Mamago fola nali ma o latou lava lima

Anonim

Faʻamago aoina tuʻufaʻatasiga e faʻaaogaina uma e lua pe a toe faʻaleleia fale o fale ma le atunuʻu. Sei o tatou talanoa e uiga i penefiti ma le le mautonu o le mago mago, faʻapea foʻi ma le-faʻaaogaina o le faʻapipiʻi e aʻafia ai ana meatotino ma le tumau.

Mamago fola nali ma o latou lava lima 11581_1

Mamago fola nali ma o latou lava lima

Ata: Knauf.

A o le tulafono, e le mafai ona togafitia le kear. E seasea lava e seasea lava ona o lenei, ma i le isi itu, e mafai ona faalumaina leo ma le mafanafana. Ina ia faasaʻoina nei faʻaletonu, o se vaega mataʻutia e manaʻomia, o se lauiloa o le mago o le mago o loʻo tosoina.

E mafai ona e faia se fusiua o lenei ituaiga i le fale mautotogi i le lua pe tolu aso (e lua numera mo se suiga galue o loʻo potopoto i le averesi 30-40 m2 e toetoe lava e tutoʻatasi o le fogafale mafiafia. E le manaʻomia le faʻamago, tuʻufaʻatasia ma le tele o le fola, atoatoa i totonu o le vevela vevela ma leo - o le shock ma le ea. Faʻamamaina Faʻamuta Faʻatagaina oe e sefe le tupe ma e le mafai ona e manaʻomia le siʻitia tele o le fola poʻo le lamolemole i lalo o le paleni.

Mamago fola nali ma o latou lava lima

Ata: Vave-laasaga

Faʻalauiloaina tulaga (faʻapitoa, sp3.1.13330.2011) Fautuaina e faʻaaoga i mataupu o loʻo manaʻomia e aloese mai le gaosiga o gaioiga. Ae i le tosoina e feagai ma lana galuega ma sa le manaʻomia le toe faaleleia o ni nai tausaga mulimuli ane, e manaʻomia le filifilia o mea saʻo ma puipuia le faʻaipoipoga pe a faʻapipiʻi.

  • Taʻitaʻi o Chernobol: Iloiloga o Fuataga ma Metotia o Tapu

Galuega ma fofo

Faʻamago mago mafai ona tautua tele fuafuaga, fuafua poʻo fea o loʻo filifilia ona vaega.

Ogatasi o le tele o le tele ma le tausiga o le fola

O lenei galuega o loʻo avea ma mea e avea ai le "taʻaloga" mamanuina. O lona pito i lalo o loʻo faia mai i se conrampic comramzitc backfill, ma le pito i luga - mai i luga o le laupepa i luga o se sipuni poʻo le sima o le 10 mm), o le a le itiiti ifo o le 10 MM O le faigofie o le auala o loʻo faʻapipiʻiina o mea faʻapitoa o le fola o le fola kuf ma se mauga faʻataʻavaleina 50 mm lautele. O le mea itiiti o le mafiafia o le tafe o loʻoeina o le 40 mm, ma le tapulaʻa o le 100 mm. O lenei ituaiga o ata o le ata e talafeagai mo le vaalele ma le utupoto ma utupoto (monolithic, protan, laupapa, wooden ma fotter, ma isi mea).

Faaleleia o uiga 'ese

Keramzit fagota mafai ai ona aveʻeseina le faʻatauana ma le maualuga o tulaga faʻavae, o loʻo maua ai le saogalemu o le vevela o le ea ma le faʻamalieina o le ea ma leai Peitai, pe a talafeagai le faʻaleleia atili o le vevela i le faʻaaogaina o le malosi o le tufuga (pei o, mo se faʻataʻitaʻiga, i le fogafale muamua) pe sili atu (tatou fai mai ai, i le potu o le fale o le fale talimalo poʻo le potu mo musika), O isi tali ma mea e uma ona faʻaogaina.

Manatu o le ovalap e le taua tele le tulaga pa'ū, ae na o sina mea e le masani ai. Ona taia lea i la latou ipu, ona fetaui lea ma le vevela alualu i luma ma le tele o ipu o papala o le afu o le phycto. O le mafiafia o lenei vaega e masani lava 30-50 mm. I luga, gvlv poʻo isi pepa o loʻo fiafia.

Mamago fola nali ma o latou lava lima

Ata: Classen.

Afai o le faʻaalu o le soloiesea mai i le tafailagi poʻo le i ai o le fata, o le faʻapipiʻiina o le malosi, e aofia ai (lalo-luga) mai le backfill, vevela faʻapipiʻi ma lua vaega o gvl o gvl o gvl. Nai lo elemene o le foloa ma le mama-fiber pepa i le taimi o le faʻapipiʻiina o le vevela-o loʻo tagi mai, o le Fatur, chipboard o nisi taimi e uiga i le tino o le fale poʻo le faletalimalo . Ae le i faʻapipiʻiina, soʻo se laupepa o mea e tatau ona tatalia i le potu pe a ma le tolu aso.

Fausiaina o le faavae mo le Tile

O le faʻamamaina o le tasi, o se tasi o le faʻaaogaina o le talosaga - tapena o le laupapa mo le taotoga o le taʻotoga o Cermarac (i le faletaele, o le Cuisine o le atunuʻu). I na tulaga, o se tautua lelei o le a auauna atu i le hydropholibd chipboard, o chumis-faʻavae papatusi ma se fsf plyFod ma le mafiafia o le itiiti ifo o le 10 mm. O loʻo tuʻuina atu i latou e faʻaaoga le fao ma / poʻo le faʻapipiʻiina e aunoa ma se mea e sui ai (vevela ma sporprootumi o loʻo i ai i laupapa laupapa e masani ona i ai i le va o utupoto).

Faapipiiina o le leo leo

Na pasi i le mafiafia o le faʻamamaina o feutanaʻiga o loʻo atagia mai ai (paipa ma uaea) e manaʻomia e puipuia mai le faʻaleagaina faʻaaogaina pusa ma aga.

Mamago fola nali ma o latou lava lima 11581_6
Mamago fola nali ma o latou lava lima 11581_7
Mamago fola nali ma o latou lava lima 11581_8
Mamago fola nali ma o latou lava lima 11581_9

Mamago fola nali ma o latou lava lima 11581_10

Ina ia alo ese mai le auina atu o gatete mai le fasi puipui ma i se isi itu, o le "tuaoi" mai le vaapiapi o le leo o le potu. Ata: Powckwool.

Mamago fola nali ma o latou lava lima 11581_11

Matts mai le maa fibre fusi mau le tasi i le isi, tipiina i le tele ma se moli atigi. Ata: Powckwool.

Mamago fola nali ma o latou lava lima 11581_12

Na tulaʻi mai le vailaʻau i ni mea se lua, ma maitauina le le fiafia o soʻoga o soʻoga ma fusifusi ie. Ata: Powckwool.

Mamago fola nali ma o latou lava lima 11581_13

O le fola o loʻo faʻamauina i totonu o puipui o puipui, ona fau lea o le "tuaoi" i le maualuga o le fola atoa o le sami. Ata: Powckwool.

O mea sese masani pe a faʻapipiʻiina le mago mago

  1. O le leai o se aposazovoption e tupu - Ile taimi, o mea o le ata o le fola o le sulugatiti, lea o le a togafitia i le tele o le olaga ma o le a afaina ai le olaga i totonu o le fausaga.
  2. Le faʻaaogaina o le le mautonu backsfuble, pei o le lapoʻa-lapopoa o le omea o le omea poʻo le oneone ma le faʻafilemu o le omea, o le ono o le le mautonu.
  3. O le leai o se taui o taui i luga o puipui - ma le faʻaleleia o le vaega pito i luga e mafai ona aveina.
  4. Faʻaeteete Putty sosoʻo pe a faʻaaogaina le malu o le foloa o le fola - laina o laina o laupepa o le a vaʻaia lelei.

O le nifo mamago mama

O le mago o loʻo lafoina masini ua maeʻa pe a maeʻa le vai, o le faʻamafanafana ma le paʻu o paipa, pe a tatau ona nana i lalo o le poloketi. O galuega e faia i ni vaega.

Sauniuniga o le Faavae

A o le i amataina galuega, o le tumutumu o loʻo faamamaina lapisi, ma slots ma soʻoga o le slack e moe ai le faʻafouina o le sela. Le isi, e manaʻomia le tausiga o le vavaeeseina o le fola o le fola mai i faʻailoga a le itu i totonu o nofoaga nei. O le faia o lenei mea, o le ova aʻe o fusi o le polythyleine ata tifaga, aumai ia latou i lalo ifo o le 15 cm.

Puipuiga leo

O lenei galuega o loʻo foia e faʻaaoga ai le pito o le pito o le popbon mai le polythylene po o le faʻapitoa cork (lipine mafiafia o le itiiti ifo o le 10 mm). E faʻatagaina i puipui i le pito i fafo o le potu. O le isi pito o le lipine o le taui lea mo le faʻalauteleina o le pito i luga o le pito i luga o le laga pe a suia le susu.

Mamago fola nali ma o latou lava lima

Ata: Vave-laasaga

O tulaga lelei o le faʻamaeʻaina o faiga, o loʻo faʻaalia ai le kamupani ia goauta, o loʻo latou tuʻuina atu mea uma e te manaʻomia mo le faʻaopoopo i le ata, ma le faʻapipiʻi e tutusa lelei. O le mea e tupu ai ma le pito i luga o loʻo tuʻuina atu, o le sili ona lelei o le omea o le omea ua filifilia.

O le System o le OP 131 "Vega" i le tuʻufaʻatasiga ma se ogaumu o le maualuga o le 140-200 mm mafiafia e i ai uiga o le fausiaina o le fausiaina o le ric, i lalo o le LNW, 56-60 DB). I lenei mataupu, o le tele o le 1 M2 nae o ma le mafiafia o le 50 mm e na o le 40 kg / m2.

Denas Izhoutov

Oloa Pule o le Kamupani "Knaufi Gyps"

Fuafuaina o le tulaga o le fao

Faatasi ai ma le "gaugau" o le leai o le leai, latou te o mai mai le itiiti o le le mautonu o le lotoifale o le mafiafia o le mafiafia o le mafiafia, o le 40 mm-mo se vave tafe mamanu ma mo le vevela-taotoga. Faatasi ai ma le fesoasoani a se tagata laser tulaga i luga o puipui, o faʻailoga o loʻo faʻaaogaina ma faʻataʻalo ai ni suka mai i totonu poʻo uʻamea. A fuafua le ata o le ata o le fola, o se solomuli e tatau ona amanaia, lea e faʻalagolago i le mafiafia ma le lelei o le faʻasoasoaina o fafo. Ina ia faʻaititia le avanoa i na suiga, o le backfill e manaʻomia e puʻupuʻu ma se lima faʻapitoa lima.

Faatoloto le vaega autu

O le tele o mea e mafai ona faʻataʻapeina e alavili e le tulafono, ona sosoo ai lea i le lua faaputuga (tatau i le faʻalumaina o soʻoga) faia ni susu ma faʻapipiʻi i latou ma faʻi. Afai o le vaivai o mea (kapeta, pvc tile) faʻaaogaina mo le fola o le fola, o soʻoga o le g o le g o le gypsum. I lalo o le manifinifi-faʻatau pisinisi linouum manaʻomia faʻaopopoina faʻaopopoga o le tosoina ma se vaega mautu o fofo.

Mamago faila filifilia filifiliga

Mamago fola nali ma o latou lava lima

"Tulaga faʻavasegaina" (a), vevela-solia (b), faʻateleina ma le vevela-solia (b). 1. O le pito i luga o polythylene o le foma o le 3-5 mm mafiafia. 2. Polythylene ata 3. O loʻo tiʻetiʻe mai le chubed clay iliili. 4. Mossore-Forstret Gyptum fiber pepa ma le mafiafia o le 12.5 mm, o loʻo latalata i le lua vaega ma faʻamau e le tusi maso. 5. O le pisapisao o loʻo i luga o le maualuga o le paʻu o loʻu fulufulu mata ma le mafiafia o le 20 mm. 6. O le vaega tuʻutuʻuga o gvlv e 12.5 mm mafiafia. 7. Mat mai Mineral fulufulu ma le mafiafia o le 30-50 mm. Vaeliʻili: Viddimir Crigriatev / avega faʻasalalauga

Pludes susu mama Misses susu mama

Maualuga o le fua faatatau o fua faatatau ma le avanoa e toetoe lava o le taimi nei (pe a uma le 24 itula) ia fefiloi.

O le siliina ma le toe faaleleia e le mafai ona faapalepaleina; A faʻaaoga i totonu o faletaele, e manaʻomia le suavai (mo se faʻataʻitaʻiga, cotingia).

Le ono aafia ai se siʻitia taua i le tau i le aveeseina o le tele o ituaiga eseese. O le faila o le amo e le mafai ona faʻagaioia i potu ma le gatete avega i luga o le fola.
O se tamai maso e mafai ai ona e faʻaaogaina le mamanu i fale ma vaivaiga vaivai. Faʻapipiʻiina o le faʻamafanafana elemene (vai uma ma eletise) i le mafiafia o le potu i lalo o le fola e manaʻomia ai le masani-fausaga o tulaga-o lo o masani ai-faʻavae.
O le le lava o o le susu susu ma, e tusa ai, le tulaga lamatia o isi auala i le fale mautotogi i lalo.
Le mafai o le gay o lo o taoto i le mafiafia o le pito i tua.
Maualuga le mataala faʻatusatusa i le sima sima.
Manuia le vevela ma le tofa o le auvae.

O le isumu o le mago ua fauina "Vega" (OP 131)

Mamago fola nali ma o latou lava lima 11581_16
Mamago fola nali ma o latou lava lima 11581_17
Mamago fola nali ma o latou lava lima 11581_18
Mamago fola nali ma o latou lava lima 11581_19
Mamago fola nali ma o latou lava lima 11581_20

Mamago fola nali ma o latou lava lima 11581_21

A faʻapipiʻiina se mamago mago, muamua o mea uma, o le ova o le pito i luga o polythylene ata. Ata: Knauf.

Mamago fola nali ma o latou lava lima 11581_22

Ona taofi lea o le fusipau ia te ia lava. Ata: Knauf.

Mamago fola nali ma o latou lava lima 11581_23

Sosoo ai, Clamzite Chivite e moe ma taia i se tulafono faapitoa ma le lagolagoina o fusi ma palu tulaga. Ata: Knauf.

Mamago fola nali ma o latou lava lima 11581_24

Mulimuli ane mimigi fola elemene. Ata: Knauf.

Mamago fola nali ma o latou lava lima 11581_25

Ma tuu le taai. Ata: Knauf.

  • 9 Mea mo le fola ogatasi mo le faʻamaeʻaina

Faitau atili