Faauma le faavae: Aisea e tatau ai ona e filifilia le vali?

Anonim

O se tasi o le sili ona faigofie ma le tamaoaiga afaina ma le puipuiga o le pito i lalo o scuffling ma vali.

Faauma le faavae: Aisea e tatau ai ona e filifilia le vali? 11578_1

Faauma le faavae: Aisea e tatau ai ona e filifilia le vali?

Ata: Legion-Media

O le faavae o le fale o le atunuu e tatau ona tumau, e tetee i aafiaga masani masani ma o le fausaga talafeagai o le fale.

I le tusiata, o le potu i lalo o le pito i lalo o le puipui po o se vaega o le faavae o le fale, lea olo i luga o le fogaeleele. E avea ma faavae mo puipui, ma puipuia i latou mai le susu na tulaʻi mai i le eleele (laupepa sapalai), ma le saun snows. I le ogatotonu o le Lusia i luga o puipui o le fale e aunoa ma le Sussure Base, e mafai ona siitia i le maualuga o le 3 M! O ona lagona le lelei e faʻaalia i le ituaiga o faaputuga, susu susu, lea na avea ma taimi mamao agai atu i le leiloa o le malosi ma faʻalavelave faʻafuaseʻi. Ia le taʻua le mea moni ona o le faʻamamaina, o le fale gaosi o loʻo faʻatautaia e le uafu o papa, ma latou avea faʻateleina ai le faʻaliliuina. O lea, o le va o le faʻavae ma le pa puipui na faʻatupeina ai foʻi le sao o le tino.

Mea mo le faavae e masani ona tautuaina e le sima, sima poloka, piliki. O le mea ua maeʻa fuafuaina e le gata o le aoga, ae ua i ai foʻi se mafuaʻaga, o le aofaʻiga tele i luga o le aofaʻiga o le atunuʻu. O lea, i luga o le pito maualuga, e foliga mai ai e tele sui, mataina, ma i lalo ifo o le manaia, sysmat. O le mea sili ona filifilia e mafaufau i le maualuga o le 50-70 cm.

Faauma le faavae: Aisea e tatau ai ona e filifilia le vali?

Ma le vevela vevela o le tau, o le faauluuluga pepa o le faʻavae o pipiʻi e aloese ai mai le le tutusa o le sese. Ata: Takkulaula.

  • E maeu le matagofie e vali ai le parrete pale: 4 fatufatu filifiliga ma faʻagasologa faʻamatalaga

Faʻafefea ona puipuia le faʻavae mai aafiaga mai fafo?

E puipuia ai le faavae o le fale mai fafo aafiaga, faʻaaoga le maʻa faalenatura ma faʻalenatura papa papa, papa papa ma mea eseese. O ata o onapo nei i lenei vaega o le fausaga e iloga i le maualuga o le tetee i aafiaga o mea ma fufulu, puipuia le tuiina o le timu ma eleele, pe a fai e manava mai totonu, pe a fai e manavaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, na faʻamamaina sando f dulux (Akzo Nobel) o loʻo avea ma mea e mafai ona tuʻufaʻatasia o le tele o le va o le vanimonimo, tetee i le carbon dioode. O le fausaga e talafeagai mo fale o lola laupapa latalata i isi auala, ma, taua, o se pepa o se vaega ma le maualuga o eleele-solo mea ola. O le vaitaimi o lana tautua i luga o le pito i luma e oʻo i le 10 tausaga (e tusa ai ma le faʻaiuga o le Gbu Corpon "Enlak" e iloa ai le tumau o le faigata o le ta.

"Valivali mo STODS MA FOLAFOLAGA" ("Tex") Puipuia le Correte Reases mai Carbonization (Faʻaleagaʻi o le Faʻasalaga o le Carbon Dired o le teuteuina. Ma taofiofi nei meatotino a le aoga i se vevesi alamanuia siosiomaga. O le alkaliy vali yki (tikkurutila) ua fuafuaina mo valivali vaifou, kalone metal ma moli o uʻamea luga, faʻapea foi mo alalaloa-mineral papatusi. Aloaia, pe a fai e te ufiufi e le gata o le meafaitino, ae alavai foʻi paipa ma plum, e foliga lelei ma lelei le fale. Peitaʻi, o se vaega faʻapitoa faʻapitoa e mafai ona filifilia mo le pisia. Ile tulaga lea, e taua le ia amanaia le ituaiga faavae faavae. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se sima ma le faʻapipiʻi faʻavae o loʻo faʻaalia ai Alkaline meatotino, faʻapea foi ma le sima o loʻo faapipiiina piliki. Mo luga o le ituaiga o lenei ituaiga, soʻo se vali teteʻe e tetee ma acrylic poʻo le silikala e tutusa.

Faauma le faavae: Aisea e tatau ai ona e filifilia le vali?

Ina ia mafai ona tiʻetiʻe puipui i le vali, o loʻo tapunia i le polythylene ata ma faʻataʻitaʻiga ma scotch. Ata: Cork Center

Galuega sauniuni

Aʻo leʻi amata galulue i galuega, o le faavae o le fale ua faʻamamaina mai i palapala, ma sulufaʻi atu ma fufulu ma le vai. O le loloto o le faʻanoanoa, paʻu ma le isi tulaga o loʻo i luga o le tulaga. Ina ua maeʻa lona faʻamago, na latou talosaga ai le Primer na fautuaina e le gaosi oloa e faʻaleleia ai le faʻamalosi o le laʻau lanu i le faʻavae. O tuutuuga talafeagai mo le pisia o le vevela mai le 5-8 i le 30 ° C ma le aiga susu o le ea i lalo ole 80%. Vali e apalai i le lua faaputuga. E taua le manatua o lena "taimi ao le i faʻaaogaina le isi vaega" ma le "taimi o le faʻamamaina o le faʻamamaina", faʻailoa i luga o le paketi o le 23 ° le 50%.

Tele o lanu mo le faʻavae e mafai ona faʻaaogaina ma pulumu, faʻaseʻe poʻo shrayer. O le auala mulimuli e sili atu le saoasaoa. Peitai, o nisi matata e tatau ona amanaia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o ata o vai-faʻavae mo le faʻapipiʻiina masani e teisi teisi atu ma le vai (i se fua faatatau o le 1: 10). Mo leai se microraey, o le vai e masani ona le manaomia. O le mea autu o le mulimuli i fautuaga a le tagata gaosi oloa i le lapoa o le taupulega, faapea foi ma seti le itu talafeagai o le speraser ma le gaioiga faagaoioi.

Faauma le faavae: Aisea e tatau ai ona e filifilia le vali?

A o le pisia le vaega pito i lalo o le fale (faʻapea foi ma le stades), fufulu poʻo le faʻaseʻe e le mafai ona faia e aveʻesea, ma e taua i nofoaga o ova i le "susu susu". Ata: Legion-Media

O le a le lanu e filifili ai mo Sole?

E leai se tulaga lelei o le lanu filifiliga mo le faavae. O nisi e talitonu o le pito i lalo o le fale e talafeagai mo le pogisa leo nai lo puipui. Ua fautua atu isi e valiina, taulaʻi i le paolo o le taualuga. Pau a le mea o le fale ua valiina atoatoa i le tasi lanu, foliga tutusa ma le le fiafia. O le mea lea, pe a maeʻa le faʻavae o le taʻitaʻia e le faʻavae o le faʻatasia vavalalata pe, i le isi itu, faʻatusatusaina ata ma aua le fefe ai faʻataʻitaʻi.

O a ata?

E ala i le ituaiga o solvent, e mafai ona vaevaeina le vali i totonu o vasega lua: Organic-belus ma vai-lima.

Muamua o se faʻalavelave e masani ona faʻaaoga paʻepaʻe le agaga. O ata o ata e sili atu le mafiafia ma toetoe a maualalo-loto ata. I totonu o lo latou tulaga faʻaavanoa - e mafai ona teuina i le malulu o le vevela, o le sami fou lea e le tigaina i aʻafiaga o le anoanoai o aʻafiaga, pei o timuga. I totonu o vaivaiga o le maualuga oona ma mumu.

I le lona lua o le vaega o le soleni e taalo vai. E le manogi le tuʻufaʻatasiga ma le manogi. O le ata tifaga na faia ai e latou e mafai ona manava, ma o lea o le vai-lanu tiga e sili atu ona talafeagai mo minerale tino, e aofia ai maamafa. Peitai o loʻo feʻaveaʻi i latou ma teu i le vevela i le vevela e le o le vai.

Aoga mo tupe: faʻafefea ona filifili le taumatau vali?

O se tagata faʻatau le poto pe a filifilia le vali ese e masani ona faʻatusatusa le tau o le 1 l o le tele o oloa ma faʻatau mai. Ae ui i lea, e sili le poto i le faʻatatauina o le tele o le piping o le a tau, ia amanaia le fua faatatau e mafai ona tuʻuina atu i le auala ma vali, faʻapena foi ona fesili i le inisiua. Afai ua e otooto uma faʻailoga, e ono maua i fafo atu o le foao tausaami mafai ona taugofie, ma le umi faʻaalu ma se puʻupuʻu olaga.

O le faʻagasologa o le dyeting le faʻavae o le atunuʻu fale e fausia pe faʻamaloloina e tuaoi o le tusiata: o tulimanu o le fale, laina i lalo o le vevela, ma le faaitiitia o le vevela o le Ua atili ai le vaega o le vaega talilalo.

Faatusatusa lanu eseese mo le faavae

Igoa YKI. Sando f doulux Saku. "Vali

Mo tagata

ma popo

MONIO »

"Vali

Mo le taualuga

ma Sole "

"Vali

Mo tagata

ma bases »Luxensa Ba

Tagata gaosi Tikkuplaula Akzo Nobel Teknos. "Tex" GK "Optimist" Leroy Merlin.
O le faavae Acrylate-faavae Lakex Vai-tuusaunoaga Vai-tuusaunoaga Acrylic vai-tuueseeseina O le Lawx Prorylic O le faʻaʻeseʻese o le faʻaleagaina o le acrylic copolymers
Taumafaina 4-10 m² / l Up i le 14 M² / L 3-6 M² / l 6-8 ² / l 5-6.6 M² / KG 6-10 M² / l
Le vaitaimi puipuia, tausaga E leai ni faamatalaga I le 10 E leai ni faamatalaga Sili atu nai lo le 7. E leai ni faamatalaga I le 10
Afifiina, L. 2.7 2.5 2.7 4.5 4.5 2.7
tau, olo. 1490. 1440. 1650. 865. 560. 583.

Faauma le faavae: Aisea e tatau ai ona e filifilia le vali? 11578_7
Faauma le faavae: Aisea e tatau ai ona e filifilia le vali? 11578_8
Faauma le faavae: Aisea e tatau ai ona e filifilia le vali? 11578_9
Faauma le faavae: Aisea e tatau ai ona e filifilia le vali? 11578_10
Faauma le faavae: Aisea e tatau ai ona e filifilia le vali? 11578_11
Faauma le faavae: Aisea e tatau ai ona e filifilia le vali? 11578_12

Faauma le faavae: Aisea e tatau ai ona e filifilia le vali? 11578_13

Ata: Takkulaula.

Faauma le faavae: Aisea e tatau ai ona e filifilia le vali? 11578_14

Ata: Akzo Nobel

Faauma le faavae: Aisea e tatau ai ona e filifilia le vali? 11578_15

Ata: Teknos.

Faauma le faavae: Aisea e tatau ai ona e filifilia le vali? 11578_16

Ata: "OK"

Faauma le faavae: Aisea e tatau ai ona e filifilia le vali? 11578_17

Ata: GK "Optimist"

Faauma le faavae: Aisea e tatau ai ona e filifilia le vali? 11578_18

Ata: Leroy Merlin

Faitau atili