu ai nei, sa latou faʻatauina se fale moe i le taʻi lua i le taimi o le taeao o le monolithic. E masani lava, o fatu fou e filifilia i luga o meaʻauna ma mea, tatou te mafaufau i luga o le faʻatulagaina. O a matou toa na amata i le faʻatauina o meaafale: o se sofa, o se vaega 'ai, moega, nofoa, o le pou (uma ma mataupu o mea o loʻo tuʻu i le mataʻitusi). Na tosina mai i latou i le faapogaia, manogi le mamafa, someu sogi mai i fafo atu o le lote o le lotoa. Ma o lenei e le iloa e tagata ona ulufale i lenei meaafale i le vateatea.

O ni nai upu e uiga i le fale mautotogi: i le va o potu e lua o iai le umukuka, lua faletaele, ma e le manaʻo e tuʻufaʻatasia. Taua le tusiaina o le tusiata o le tele - pulons e tatau ona tusia i totonu. Latou te mananaʻo e fauina se tasi avanoa o le umukuka ma le potu malolo, o le mea e mafai ona faʻafilemu faʻatasi ai pe a uma le taʻamilosaga aso faigaluega ma 'auʻaunaga ma uo.

Potu malolo i pastellin lanu stylusinasm

Umukuka

O le a faia e le faʻatulagaina o suiga e le afaina ai le faʻatupeina o le tausiga: Faʻateʻesea le pa puipui i le va o le umukuka ma le potu malolo, o le faʻalauteleina o le alatele. O le faleʻoloa i le faitotoʻa o le a suia atoa ai le Kapeneta. Ina ia faʻamamafaina le meafale meafale ma i le taimi e tasi tuʻufaʻatasia i le vateatea, mo puipui ma mataupu aitema e fautuaina e filifili se faʻaiʻuga. E fuafuaina le kapeteni meafale fatu i se tuʻufaʻatasia ma puipui. O lenei sini o le a tautua ai i totonu o le Dairy-efuefu lanu ma se moli begh bint, faʻapea foʻi ma le lamolemole palu luga. I Paslani lanu, faasagata, pamu, puipui, ma e oʻo foi i le mafanafana o le a teuteuina, Faʻafetai lea e mafai ona faʻatumuina tuaoi o potu. I luga o se fale taofiofi, ma le taofi, moega, fale, 'aila i tafatafa o laulau ma laulau o le a foliga mai e mataala ma le palasitika ma fualaau faasaina.

O auala aoga o loʻo fuafua e fausia i le taualuga (o le a tuʻuina atu i le 10 cm), ma o lavalava matagofie e fesoʻotaʻi ma le lelei.

POTU MALOLO

Potu malolo i pastellin lanu stylusinasm

Potu malolo

Pylon, saʻilia ma le palasitika glc, o le a faigofie ona kolosi ma luga o meaafale: manogi sofa ma puff, o le a faigofie ona fesuiaʻi avanoa. O le pa i tua atu o le sofa o le a tuʻuina atu 3D-panels e faʻataʻitaʻi ai le fogafale o le ie. O le tulaga sili ona fuafuaina e tatau ona totogi mo le faʻataʻitaʻiga mamanu o meaafale.

Umukuka

O se symmetry ma le tina o le feololo lamolemole lineuar i luma e aunoa ma se 'au o loʻo fuafua e teteʻe ai mea taua ma le matagofie, moli moli.

Potumoe

Potumoe i le pastel lanu stylus ala itiiti

Potumoe

O le taua taua o loʻo faʻapipiʻiina i le teuteuga faʻavae o le moega o le moega. O le ufiufi GLC Pylons liliu i totonu o le ma-mamanuina ma se mapusaga ma se pito i luga ma le pito i luga o le tino. Na faia e le Kapeneta o le Sunchal Horch, e peiseai o galu, "Omeet" moega, agalelei, tuʻufaʻatasia i totonu o le potu siosiomaga.

Vaega

Spacious Stassway - ma se laʻau matagofie o Lisole Limale Lau Afifiina i luga o le fola ma se faʻata, o aso nei vali - ua fuafuaina e tuʻuina i totonu o le lanu atoa. O le a mafai ona agavaa mo le tulaga o se tamai fale aoga, alu ifo i le ituaiga e tu ai.

Faletaele

Totonu i le pastel lanu lanu sitaili

Faletaele

O le avanoa o loʻo manino ma le faʻaeteete: Luckture luga, o mea faigaluega mo se faʻailoga mama, toʻa lanu lanu, maoaʻe moli. O se eseesega lanu enaena enaena o le a maua ai le potu.

Malosiaga o le poloketi Vaivaiga o le poloketi
Tele le toe faaleleia. O le potu malolo o le a manaʻomia.
O le tagata faitau e faia e atiaʻe se galuega ma mea faʻatau. E tolu faitotoa e latalata le tasi i le isi.
O loʻo faatulagaina lelei le ulufale mai o le ulufale mai o le potu i totonu o le faʻaaogaina o le Intut sone. O le taualuga ua tuu i lalo e 12 cm.
I le alatele o loʻo i ai le spacis chorobe. Tatala umukuka e manaʻomia se malosi malosi le faʻapipiʻiina.
O le masini fufulu ua tuu i lalo o le Sese Taaloga i le faletaele.
O faletaele uma e sefe.
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Totonu i le pastel lanu: o mea e le masani ai o se amataga 11540_7

Designer: Suafa Cossacks

Matamata i luga

Faitau atili