Mea faigaluega a le aiga mo se tamai fale mautotogi

Anonim

O fea e nonofo ai le mea e tatau ai i mea uma e manaʻomia i se tamaʻi fale i totonu o se tamaʻi fale mautotogi? Na matou faia se toe iloiloga ma tuufaatasia se lisi o mea laiti i se tasi.

Mea faigaluega a le aiga mo se tamai fale mautotogi 11631_1

Mea faigaluega a le aiga mo se tamai fale mautotogi

Designer Ivan Pozdanyakov. Ata: Igor Kublin

O le manaʻo e faʻaauauina se potu fale mautotogi i le sili atu o le mafai ona taina se tausuaga malie ma tagata e ona. A maeʻa, faʻaopopo i tekonolosi, o le a e manaʻomia ni avanoa laʻititi mo le galuega. O le galue i luga e tatau ona latalata i le kuka kuka ma umukuka susulu.

Ma le isi, e tatau ona avanoa saʻo i totonu o le ogaumu aoina fale falelotu, pusa afi ma masini fufulu. Ina ua maeʻa uma, o le faiga o le tatalaina o le faitotoʻa, utaina ma le tuʻufaʻatasia o oloa poʻo ie lino, pe a matou talanoa i le vaisa. I totonu o lenei faʻamatalaga, e taua tele le faʻatulagaina o le auala e fai ai se tasi avanoa masani i luga o le fola mo le tele o mea faigaluega. O lenei e mafai ona ausia, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatumauina nai lavalava "i totonu o le koluma".

  • 6 ituaiga o mea papaʻu o le aiga o le a faʻafaigofie ai le olaga mo oe

Laiti-fagu ipu meaai

Mea faigaluega a le aiga mo se tamai fale mautotogi

Ata: Casyy.

Faafitauli ma le tuʻuina o le gaoi ua aliaʻe, masalo e masani ona masani ai. Ma le toʻatele o loʻo teʻena lenei ituaiga o tekinolosi ona o faʻafitauli i le nofoaga. Ae o le faaiuga o lo o iai nei, ae le o le tasi, ma le lua, ma le lua. O le mea muamua o le faʻaaogaina o le desktop fulufulu, pe tusa ma le microwave ogaumu. O le tali lona lua na ofoina atu lole. O la latou Trio 9503 faʻataʻitaʻiga o se tuʻufaʻatasiga o e tusa o le tolu masini - o se paluga kuka, o se apa 'apamemea ma fufulu. Ma o mea uma e tuu i totonu o le 60 cm lautele module.

  • Filifili se metotia mo se fale fou: 10 mea taua

O masini fufulu puipui

Mea faigaluega a le aiga mo se tamai fale mautotogi

Fufulu masini mo le pa puipui dwdcv701pc (Daewoo). Ata: Daewoo.

Le lava avanoa mo le fufuluina o masini? Leai se mea mataʻutia, aua e i ai ni faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai le iai o se nofoaga saʻo i luga o le fola. O le DWD-CV701PC fufulu masini (daewoo) mamanuina mo puipui. E mafai ona tuu i soʻo se pa pupuni o le puipui, aua o lona lautele o le 29 cm, ma le mamafa o le 16.25 kiloka. I le taimi lava e tasi, o le tapulaʻa maualuga o le 3 kg o ie lino.

Multifanineranal metotia - faʻaaogaina faʻaaogaina i le taimi e tasi ma le tele o le aoga ma i le taimi lava e tasi e mafai ai ona maua le avanoa, aʻo le saʻo o potu laiti. Leai ni mea talafeagai ma le talafeagai o le fale. O le mea moni o le uluaʻi tausaga talu ai i le maketi Peraimeri, i fale fou, o loʻo faʻateleina ai se fale laiti ma nichhe pe aofia ai i nofoaga malolo. Ma i le taimi o le faʻatulagaina o aʻu ma au uo i le fale faigaluega, e leai se mea masani ona masani ai o loʻo tusia le metotia, fai mai le kapeteni o le umukuka le galuega galue.

Ivan pozannikov

Tufuga

O le Theorth Theorter Steamers

Mea faigaluega a le aiga mo se tamai fale mautotogi

Pubtict Post Watersable Steam Convection Oven Nu-Sc101 (Payason). Ata: Panania

Taumafa meaai toe maua i le masani! E fiafia tagata e le sauniuni e le gata ina manaia, ae o meaai aoga foi. O le mea lea na atili ai le maualuga o lona lauiloa i le lauiloa. Ae o pa pansarror parterial-palota e le o tuuina i ai le fua faatatauga tatau.

Tele o fale e ona fale e manaʻo e maua muamua e le Soamer, ma e leai se nofoaga e ofi ai. O le faʻaiuga o loʻo faʻailoa mai le Pagakonic - o le lalolagi muamua a le lalolagi o loʻo aofia ai le ogaumu o le raveation Nu-Sc101. O le mea fou e tuʻufaʻatasia ai le mulimuli Iapani Technololologitions e mafai ona suia lelei e mafai ona suia i le faʻaluaina o le boiler, o le oved, ogaumu, ma le tele o isi umukuka.

Faʻapipiʻi le kuka kuka

Mea faigaluega a le aiga mo se tamai fale mautotogi

Modules "domino" gaggenaau mafai ona avea ma ituaiga o tuʻufaʻatasiga. Ata: Gaggenana.

O le faʻavae e fa-mita boaler e tusa ma le 60 cm o le laulau pito i luga lautele, ma e faafia ona e faʻaaogaina uma le fa manu? A leai, atonu atonu e fetaui ma le faʻaaogaina o se tasi pe lua-faitotoʻa fausia-i module? E masani ona faʻaigoaina "Domino". O lenei vaega ua faia se tasi e pei o se papupuni mafiafia o le kuka kuka, ma e tutusa lona sao. Na o le lautele e itiiti ifo pei o - tusa o le 30 cm

Fausia-i le manava

Mea faigaluega a le aiga mo se tamai fale mautotogi

O instacts o loʻo faʻapipiʻi uma i le kuka (faʻataʻitaʻiga Nikola TESLA, EMOD) ma i le galuega (manogi). Ata: elica / ata: manogi

O le avanoa i luga aʻe o le kuka luga e le faʻatagaina e tuʻu ai se suluia? I se tulaga, o le a fesoasoani, e tatau ona fesoasoani le pusa vaetaliga, tau i le galuega. Afai e fesoʻotaʻi ma le laulau, e tapeina se lamolemole lamolemole. O le isi filifiliga o se kuka i luga ma se mea ua uma ona fausia-i le ufi, o faʻataʻitaʻiga o loʻo i le tele o le EMlica ma Gaggenuna.

  • E le gata le manogi: 6 manatu ma le tele o mea faigaluega mo umukuka

Fausiaina-i le Tablettop Shoprigearator

Mea faigaluega a le aiga mo se tamai fale mautotogi

E mafai ona faʻaoʻo atu i lalo o le Tapuna i lalo o le Laupepa i mea uma e lua o le taupega ma faitotoʻa faitotoʻa. Ata: pepelo.

Afai o loʻo i ai sina avanoa avanoa i le umukuka, e mafai ona tuʻu le pusatone i lalo o le laulau faigaluega. O ia faʻataʻitaʻiga e iai Bosch, Passbzer, leo. Ioe, e sili le maulalo i le faa-faavaa, ae mafai ea ona sili atu nai lo le 100 lita. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Bosch Kus15A50ru o loʻo fausia i lalo o le laupepa e aoga tele o le 125 lita.

O suiga o aso nei o le eletise eletise eletise

Mea faigaluega a le aiga mo se tamai fale mautotogi

Orgatable capo eletise eletise ma le faʻauiga vevela o sone. Ata: kao.

Aisea e le faʻaaoga ai le ... ofe eletise eletise. Na o mea moni, e leʻo le tasi na te ola ai i lona tausaga i le faletaavale poʻo le Dacha i luga o "mataupu uma". E i ai malaga faaonapo nei mo nei mea faʻatau, ma o le latou tamaoaiga, maoaʻe ma o loʻo iai ni maualalo ifo i le fausia-chimic. O loo i ai le faʻamalosi eletise eletise. O le tau o faʻataʻitaʻiga o le tele o le afe rubles, ma le tutusa ma le maualuga o le laina o le tasi poʻo le lua o manu.

  • Auala e Filifili ai se Multichooker: Suʻesuʻega o uiga ma le faʻailoga o masini

Faitau atili