O le a le motobur e filifili ai: fautuaga faapitoa

Anonim

O measina mamalu o le mamafa o foliga o "atunuu taaloga", ma le tele tele o lona manaʻo e feaveaʻi i latou. O le mea lea, afai e te amata fausia se fale pa po o le pa, e ono mafai ona maua ai se auala tatau ona maua.

O le a le motobur e filifili ai: fautuaga faapitoa 11547_1

O le a le motobur e filifili ai: fautuaga faapitoa

Ata: Tapunia / fotodom .ru

O le aga masani o le faʻatautaia o le atunuʻu na faʻaalia ai i le taimi o le fausaga poʻo le toe faʻaleleia o galuega, faʻafefeteina o laiti (e oʻo i le 1.5-2 m loloto) e masani ona manaʻomia. Faatulaga pou mo le pa, faʻatulagaina o taʻaloga taʻaloga poʻo le tautoga - I ia tulaga uma nei, e ono manaʻomia vailaau. Mo o latou galuega i le latalata ane, o le Tusi a le Tusi Lesona, le tusi lesona tusi lesona. O lenei masini e faʻaaogaina ma o lenei, e mafai ona faʻatauina i totonu o le togalaʻau o le 1000-1500 rubles. E moni, o le gaoioi ma sia mea e enaena e tamoʻe ma telegese, aemaise pe a fai o le palapala "ma se faʻataʻitaʻiga, mai le vaeluaga, mai le vaeluaga, mai le vaeluaga, mai le vaeluaga, mai le vaeluaga, mai le vaeluaga, mai le toto. O le mea lea, afai o le tele o galuega e tele lava (mo se faʻataʻitaʻiga, e tatau ona e faʻapipiʻiina le tele o pou otaota mo le pa), e sili le faʻaaogaina o auala o tamaʻi masini - motoburn.

O le a le motobur e filifili ai: fautuaga faapitoa

Ata: Stihl. Fetuunaiga ma le Malamalama (4.8 Kg) Benzobur Stahl Bt 45 o loʻo tuʻuina atu i le lua-tulaga o le faʻauigaina o le faʻauigaina o le beramed bera

Motobura, po o Benzobura, o se mea faʻapitoa meafaigaluega mo le viliina laʻititi (e masani ona oʻo atu i le 1.5 m loloto ma le lautele e oʻo atu i le 20 cm). Ua faʻaauupegaina i le afi o le penisini i le kia, o lona paʻu o loʻo 'aveʻeseina le eleele tipiina o le' auʻapeʻa (faʻatau eseese). O le HULL o le Motorobur e masani ona faaauupegaina i le lua solofanua lima o loʻo taofi i le taimi o faʻagaioiga ma le paie i luga o le mamafa. A o le i faʻaaogaina, o le mea faigaluega e faʻapipiʻiina ina ia o le axis o le sikuluga e faʻatatau i le lalolagi. O le afi ua amata ona faʻaaogaina se Corrd Starer - ma e mafai ona avea oe ma pisinisi!

Amanaia tapuaiga o le mea faigaluega

O le a le motobur e filifili ai: fautuaga faapitoa

Ata: Stihl. Benzobur stihl bt 131 o loʻo tuʻuina atu i le faʻatuatuaina o le fiva, o se faʻavaʻa o le tino (leve i le itu tauagavale)

O le uiga autu o le Motobur o le afi afi. Lua-stroke sollinis fisholine o loʻo faʻaaogaina i nei masini, mo o latou uiga o tagata gaosi oloa e masani ona faʻailoa mai le malosi i le haric coupometers. I aso uma o le olaga e masani lava o le Motobra ma se tulaga o le 1 i le 3 lita. mai. poʻo le afi o le afi o le 40-70 cm³. Faatasi ai ma le faʻateleina o le mana, o le mamafa o le mea faigaluega ma le vevesi o le afi tuputupu aʻe: o le masini e foliga sili atu "le le mafai ona taofia". O le mea lea, o le tagata faʻaaoga e tatau ona faʻaaogaina le tele o ona malosiaga, e sili le filifilia o se faʻataʻitaʻiga ma se tamai afi afi.

O le a le motobur e filifili ai: fautuaga faapitoa

Ata: Grois Bezheus / avega oona. Faapipiiina o le tele o le tele o le tele o le tele ma tipiina nai lo le galuega

A filifilia le faʻataʻitaʻiga, e manaʻomia le faʻalogo i le mea faigaluega ergonomics. Lenei ua na o lona mamafa, ae o le faigofie o le mamanuina o le ata. E manaʻomia ona faʻatagaina latou i le malu line o loʻo puipuia ai lima o lima, ma le motobur na faʻauʻuina i se gatete demponism. A o le faiga puipuia, e iai tulaga masani - tagata uma iai le tālā e faʻatonutonuina lever: Afai e le mafai ona e uuina le mea faigaluega i le taimi o le a taofia ai. O nisi faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e tele atu puipuiga - mo se faʻataʻitaʻiga, Bezobur Stahl Bt 131 e iai se vave braking svesttop, paʻi atu i le vave taofi o le eleele pe a tagi i le eleele.

Ia mafaufau lelei i le mamanu o le kesi kesi. O le agavaʻa (e masani lava i totonu o 0.5s-1 lita) e le faia se sao faʻapitoa, ae o le faigofie o le ua mo le faʻatumuina o suauu suauu mafai ona afaina.

Shneky shift

O le a le motobur e filifili ai: fautuaga faapitoa

Ata: Stihl.

Mo faʻafefeteina, e masani ona faʻaogaina, e masani ona masani ai ma se tino galue o le 10, 15 ma le 20 cm. O lo o faʻatauina eseese, ma le tele manaʻomia.

O le umi o tagata gaosi eseese mafai ona eseese, i luga o le averesi o 60-80 cm. O loʻo faʻaaoga le Shipnsion Rods e faʻateleina ai le loloto (50-60 cm). O le tau o le Ukrain Stesews o le 3-4 afe rubles, o le au faʻamoe o tagata taʻutaʻua e sili ona taugata. Motobur lava ia e mafai ona faʻatau mo le 10-12 afe o rubles, ma le kamupani oloa o Hyachi, Hisqvarna, Stahl - Mo le tele o le lua o le afe o le afe o le afe o le afe o le afe o le afe o le afe o le afe o le afe.

O le a le motobur e filifili ai: fautuaga faapitoa

Ata: Hitichi, Oroy Merlin, boris bezheus / avega a hard. O faʻataʻitaʻiga o le fao e ese le tasi i le isi e le gata i le umi ma le lautele o le fao, ae o le mamanuina foi o le ata o loʻo tipiina o le auala. O le itu tauagavale o loʻo faʻaalia ai le veneer lomiga mo le aisa, i le ogatotonu ma le taumatau - mo eleele o eseese ituaiga

Ma le taimi umi le faʻaaogaina, sili atu, o le a manaʻomia e faʻatele ai le auivi o loʻo faʻaaogaina o le tele o naifi faʻaaogaina faʻatasi ma le siku. A leai, o le faatinoga o le faatinoga. Mo le faʻagaioiga o nei naifi, soʻo se mea faigaluega mo le faʻamamaina o le tele, suo ma isi faʻamaumauga e talafeagai.

Ole faʻanaunauga o Motobur e oʻo i le malosi maualalo e mafai ona galue ma se tele o soʻo se tasi o le tolu matata. I aʻoaʻoga, ae peitai, e faʻalagolago tele i le lavelave o le palapala. Pe a faʻaaogaina se tagata sili atu o loʻo avea ma malosiaga maualalo i luga o le malosi o le afi afi, e tatau ona e lelei ma faʻamaoni pe a galue e aloese ai mai le pa. Ia viia, aemaise i le loloto o le 1 m, e mafai ona avea ma faafitauli matuia, ma e tele taumafaiga o le a manaomia e aveese le auger.

Mo se mafuaʻaga faʻapena, e le fautuaina le faʻaaogaina o ni faʻaopoopoga o ni faʻaaliga. O le umi o Motobur, faʻatasi ai ma le sikulu ma le faʻalauteleina o laʻasaga, e le tatau ona silia ma le 1.5-2 m, ina ia mafai ona tosoina ai o ia e le tagata faʻaaoga.

Motobra faaaoga e faia ai le tele o galuega. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo le gaosiga o pu i le aisa. Ma e mafai foʻi ona faʻaaogaina e toso ai pu o se lapoa lapoa ma loloto i ogalaau - mo lenei mea o le a manaʻomia le taʻavale talafeagai i luga o le laʻau ma le faʻafanua o le shihl).

O le a le motobur e filifili ai: fautuaga faapitoa

Ata: BorOS Bezel / Haveda faʻasalalauga

Suauu mo le motobura

Toeitiiti lava o mea uma motorabra e faʻaauʻau i le lua-pito o afi o le fefiloi o penisiona ma le suauu i mea e mafai ona faʻatau i le faʻavae, ae e sili atu le faigofie ona saunia oe lava.

Mo le afi o loʻo taua tele le faʻaaogaina o le suauʻu lelei-lelei suauʻu, o loʻo fautuaina e tagata gaosi oloa. E laititi tele taugata nai lo masani, ae e ono mafai ona faamalosia. Aemaise talu ona le taumafaina le suauʻu mo le paluga i tulaga o le atunuʻu e le mafai ona faia sili atu nai lo le tasi lita mafai i le vaitau.

O le a le motobur e filifili ai: fautuaga faapitoa 11547_9
O le a le motobur e filifili ai: fautuaga faapitoa 11547_10
O le a le motobur e filifili ai: fautuaga faapitoa 11547_11
O le a le motobur e filifili ai: fautuaga faapitoa 11547_12
O le a le motobur e filifili ai: fautuaga faapitoa 11547_13
O le a le motobur e filifili ai: fautuaga faapitoa 11547_14

O le a le motobur e filifili ai: fautuaga faapitoa 11547_15

Ata: Oroy Merlin. O le Maxcut MC 55 Benzobur o loʻo tuʻuina atu i se penisini tasi-cylinder afi afi. O lona malosi (3 l. P.) ua lava mo le tele o gaioiga o le masini i tulaga faigata

O le a le motobur e filifili ai: fautuaga faapitoa 11547_16

Ata: Grois Bezheus / avega oona. Ag43h Benzobur (1.7 l. P.) ma solofanua-ata-foliga foliga. O se sikulu ua faʻapipiʻi i luga o le afi (dameter 15 cm)

O le a le motobur e filifili ai: fautuaga faapitoa 11547_17

Ata: Oroy Merlin. Faʻataʻitaʻiga o Benzoburov: Elmos 2.1 lita. mai.

O le a le motobur e filifili ai: fautuaga faapitoa 11547_18

Ata: Stihl. CMI 1.9 lita. mai.

O le a le motobur e filifili ai: fautuaga faapitoa 11547_19

Ata: Obi. Siahl bt 131 1.9 lita. mai. ma le anti-vibratory scraged

O le a le motobur e filifili ai: fautuaga faapitoa 11547_20

Ata: Hyachi. Hitchir Da300e (2,09 l.)

O uiga o le Party Shozoburov

Faʻataʻitaʻiga

Cmi

EPB11

Ms55

BT 131.

Da200e (s)

143ae15

Bm 70n

Faailoga.

Cmi

Elmos.

Maxcut.

Stihl

Hitchich.

Husqvarna.

Elitech

Mana, Kwt

1,4. 1,54. 2,21 1,4. 1,17 1,47. 2,21

Sopoia le malosi, DBA

E leai ni faamatalaga

E leai ni faamatalaga

E leai ni faamatalaga

92. 94.5 103.

E leai ni faamatalaga

Mass, kg.

11,2 8,72. 11.6. 10 valu 8.9 sefulu ma le tasi

tau, olo.

9699. 17 272. 9 992. 48 990. 18 500. 37 000 14,000

  • Mea uma e uiga i le filifilia o le tau masini

Faitau atili