O nei i totonu o le lanu pupula

Anonim

O le vaeluaga o le tamai potu e lua-potu potu e lua i lanu mafanafana mo se aiga o le tolu.

O nei i totonu o le lanu pupula 11605_1

O nei i totonu o le lanu pupula 11605_2
O nei i totonu o le lanu pupula 11605_3
O nei i totonu o le lanu pupula 11605_4

O nei i totonu o le lanu pupula 11605_5

Ata: Manatu o lou fale. Nai lo le tele o le kofe laulau - seti o le lua laititi

O nei i totonu o le lanu pupula 11605_6

I le potumoe e foliga lautele, o le moega i autafa o le moega, ma o le rack na faia se vaaiga sili ona manatu: o ana vaega e pei o le tele o ata. O le moega e ufiufi i se tamaʻi moega i le fola foliga foliga pisa

O nei i totonu o le lanu pupula 11605_7

I totonu o le faletaele i lalo o le laulau pito i luga ma le fauina-i le Bashbasin, faʻapipiʻiina o se masini fufulu ma se tumbart ma le lua 'auvae

Na laki le aiga e faʻatau ai fale i le ogatotonu o le autu o Moscow: mai le tasi faʻamalama o le fale mautotogi i le galuega o Christ Le Faaola le Faʻaola.

Ua leva la ua leva, leai ni toe faaleleia "e toalua" na tatau ona suia i le nofoaga o le ulugalii faaipoipo ma se tama, ma e le gata i lea i le umukuka avanoa, e le tuʻufaʻatasia i le umukuka avanoa, e le tuʻufaʻatasia i le umukuka avanoa, e le tuʻufaʻatasia i le umukuka i le lua avanoa Sa i ai foi se faletaele tele.

Na faʻaalia e le au tagata le mea e sili ona masani ai, o le lanu lanu e pei o paʻepaʻe pupula ma le tele o paepae, athetics, e leai se aoga i aso uma e malolo ai fesootaiga.

O nei i totonu o le lanu pupula

Mo le faitotoʻa faitotoʻa, o se puʻupuʻu faʻataʻitaʻiga o tautau ma se fasi vao ma se fusi o fata, matau ma se nofoa na mamanuina. Lua faʻata faʻaata - lautele i le pito o le puipui ma le vaapiapi i le isi itu - fetuunai o mea o le sone, faia ai le sorrige

O le tele o paʻepaʻe lanu paʻepaʻe i le mamanu o lenei mautotogi e foliga sili ona teuteu lelei faʻafetai faʻafetai e lanu.

Toe fausia

O le amataga o tulaga na fiafia i le faʻaleleia: I totonu o se potu malolo i tulaga o se vaega o sina vaega itiiti nai lo le 60 m2 - e fa o le pito i luga o le fola i totonu. Ina ia fausia se vaega nofo eseese, o se vaega o le folau muamua na tufatufaina mo le umukuka, sui le potu fetuutuunai. Na tuufaatasi le faletaele.

Aveesea o le Vaega o le Valu Vaʻalele i le va o le folau ma le potu potu o loʻo i ai nei, faʻateleina le tele o le mea mulimuli. O le ulufale atu i le vasega pepese na ave i tafatafa o le auala savali, aveese le puipui e le taliaina i le va o le potu tutotonu ma le vaitusi. Sa i ai se tafatolu o le nofoaga o le nofoaga o le auala muamua mo le sili atu le fetaui i le va o potu. E ui i le suiga i le fausaga, ae le o se soliga tasi o mea ua i ai nei na faatagaina.

O nei i totonu o le lanu pupula

O le faaupuga i le va o le umukuka ma le alatele e leʻi aumaia i le taualuga, ma sa faʻamaonia le faʻasalaga ma le faʻavasegaina o le lua o le "laina, o loʻo nana ai le uʻamea faʻapipiʻi

Lipea

O vaega uma na muamua atu na aveesea, na fausia mai i luga o le palakalafa i luga o le uamea faavaa. Ina ua maeʻa le toʻilalo o fola tuai, sa faʻatino i tafatafa o le fofoga folau o le faʻapopoleina o laupapa, i le faletaele-o le vevela na tuʻuina atu.

O le taualuga o loʻo i ai ni mea ua goto ai ma le faʻaititia o le maualuga maualuga e tuʻufaʻatasia ai lamepa. Puipui e sologa lelei. Heat topine tagata folau ma faamalama suia. O se vaega o le faamalama (i le potu malolo, o se tasi o potumoe) na faia i le maʻa foliga, o isi e fai mai le va o le MDF e ogatasi ma le galuega. I le potu malolo na faapipiiina le ea malulu.

O nei i totonu o le lanu pupula

O puipui o loʻo i fafo o pa puipui sa i ai se mafiafia mafiafia, ma o le faʻamalama laʻau na uma lava ona lautele. Ina ia fausia se pito i totonu o le laupapa i totonu o le potumoe na avea ma lava ina ia faʻateleina le lautele o le Windows na o le 25 cm

Saturated TO turquoise lanu i totonu o le potumoe foliga mai e le masani ai fou fou ma omiga i se malologa tafaoga

Fausaga

Sitaili - aso nei o le taulaga e aunoa ma ni leo pupula, ae ma mea manaia o le mea fou foliga foliga fou ma manaia mo le malamalama. O le avanoa avanoa o le alatele, o le potu malolo ma le umukuka e talafeagai mo le gaoioi ma le fiafia i le malosi o le malamalama, o le mea e mafai ai le malu malu, o le mea e sili ai le mafanafana, lea "o le auro veneer o le laau (i nisi meaafale meaafale), susulu malamalama laina o le sofa.

O potu tumaʻoti e teuteuina i se sili atu le tele: i puipui o le potumoe, pupuni ma chestlines o le mafiafia o le tapolo-lanumoana-lanumoana-lanu moana o meaafale. Muai-faʻaaogaina le fuafuaina o agavaʻa o loʻo faʻamatuʻuina o loʻo fuafua lelei faʻapitoa o loʻo fuafua o loʻo fuafua o sone uma ma meafale mai ai itu.

O lea, o se ata puʻupuʻu o le umukuka o loʻo tuu i le loloto o le potu ma, faʻafetai i le avanoa avanoa ma le nofoaga o meaafale (o le modules-i totonu o faitotoʻa o le tasi White Glass), e foliga lautele ma leai se totogi. O le zonging elemene tautua o se cart counter.

O nei i totonu o le lanu pupula

O le potu malolo na mamanuina na mamanuina (25 cm) ala i fata, lea, aemaise, o se aoina o Colling Corgepputs. Ua maeʻa le fata i le pito i luga o le eto (o le vaega o le veneer veneer, o le tuʻufaʻatasiga e pei o le ea

Le-tapulaa Prellags

O le fausia-i totonu o le fata i tafatafa o le vaega 'ai e fausia ai se foliga manaia o le tino ma avea o se nofoaga teuina. I potu moe i le aufaʻatasiga e tasi o loʻo tuʻufaʻatasia o fata ma countertaps, faʻatasi ma le faʻamalama o le faʻamalama.

O ata e faia i le MDF: I le potumoe - veneered laupapa-auro laupapa ma vaega vali paʻepaʻe laiti, i tamaiti - moli o tamaiti - moli-moli. O le fata i totonu o le potumoe "tipiina" le faʻaofiina o le lanu auro, liliu i le "laasaga" o le laulau moe, lea e fai ai le failauga i le potu malolo.

O nei i totonu o le lanu pupula

O se tasi o vaega na faia e okaina le rack o se laulau moega

Fausia-i meaafale e faʻateleina ai avanoa

O nei i totonu o le lanu pupula

SOEE ma le Book o le Underwolttery i se vaevaega lanu lanu - o le a le mea e manaʻomia mo lenei potu o le Stureo: Narrosko, ae

Ina ia faʻateleina le avanoa avanoa ma le faletaele, na latou tuʻua le potu teu oloa, o lona toʻesea sa tauia e le fausia o nofoaga - i le potu malolo (Spotitum mama, uʻamea); i le faaiuga o potu o le fausiaina o le fale o le fale i le totonugalemu o le tele o vaega (swang faitotoʻa o loʻo tuʻufaʻatasia ma le tele o tagata).

I totonu o le fanau ma le umukuka mo le fauina o uarota, na taupulepule le le au Nock i luga o puipui puipui uma, o fea e fusifusia ai le Kapeneta.

O puipui o lenei fale e aofia ai le tuff. O le fale mautotogi o loʻo i luga o le fogata i luga, o faʻamalama e tele tele, i le moli pupuni. Tuuina atu i le metast metrar, fuafua uma i nofoaga uma ina ia tuʻufaʻatasia le aoga ma aresthetics. O tagata e ana e le masani ai, e seasea faʻaaogaina mea na teuina i fafo o le 'aʻai, ia e le mafai ona faia, e le mafai ona faʻatino avanoa ia. Talu ai o le fale ua leva, e i ai le kesi pou i totonu o le faletaele (o loo natia i tua o le faitotoʻa o le loka). Na matou suia le ogaumu kesi i le eletise, ua mauaina ai le faatagaga talafeagai. O le umukuka e laiti, na o le 5.5 M2 (maualalo tele mo se sologa lelei o le kuka o le kuka), ae o iai se seti atoa o masini.

Andrey stube

Tusiata, o le tusitala faa-galuega

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

O nei i totonu o le lanu pupula 11605_14

Architect: Andrey stib

Tusiata: Nadezhda Kest

Matamata i luga

Faitau atili