Punk mai Mose i totonu o le faletaele

Anonim

O le siosiomaga faʻalenatura na faia i le aofaʻi o le "Woody" Quey - o se ata as atoa ma se ata o se togavao ma se laulau faʻaseola.

Punk mai Mose i totonu o le faletaele 11638_1

Punk mai Mose i totonu o le faletaele

Ata: Alexander Kirpidev

O le faitotoʻa faitotoʻa i le taimi na toetoe lava sikuea i tulaga o le faletaele o loʻo i ai le faʻafeagai ma le fogaga o le fot i luga o le puipui atoa.

O le tele o le '' uʻamea uʻamea e sili atu i le tapulaʻa (1.7 × 0.8 m, o le hedologiscrepmormore fatuina se fatu matagofie ma le ata o le vaomatua, 1 × 1 cm). E ave le puipui atoa i luga o le fotala ma vave tosina mai le mafaufau, fausia le lagona ma "natura" Ata.

Punk mai Mose i totonu o le faletaele

Ata: Alexander Kirpidev

Na faatonuina e le Vall e ata ata i luga o le initaneti. O le pesini o le hardbanin o loʻo faʻapipiʻi i luga o se laupapa laupapa, lea e faʻaliliuina ai le moega mai le taʻaloga tuai o loʻo avea ma se mea e le masani ai.

O le Burbasnin Zone o loʻo latalata i le kapeneta ma tagata faʻatau. I le isi itu - o le foloa o le faletaele ma vevela iliua le nofoaafi.

Avanoa i fesoʻotaʻiga ma le Bouler o le Accumulative Ituaiga o loʻo maua ai le paʻu o le taʻele.

O manaoga uma o tagata faʻatau mo le mamanu o le faletaele e faʻatinoina: O le Hostess na mitiia i se vaipuna o le tino, o se faʻata tele i lalo o le fufulu. Ou te leʻi manaʻo e fai se mea le talafeagai i se tulaga e faʻamalosia ai le malolo, o lea na tuu ai le masini fufulu i totonu o se potu 'aʻai. O le mamanu o le vaega o totoe o le nofoaga o loʻo avea o se tuʻufaʻatasiga o le malamalama o le malamalama, elemene o faʻamaumauga deco ma le aso nei o le faletaele. O totonu o le amataga o le seneturi talu ai, o le failaina o le galuega ma le manifinifi o le fasiotia mai i le mosaic - ma se autu masani.

Elemene tsysubarnak

Le tusitala o le poloketi

Fuafuaga o le fola

Punk mai Mose i totonu o le faletaele

1. Fufulu fufulu; 2. taele; 3. O le faleuila.

Mea ma Meafaigaluega

Pam: Shakhinskaya tale Piccelain Tiles, Cermirac Tile Kerama Marazzi, Mosaic (e okaina, o mamanuina o le VIICAC

Plumping: taele roca

Faitau atili