Faapitoa i totonu o le totonu o le fale mautotogi

Anonim

I totonu o lenei tamaʻi potumoe o le potumoe-potu potu, o nisi o mea fiafia e faʻaaoga fuafuaga, mo se faʻataʻitaʻiga, o le potu malolo ma ua vavaeʻese le potu. O le faavae o le sitaili o le faamaoniga.

Faapitoa i totonu o le totonu o le fale mautotogi 11620_1

Faapitoa i totonu o le totonu o le fale mautotogi 11620_2
Faapitoa i totonu o le totonu o le fale mautotogi 11620_3
Faapitoa i totonu o le totonu o le fale mautotogi 11620_4
Faapitoa i totonu o le totonu o le fale mautotogi 11620_5

Faapitoa i totonu o le totonu o le fale mautotogi 11620_6

Ata: Manatu o lou fale. E ui lava i le square square, e mafai e le potu malolo ona fai ni tagata se toafa

Faapitoa i totonu o le totonu o le fale mautotogi 11620_7

O le itu e faia ai le faʻatulagaina o mea na sosoo ai e tatau ona faʻafesoʻotaʻi, Toto i le fale laupapa taʻaloga ma Tis inu. I tulaga ina ua le lava se avanoa mo se laulau ogatotonu, fetaui lelei, ae o apaau apa o le tusi lesona ma tautua na o mai e laveai. Na latou faia ni tulimanu tulimanu i le va o anufe ma le sofa

Faapitoa i totonu o le totonu o le fale mautotogi 11620_8

O le atuatuvale o le puipui na faʻamalosia pe a maeʻa le potu laei i le alatele o le auala na faʻamanatu ai i le potu tele - o se faʻata tele na nonoa i luga. E i ai le mea e alu ai ma vaʻai oe lava i le atoa tuputupu aʻe

Faapitoa i totonu o le totonu o le fale mautotogi 11620_9

O lanu o le umukuka ua fausia i luga o le afa. O le faamamafaina na faia i Pöstrom aptonie mai i le laupapa laupapa. Pei o se fale faiva, ma satani aʻoaʻoga o le 'eseʻese o le' eleʻele, aumai le umukuka i nofoaga e nofo ai.

O le faʻagaioiga o le fale mautotogi na faʻatonuina o se meaalofa mo tina. O lenei mea sa i ai ni tupe faʻaalu o tupe faʻaalu, faʻapea pe a filifilia mea ma meaafale, o le tau o tulaga taʻitasi ua amanaia. Sa ou auai ma le poloketi ma le talimalo - sa ia fautua mai ai i nisi manatu e faʻatino ai.

O le tasi-potu potu ua faaauupegaina mo se fafine e silia ma le limasefulu. Talu ai o le pule e nofo na o oe, o le tagata nofoia nofoaga na filifilia e tuua ai se tasi, ae vaevaeina i le potu malolo ma le moe moe. I le taimi na tasi, na tatau ona faia ai Zoning i se auala e pei ona i ai le fetuʻunaʻi i itu uma o le potu. I le sitaili o sitaili, o le Hostess Forcesments, peitaʻi, i se taimi faigata o lona uiga, e leʻo se aʻoaʻia ona pule.

Faapitoa i totonu o le totonu o le fale mautotogi

O le avanoa mo le fausia-interrobe na togafitia ona o se vaega o le vaega o le potu malolo. O le mea lea, e leai se mea e faʻalavelave ai i le faʻaalia o le potu ua taʻe

O vaega uma i totonu o le Monolithic piliki, na fausia i luga o se fale o loʻo iai, ma o le nofoaga o loʻo mafai ona faʻateleina ai teisi o le alatele o le alatele. Muamua, o le faʻavasegaina o vaega e tatau ona faʻaogaina e vaevaeina ai le potu malolo ma potumoe, ae o le tagata e ona teena lenei filifiliga. Ona ofo ai lea o le tagata mamanu e faaaoga se pusaaitu.

Le tulaga o le tulaga tulaga i lalo ifo o le taualuga, ma i le itu umi o le potu e pa i ai le malamalama. Mai le itu o le potumoe iina o ni faitotoa o le kapeneta, mai le itu o le potu malolo - o le fale teu i tua, o le fatafata o le dresser. O le faʻavae o laupapa laupapa, faʻamautuina le "pito i tua" o le Faʻaleleia o le Faʻalelagi, na faia e le HOS ia galuega.

Faapitoa i totonu o le totonu o le fale mautotogi

O le Tandem mai le fale puipui ma le fatafata suia le tulaga le mautonu

Faapitoa i totonu o le totonu o le fale mautotogi

O le taʻele o le tulimanu na faia e se fale - O le pallet na fausia ma tapuni, o le tioata fani na pikiina i lalo o le manaʻomia o lau.

I le pogisa taimi, o sone o sone ua susulu ese, e ala i le lua extrittray chandeliers. O le taualuga e masani - ua faʻapipiʻi ma ufiufi i papaʻe vai paʻepaʻe.

E leai se faiga mama i totonu. O le faʻavae na faia e ala ile faʻamaonia, peitaʻi ua puipui ma na mea faigaluega ma mamanu o loʻo fiafia iai le tali a le tali. I potu taʻitasi o loʻo i ai le mamao, tosina atu ai se lagona. I totonu o le potumoe sone, mo se faʻataʻitaʻiga, o le pa i tua o le laupapa e teuteuina i se lolomi pepa ulufale i loʻu Juy. Nofofua-Valivali ata o ata faʻapitoa ma laau mea teuteu e aumaia i se mea teuteu Farani o le tagata Farani fiafia i le toʻafilemu, le faʻatamala o le tasi potu potu. Na filifili e le aufana umukuka i le faletaele, ma filifili ai lava e le faletaele. O a latou teuteuga ofoofogia i le matagofie ma le alofa tunoa, e le mafai ona pau i le faamaoniga, susulu atu lelei. Uma tusi, tusa lava poo a latou mea "tulaʻi mai", tausia le atoa o le gataaga o pastells TONES,. E aliali mai le atoatoa, faauo e tusa ai ma isi mea eseese. E filifilia ni ata o le kofe ma le moli ona i latou e sili atu le manaia nai lo le achroutic lanu, ae tutusa foi. I se faʻaopopoga, o le kofe lanu pastel e tuʻufaʻatasia ma le "mafanafana" fafie, ma ma se uʻamea malulu.

Olga evdokomiva

Nofoaga Faʻapitoa, Gostnuya Poloketi Studio

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Faapitoa i totonu o le totonu o le fale mautotogi 11620_13

Designer: Anna Evaokiova

Matamata i luga

Faitau atili