Fale i luga o le Bay: Fronish Fausia Technologlus

Anonim

Muamua, ua maua e le fale le faʻaaliga o le vaʻavaʻai fale faʻaonapo, ae ma le fesoasoani mai o teketiga faʻaonapo, na liua le fausia mo le nofoaga tumau tumau.

Fale i luga o le Bay: Fronish Fausia Technologlus 11604_1

Fale i luga o le Bay: Fronish Fausia Technologlus

Le nofoaga o le fale (o le talafatai o le bonenik bay - ua faʻamalosia e faʻatulaga se mea talafeagai i le vai ma se tamai tulaga e faʻateleina ai le faʻamafanafanaga o le sami o le sami

O le faleteulea, na fauina e le tagata atiaʻe i le faʻavae o le National Housing House, fai saʻo i Kalajoka, i le itu e tapunia o le ulugalii aʻoga i le lotoifale na mauaina se tamaititi. Ma e ui o le nofoaga o le taulaga o le talafatai o le BoNnik Bay - ei ai le matafaga aso malolo, i le aiga fuafuaina e faaalu le tele o taimi avanoa e mafai ai.

Fale i luga o le Bay: Fronish Fausia Technologlus

Manaia le tuua o le faavae, o le tele-auala taualuga e avea ma papupuni mo le taumafanafana nofoaga, o le lautele o nofoaga e sili atu i le 50 M2

Muamua, o le au tusitala o le mea na fai ma sui o le fatu fatu o se vaitau fale. A o le manatu (vaaia ma faʻaopoopo tala faatatau) na manino: lelei filifilia tekinolosi o le a fesoasoani i le faia o se fale ma inisinia galuega o le a tupu le taua Ma o le a le umi o le cottituge e leai se papeta e aunoa ma tagata nonofo, naʻo ana tagata o le a foʻia.

Fale i luga o le Bay: Fronish Fausia Technologlus

Togalaʻaua o le 'upega tafaʻilagi latalata i le kosevide - o le galuega e sili ma puipuia, ona o le Green Green Greens e sili atu i faʻasalalau. O le mea mulimuli na tuʻuina atu i fafo atu o le fale, i luga o tagata matala ma ufiufi ia teʻi, ma totonu o le fale, i le potu malolo

O le talitonuga o le poloketi na fuafuaina e le tusiata o le astysto hartl ma le tagata mamanu i luga o le totonu o le lio o Lioviam o lona uiga o lona fetuunaiga o le nofoaga ma laufanua. I soo se mea o atinaʻe (i se nuʻu o loʻo nofo ai i se tasi itu o loʻo i ai i le i ai o loʻo i ai, tatou fai atu i le vaomatua poʻo, i le matafaga o le sami o le sami O le ogatotonu o le Vaega e mafai ona ausia ma o se ata mataina mai le Windows Sui Force sone, ma le leoa i potu moe.

Fale i luga o le Bay: Fronish Fausia Technologlus

I le fale tele i le tele e i ai le pupula, suamalie ata - o lanu lanu e aumaia e ala i le tautuaina ma defole, o oloa kapeta, sofa alufa)

Mo le ausiaina o sea faʻaiuga, na ave e tagata mamanuina le faʻatonuga sili ona lelei. I totonu o le Manuia le Fua o le Poture na tuu (43.8 m2). Lua itumalo o Prentigon na auai uso na auai. I se tasi o latou na tuʻuina le potu umukuka (18.8 m2) ma le potumoe o le tele vaega (13.9 M2), o se potu tumaʻoti e itiiti ifo i le 11.4 m2) ma a faletaele, taʻele ma sauna (faʻaputuga vaega o 19.3 m2).

Fale i luga o le Bay: Fronish Fausia Technologlus

O le a mamanuina ma mamanuina o se fale o loʻo le mafai ona le amanaʻia ai le mea o loʻo iai O le mea lea e tele ai Windows o loʻo vaʻai i le sami o le sami i totonu, ma i totonu o le taulaiga o loʻo i luga o le matala o le ata o loʻo siʻosiʻomia

I le faaiuga o le ata galue i puipui o loʻo faʻapipiʻiina o nofoaga autu, o le faʻaaogaina o faʻafitauli ma se tamai matata faʻapitoa na auai. O le mea lea, o le fale i le ogatotonu o le tutotonu o symmmetric hyyout ma manaia i luga o le placefofoms aliali mai.

O le faʻavae i lalo o le atunuʻu o le atunuʻu o le faʻafilemu o le mafanafana o le mea. Faatasi ai ma ona avanoa e maualuga maualuga le ofi ma le tetee i le vaitau o taimi o le eleele. Ma le isi, o lenei faʻavae e aofia ai se masini o fesoʻotaʻiga ma le lanu uliuli ma se singvated hydralic mafanafana fola. E tele se taimi e fau ai le mafanafana o le mafanafana o le predish stadish (o se tulafono, e le sili atu i le masina), ma i Finelani, e tau i luga o le mafai ona gafatia.

Fale i luga o le Bay: Fronish Fausia Technologlus

I le offseason, o le manaia tele microc uiga i sui ma potu tumaʻoti e maua ai hydraulic falaoa vevela. I le ogaoga o pa, e mafai ona e faʻaopopoina le fafie i luga o latou.

O le pito i fafo ma totonu o puipui na aoina mai i le Frim-Terne Giarbox ma le kolosi vaega 230 X 220 mm. O se mafiafia mafiafia o le mafiafia ua mamanuina e tapena ai le fale o le fale (e aunoa ma le faʻaopopoina o faʻafitauli) e le gata i le taumafanafana, ae faʻapea foi i le taumalulu, atoa foi i le taumalulu, atoa foi i le tau malulu.

Avanoa i le fale

O matagi sami e lua, e tusa ma le afa o le taualuga, lautele sitaili o loʻo faʻaaogaina o se sone o le faʻatulagaina o aso malolo - nofoa e faʻapipiʻi i luga o latou, susulu o nofoa. O le isi, o loʻo vaʻavaʻai foi i le Bay Winter Statumty o loʻo sipiʻi mai ai le "malulu" Alimini Mission (e aunoa ma le Hormal Services.

Totonu o lenei potu o loʻo i ai le potu-nofo potu - E tele moli uila laupapa, nofoa ma laulau (pe a manaʻomia poʻo le manaʻo, o meaafale ua faʻapipiʻiina i fafo.

Fale i luga o le Bay: Fronish Fausia Technologlus

Paʻepaʻe lanu sa faʻaaogaina mo le valiina o puipui puipui ma le faolatila o lapisi, ma paʻepaʻe meaaʻosi saofaga i se vaʻaiga vaʻaia i totonu o potu.

Faiga o le vevela sapalai

I lana fuafuaga, o le mea na fiafia iai sa le o faalenatura polotiniki potu, ae o le faauo natura o le geothermal meafaigaluega - o le vevela pamu ". O le iunite o se mea taua i le tolu-tupu faiga o le tuufaatasiga vevela. I le uluaʻi umi tapunia, aoina maualalo vevela vevela mai le eleele, o loʻo faʻailo ai le sua o le suavai - o le vailaʻau oona (30% fofo o Ethel Bealm).

I le Stare State, na ulufale ai le Anetio Atoa i le malae teʻaʻia Lona lua, ma o fea le vevela eletise na nono mai le siosiomaga ulufale mai. Mo le taotoga o le vevela pamu, naʻo le eletise e manaʻomia, a o faʻaaogaina taʻitasi e faʻaaoga e kilolott tuufaatasiga e oʻo atu i le 3 kw o le vevela. E ala i nofoaga, o le vevela o loʻo tufatufa atu i le Hydraulic mafanafana fola ma le leai o le susu o le Ethylene Glycol o se Colant. O se isi puna o le vevela e tautua i laupapa laupapa.

Fale i luga o le Bay: Fronish Fausia Technologlus

Falemaʻi Fafine: 1. Potu Soifua - 43.8 M2 2. O le potu umukuka - 18.8 M2 3. 13.9 M2 (Verm potu ma faletaele -. 8.4 M2 6. Talu - 7.8 M2 7. Sauna - 3.1 M2 8. IN2 DEMERIS - 4.8 M2

Faamauina o le taumafanafana nofoaga

O le taumafanafana, tatala timuga ma le kiona, cuguted ma le sti-slip slit struc vevela-togafiti laupapa. O le ola mama o le siosiomaga o loʻo aʻafia ai le 15-25 taimi sili atu lona maualuga nai lo le galuega masani, e tusa lava pe masani ona e fesoʻotaʻi ma se tuʻufaʻatasiga e puipuia ai. E tusa ai ma luma o le tagata gaosi oloa, o le olaga o le fogafale o le fola e oʻo i le 20 tausaga.
Igoa o Galuega numera Tau, olo.
Sauniuni ma Faigaluega

Faailoga Axes e tusa ai ma le poloketi, loyout, atinae, malologa ma toega o le eleele

seti

137 300.

Oneone lapisi masini i lalo o le faavae

seti

13 800.

Masini o Monolithic faʻamalosi sima sima spub faʻavae ma viscous faʻamalosia ata

seti

49.

Faʻalauiloa o le faʻavae o le faʻavae polystyrene

seti

22 400.

Faatosinaina faavae faavae

seti

11 200.

Isi Galuega

seti

11 700.

Atoa

245 500.

Apalai mea i luga o le vaega

Oneone mo galuega fausiaina

seti

16,700

Forrem fofo, fetaui lelei

seti

211 950.

Polystyrene Fom (200 MM)

seti

54 050.

Suavai Membrane

seti

28,000

Isi mea

seti

15 550.

Atoa

326 250.

Pa, o vaega, overlap, taualuga

Fausia fale mai le Glue Bar, o le teuteuga o fafo

seti

417 400.

Aofaʻi o le taualuga uʻamea taualuga

seti

193 400.

Faapipiiina faamalama ma poloka poloka

seti

74 550.

Isi Galuega

seti

34 300.

Atoa

719 650.

Apalai mea i luga o le vaega

Faʻatupuina Glue Timu Taimi 230 X 220 MM (Sporce), vali

seti 681 050.

SPAPORISING ata, o mea masani o le tulaga faʻavae e faʻavae i luga o laupapa fiber ekovilla (mafiafia 450 mm),

Suavai Membrane, uamea Tile Rukki

seti 453 300.

Fafie lua-faʻavaʻa Piklas Windows, Kaskipuru Dortors

seti 510 600.

Isi mea

seti 82 250.
Atoa

1 727 200.

Inisinia faiga

O le Storm faʻapipiʻi galuega

seti 65 950.

Faapipiiina o le vevela system

seti 111 800.

Taofia galuega

seti 133 250.
Atoa

311 000

Apalai mea i luga o le vaega

Mea mo eletise eletise ma faʻapipiʻiina o le moli uila

seti 88 400.

Meafaigaluega ma Mea mo Faʻapipiʻiina o le Suavai Seace ma le Sweage System

seti 241 250.

Seti o meafaigaluega ma mea mo le mutiaina o le vevela o le stating system (geothermal vevela pamu o le ituaiga "vai-vai", o vai mafanafana

seti 336 350.
Atoa

666,000

Faauma galuega

Fola o le pusi ma le puipui puipui ma le popcelain connest, pipiimau le kukaina, vali ma isi galuega

seti 354 500.
Atoa

354 500.

Apalai mea i luga o le vaega

Suafa o le vai-faʻavae o le vai, porcelain maaaʻo, tapuni (spruce), isi mea faigaluega

seti 564 500.
Atoa

564 500.

Atoa

4 914 600.

* O le fuafuaina o loʻo faia e aunoa ma le teuina o le ea, felauaiga ma isi tupe alu, faʻapea foi ma polofiti a le kamupani.

Faamatalaga faʻatekinisi

O le vaega atoa o le fale o le 112 M2 (le aofia ai le taumafanafana potu sikuea)

Mamanu

Fatu ituaiga: laupapa e faʻavae i luga o le faʻauiga Glue pa

Faavae: Faamalosia Searete Stoneve, Suafa o le WaterProol Waterprooting - Storeprooting Membrane, Faʻavaʻa - The Extraton Plystyrey (mafiafia 200 mm)

I fafo atu ma totonu o puipui: o le talafatu o le glue taimi ma le kolosi o le vaega 230 x 220 mm (sporce), o le visa), waprof membrane, taualuga, o le taualuga - uamea tile rukki

Pupuni: Fale laupapa lua-faavaa piklas

Faitotoa: Kaskipuuu.

Toe Lagolagoina o le olaga

Suavai: tutotonu

Rawerage: Tutotonu

Malosiaga sapalai: municipal network

Heatting: Goothermal vevela pamu ituaiga "suavai-vai"

Ventiplation: Osoga masani

Polokalama Faaopoopo: Fafie Afi Soulplace, eletise eletise

O le teuteuga o totonu

Pasi: Vep-faʻavae vali, popcevin cynedwware

Fola: ceramographic

Tausiga: Loong (Sporce), vai-faavae vali

Meafale: Kaluste P.Iv.rinti

Plumping: PUKKILA

Faitau atili