LOTE Interer: Piliki Pa puipui ma laupapa laupapa

Anonim

O se ulugalii faaipoipo ma se atalii talavou na le fiafia i totonu o le a tuʻufaʻatasia le LOTO le LOFELE ma aga masani. Faatasi ai ma lea tuʻutuʻuga, sa matua taua le faʻaauau o le lagona o le "malamalama ma le manava" o lenei falelotu o le atunuʻu.

LOTE Interer: Piliki Pa puipui ma laupapa laupapa 11571_1

LOTE Interer: Piliki Pa puipui ma laupapa laupapa

O le faʻaupuga o le faʻamalosi o le malosi o le mamanu o le potu o le potu o le potu

O le fale mautotogi ma se mea faʻapipiʻi na mauaina e tagata faʻatau i le fale-fou fale. Mo se olaga manaia, na tatau ai ona fausiaina se potu tele potu ma le lua potu malolo, lua potu fale ma faʻamaumauga faaopoopo ma fufuluina potu. I le faʻaopopo atu i le faʻatonuga mo le taimi nei o le lofini o piliki popo o puipui, o loʻo tatala ai fale, sa ou manaʻo e fai le vevela masani - faʻamatalaga o le faaeaga masani - meatao mai le laʻau.

LOTE Interer: Piliki Pa puipui ma laupapa laupapa

Lumeinares i le potu o loʻo maua ai le lautele ma le lotoifale, potu ma faʻafefeteina moli. Mo le mea mulimuli, o le fola ua fuafuaina i le isi i le sofa ma le inisinia lamepa e i luga o le tusi fata

Toe fausia

O otootoga o le fale mautotogi e pei o le mataʻitusi p, o loʻo tuʻufaʻatasia ai vaega i totonu o le fale, o se ogalaau tele o lo ogausa. I totonu o le fa o Wilver Windows, e tolu o loʻo feagai ma le tasi auala (ma e lua o latou o mai i le Loggia, o le ulufafo i le ogatotonu itu)

O le potu sa fuafuaina latalata i le Loggide, mai ia te ia e mafai ona e alu i totonu o le toetoe o sikuea potumoe, mai iina e ala i le faletaele. I le aveeseina mai o faamalama mai faamalama, faafeagai le faitotoa, e i ai faletaele mautu, e iai faletaele mautu, o le potu feʻai ma lona lua o le potu o le potu. O le sootaga i le va o le mea mulimuli ma potu o le l-sitaili alavai-taifau, o faitotoa o ausilali mai fafo.

LOTE Interer: Piliki Pa puipui ma laupapa laupapa

O le loloto loloto ma le uulaloina o ie e ui e le o tuua se mea, e mafai ona tupu ao moe lelei mo malo. O lona tele o le vaega, ufiufi i le aano tutusa, ua teuteuina i se tamai stitch, o loo fausia ai se tatagi solo ma "butony" puipui

Lipea

Talu ai o le fale mautotogi, na tatau ona ou faia se popolega. E fausia le Convectors, o le fola tulaga na siitia i le maualuga maualuga. O vasega fou e siitia mai le paso poloka ma piliki (mea e tatau ai, mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le pa puipui, o le vaipuna).

LOTE Interer: Piliki Pa puipui ma laupapa laupapa

O le umukuka i le motu o le nofoaga o loʻo faʻaogaina i lalo o le aufana mo ipu, i le isi itu - Niche mo le faigofie o le nofo i luga o nofoa

Faʻamalosia papatusi sima o faʻapopoleina ua tatalaina, naʻo le faʻamamaina ma ufiufi i le piniki varnish. I luga o latou - uaea, vaega natia i totonu o le apamemea. I le au ausilali, o le tulaga taua o le maualuga o le maualuga o le eleele. O le fale mautotogi i le tele o le vaʻalele a le ea, na faʻapipiʻi ai luga poloka fafo i le panisi. I le Logginia, maeʻa galuega, faʻapipiʻi lamepa.

LOTE Interer: Piliki Pa puipui ma laupapa laupapa

Satia taʻiala mai i tua o saito i lalo o le taualuga. O le tele o moli uila na maua ai le kandelier, moega i tafatafa o le laulau ma le le masani ai o le palu i luga o le swivel partograph ma se umi

Fausaga

Toeitiiti lava o le malosi o le lanu (paʻepaʻe, lanu efuefu, tamai tala o le faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻatupuina ai le mamafa o le ata. O le mea lilo o lenei suiga i le tomai o le tomai faʻapitoa o ni vaalele ese, i se vaega eseese o le moli, tele "ammoscheric"

Faʻavasega ma le faʻaititia o mea atofaina o mea atofaina meataʻe o loʻo fuafuaina ina ia aloese mai le le aoga auiliili - Mo se faʻataʻitaʻiga, o le lamolemole fua o loʻo ufiufi i le faʻasologa o loʻo ufiufi i ai. O se ituaiga e fausia ai se tuʻufaʻatasiga o ata o ata o puipui ma se siosiomaga i totonu ma se laʻau (laulau mai le laupapa laupapa i totonu o le ala laupapa ma le lanu moana laupapa.

LOTE Interer: Piliki Pa puipui ma laupapa laupapa

Ma isi faʻamatalaga manino o le laʻau i le potumoe, o le faitotoʻa pito i luma ma le hard drive merconasm ua faʻatupuina, o se mea i le faletaele ma le faitotoʻa o le anilad

O lenei loft e ao ona i ai se amio le saua, ma o mea masani ai o loʻo lelei e ogatasi ma tulaga o taimi ma le aliʻi na faia. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o le pito i tua o le moega na faia e ala i se faʻapitoa filifilia mauga maselainalifo ma se teisi o le masani ai.

Maea i lalo o le tele o moe ina ua uma ona faia le gaioiga e pei ona i ai lona taeao. Moega i autafa o le moega i le tuai Igilisi. Mo le potumoe, o se laulau le masani ai ma se laupepa na fausia mai le Wicket o loo maua i le itu tauagavale: o laupapa sa toe faʻafouina ma le le mautonu o le tioata manino. O le pito i lalo o le kofe laulau i le potu malolo o le a faia o laau matua.

LOTE Interer: Piliki Pa puipui ma laupapa laupapa

Mai le alatele, e mafai ona e ulufale i le pou-muamua, o le tini o loʻo mulimulitaʻi i tulafono laiti e pei o nofoaga autu. Tuusaunoaga - malamalama lanu lanu. Luga - o se kapeneta ma electrode

O le Tatala Tatala o se piliki tatala (i lenei mataupu - Cliinker piliki) poʻo lona faʻataʻitaʻiga. E le o se mea e ofo ai: o lute muamua na i totonu o le teritori o fale gaosi fale, fausia, o se tulafono, i le faaiuga o le xx seneturi. Mai piliki. Ae ui i lea, e uiga i le toe vaega o faʻailoga o lenei "tane" e masani ona galo: o le maualuga o le potu, e leai se vaega o le faletaele. Faʻamanatuina le toʻatele o tagata lautele - O le faʻaogaina o fale gaosi fale, ma mulimuli ane faia le lotoa manaia mo mea faigaluega i o latou aʻoaʻoga o tusiata. O fesoʻotaʻiga faʻapitoa e masani ona i ai i le umiaina (o loʻo lafi o latou faʻaumaina e manaʻomia ni tau faʻaopoopo) ma faasee.

LOTE Interer: Piliki Pa puipui ma laupapa laupapa

I luga o le sofa moe, e mafai ona e vave maua se galuega e matamata ai le telefoni pe mo taʻaloga. O le lanu o le SEFE FROWRESTTY ua filifilia ma o le dresser moega. O le tele o tusitusiga tusitusi o le a siitia atu i le faamalama

O se tama talavou na auai ma le la le talanoaga o le mamanu o lona potu - sa i ai lana talosaga na faataunuu ma se patele, na ia fautua mai ai foi i le ata ma se ata i lalo o le ata i lalo o le ata i lalo o le ata. O le laulau faamafanafana mo le Hallway na i ai le fale mautotogi na tupu ia lava. O faʻamalama faʻamalama ua faʻatumuina mai mea e le mafai ona faʻaaogaina - pepa uʻamea, o loʻo ulufale mai laiti i luga o puipui, mautu le piliki. I le tulaga o le tapeina o le vai vevela i le potu faʻatau, na faʻapipiʻiina le vai vevela - o se laina i le malo malo na faia. I le faletaele, o le vai vevela e natia i tua atu o faitotoa o le pepe pepa kalapu.

LOTE Interer: Piliki Pa puipui ma laupapa laupapa 11571_10
LOTE Interer: Piliki Pa puipui ma laupapa laupapa 11571_11
LOTE Interer: Piliki Pa puipui ma laupapa laupapa 11571_12
LOTE Interer: Piliki Pa puipui ma laupapa laupapa 11571_13
LOTE Interer: Piliki Pa puipui ma laupapa laupapa 11571_14
LOTE Interer: Piliki Pa puipui ma laupapa laupapa 11571_15
LOTE Interer: Piliki Pa puipui ma laupapa laupapa 11571_16
LOTE Interer: Piliki Pa puipui ma laupapa laupapa 11571_17
LOTE Interer: Piliki Pa puipui ma laupapa laupapa 11571_18
LOTE Interer: Piliki Pa puipui ma laupapa laupapa 11571_19
LOTE Interer: Piliki Pa puipui ma laupapa laupapa 11571_20

LOTE Interer: Piliki Pa puipui ma laupapa laupapa 11571_21

Potu malolo

LOTE Interer: Piliki Pa puipui ma laupapa laupapa 11571_22

Potu malolo

LOTE Interer: Piliki Pa puipui ma laupapa laupapa 11571_23

Umukuka

LOTE Interer: Piliki Pa puipui ma laupapa laupapa 11571_24

Umukuka

LOTE Interer: Piliki Pa puipui ma laupapa laupapa 11571_25

Potumoe

LOTE Interer: Piliki Pa puipui ma laupapa laupapa 11571_26

Potumoe

LOTE Interer: Piliki Pa puipui ma laupapa laupapa 11571_27

Umukuka

LOTE Interer: Piliki Pa puipui ma laupapa laupapa 11571_28

Sanosel

LOTE Interer: Piliki Pa puipui ma laupapa laupapa 11571_29

Fanau

LOTE Interer: Piliki Pa puipui ma laupapa laupapa 11571_30

Fanau

LOTE Interer: Piliki Pa puipui ma laupapa laupapa 11571_31

Fanau

Irina Albit

Tufuga

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

LOTE Interer: Piliki Pa puipui ma laupapa laupapa 11571_32

Tusiata: IRINA APBIT

Matamata i luga

Faitau atili