Pop faatufugaga: maualalo le lelava fale i totonu

Anonim

Saeia lelei meafale, filifilia faʻalelei ata o ata pueata ma isi fuafuaga faʻataʻitaʻi na fesoasoani ia faʻateleina ai se tamaʻi fale ma lalafi le leai o le leai o le leai o le leai o le leai o le leai o le leai o le maualalo o le sulugatiti.

Pop faatufugaga: maualalo le lelava fale i totonu 11613_1

Pop faatufugaga: maualalo le lelava fale i totonu

Ata: Konstanttin Maximov

O se ulugalii faaipoipo e nonofo ai i le ogatotonu o le Metropolitan Metropolis na siomia ai le siosiomaga fiafia ma fiafia o Fitugafulu o le aufaitau i lena taimi. Ayshetics Na fesoasoani ia e le tele o faʻafitauli i le eto o loʻo manaʻo i manaʻoga o le au ona e mafaia ma, e ui i faamalama tauagafau, faʻatupu se fale pupula ma fiafia. "

Pop faatufugaga: maualalo le lelava fale i totonu

Lua vaega o le nana o le volum meafale na mafai ai ona faia le potu sipela ma faigofie, puipuia le vaaiga o avanoa. O le ea malulu na natia e se vaega i luga o le kamuta maualuga kamukuka

O le mea ofoofogia a Panonaning O le Aai sa tatala mai i faamalama tetele o le fale mautane maualuga na fausia i le 70s. I senituri lonanituri. Ma o ia foi o le fale sa avea o se "mea amata" i le sailiga o ituaiga talafeagai ma lanu gau. O le mea sili ona faigata i le afiafi, e le mafai ona vaʻavaʻai i ai, o lea ua le afaina ai le mamanuina o faʻamalama o i fafo atu o pupuni i fafo atu o pupuni, ae naʻo le faʻamalieina.

Ara o le musika tausiga, sa fautuaina e fausia le Tusitala o le poloketi, e le manaʻomia taugata tupe faʻaalu, ae manaʻomia se mea saʻo o le prone o auiliiliga i totonu o le potumoe ma se tamai ofisa. O le manaʻo e fatuina se faletaele a le malo i luga o le upega tafailagi o se isi faletaele ma le faleuila e fetaui lelei ma manatu o tagata faigaluega faʻaonapo nei e uiga i le mafanafana o onapo?

Pop faatufugaga: maualalo le lelava fale i totonu

Eseese le meaafale i le potu tele e masani ona i ai le sili ona manaia o le igoa o le kolonically o le salalau e salalau ma vae vae. O laulau e lua o loʻo latalata i le faʻamalama. Pa mafai foi ona tautua ma tipiina

Toe fausia

O le faʻataʻutuʻu o le potu o le fale mautotogi e aunoa ma le tele o puipui i totonu e talafeagai mo le talafeagai fuafuaga: i le tasi itu mamao, o le faʻafeagai, e i ai i le taʻele ma le faʻafeagai. O le aʻoga i le va o le potu malolo o loʻo soifua ai, na faʻate ese na o le umukuka, o le ulufale na o ia ma e leʻi vavaeeseina le faitotoa ona ua le vavaeeseina le faitotoʻa.

Pop faatufugaga: maualalo le lelava fale i totonu

Achromatic Gamma i le mamanu o le taimi o le taimi e tupu ai le tele o vaega ma se fale tele-i totonu o le potu tele-i totonu o le nofoaga manaia

O le vasega i le va o le ala savali ma o le potu malolo sa fai teisi teisi i le pito mulimuli ane, lea na faia ai le tufatufaina o le kapoti mo fafo atu. O se mea na tupu i le ofisa na faʻaititia i luga o le lautele o le aia a le itu i totonu, o lenei i totonu o loʻo iai, o le "faʻamalosi" o le 'auvae e tolu potu i potu e tolu i potu e tolu i potu e tolu i potu e tolu. Na tuufaatasi le faletaele.

Pop faatufugaga: maualalo le lelava fale i totonu

I totonu o le kuka o loʻo i ai, o loʻo minou moli i luga, o le prismatic o le tino tele e fetaui ma ni manatu masani, o le tali o le umukuka, ma le umukuka e sili atu o le lautele. Faʻamaeʻa le teuina o meaafale o loʻo i ai i le itu o le nofoaga faigaluega.

Lipea

I le fale mautotogi na tatau ona ou suia uma vaega e mautinoa, ave ese le poloka fou, tuu le fasi ma faia se mea fou, susu le puipui ma tapu. Faʻatoʻaga o loʻo faʻatinoina mai laumeta ma Vaisese na vali ai, o puipui na valiina i le malamalama efuefu, fausiaina se sili atu talaʻaga. O upu o le utupoto ina ia aua neʻi faʻaititia le maualuga o le taualuga i tua o le fausaga i tua, taia i le auala i le auala o lanu, vali vaega maualuga i se leo pogisa.

O le umukuka ma le potumoe ua saunia i le ea malulu, o laina i fafo na tuu i luga o le tekonolosi faasolitulafono. Sa tuua e Windows o se tasi muamua, na o fetuunaia o galuega; Ua faia le palapala sulama i le palasitika, ma i le ofisa ma urchen - mai le MDTF, ma faʻateleina a latou auai ina ia faʻaputuputu le vaega o galuega. O puipui ma le fola o le faletaele na tuʻuina atu i le Achromatic o loʻo faʻaaogaina Asymmetric tuʻufaʻatasiga o le faʻavae, ina ia mafai ona ufiufi le fua.

Fausaga

E ui lava o ni faʻamatalaga malamalama i totonu o le fale mautotogi e pei o se lagona o se avanoa fiafia o se tagata aulelei tele. O mea uma e uiga i le filifilia o faʻamatalaga taugofie ma lo latou tomai faʻapitoa, ma le mafaufau lelei o fugalaʻau i luga o fugalaʻau lanu efuefu, lea i isi tulaga e mafai ona faia ai le fiafia.

O le efuefu e faʻalauteleina ai tuaoi, tapuni aga i fafo atu, tapuni mai le tasi vaega o totonu i totonu o le isi, "Faʻavae" Lesi. O le mafuaʻaga lava e tasi o loʻo avea ma vaapiapi o se vaega e tuueseeseina ai le umukuka mai le potu malolo ma lona faʻavae e fatuina ai le aoga o le koluma i le maualuga.

Pop faatufugaga: maualalo le lelava fale i totonu

O le autu moni o le vaeluaina i le va o le auala ma le umukuka lelei manifinifi le ata ata ma le fasi ata o Cadillac. E tutusa ma le mapusaga o le taualuga ma lamepa

I se taimi puʻupuʻu o le vavaeʻeseina o sone aoga, e manaʻomia e auiliiliga uma le leleiga atoatoa ma le filifiliga filifilia, o le sili atu le masani ai e pei o le popo. Ma o le mea lea, o le tele o mea laiti o meafaitino o loʻo faʻapipiʻiina i le tele o le tofo o le retro - e le o se umi, ae na faʻataunuʻuina, faasaʻoloto i le faʻatonuga a le tusitala o le poloketi.

Pop faatufugaga: maualalo le lelava fale i totonu

Dresser ma se leitio toso

I le potu malolo, o le laulau kofe lea-celefefe, tutusa ma le mataupu mo le teuina o mea fai musika, o le fatafata o le ogatotonu o le ogatotonu o le ogatotonu o tusitusiga i luga o puipui (faamanino, mo le teuina o le mea ua fuafuaina), e iai foi le tutusa foi i le potumoe. I le ofisa o se laulau moega i autafa o se tasi o le faitotoʻa ma le uliuli ma paʻepaʻe ata pue ma mafua ai le mumu i totonu o le malae uliuli.

Pop faatufugaga: maualalo le lelava fale i totonu

Mumu-enaena lanu ma se faʻatusatusaga ata o Jimi Huandricks - e masani ona masani ona faʻasino i ni taimi o taimi o le papa. Vaʻai foliga pei o se vaega o le faʻatusa

Pa puipui i potu laiti

I totonu o se tamai potu puipui, e pei ona e iloa, o le a mafai ona fausia se taufaasese o le loloto loloto e aunoa ma tau faʻaopopo, ma e le gata i lea, o le tuʻuina atu o le tulaga o totonu o le totonu. O ata uma mo pataga pataga e tumu i le faʻatulagaina o lenei fale mautotogi na maua i luga o le initaneti. I le taimi lava e tasi, na mafai ai e le uliuli ma paʻepaʻe, e mafai ai ona aloese mai le faʻateleina o ni potu laiti.

Pop faatufugaga: maualalo le lelava fale i totonu

O le nicho mo se sofa i le tofi na ufitia i ata o ofu ata ma se mea e tuʻua i le loloto o le auala, lea na tuʻuina mai ai sina tamaʻi ea. Gamma lanu lanu, faʻapea foi ma faʻamatalaga i le ata, - mai le 1970s

O le Utu o le Kapeneta na avea ai ma "faamalama" i le taulaga Amerika, o le atuatuvale o le potu o le potu ma vaega o le alavai na tafe ai. Tuusaunoaga na o se ata e tetete i le potumoe.

E taua tele pe a faʻatonuina faʻamalosi tino i le taimi o taimi - ina ua fausia le fale, o lona avanoa e siʻosiʻomia. I tulaga o onapo nei, e seasea gauai atu i, ma le alofa - o le gafatia o avanoa arthhetic avanoa e mamao ese mai. I tala sa ou fautuaina ai laʻu au anani fausia i lena taimi. O na faʻatau ma le naunautai ma le naunautai i lima e fa, na vave loa le toe faʻaleleia, ma o le taunuuga foʻi o le a ai pea le ona. Talu ai o se tasi o tuutuuga sa faʻatapulaʻaina le paketi, na tatau ona ou mauaina ni tagata fai pisinisi na faia e faʻatonu ma sili atu le taugofie nai lo le faʻatau; O le folasaga autu o le laminate, mafanafana o le fola o loʻo faʻaogaina i totonu o le faletaele, umukuka ma alatele.

Elenana Shmakova

Architect-designer

Galuega galuega 252 afe rubles.

Faʻaiʻu (Mea ma Meafaigaluega) 1.2 miliona Norbles.

Fausiaina ma Faʻamaeʻaina Galuega 1.1 miliona Norbles.

Meataʻalo, malamalama, mea faʻatino 2.2 miliona NUMBRS.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Pop faatufugaga: maualalo le lelava fale i totonu 11613_11

Architect: Elena Shmakoco

Matamata i luga

Faitau atili