O nei i totonu o le tasi-potu potu potu

Anonim

O le tali lelei o lenei "Odnushka", le tamaʻitaʻi o le maelega, na ou miti ai e suia le mea e le manaʻomia le toe faʻaleleia o le le manaʻomia.

O nei i totonu o le tasi-potu potu potu 11628_1

O nei i totonu o le tasi-potu potu potu 11628_2
O nei i totonu o le tasi-potu potu potu 11628_3
O nei i totonu o le tasi-potu potu potu 11628_4

O nei i totonu o le tasi-potu potu potu 11628_5

Ina ia toe faaleleia, o le tele o le potu o loʻo nofoia se lapoʻa o le palu. Nai lo lena, latou faʻatau se puʻupuʻu o mea tau meaafale, o loʻo fausia i totonu o le poto o le kiona. Glossy scorges faaseseina le tagata matamata, "faʻasaʻo" potu

O nei i totonu o le tasi-potu potu potu 11628_6

I le umukuka o mea uma o loʻo tuʻuina atu mo tagata valaʻaulia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se ata puʻupuʻu o loʻo iai se faʻaopopoga faʻapitoa, ona o le auala lea e matua faʻateleina ai le umi

O nei i totonu o le tasi-potu potu potu 11628_7

O le autu o mea teuteu o loʻo vaʻaia i totonu o le umukuka i le umukuka: o le faʻamaloloina lea ma se tamaitusi, umukuka nofoa ma le atoaga o le papa ma le paʻepaʻe ". O le umukuka seti ua sili atu ona fesoasoani i le fa vaapiapi, ae o vaega lautele

E leʻi fuafuaina le toe faʻaleleia o le toe faʻaleleia o le toe faʻaleleia o galuega ma le toe fai o le toe faaleleia o galuega ma le faamaopoopo i pulega talafeagai. I se faʻaopopoga, na talitonu le Hostess o soʻo se suiga e mafai ona faʻaititia ai le suavai o fale. A o lei faia le tagata mamanuina sa i ai se galuega e toe faafou ai mea uma ina ia mafai ai e le fale ma fetolofi nei, ma susulu, ma totonu o le leai se auala ".

O nei i totonu o le tasi-potu potu potu

O le faafeagai ma le faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa ona tatala, e masani ona faʻaogaina. Ua i ai se loloto loloto, ae matua aoga mo le le teuina o mea laiti.

Faʻafefea ona faʻamalieina le utiuti o paketi?

O se tasi o galuega a le tagata faipule e tatau ona fono i se paketi talafeagai. O mea e le mafai ona faʻaogaina i totonu o le teuteuga: I luga o le fola - laminate (i totonu o le potu ma le carridor) ma poletivin condure (i le umukuka ma le umukuka ma le umukuka ma le umukuka ma le umukuka ma le umukuka ma le umukuka ma le umukuka ma le umukuka ma le umukuka ma le umukuka ma le umukuka ma le umukuka ma le umukuka ma le umukuka ma le umukuka ma le umukuka ma le umukuka ma le umukuka ma le umukuka ma le umukuka ma le umukuka ma le umukuka ma le umukuka ma le kapeti O puipui na ufitia i le pepa puipui, o le pito i luga o le pito i luga na ufitia i le masima faavaa. Mo le talimalo o umukuka, o le cerarac mostac na faʻaaogaina, na tapuni ai le faletaele e le laupapa laupapa. O na tau na talafeagai mo le talimalo, faʻaopopo, e faigofie ai ona faʻamamaina tulaga, e taua tele mo se tagata matua.

Manatua o nofoaga o le maualuga maualuga maualuga, lanu efuefu ma beege Tiles ua folasia, o loʻo ufiufi sui o le faʻalapotopotoga o loʻo ufiufi i se vaieli. O le isi faʻataʻitaʻiga o le faʻaolaina o mea: Moʻoo mai fafo o loʻo vavaeʻese mai le potu malolo i le pupuni. E leʻi ofoina atu e le tagata mamanuina le tagata faʻatau a le tagata faʻatau mai le GLC ma Shemket - na foliga mai o le tagata faʻatau o le sili ona tamaoaiga. E le gata i lea, ma le filifiliga saʻo o le uʻamea, o se tali foliga foliga aulelei ma le lelei.

O nei i totonu o le tasi-potu potu potu

Ua maua e se kapeta fou se isi mea. O lona nifo na toetoe lava a toe faia tonu le ata puipui i luga o le pa lelei. I le tautoulu ma i le taumalulu, o le foloa o le potu malolo na fausia ai le oloa mai le 1970s., I le tautotogo ma taumafanafana

Ina ia fatufatu se aso nei ma le manaia, na faʻailoa mai ma faʻalatalata i le suʻesuʻega o le avanoa ma manaʻoga o se tagata faigaluega. I totonu o se potu nofo toʻatasi, ae le naʻo le malo, ae o se isi nofoaga na moe na moe sa faʻauu. Na faʻatuina le fale faigaluega i le faʻamalama - i le aoauli o loʻo i ai le maualuga o le malamalama iinei, e matua talafeagai mo le faitau lelei poʻo le faʻaaogaina o le komepiuta.

O nei i totonu o le tasi-potu potu potu

I le ogatotonu o le potu o se laulau kofe mai le palasitika palasitika. I totonu o le potu o se sikuea talafeagai ma le le lava o le malamalama o le moli eletise, o se mea sese o se vaʻa e manaʻomia. Malamalama lelei - tulaga, ae le o le soona fai o le potu tuaoi i le va o isi sone

I le auala na sosoo ai, i le itu taumatau o le ulufale, faʻapipiʻiina o se sitaili maualuga ma le faʻata faʻaata. I le itu tauagavale ma le agavale o le potu potu faaali mai Voice Beat Plan, ia te ia - mamafa Mutazeani. I le faaiuga o lenei fofo, o le faitotoa tafe na foliga mai ua le fiafia: E ono avea le nofoaga manaomia. O lea, na pa'ū le filifiliga i luga o le fausaga ma faʻaliloga, e faʻataʻamilomilo lemu le faitotoʻa lea i luga o le puipui, mo le pusaaile.

I le faʻaopopoina o nofoaga o le taimi umi, o loʻo i ai i le ala savali, o se fale tele o Workerobia mo mea faifaaloaloga sa tuu i totonu o le potumoe.

O nei i totonu o le tasi-potu potu potu

I le faletaele - atoa faʻatonuga: aiga ma faleuila o loʻo nana i totonu o le kapeneta i lalo o le magoto ma le kapeneta i luga o le masini fufulu

Mo se tagata matua e ana le tagata, o mea tuai e taua tele. Ma, i totonu o le potu o le potu o loʻo i ai se nofoaga mo le Coloder o le USSR taimi, pe na faʻatulaga ai le ua molia i le itu o onapo nei

I le umukuka na faʻapipiʻiina o le ulu o le g-foliga faataapetiu, o se pusaaisa ma se transformer laulau ma se tioata tusi. I luga o le puipui - fetaui lelei (le loloto o le 20 cm) hinged loka. E fa tutusa meafale modules faʻaopopo avanoa mo ipu, seti solo ma aumai teisi atu nai lo le ea i le ea e faia i le papala marteg orket. I lalo o latou, o le aoina o le pepa faleoloa na maua ai nofoa faataamilo i le taimi o le taunuu mai o malo.

I se fofo lanu mo le faasinomaga, o se Relic Relicton na vaetamaina - o se kapeneta o le kapeta o le USRS, sili taua i 70s. Xx i totonu. Faafetai i le maalili mumu-muditipi ma se isi mea teuteu, na avea o ia ma emo e malosi o le avanoa atoa. O le faapaleniina lea leo malamalama, na ou fautuaina e faʻataunuʻuina le vaega o totoe o le tulaga o le paepae-efuefu. E le mafai ona iloa le efuefu, o loo faʻaalia ma toʻatele itu taʻitasi. Sa faaaoga e le sone sale potu lona mafanafana leo, i le potu malolo, ua malulu le kalama ma umukuka. I auiliiliga uma, "talanoaga" o ata eseese o lenei lanu o loʻo faitauina: o le efuefu o le befa e faʻasaga i le pito i tua o le smobkent). Teuteuga faia se vaega faapitoa i le poloketi. Faatasi ai ma le "Motugaafa" i luga o le kapeta, o le ata o afifi i luga o le puipui o le puipui, o mamanu o le paepae o le ie, etcsc.

Jeanne tamaiti aoga

Tagata mamanuina, tusitala tusitala

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

O nei i totonu o le tasi-potu potu potu 11628_12

Designer: Jeanne Tamaititi Aoga

Matamata i luga

Faitau atili