Tamai potu i Scandinavian sitaili

Anonim

Faigofie, Faigofie ma i le taimi lava lea o le Siisiona o le Scandinavian Simprian na fesoasoani e faʻafesoʻotaʻi se tamaʻi fale ma fetuunai potu e lua mo se tagata faʻatau, lona ataliʻi ma tuafafine e toʻa ma tuafafine.

Tamai potu i Scandinavian sitaili 11617_1

Tamai potu i Scandinavian sitaili 11617_2
Tamai potu i Scandinavian sitaili 11617_3
Tamai potu i Scandinavian sitaili 11617_4
Tamai potu i Scandinavian sitaili 11617_5

Tamai potu i Scandinavian sitaili 11617_6

Ata: Manatu o lou fale. Mo sone taʻitasi o le fale mautotogi, o moli eseese o loʻo gaosia e le tele mai luga o le ea ma le faʻamaloloina o moli

Tamai potu i Scandinavian sitaili 11617_7

I luga o le ulu o le headboard o loʻo i ai le fata mo tusi, ma o le pito i luga o loʻo faʻaaogaina mo le teuina o ni faʻailoga

Tamai potu i Scandinavian sitaili 11617_8

Sa filifilia ma le faaeteete le Sofa. O le faʻataʻitaʻiga "mo po uma" manaʻomia se suiga faʻatuatuaina suiga i le auala o le auala, o le tasi o le "Farani clomthell"

Tamai potu i Scandinavian sitaili 11617_9

I totonu o le potu o le Atalii o se isi lanu lanu. I aofaiga feololo, lanumoana lanu e atiaʻe ma lagolagoina ai fatufatuga o talavou. O le moega o le moega na faʻatagaina e faʻasaʻoloto ai se isi moega

O le taliega ma le ataliʻi ma le tuafafine manaʻomia manaʻomia fesoasoani e faʻatulaga se tamaʻi potu-potumoe. O le fale i le II-68-03 fale o le vaega ua uma ona faʻatau atu i se faʻauiga o le faʻauiga - o tagata muamua na faʻauigaina le vaega i le va o le umukuka ma le auala. O tagata fou e na o lenei filifiliga.

Na filifili le tamai potu e tuuina atu i lalo o le vasega pepe, e vaaia le lua o vaega i ni vaega se lua - o se potumoe ma se potu malolo. I totonu o le potumoe eria o le tali a le tali, sa tatau ai ona tuu se moega faalua, i le potu malolo - O le sofa suia i se moega atoa mo uso. Sa taua ona o se tamai paketi, matou te fauina le mamanu ua alu aʻe i le tau o mea, meaafale ma mea faigaluega.

Tamai potu i Scandinavian sitaili

Ua nana le uaea i tua o le taualuga o le glc i luga o le uamea faavaa

O loʻo taʻu mai i totonu o le atunuʻu, ae sili ona lelei mea o le aiga gaosi oloa, faʻaaogaina i meaafale meataʻalo ma pipili o le averesi o le tau o le tau.

I le taimi o le galuega, sa mafai ona iloa mea uma na mafaufauina. Ma ofu tuai na tagi. I lalo o latou ua avea ma mafiafia ma faaauau pea i lalo o le "pai." O lona le mautonu e faʻatagaina le maualuga o le maualuga o le nofoaga e le masini o le fola o le fola fou o le fola ma le faʻailoga o le GLC. O le pa i le va o potu na toe fausia - Ina ua maeʻa le taaloga, na faʻailoa mai e leʻi faʻasaʻo i lalo.

Tamai potu i Scandinavian sitaili

O le filifilia i le va o le taʻele o le taʻele ma se faletaele atoa, o le fiafia e tuʻuina atu i le mea mulimuli o se mea faigaluega mo le faʻamalieina lelei.

Mea Paʻepaʻe ma meaafale "Blur" o tuaoi o nofoaga

E leʻi siʻitia le paipa i le kesi, ae fai i le tuʻufaʻatasia ma le tautua a kesi na tapunia e se atigipusa o GLC, lea na tape. Mo le avanoa, faapipiiina se faapitoa fesuiaiga mamanu.

Tamai potu i Scandinavian sitaili

O loʻo faia le faitotoʻa o faitotoʻa i totonu o le potu i totonu o le potu tele i totonu o le potu tele na faia e ala i le alatele. Latou te vaʻaia tele, e sili atu le manumalo foliga mai e foliga mai e puʻeina ie puipui, ma saofaga i le natura o mea

Meafale faatatau

Scandinavian sitaitaga faʻatagaina tuʻufaʻatasia meaafale eseese: faʻasologa, aganuʻu ma tagata mamanuina. I le alatele, o le uluai kapeneta ma pupula auvae o loʻo tuʻufaʻatasia ma se moega o kapeta fatufatuga. I totonu o se potu tele, o meafaigaluega e tutusa lelei ma le amataga o le faʻauiga kofe laulau: o lona faʻaʻoleʻole o lona auvae mai i itu e lua. O le iʻuga, o le nofo i luga o le sofa, e faigofie lava ona aoga e galue ai i luga o le komepiuta poʻo se ipu ti.

I totonu o le umukuka, o le laulau malulu o loʻo faʻaopopoina i le kamupani i le kamupani i se aso nei o le Pracle Rigers ma faalauiloa i le 60 tausaga talu ai. Faafetai i nei faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, ua muamua maua e le tagata faigaluega meafale i le au mass. I totonu o lenei totonu, o nofoa e leʻi fuafuaina uma ma le lapotopoto laulau faʻavasegaina ma ma le masani o le scandinavia i le umukuka sima.

Scandinavia Inter Internera Style, ma le susulu pito i tua ma susulu lanu o le afu - o se pito sili ona lelei mo le amataga-o tupe amata ma suiga i le lumanai. I lenei tulaga, sa manino lava o le laumua mo se moli tetele lanumoana o loʻo faʻaalia i luga o fola i totonu o potu, i le susu, o le paʻu uila ata. O pa atoa, vagana ai le tasi i le umukuka ma o le ala savali, na aumai i lalo o le atavali. E faigofie ona latou faʻafou pe a aliali mai ni vailaʻau poʻo le sailiga o se ata o totonu. O puipui o totoe e vavae ese e se paepae paepae. O le umukuka apalai i le amataga lea o le poloketi atinae, na maeʻa loa ona fai se "cable" aunoa ma le poto, i le uumi ma le lautele o le lapoʻa piliki. Ae faʻaopopo sina lanu, na ou faia mai le pito i lalo o le laulau faʻapipiʻi mai le lanu samasama motika. I se auala, ua tuuina mai ai e le pu pe a maeʻa ona faʻapipiʻiina le umukuka, lea na mafai ai ona fai e aunoa ma se ata faʻataʻitaʻi i le va o le gridstop).

Dasha ukulinova

Tagata mamanu, Dasha Ukhlinova

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Tamai potu i Scandinavian sitaili 11617_13

Designer: Dasha Ulieva

Matamata i luga

Faitau atili