Laufanua mamanu: 5 faailoga o le togalaau nei

Anonim

O le a le mea e na o ni epithets e le o se masani masani. E alualu i luma, ma masani ona masani ai, ma suia. E i ai le faatoaga Faatoaga?

Laufanua mamanu: 5 faailoga o le togalaau nei 11643_1

Laufanua mamanu: 5 faailoga o le togalaau nei 11643_2
Laufanua mamanu: 5 faailoga o le togalaau nei 11643_3
Laufanua mamanu: 5 faailoga o le togalaau nei 11643_4
Laufanua mamanu: 5 faailoga o le togalaau nei 11643_5
Laufanua mamanu: 5 faailoga o le togalaau nei 11643_6
Laufanua mamanu: 5 faailoga o le togalaau nei 11643_7
Laufanua mamanu: 5 faailoga o le togalaau nei 11643_8

Laufanua mamanu: 5 faailoga o le togalaau nei 11643_9

O se faʻataʻitaʻiga manino o le fausiaina o laufanua o laufanua - toto i le natura faiga, poʻo le fou o le lalolagi, o le ofa o le paʻu o le chillet chink

Laufanua mamanu: 5 faailoga o le togalaau nei 11643_10

O lenei sitaili e faʻavae i luga o le faʻaaogaina o le faifai pea o le faʻaaogaina o le mea e sili ona teuteu ai le tele o laʻau ma laʻau e mafai ona tupu mo se taimi umi e aunoa ma ni mea e mafai ona faʻaaoga ai le ecogy se nofoaga faapitoa.

Laufanua mamanu: 5 faailoga o le togalaau nei 11643_11

Mo sone taʻitasi vaega, fausaga o a latou lava

Laufanua mamanu: 5 faailoga o le togalaau nei 11643_12

E masani lava o le sili ona leaga, mautu, fetuunai lelei i le lotoifale o tulaga o le Abopoil o ituaiga o laau. O le mea lea, latou te fiafia i le faia o fanua potopoto lelei

Laufanua mamanu: 5 faailoga o le togalaau nei 11643_13

I se taimi ua leva, o le talosaga e faaaoga i le Soust Processing na ou feiloai ai i tagata faatau se le malamalama i le togavao, o le mulula o le auala

Laufanua mamanu: 5 faailoga o le togalaau nei 11643_14

I aso nei, o loo nonofo ai i le nofoaga ma ituaiga o mea e sili ona gafataulimaina i suiga o togalaau, totoa o le lalolagi sili ona lelei.

Laufanua mamanu: 5 faailoga o le togalaau nei 11643_15

O le faʻaaogaina o cereals ma umi-ola o taimi o loʻo mafai ai ona e faia se fugalaʻau togalaʻau, teuteu mo le vaitau atoa, tusa lava pe taumalulu

E le faia le togalaau e tasi ae le o le lua tausaga, ma lona faʻatulagaina i se vaitaimi umi vaitaimi, ma isi laʻau e tatau ona faia, o nisi taimi o totoe - o nisi taimi o tausaga ua totoe mo ia. Ma o le a le mea e tupu, o le a avea le togalaʻau? Laufanua fanua fanua e masani ona fuafuaina e tele augatupulaga.

Peitai, o tamaiti ma fanau a fanau ia latou manatu i le aulelei, e uiga i le ola ai lea o taulaga totino "ma fausia se fanua laufanua pito i tuaa i le fausiaina o le" fale fou i le fale fou. O le togalaʻau na faʻatulaga mo se taimi umi, i le Fono o C ¯ a e faitau. O lenei, faʻatasi ai ma le faʻavavevave o le ola o le olaga, ua faia ai se togalaʻau tumaʻoti mo le 15-20 tausaga. O lea, ua amata ai le fausiaina o se fafie ma le manatu o le vaitau, ma le taʻitoʻatasi o le tusitala ma le togalaʻau e ona le tagata.

  • Laufanua mamanu i le Cotttuge: Lima o le a fesoasoani e galue atoatoa

5 faailoga o le togalaau nei

  1. Tagata taitoatasi. Ua faia le togalaʻau mo le ola ma le faia o se aiga faapitoa.
  2. Otoloto. Tepokalafi nei telē i taimi o fauina ma tausi.
  3. Mautu. Filifiliga o laʻau ia latou faʻamaonia le siosiomaga tulaga o le 'upega tafaʻilagi.
  4. Faapolokiki. Faamuamua i le faʻaaogaina o le tino ma feʻeseʻeseaʻiga.
  5. Lautele. Tuufaatasiga o arethetics ma galuega.

  • Faʻafefea ona fai se tamai togalaau vaʻaia: 10 Smart metotia

O aso nei

Matou te lagonaina le sili atu le eseese i le va o togalaau na fausia ai ile seneturi mulimuli ma ona po nei. Tusa lava pe o loʻo faatulagaina i mafuaʻaga o Farani masani paka poʻo togalaʻau a le Igilisi, o le faatafunaga o le oremolete stereotypes e mafai ai ona e atiaʻe se laufanua laufanua laufanua. E pei o lavalava - toe foʻi mai le ata ua tuanaʻi o le ie, ae o aso nei ni ni maa, mea, mea fou faʻailoga e ave ai le ata.

Lautele

O fanua lagolagoina o fanua o le Malo o Fuafuaga o timuga foʻi, Biaplato mo vai. Faatasi ai ma le fesoasoani a netoful swamps scamps (Igilisi na fausia eleele susu) i le tele o atunuu, aiga, afa ma isi otaota ua uma ona suauu. Faʻaaoga laʻau mo le faʻamamaina o le vai - faʻatamala ma le tamaoaiga.

E le manaʻomia le faʻatauina o niti, faʻamamaina o latou, suia mo le taumalulu. I se faʻaopopoga, o le tootoo laʻau ua faʻaletonu ma tutasi.

Alliance o le aoga ma le faaletonu!

Laufanua mamanu: 5 faailoga o le togalaau nei

Ata: EvGeny Korneev / Haveda faasalalauga

  • O le a le mea o le a talafeagai i le faʻatoʻaga i le 2021: 8 faʻaaliga

Faatoaga a le tusitala

I aso nei, i faiga masani, o tagata taʻitoʻatasi, o le taimi nei o le togalaʻau a le Tusitala, ua ia faafuaʻeuina ma uiga ese. Ma o le fesili e le o iai le filifiliga o le lanu, Toto poʻo le le totoina o moli lanu samasama, - o lona uiga i le latalata atu i laufanua, mea e faʻailoa mai ai metotia fou.

Laufanua mamanu: 5 faailoga o le togalaau nei

Ata: EvGeny Korneev / Haveda faasalalauga

Faiga e le o se avanoa, i le po lea. E pei lava o ia pepa lautele, tali mai i suiga uma o le tutupu i sosaiete, ma faʻatoʻaga se faʻapitoa, aemaise lava. O le saoasaoa o le atinaʻeina o 'olo, faʻateleina faʻafitauli, faʻanoa taimi e tasi e foliga mai o le tamaoaiga, aganuu ma e faʻapea foi le tali i laufanua.

Mo le suia o le faʻateleina o le mamafa, manaʻomia Rivex tuua togalaau faigofie, aoga, e fetaui lelei ma le valea valea o le ola ma le gasologa o le laufanua o laufanua.

Seti o mea faigaluega "

Meli fou o le mamanu, Dynamic Malosiaga Malosiaga, o eseina o le manino manino o gaioiga ma le faʻatumuina o ni ata faʻapitoa o ni vaega o se togavao taufatu. Totoina o laʻau ma mea faʻatau e le fusia i auala e faʻaopopo ai se lagona o le spontanety ma le natura. O le tuʻufaʻatasiga o le tipiina o ituaiga o laʻau ma e tele-olaga arrays e faʻamalosia ai le eseesega o le faʻatusatusaina o le natura ma le aliʻi.

Fausiaina i le fausiaina ma le tausiga

O le aso nei o le togalaʻau o le igoa o le tusitala, e fesoʻotaʻi ma le inisinia manatu ma le fou tekinolosi. Taimi umi ma atatalaina - O le mataupu o le mafaufau i le fau o le togalaau, e aofia ai le faʻaleleia atili, Taluga, Fausiaina o galuega, ma isi mea.

Mo se faʻataʻitaʻiga, i tausaga ua mavae, o le Cordonovskaya Swel e faʻaaogaina malosi i le ata ma le tusiata, lea e ofi atu i lalo o le faʻaosofia o le vai - ma toe taofia e aunoa ma le valiina mo le tele o tausaga - ma le taofia e aunoa ma le valiina mo le tele o tausaga - ma toe taofia e aunoa ma le valiina mo le tele o tausaga - ma le taofia e aunoa ma le valiina mo le tele o tausaga - ma toe taofia e aunoa ma le valiina mo le tele o tausaga - ma nofo Sa vaetamaina i latou i le taimi o le laufanua. E faʻaaogaina mo le saoasaoa, fausiaina ni tamaʻi ata kalapu, sulu, ma taofia ai pa. O le velvety luga o le tele o mea ou te fia stroke. Faʻamolemole lamolemole i le soifua maloloina - O lenei rist e le palapala ma e le o fufulu ese.

O le togalaʻau a nei e faigata tele ona mafaufau e leai se tasi o faʻatoʻaga, konesuʻaga, ituaiga ata ma mea faʻapitoa fale. Le-tulafono tapulaʻa ma faʻamatalaga e talia foi.

Laufanua mamanu: 5 faailoga o le togalaau nei

Ata: EvGeny Korneev / Haveda faasalalauga

O loʻo le manaʻomia le faʻavasegaina o tagata, e le manaʻomia e Cereals Garter, o le umi o le taimi e le o faʻaleagaina ma teuteu

Faanatura togalaau

O le taulaga, o le lelava o le smog, afe o le lima taumatau, sima ma le vaʻai i le fale o loʻo latalata mai le faʻamalama, miti o lagona i le natura i le atunuʻu i taulaga. E le o le sei o lea faʻatoʻaga e faʻatupu ai le masani i le sitaili, o loʻo maua ai le lagona o le aufaro poʻo vaomatua, e sili ona manaʻomia. Na faasolosolo malie malie e fai le matagofie, sili atu i luga o paluga, faʻaaoga ituaiga o laʻau ma le lanu malamalama poʻo le tagi tele lapoʻa. I se faʻaopopoga, o le tele o faʻalavelave e masani ona le faʻatumauina ai aʻafiaga ile timu ma le matagi, latou te manaʻomia le lagolago, tago ai, ma o lea na fai ai se galuega mo isi galuega.

Faatoʻaga Faatoʻaga

O le mataupu o le poto i le faʻatoʻaga o se tasi o na na sailia-i ai, aua e mafai ona aʻafia i totoga uma o lagona, mafua ai le faʻalogo, orticthethictic, i le mea moni , faʻatupu ni faitotoʻa e mafai ai ona fafagu oe i le fafaguina manatua, lagona ma lagona, toe fai ma atiaʻe sootaga ma le natura.

O aso nei, na fausia lea o mea totino, e le tutusa le tasi ma le isi, aoga ma mafanafana, e aumaia le fiafia i tagata.

Faaaliga e

O se tasi o mea autu o taimi lata mai o taimi lata mai o le saoasaoa (e le o le le mautonu i se pepe), igoa le pa'ū i le mataga tau mo le togavao ma punaoa o tagata, vai. O le tau o le tagata faigaluega ua matua tupu aʻe ma le taua, ma latou te le mananao i tagata na o sikauroto le vaʻai i o latou nofoaga, e feosofi, feoai.

  • Faʻafefea ona faʻafaigofie ai faʻatoʻaga: 9 masani aitia

Ioe, e le mafai ona faia e aunoa ma le tausiga. Peitai o le galuega a le laufanua o laufanua e mamanuina le faatoaga i se auala e faʻaitiitia ai le tausiga o faʻatoʻaga. Faʻafefea ona 'ausia lenei mea, o a elemene i le faʻatoʻaga e manaʻomia le sili tausiga? O laʻau ia, faʻapitoa laʻau, fugalaʻau masani ona paleie. E aunoa ma le alpine slides, e mafai ona e faia, ma o le faiga ua uma ona pasia, o le taimi e faʻatau ai le taimi o le tausia o latou i le faʻatonutonuina o le faʻaititia o lauiloa.

Peitai e leai se anuʻa, e faigata tele ona mafaufauina se gaugau tumaʻoti, aua o le laufanua mo taʻaloga, ma se avanoa avanoa e faʻafefe ai le mutia. Ina ia talafeagai le vao e momea, ma i le taimi o le vaitau e talafeagai i vaiaso uma, e pei ona faigofie, e aunoa ma laau, (e le fua) o se tuusaunoa. O le a la le taimi e nonofo ai lea i luga o laʻau - le lavalava fanua? E leai. I le tumutumu o le lauiloa i le aso, eleele paolo ata. Latou te ufiufi le eleele, ua taofiofi ma luluina le eleele vao, ma o le a taofimau i eleele tiga, ma o lea e le mafai ai ona taofi le palapala ma faapogai.

  • Fausia se togalaau i Scandinavian style: 12 avanoa avanoa

Faitau atili