Malamalama i totonu i Scandinavian style

Anonim

Suiga o le Project: O le totonu o loʻo filifilia i totonu o le agaga o Scandinavia a Le umi i luga o le sikuea o le potu na mafai ona vaeluaina i potu e lua: o le potumoe o matua ma le potu malolo.

Malamalama i totonu i Scandinavian style 11608_1

Malamalama i totonu i Scandinavian style

Faletalimalo

Malamalama i totonu i Scandinavian style 11608_3
Malamalama i totonu i Scandinavian style 11608_4
Malamalama i totonu i Scandinavian style 11608_5

Malamalama i totonu i Scandinavian style 11608_6

Malamalama i totonu i Scandinavian style 11608_7

Malamalama i totonu i Scandinavian style 11608_8

Ua manatu o le ulugalii faaipoipo ma ni tagata matutua e toalua o lo o nonofo i totonu o le fale mautotogi (a tama teine ​​ma le tama a le tagata. O tagata e ona e fiafia i mea masani, masani lanu, faʻapea foi ma i latou e le o le faʻalogo i le scandinavia i totonu, o lea o le ala paʻepaʻe o le a paʻepaʻe. O le ata lanu e maua le tautotogo ma le toʻafilemu, i le tele o le efuefu ma le 'ava.

Malamalama i totonu i Scandinavian style

Faletaele

I le fale mautotogi uma o ni puipui o ni tagata faatauvaa, e faʻaititia ai le ono fuafuaina o le toe fuafuaina. Ae ui i lea, e faia suiga i le uluaʻi poloketi: O le a latou matitiva le vaeluaina o le potu tele mai le fale, ma fausia se tasi ma potu, lea o le a avea ma potu pasi.

Sa filifili le potu ma faamalama e lua e fai ai le teine, o loʻo faʻailoa mai ai le avanoa mo se tamai ofu. O le mea la e mulimuli mai e le faʻaititia tele, ua faʻasolo le potu. O le i ai o se faamalama i totonu o se tele tele, pe a faʻasoasoaina ai le faʻavaivaia.

Malamalama i totonu i Scandinavian style

Potu malolo

O le totonu o loʻo tumu i le Scandinaviavian Yoisthetics i meaafale, teuteu, auiliiliga, faʻapipiʻi. O foliga o lenei sitaili o loʻo faʻamalamalamaina ma le moli puipui, 'u i luga laupapa laupapa, faitotoʻa ma meaaʻo ma shoaties ma smumple stactuc, meaau i luga o vae.

Malamalama i totonu i Scandinavian style

Faletaele

I le toetoe o potu uma, lamolemole le valivali mattet i luga o le acrylic faʻavae o loʻo faʻaaogaina e avea ma se magaluga o puipui, talu ai o puipui mama e manaʻomia ai le saʻo o le gaioiga. I potumoe a Uso ma auga tuagane, vali ma puipui puipui. I totonu o faletaele i le teuteuina o le lamolemole mattt mastere distered spred ua manumalo. I totonu o le potumoe ma le potu malolo e faʻaaoga ai lanu mea lelei lanu: efuefu poʻo le paolo paolo. I totonu o le umukuka ma susu susu mo le fola o loʻo filifilia i totonu o le fola - i totonu o potu - laupapa laupapa.

I le alatele o loʻo i ai le fale puipui mo fafo atu, lea e faʻamanuiaina "alu" i totonu o le nofoa ma tatala le tautau. I totonu o le potu malolo, o le a aofia ai le faʻavasegaina o le Kapeneta ma mea. O potu taʻitasi e i ai se tamaʻi fale poʻo le fatafata o pusa ma, faʻaopopo atu i le mea lea, ua iloga se sone mo le teuina o tupe lautele - o se potu laki.

Potu malolo

I totonu o le lua mea manaia e lua o loʻo tosina mai ai le mafaufau: o se paʻu maualalo-paʻu ma le pamu faʻauma ma le puipui o matua. Mo sili le faʻaeteete, o le potu pito i luga o le a faia tioata, ae mo le faʻalilolilo mai le itu o le potu fou, e manaʻomia le faia o se siata. O totonu o le Monochrome, fugalaʻau o le faʻafefeteina o le taualuga ma le laulau kofe o mint leo. O loʻo valiina faʻaputuga o vaʻaiga, o le a valivaliina le vasega le lanu paʻepaʻe o le malulu o le malulu, puipui i le mafanafana.

Malamalama i totonu i Scandinavian style

Umukuka

O le totonu o loʻo fausia i luga o le eseesega o le Grey STorset o meafale, White Chartetertops ma Apron, Ulnut Stutt Text Text. O le tuufaatasiga elemene o se teuteu teuteu ma e o i totonu o nofoa lanu mai Arne Jamessen - o ata o Denles.

Malamalama i totonu i Scandinavian style

Atalii potu

O le pa i tua o le laupapa ua teuteuina i le Wallpaper ma se ata faʻataʻitaʻi. O le lanu patchwork wallpaper e atagia ai le lanu lanu uma o le potu, ae aua le faʻalavelavea le moli ma le ea i le potu. E le talia e Scandinavian Style Corter, o lea o le faamalama na tuuina atu o se ofu faasee i luga o carnitions matala. Afai e tatau ai, mo le sili atu o le moe moe, e fautuaina le filifilia o se sili puaa a le polesi uliuli.

Faʻatupuina o le vasega e toe faʻaleleia paʻepaʻe i totonu - fai ni faʻamatalaga: o puipui ma lolomi, moli uila ma lanu uliuli

Faletalimalo

Fesuiaiga i le fola ma le faʻafefiloi o loʻo ofoina mai e faʻaseʻe ai, "o le" natura "o le faʻaluaina o le paʻu o le puipui o le fale o loʻo faʻasaoina.

Faletaele

O le tele o le ituaiga o puipui i totonu o le potu o loʻo faʻamamafa i le susu-o le valiina o le lanu matagofie, ma o le taele o le tino na faia e se lapoʻa-paʻepaʻe paʻepaʻe. I le faʻaopopoina o le zoling ma le lanu, mo le vavaeeseina o le magoto ma le faleuila, vai taele ma fufuluina masini o loʻo faʻaaoga sared omea. E ala i auala, o vaega e le mafai ona silaina, ona latou faʻatinoina lea o le galuega a le solo.

Manuia le atoatoa
Totonu o le potu tele na mafai ona tuu se potumoe ma potu malolo. Leaga leaga potu potumoe.
O le laki o le potu ma se faamalama ua saunia. I totonu o le faletaele o le a leai se hyginic taele.
Faasaoina le maualuga o le taualuga.
Ergonomic parameter o le galuega tafatolu o le umukuka; Mo le faʻatulagaina o se laupepa tele.
Lelei le mataala o potu uma.
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Malamalama i totonu i Scandinavian style 11608_14

Alderadire: Suafa Bugaev

Designer: Ekumani Oleanikova

Matamata i luga

Faitau atili