Tape Togafitiga Fatu mo se Fale tumaoti

Anonim

Tele o tagatanuu e malilie ma le faʻamatalaga e le mafai ona maua e le olaga le lelei e aunoa ma se masani masani.

Tape Togafitiga Fatu mo se Fale tumaoti 11645_1

Tape Togafitiga Fatu mo se Fale tumaoti

Ata: Tapunia / fotodom .ru

I "le faigofie" e le o i totonu o le lotoā, ae i totonu o le fale, ma o mea uma sa aoga pe a mafai. Faʻafefea ona fausia se faiga i se tasi atunuʻu fale?

O le galuega autu o le suavai o se fale o le atunuʻu o le aoina ma faʻamamaina le vai o le vai vai. O loʻo pasi atu i le tele o tulaga o le fufuluina, o alavai e tatau ona faamamaina i se tulaga faapena, ina ia mafai ona avea ma faʻailoga tagata e toe setiina le alavai. tamaoaiga).

E talitonu o loʻo malupuipuia alatele pe a fufulu e le 99%. Aisea e manaomia ai le faamamaina? O le mea moni o le faʻateʻaina o le tagata e le mafai ona faia i le alavai poʻo se mea i fafo atu o le upega tafailagi. Ma afai o le vaipuna e paʻuina o le aoina i totonu o le kalama, e mafai ona vave faʻatumuina. Sei o tatou faapea atu, pe a fai e tasi le tagata le 200 lita o oloa i le aso, ona i ai lea o le aiga o le tolu i le 4 m³ i le vaiaso. O le a manaʻomia e valaʻau ai se taʻavale a le taulaga i vaiaso taʻitasi, ma o le sami o le a moni "auro".

4 tulafono mo le lelei galuega o le otaota togafitiga fale

  1. Aua le lafoaʻi ni mea oona i le pusaʻai (mo se faʻataʻitaʻiga, chlorine-o loʻo i ai), lofituina o siama o siama. Faʻaopopo ni puipuiga faʻapitoa mo los microflora.
  2. Aua nei faʻasaina o fua mai i luga o pepa o le vai togafitiga.
  3. Aua le faʻatasia le vai o le vai o le afa o le afa o le afā ma mea o loʻo i totonu o le vaitaʻele. O le sili sili atu uta i luga ole faiga.
  4. Faʻaaoga le fatu saʻo e tatau ai ma aua le taofiaina microoryleis "i luga o le fiaʻai o loʻo aveʻesea", e masani ona faʻaaogaina le faleuila.

Filifili septic

E tusa lava pe faʻapefea ona faʻatulaga le faʻamamaina o faiga, e tatau foi ona aofia ai le tane tane - o le tane lea o le "Black" o loʻo taʻua foi o le taʻele i aso uma ). I le Septic, na tupu ai faʻamatalaga a tagata i le vai o manu mai, o loʻo tupu le faʻasalaga o le faʻasalalauina o otaota faʻalavelave. O loʻo iai foʻi faʻagaioiga o le faʻagaoioiga o le tino gaosi o le faʻaleagaina (pe na o le paʻu). Anaerobic Bacteria na faia mo le tulaga masani, i tulaga masani o loʻo soifua ai, Faʻataʻitaʻiga, i totonu o le eleele e aunoa ma le tele okesene. O ia, mo se faʻataʻitaʻiga, Microbes-methaneogens, o nisi ituaiga o loʻo tuʻufaʻatasia, suia i totonu o le meta ma Carbon Dioxide.

Tape Togafitiga Fatu mo se Fale tumaoti

Ata: Tapunia / fotodom .ru

O tane o septic e mafai ona avea ma pito sili ona eseese foliga: o le shiry, sao-colol, cylliqrical. I le tele o taimi, o le mataupu o le palasitika o le pona, lea e mafai ona tautua e aunoa ma ni faaputuga ma le tele o tausaga

O talosaga o aso nei o loʻo i le tele o le koneteina o loʻo faia o le palasitika palasitika. Atonu latou te lua pe sili atu (e masani ona mafai ona fa) Na feoai Chatwlow potu e sioa e paipa ina ia mafai ona ofi i totonu o potu. I le taimi e tasi, o le tafe mai le potu e tasi i le isi, o moli eletise e pasi mai ai le olaola patu. E le lava lea o lenei auala, e talitonu o le gaioiga e sili atu ile 3 aso.

Ma o lea, o le faʻamaʻi agavaʻa e tatau ona itiiti ifo ma le tolu-aso volume o otaota. Afai tatou te manatu o le tasi tagata i le aso faʻaaoga le 150-200 lita o le vai i le fufuluina, fufulu, kuka, E faigofie lava ona fuafua le tasi o le septic tane e tatau ona avea ma le numera o le neptic mo le 450-600 l, ma mo a Aiga o tagata e toatolu - e uiga i le 2 M 1.

Tape Togafitiga Fatu mo se Fale tumaoti

Ata: Leroy Merlin (3)

Toilalo: biotipetivator biosept ("Ola Bacteria") mo septric ma Cesspool (A). Septic Boisorac (Khimala) mo le Aaerobic ma palu ituaiga faiga (B). Lologa "Septic" (Bioutes) mo le faʻamamaina o le suavai o le sami (b)

Sectic Septics o se mea faigofie masini, pe a fai o le filifilia o loʻo faʻaopopoina, e mafai ona e mafaufau iai seʻi vagana ai le geometry. E i ai le tane mo le faʻataʻoto i luga (latou te toe fai le foliga o vaipuna mai le sima ma le faʻapipiʻi i le sifi. O le mea mulimuli e manaʻomia ai se nai masini i lalo o le pito loloto, lea e taua tele i le maualuga o le atunuʻu. Ae o le "pirroril" o tane o sepkic ave tele avanoa i luga o le upega tafailagi.

  • Auala e Filifili ai Septic Mo se Fale tumaoti: Ituaiga ma Rating o le Sili Gaosia

Faʻasaʻo faʻapipiʻi o septica

O loʻo tuʻuina i luga o le fetuunaiga o se auala i se auala e faʻatumauina ai le laʻititi mamao i le va ma isi mea tau tamaoaiga e tatau mo aiaiga o le LOS. SEPTIC, mo se faʻataʻitaʻiga, e tatau ona i ai i se mamao o le itiiti ifo ma le 5 mita mai le fale ma le 20 m mai le vai taumafa. O le faiga alavai palapala i ai le vai e pasia le faovilivili ina ua uma septic, i eleele manifinifi, e le o talafeagai e aveesea ai le 30 mita mai le vaieli, i le eleele oneone ma samp - e 50 m.

E manaʻomia i le taimi lava e tasi ina ia le o le Septicch e le o mamao tele mai le fale, ona le mafai lea ona faʻasolo malosi le paipa ma septic tane. Faʻamasino mo oe lava: o le paipa mai le fale e maua ai le 30-50 cm i luga aʻe o le loloto o le maualuga o le tulaga (i le itu o Moscow i le 70 cm). O le Slope Tapud Slope ua setiina e tusa ma le 2-3 Cm (e fuafuaina e le Skip e fuafua i luga o le lapoa ma mea faitino).

E faigofie ona fuafua ina ua aveesea 10 m mai le fale, o le a matūa iloiloina le paipa i le 100 cm (70 + 30), ma pe a aveesea 20 m ua uma ona 130 cm. Afai o le maualuga o le septica o 3 m, o lea o le a lua le loloto o le 4.5 m.. o le galuega faatino faagaau a foi ona malosi fusifusi (e masani lava o le outlet i le septic o 10-15 cm lalo le sao). O lea la, o le a taumafai ai le Septics e le lafoina i luga o tulaga faatonuina o 5 mita mai le fale.

Tape Togafitiga Fatu mo se Fale tumaoti

Ata: Tapunia / fotodom .ru

Septic (i le ata o le lua-potu) tuu i se mamao o le itiiti ifo i le 5 m mai le fale, o paipa e o ma le mimilo o le paipa. Afai o paipa o loʻo i luga o le maualuga o le faaigoaina o le lalolagi, ona manaʻomia lea (mo se faʻataʻitaʻiga, o se uaea uaea)

Pe a filifilia se nofoaga, ia amanaia le matagi rosa. O le septic faʻataʻitaʻi e sili ona tuu e sili ona tuu i totonu o le potu faʻanoanoa o le fale, Verandas, galuega e aloese ai mai le manogi leaga. Mo le faʻamoemoe lava lea e tasi, o le faʻagaioia o mea e ono faʻatulagaina e tatau ona faʻatulaga i totonu o le sami, lea ua aveʻesea i le taualuga o le taualuga. O le SEPTIC TICK na faʻaaogaina foi i le paʻu o le paipa o loʻo faʻaalia i le itiiti ifo o le 50 cm mai le eleele o le a le o le maualuga) .

O tane o septic e i ai se tele o tusi ona o le malamalama o ata mai palasitika mafai ona "oso i luga" pe a fai o le faapipii tekonolosi ua solia; matuia, sima septicum o taunuuga se sea, atonu, e le lamatia

A o le filifilia o se nofoaga, aua neʻi galo o le faʻasologa o septicch e masani lava (masani tasi i le tausaga ma le afa) e tatau ona faʻamatuʻu. O le mea lea, e tatau ona i ai ina ia mafai ai e le masini iloiloga ona avetaavale ia te ia. O le umi o le taʻavale taʻavale e masani ona 6-15 M, o le mea lea, ia amanaia le tulaga o le agavaʻa, e manaʻomia e maua ai le masini e mafai ona siʻitia ai le 10-3, o le tau o le pamu o le 3- 4 m³ e 2-3 afe rubles.

Ae afai o le mamao mai le auala e tele tele (40-50 m), o le a e manaʻomia ni tautua o se sili atu malosi ma taugata masini, ma o le tau o tautua o le a le 2- 3 taimi maualuga.

O le tane o septic e mafai ona faia i le masani masani, faia o le sima ma sima faʻapipiʻi faʻapipiʻi i luga o le tasi. Le pito i lalo o lenei mamanu ua concreted, ma ua faamauina slots le va o le mama ma le mastic sima. Faatasi ai ma le talafeagai o le faia o se fale-fale o le a le aoga ia Septicch e le sili atu le leaga nai lo palasitika.

Vaega o le mauga

Tape Togafitiga Fatu mo se Fale tumaoti 11645_7
Tape Togafitiga Fatu mo se Fale tumaoti 11645_8
Tape Togafitiga Fatu mo se Fale tumaoti 11645_9

Tape Togafitiga Fatu mo se Fale tumaoti 11645_10

Sauniuniga o le Faavae. Ata: Tapunia / fotodom .ru

Tape Togafitiga Fatu mo se Fale tumaoti 11645_11

Mo le sima o le Septec, e le manaʻomia le ipu, ae o le faʻauʻuga o le a manaʻomia. Ata: Tapunia / fotodom .ru

Tape Togafitiga Fatu mo se Fale tumaoti 11645_12

O le loto loloto o le tala, e faʻalagolago i le toe foʻi mai o le fale, aʻo faʻaalia le fofoga i le eleele. Ata: Tapunia / fotodom .ru

Ituaiga o le palapala vai

Ituaiga o faiga Fuafuaina le taumafaina, m³ / aso Eleele togafiti Loloto o le eleele vai, m
Lalo eleele eleele fanua E le gata Sands, Sandes E le itiiti ifo nai lo le 1.5 m mai le vai vai i le pito i lalo tuaoi o le alavai
Faamamaina lelei Tusa i le 1 m³ / aso Sands, Sandes 1 m i lalo o le faavae o le vaieli
Sand-Catvel faamama (vertical po o le tafailagi) E le gata Sulnina, omea E le itiiti ifo nai lo le 1.5 m mai le vai vai i le pito i lalo tuaoi o le alavai
Faamama le utu E le gata Sulnina, omea E le itiiti ifo nai lo le 1.5 m mai le vai vai i le pito i lalo tuaoi o le alavai
Faamama le faaputuga E le gata Sands, Sandes, Sulu Itiiti nai lo le 1.5 m mai luga o le lalolagi

O le a le vaega o le Prim Shilter?

Mai le Septic, pauu alavai faamamaina i le isi vaega o le faamamaina. E mafai ona faʻatino i totonu o tane e pei o le tane e pei o septica ma tuʻusaʻo i luga o le eleele le tino. Le gata o se aluga eleele faia o le tele o faaputuga o le pau eleele ma nisi uiga faamamăina (oneone, supo). I totonu o lenei aluga, o le moli faigata ua tuu ai ia o le a o mai ai moli faamatala o alalapala. O 'oloa ua faʻasolosolo ona faʻaogaina ma faʻamamaina i totonu o le eleele faʻamamaina.

E tele ituaiga eleele eleele faamama. O lenei poʻo se isi ituaiga o loʻo faʻaaoga e faʻatatau i le faʻatulagaina o le fanua o otaota, tulaga o eleele o le eleele, faʻapea foi ma agavaʻa o eleele o le 'upega tafaʻilagi.

O nisi ituaiga o eleele faʻamalieina faigofie faʻavavega, mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻamamaluina lelei e aofia ai i le faigofie o se paga o le faʻafefeteina o loʻo faʻatumuina i totonu. E leai se pito i lalo o lenei foi, vai e sau mai le septica i lona vaega pito i luga ma lalo o le gaoioiga o le kalave alu i le eleele. O le faamama lelei o se masini maliega, i le faatusatusa i isi faiga e mafai ona nofoia sikuea mita ni tasene o le eria o le faufauga. O latou mea e leaga e aofia ai:

  • o le manaʻoga e sui i le taimi o le taimi o le tua o le pito i tua - tasi tausaga uma e toe foʻi ai le atoa o le eleele atoa;
  • Leaga galuega i le taumalulu.

E ui i lea, o le minus autu o le faiga filtration eleele o le manaomia o le vaega tele i lalo i latou. O lo o faʻatapulaʻaina la latou faʻaaogaina, ae maise ile tamaʻi fale e laʻititi. O le aso, o le gafatia e faʻaaoga ai le faʻafitauli o le lotoifale o loʻo aʻoaʻoina (los) o loʻo aʻoaʻoina manino.

Faʻafefea ona 'ausia le faʻamama vai i le 99%

O le fusipac Tank fausia e tulafono uma e maua ai le faamamaina e le 60-70%. Ae ui i lea, e le lava aʻi le toe faʻatulagaina lea o le vai faʻamaʻele o le vai faʻamama lea, fai mai, I le vaitafe. E tusa ma le tumama tulaga, o le maualuga o le faʻamamaina e tatau ona 99%. O le mea lea, o le safvaent ina ua maeʻa le septic e tatau ona fafagaina i totonu o le eleele o alavai o loʻo i totonu o fale o le lotoifale o loʻo i totonu o le lotoifale. Peitaʻi, e oʻo lava i le tulaga sili ona alualu i luma, e le o le faʻatagaina o le faʻamalologa o le 99% (e mafai ona faʻateʻaina i latou), sili ona lelei, 98%. O le totoe o pasene e maua ai le le mautonu o le vai i se lelei lelei e chlorlonine (i totonu o le pa puipui ma le chlorine pae) pe o le ozonsizer ua faapipiiina talafeagai).

O le a le lelei o le lotoifale o le lotoifale o le lotoifale

O togafitiga i le lotoifale o nofoaga e ese mai ai nai lo le septic, ae e sili atu lona faatagata i totonu. I le faʻaopopoga i le potu sao (SEPTIC), e masani lava o ni mea pueata se lua pe sili atu o loʻo iai ni mea e maua ai le faʻamama. Toeitiiti lava o le a e mauaina se kiliva bioter i totonu - o le agavaʻa ma le frostis mea (shingerizite, conrazit), luga o koloni o loʻo ola. O le fittration ma le faʻamamaina o le faʻamamaina o le biofilter e tutusa lava ma le faʻamamaina lelei, ae sili atu le lelei ona o le faʻaaogaina o le tele o oloa).

O le eleele faʻalumaina o loʻo lelei o loʻo avea ma le lelei o le vai o loʻo i ai ma le lofituina ai le vai o loʻo i ai, o le mea e masani ai, o le mea lea e le talafeagai ai ma le atunuʻu.

Faʻapea foi i le le mautonu togafitiga atonu o le arokenk - o se koneteina ma se faʻamalosiʻau, tumu i vai o le vai. Okesene okesene fesoasoani fesoasoani i le saoasaoa o gaioiga aoga aoga. E te fiafia i le aerotanes e maua ai le maualuga maualuga (98%) o le otaota (i isi los, o le tikeri o le faʻamamaina e mafai ona maua e tusa ma le 95%). E toe setiina le vai o lea vai e manaʻomia ai lona faʻafitauli tele. O le le lelei o le aerotanes o lo latou faalagolago i luga o le mana grid.

Tape Togafitiga Fatu mo se Fale tumaoti

Ata: "Triton palasitika"

Faatasi ai ma le maualuga maualuga o eleele vai poʻo eleele vai, o loʻo faʻaaogaina le suavai i luga o le tino, i lenei tulaga, o le pamu o le a manaʻomia mo le siʻitia o le vai

O le aso o loʻo tele faʻataʻitaʻiga o setatic ma los on le maketi, lea e eseese i ni faʻailoga se lua - o le tele o le tau fua o gaioiga i le aso e mafai ona vaetamaina). O faʻataʻitaʻiga sili ona alualu i luma o loʻo faʻaogaina i le agavaʻa e faʻatumu ai lensors ma microprocecorr o loʻo sailia auala faʻagaioiga. Ma i le tulaga o faʻafitauli, o ia nofoaga togafitiga o le a tuʻuina atu ai se feʻau SMS i latou e ona. Ioe, o le tau o otometi los e sili atu le maualuga.

Afai o le tele-Chamber seppec mai le palasitika mafai ona faʻatau mo le 20-30 afe rubles, ona otometi ai lea o le tau faʻamamaina o le a tau o le 150-200 afe. ma sili atu. I le tuanaʻi 2-3 tausaga, o nisi pisinisi, faʻavae i luga o galuega taulima, ua avea ma a latou lava lava los (ma le fa-lima-lima o le lima. O lona uiga, faʻamaoti mai le tulaga faʻamamaina o vaiaiʻai. Afai o le 97-98%, o le a mama alavai, ma e mafai ona aveese e aunoa ma le sologa i le mapu (i le alavai). A leai, latou te manaʻomia le fafagaina, ona e aunoa ma lenei mea, o malumalu na faasa le taotoga o le masini.

Tape Togafitiga Fatu mo se Fale tumaoti 11645_14
Tape Togafitiga Fatu mo se Fale tumaoti 11645_15
Tape Togafitiga Fatu mo se Fale tumaoti 11645_16
Tape Togafitiga Fatu mo se Fale tumaoti 11645_17
Tape Togafitiga Fatu mo se Fale tumaoti 11645_18

Tape Togafitiga Fatu mo se Fale tumaoti 11645_19

Faatasi ai ma se auala talafeagai i le ata o sepika, ma le filemu lemu i totonu o le togalaau o le togalaau. Ata: Tapunia / fotodom .ru

Tape Togafitiga Fatu mo se Fale tumaoti 11645_20

Aua neʻi galo, e tusa lava poʻo lea taimi e tatau ai ona tuʻu ese, lea o le ulufale mo femalagaaʻiga femalagaaʻi e tatau ona sefeina. Ata: Tapunia / fotodom .ru

Tape Togafitiga Fatu mo se Fale tumaoti 11645_21

O le palasitika septic tane o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le dummy aluga ma le mafiafia o le 20-30 cm. I le maualuga o le eleele eleele, e muamua tuʻuina i luga o le fagu sima o loʻo taofia ai le fagu sima. Itu gaps na momoe ma le oneone, o le mea lea o loʻo tuʻuina atu (30-50 cm) tuʻutuʻuga. Ata: Tapunia / fotodom .ru

Tape Togafitiga Fatu mo se Fale tumaoti 11645_22

O le lakapi ma vaitusi i le sima o le faʻasologa, o vaʻaiga i le va o le paipa ma fale ua faʻamaufaʻailogaina. Ata: Tapunia / fotodom .ru

Tape Togafitiga Fatu mo se Fale tumaoti 11645_23

Mai luga aʻe o le paipa paipa o loʻo faʻatau mai, e masani lava i le maualuga o le 50-100 cm; Mo le mafanafana, e mafai ona faia ma sili maualuga, ona le mafai ai lea ona faʻalavelave ia te oe odors. Ata: Tapunia / fotodom .ru

Faitau atili