Totonu i le itu o aso nei: fale mautotogi mo se aiga talavou

Anonim

O le tasi-potu potu faletalimalo i le New Moscow na faʻatauina i le tusi tusi tulaga i le fale. Faʻafetai e toe faʻaola, o loʻo avea ma tagata lautele, malamalama ma sili atu le talafeagai, na faʻamamafaina e le au matua le mamalu o le fausaga.

Totonu i le itu o aso nei: fale mautotogi mo se aiga talavou 11545_1

Totonu i le itu o aso nei: fale mautotogi mo se aiga talavou

O le avanoa avanoa o le potu malolo e mafai ai ona e vaʻaia tuaoi sone, e aofia ai le alatele; Le lava o tapulaʻa faigata i le va o sone e faia ai le lautele

I le taimi na o ai le toe faʻamoemoeina o le fausiaina o le fale, o le fale mautotogi ma e le toe usitaʻia manaʻoga o tagata e ona. O talosaga o se aiga talavou i le taimi o le toe faaleleia o le toe faaleleia i le faletalimalo fou, na fanau le ataliʻi, na manaʻomia, lea na manaʻomia mo se isi fanau. E le gata i potu malolo ma potumoe, auala alavai ma faletaele, e manaʻomia se potu faatau ma se galuega taulima. E leʻi talitonu ai potu tulaga tutū i le kapeta i le fale ma le fausiaina o mea tau tupe. Ina ua ou galue i le poloketi, na taulai atu Eeltune i luga o le fausiaina o Aliesetics, sa manaʻo le toʻalua e vaʻai i elemene o le galuega faʻataʻitaʻi i le mamanu.

Toe fausia

Totonu i le itu o aso nei: fale mautotogi mo se aiga talavou

Lautele i totonu o le totonuga o loʻo fausia ai le fuafuaina o mea: O le fausia-i totonu o le potu ma vaega o le tele o meaafale o loʻo i ai i ni matata e maua ai i le potu i totonu

O le fale mautotogi o se foliga le masani ai o le faʻalauteleina o le tele o le mauga, e tolu lapoʻa, i le foloa, o faʻamalama o loʻo feagai ma le tele o le moli. O se tasi o pupuni o loʻo iai ma se tamai sayniulalale eleni, ma le mea moni e i ai i le taumatau, alu i totonu o le Loggia. O nisi o ni pou o le sikuea vaega faʻailoaina o tuaoi i le va o potu ma le sone o le potu tutotonu, lea sa i ai le umukuka, ma potu malolo.

Totonu i le itu o aso nei: fale mautotogi mo se aiga talavou

I totonu o lenei umukuka, o le kulimi o le tele o le taimi o loʻo fesoʻotaʻi ma tagata o lou aiga, pe a fai latou te nonofo i le 'eseʻese nofoaga poʻo luga o le nofoa.

Na tupu le umukuka i le teritori o le fuafuaina o le malosi o le alatele; I le loloto o le potu, i tafatafa o le faamalama - o le potu malolo, ma le va o latou - le potu 'ai. E tusa ai ma le uluaʻi tulaga, o le umukuka sa tatau ona nofoia le nofoaga o le potumoe o loʻo iai nei, ae o le fale mautotogi o loʻo i luga o le fogaga o le fale o le fale. O le potu 'ese o loʻo i luga o le faʻasologa o le gaioiga i le va o nofoaga uma. O le Loggia na fusia ma faʻapipiʻi.

Lipea

Totonu i le itu o aso nei: fale mautotogi mo se aiga talavou

O le tusiaina i luga o pupuni i le vasega pepese e tutusa ma se lanu mosaic. Tusi fata na tuu i totonu o le faamalama e matamata ai i tusi na sili ona manaia

O le fale mautotogi sa saisai, o le taualuga na faatafaina ma le laupepa fanua, tuusaunoaina atoa le tulaga e talimalo ai moli. O puipui uma na luluina ma vali. O fola i totonu o le ala savali, ofutino-aiga, faletaele ma le umukuka o loʻo tapuni, i potu nofomau - potu falefaufaʻu. Tuuina atu le maualuga o le taualuga (aʻo leʻi toe faaleleia le 4 m), faitotoʻa faitotoʻa maualuga (2.4 m). I totonu o le potu faʻafiafia ma le potu moe o le ea, e fesoʻotaʻi ai i le lautele o le ventisi.

Totonu i le itu o aso nei: fale mautotogi mo se aiga talavou

O le karie i luga aʻe o le laulau ei ai se mea manaia mea totino: pe a liliu i luga, o lona taualuga e fausia ai le mafiafia auro o le halo i le 'ai i le' ai i le 'ai i le' ai; O le tele o fofo - o puipui o le umukuka o loʻo valiina i le "faʻanoanoa" efuefu, pine ma le itupa o loʻo i ai foʻi i le achromatic mummud gamuma. Ae ui i lea, o lenei tali mai o loʻo fausia ai le aafiaga o le loloto o le avanoa, o le paʻepaʻe paʻepaʻe o meafale ma le sili ona lelei, ma o le totonu o le totonu

I le tuʻuina o le umukuka i le loloto o le potu o le potu, o le tusiata o le tausiga o le malamalama lelei: O se laulau 'ai ma le tele o le couptertap, e ui o le laʻasaga o le la. Faʻalauiloaina i totonu o loʻo i totonu ma paʻepaʻe paʻepaʻe, puipui. O le semi-minging Peninsula (maualuga o le 1 m) i le va o le lua kapeneta e lua ma le tuʻufaʻatasia o meafaigaluega ma le nofoaga galue e faamaonia ai le fuafuaina o le talimalo.

Fausia se "taumatau" tafatolu "plate-coutte-hourter-syerer-syerer-e leʻi manuia, pei o le pusaaisa o loʻo tu i le isi itu o le peninsula. Ae ui i lea, o le mauaina o filifiliga na sili atu le aoga: i le va o le galuega kesi ma le peninsussusu, o le mamao e na o le 1 m, i lalo o le kuka, ma otaota ma fufulu. I totonu o le i fafo atu o le '' '' Ua tuʻuina atu uma oloa talafeagai mai le pusaaisa, naʻo le faliu i lona axis, o loʻo fai le kuka.

Fausaga

Totonu i le itu o aso nei: fale mautotogi mo se aiga talavou

O le aufaʻatasi cardic partlel "fanaina" o loʻo tupu muamua i le aso o aso nei ma le laʻititi o le pco. O lenei aitema, faʻapea foi ma le laulau laupapa ma le laulau, e ala tele, ma aua le faʻalavelave i le gaioiga.

Aesthetic i lona tulaga faʻatatau e mafai ai ona fausia se mea pupula, o le auala o le gaioiga ma le ono mafai ona faʻamutaina o sone e saʻo. I le potu o le potu, o se sui e le masani ai o faitotoʻa i potu tumaʻoti, fautuaina i le tulaga o le lagolago lagolago, fatuina o le tele o potu ma le potu malolo o loʻo vaaia foʻi mai le potu malolo.

Totonu i le itu o aso nei: fale mautotogi mo se aiga talavou

Faʻatupu le BLUHH O le CLUB CAME COVERATION O LE TAʻITAʻI O LE TALA O LE TAIMI FANUA O LE TOTONU Fai le lino Athractite i le pogisa uma. Paʻepaʻe e maua ai se paleti

O le faitotoʻa o le faitotoʻa o loʻo i totonu o le Diagonal Vaega o loʻo faʻatulaga e le manatu fesoasoani, o loʻo foliga mai o loʻo foliga mai o loʻo foliga mai o le tele o potu ma saogalemu. Faatasi ai ma taofiofia o manatu o le vaega o aso nei, o elemene o le vaega talaʻi ua tuʻufaʻatasia: o le pito i luga o pa ua teuteuina i luga, o laupapa a le faitotoa ma le 'upega tafaʻilagi ua teuteuina.

Na alu le fausiaina o le fale mo le tele o tausaga, ma i lenei vaitau o le faʻavae o o matou aiga ua suia. Ua manatu o se laulaufaiga fou, ma le toʻalua o loʻo manaʻomia le tamaititi mo tamaiti e toʻalua ma se manatu. Na mafai e le galuega ona maeʻa vave - le taimi o le mamanu ma toe faʻaleleia o le toe faʻaleleia seia maeʻa le maeʻa atoa o le ono masina. E ese a tatou maumau ma o lau tane, ae ua uma ona ausia le faiga malie i pulega ma mea e mauaina ai se tuuga laupapa i luga o le potumoe, lea na umi na umi. moemiti o. O faʻamatalaga e atagia ai manaʻoga o tagata uma o lou aiga, faʻapea, i totonu o le faletaele, e lua le fale teu meaʻai e lua, o le a tatou fiafia i le galuega o le taeao. A o fafo, o loʻo faʻaauau pea le suiga. Ma o lea, i le taimi o le fana i le va o le potumoe ma le Logitia, Sese falaoa na toesea ai faitotoa. O lea la, o loʻo tutusa ma tulafono a le soʻotaga o le Loggia i le fale nofomau.

Evagena o Ostrovskaya

Tufuga

Totonu i le itu o aso nei: fale mautotogi mo se aiga talavou

Valivali faʻatusatusaina o le faʻauma i le faletaele ua faʻamamafa mai e le totonugalemu. I fafo o fafo i lalo o le laau e maua ai le lagona o le mafanafana. E ui lava i le aiga o se pepe laititi, o le taele filifili e sui le potu tele o le vai mafanafana, ma avea o ia ma nofoaga fiafia o tamaiti, o le a fiafia lava e pupu i lalo o le taʻele

O le faʻavae o le faʻatulagaina o le faʻamalologa o le sili ona leaga le lanu. O lea, o le tasi puipui i le alatele o le valiina i se uaina-mumu. I le mea moni, o loʻo i ai le faʻafeagai o le faʻata i le potu e fai ai le ofu, o le lanu o loʻo i totonu o se tamaʻi avanoa ua faʻaleleia. I totonu o le potumoe, o puipui ma le pito i lalo o le maualuga o le sili atu o loʻo valiina i le oquamarine - faʻatasi ai ma mea moli o le tulaga o le fausia uliuli o le lanu uliuli o le lalolagi e le manaia ai le lanu uliuli o le lalolagi.

Totonu i le itu o aso nei: fale mautotogi mo se aiga talavou

O le moli efuefu lanu ua tuufaatasia mo mea uma, o mea taʻitasi, e taʻitasi e pule ai i soʻo se paolo o Garomatic Gamma. O lea, o le taualuga i le ala savali o loʻo valiina i totonu (faʻapea foi i le umukuka ma le faletaele), o le acromatic paleti o le foloa

I le la susulu o le la i le tamaititi o meaafale, pepa puipui-panels ma se faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaopopoina se mafiafia-samasama lanu o faamalama. I le toe vaega o potu, o saito e lanu e lanu mumu, i le potu malolo e mumu, i lalo o le lanu o le puipui i le ala savali, i totonu o le potumoe - lanu efuefu. O le lanumoana lanumoana i le pa o le pa ma Mostino charteter i le faletaele tuufaatasi ma le efuefu.

Totonu i le itu o aso nei: fale mautotogi mo se aiga talavou 11545_11
Totonu i le itu o aso nei: fale mautotogi mo se aiga talavou 11545_12
Totonu i le itu o aso nei: fale mautotogi mo se aiga talavou 11545_13
Totonu i le itu o aso nei: fale mautotogi mo se aiga talavou 11545_14
Totonu i le itu o aso nei: fale mautotogi mo se aiga talavou 11545_15
Totonu i le itu o aso nei: fale mautotogi mo se aiga talavou 11545_16
Totonu i le itu o aso nei: fale mautotogi mo se aiga talavou 11545_17
Totonu i le itu o aso nei: fale mautotogi mo se aiga talavou 11545_18
Totonu i le itu o aso nei: fale mautotogi mo se aiga talavou 11545_19
Totonu i le itu o aso nei: fale mautotogi mo se aiga talavou 11545_20
Totonu i le itu o aso nei: fale mautotogi mo se aiga talavou 11545_21
Totonu i le itu o aso nei: fale mautotogi mo se aiga talavou 11545_22
Totonu i le itu o aso nei: fale mautotogi mo se aiga talavou 11545_23
Totonu i le itu o aso nei: fale mautotogi mo se aiga talavou 11545_24
Totonu i le itu o aso nei: fale mautotogi mo se aiga talavou 11545_25
Totonu i le itu o aso nei: fale mautotogi mo se aiga talavou 11545_26
Totonu i le itu o aso nei: fale mautotogi mo se aiga talavou 11545_27
Totonu i le itu o aso nei: fale mautotogi mo se aiga talavou 11545_28

Totonu i le itu o aso nei: fale mautotogi mo se aiga talavou 11545_29

Totonu i le itu o aso nei: fale mautotogi mo se aiga talavou 11545_30

Totonu i le itu o aso nei: fale mautotogi mo se aiga talavou 11545_31

Totonu i le itu o aso nei: fale mautotogi mo se aiga talavou 11545_32

Totonu i le itu o aso nei: fale mautotogi mo se aiga talavou 11545_33

Totonu i le itu o aso nei: fale mautotogi mo se aiga talavou 11545_34

Totonu i le itu o aso nei: fale mautotogi mo se aiga talavou 11545_35

Totonu i le itu o aso nei: fale mautotogi mo se aiga talavou 11545_36

Totonu i le itu o aso nei: fale mautotogi mo se aiga talavou 11545_37

Totonu i le itu o aso nei: fale mautotogi mo se aiga talavou 11545_38

Totonu i le itu o aso nei: fale mautotogi mo se aiga talavou 11545_39

Totonu i le itu o aso nei: fale mautotogi mo se aiga talavou 11545_40

Totonu i le itu o aso nei: fale mautotogi mo se aiga talavou 11545_41

Totonu i le itu o aso nei: fale mautotogi mo se aiga talavou 11545_42

Totonu i le itu o aso nei: fale mautotogi mo se aiga talavou 11545_43

Totonu i le itu o aso nei: fale mautotogi mo se aiga talavou 11545_44

Totonu i le itu o aso nei: fale mautotogi mo se aiga talavou 11545_45

Totonu i le itu o aso nei: fale mautotogi mo se aiga talavou 11545_46
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Totonu i le itu o aso nei: fale mautotogi mo se aiga talavou 11545_47

Designer: Evgenalia Island

Matamata i luga

Faitau atili