Faʻaalia se mea taua o le fanua o loʻo i ai: O le mea autu - faʻavae

Anonim

E uiga i le faʻavae, mai le mea e tosina ai soʻo se atunuʻu, o le matagofie o soʻo se atunuʻu e faʻamoemoe i ai se tasi atunuʻu o le faʻamoemoe o le vasega mo laʻau.

Faʻaalia se mea taua o le fanua o loʻo i ai: O le mea autu - faʻavae 11646_1

Faʻaalia se mea taua o le fanua o loʻo i ai: O le mea autu - faʻavae 11646_2
Faʻaalia se mea taua o le fanua o loʻo i ai: O le mea autu - faʻavae 11646_3
Faʻaalia se mea taua o le fanua o loʻo i ai: O le mea autu - faʻavae 11646_4

Faʻaalia se mea taua o le fanua o loʻo i ai: O le mea autu - faʻavae 11646_5

O le tele o le apu susulu i luga o le platfom corport - muamua ma e matua tele

Faʻaalia se mea taua o le fanua o loʻo i ai: O le mea autu - faʻavae 11646_6

O le lotogatasi o mea o le a faʻatagaina ai le tying soʻona sone o le teritori o le taulaga

Faʻaalia se mea taua o le fanua o loʻo i ai: O le mea autu - faʻavae 11646_7

E tatau ona mafaufau lelei le lelei. Cathtathony o le a sili atu le ita i le ata nai lo le fiafia o mata. Ina ia aua nei faia se mea sese ma le filifiliga, faaaoga le faamaoniaina o tuufaatasia.

O le a matou faʻaalia le mea lilo o laufanua lilo: O le faʻavaeina o se faʻatoʻaga matagofie e faia tonu. O ia o se ata lanu efuefu, afai e te manaʻo ai - o se ituaiga o togafiti faʻamaneta, e suia le avanoa, faʻasolosolo ma mea lelei, i nisi mea, i nisi taimi o le matatau le matamuli.

Malilie, i le mamanu o le togalaʻau e mafai ona teu le tele o tupe, ae le maua ai le iʻuga manaʻomia. O le mafuaaga lena o le a tatou taʻuina atu ai le mea ou te avatua ia te oe le faʻagasolo o le faʻasologa o le atunuʻu ma pe faʻafefea ona aloese mai ni mea sese sese.

Faʻaalia se mea taua o le fanua o loʻo i ai: O le mea autu - faʻavae

O le lanu lio o le tagata mamanu o le a vave mafai ona vave o le a foliga lelei, ma o le taunuuga i lenei mataupu o le a galo

E amata i, e taua le malamalama i le tufugati o. O se paleni lenei i le va o elemene uma o le togalaʻau, lea tatou te vaʻaia lava e matua matagofie. Faalagolago mai? E malilie, e faia la tatou laasaga laasaga ma lea laasaga, ma alaoa faʻatonuga mo fesuiaʻiga.

  • Laufanua mamanu i le Cotttuge: Lima o le a fesoasoani e galue atoatoa

Laasaga 1. Sailia mo le ogatotonu

I le togalaau, o se vaega o mea e taua e pule aoao. E mafai ona i ai i ni tulimanu o le 'upega tafaʻilagi, ae faʻaigoa faʻapitoa ona o le pupula o "foliga". Ua iloa ai le mea e tatau ona i ai se lapoa ma tu i luga o se tulaga lautele, ata, lanu mea masani ai - i se upu, soo se mea e sili atu.

Fautuaga: Aua le faataapeapeina, fai na o ia, ae o se tulaga lelei o le tuaoi.

Laasaga 2. Faamautu le vaega tuʻufaʻatasia

I lenei kamupani, ia valaaulia nitū ni mea e vaʻaia, peitai na matauina poʻo ni mea faitino. Manatua: o sui uma e tatau ona i ai se mea e tutusa ai ma le ogatotonu ma galuega mo le lava manatu. "Gaoioiga o mea fiafia" mafai ona faʻaalia i le toe faia o le lanu, foliga, faʻaumaina o elemene, poʻo ituaiga o laʻau. O le mea autu o le lona lua toa e le toe toso le palanikeke mo latou lava.

Fautuaga: O le numera o vaega o vaega e mafai ona fesuisuiai mai le tolu i le lima, ae e le taua tele extracts e mafai ona sili atu pei ona e fiafia ai.

Laasaga 3. Matou te fesoʻotaʻi faʻatasi ma le fale ma faʻatoʻaga

Muamua, tatou te iloa o le fale iinei e taʻoto tele lea o aʻoaʻoga, ma o lea e seti ai le leo. "'' '' ''" I le va o mea e lua e mafai ona tele. O le tasi o latou o le aafiaga o le aafiaga, o lona uiga, o le toe fai o fale ma elemene i le mamanu o le togalaau. Faatafaga mea ma teuteuga elemene, filifilia lanu ma pepa faʻalelei le fale ma le faʻatoʻaga, ma le fualaʻau o le a fetaui lelei.

TAUA: E tusa ai ma le mamanu o le fale, ia ia faamaualuga le suiga o elemene ou te iloa ai le elemene, sitepu, o le togalaʻau, o le a faʻaosoina ai le togalaʻau. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻatonutonuina le faʻafitauli ma le laufanua laufanua, tuʻu le au faʻapipiʻi ma fugalaʻau faataamilo i le tauvaga ma le vae o le fugalaʻau. O le feʻeʻi o le fale, ma i lea tulaga ma le tele o togalaʻau. Le filo lona lua e tutusa. Ma o lona uiga, o le itu tau tele o togalaau ma fuafuaga laina e tatau ona faʻaaogaina ma tapulaʻa o fale.

  • Rose sauniuniga mo le taumalulu: uma taua taua

Laasaga 4. Matau le tulafono o le le fiafia

O mea e le tatau ona i ai se faʻailoga faigata ma Bizarre: e puipuia ai i latou mai le lava manatu. Mo se faʻataʻitaʻiga, e leai se aoga i le faia o se pata-foliga-foliga - o le a le faitau mai se leo poʻo le a faia se faʻalavelave i totonu o le togalaʻau. O le sili ona lelei o le a avea ma ituaiga e mafai ona faigofie ona faʻaalia i sela: o le sikuea (poʻo le faʻataʻamilosaga), o se lio (poʻo le ova-foliga poʻo le mataua poʻo le o matata o loʻo foliga. Elemene ma nei vaʻaiga i le faʻatoʻaga e masani ona foliga mataina ma fefiloi, faʻatasi ma le tasi ma le isi.

  • 7 sili ona lelei mo le faitotoʻa faitotoʻa (pei o le laufanua o loʻo iai)

Laasaga 5. Filifili le lanu taumatau

O le togalaau e ala i le faauigaga o Malarion ua tele lona aoga, o lona uiga e leai se tulafono faʻaletulafono a le tuʻufaʻatasiga o lanu e tolu, o loʻo galue i totonu. Ae e le faʻapea o le a le filifilia o papa maʻa e mafai ona faʻamuamua - pe a faʻaaoga le mea e faʻamuamua i le palapala, aua neʻi galo e vaʻai i le pacha o loʻo vaʻavaʻai i mea faigaluega. Peitaʻi, o laʻau e mafai ona o se tasi, ua na o le faʻaaogaina lea o le filifilia oa latou faʻamalosi vaega i le faʻavaʻa o malae faʻatoʻaga, toto, e le o le togalaʻau atoa.

O le tuʻufaʻatasiga o fugalaʻau o laʻau e tatau ona fuafuaina i luga o faʻavae o le leai o se aoga, tofa poʻo le faʻatamaia o le fealofani

Manao e fai se ata faʻafatu i le tulaga o loʻo iai - faʻaaoga faʻailoga lelei faʻapitoa na faʻailoa e le lanu lio e masani ona faʻaaogaina. O le sili o le tasi o se tasi o le tolu saunia filifiliga. Muamua o le fealofani, o lona uiga, o le faaaogaina o laufanua o le tasi lanu i le ata o le togalaau. I totonu o se lio, o vaega ia o le tasi vaega. O le lona lua o se faʻaletonu o soʻo, poʻo le faʻaaogaina o lanu o loʻo i luga o se lio i le isi. O le lona tolu o le feteʻenaʻi o le fealofani - saunia mo le filifiliga o lanu o loʻo i itu faʻasaga o le lanu lapotopoto. Soʻo se tasi o le tolu filifiliga e mafai ona avea ma sui o le ituaiga o faʻailoga (lua lanu), trad (tolu lanu) poʻo le kuata (fa lanu).

Tusa lava pe o oe o se tagata faʻatauvaʻa o laʻau faʻapitoa i lona faʻavae, o le tuʻufaʻatasiga e tatau lava ona mafaufau. I mea uma uma, o le lamolemole lamolemole e tatau ona momomo e ala i ala, ma sili pe a latou le naʻo latou e le naʻo le faʻaaogaina o auala, ae o avea foi ma teuteuga o le togalaʻau. Ma le pule sili nai lo le fugalaʻau moega e mafai ona avea ma nofoaga faʻafiafia ma le togalaʻau meafale ma le togalaʻau, aso nei poʻo se gazebo. O le mea autu o loʻo latou tulei i le fale ma le tasi ma le isi soʻo, e leʻi omai i lalo i se faaputuga ma sa matou masani i le tasi sitaili.

Svetlana Marchheva

Faatonu-i-pule o le mekasini "o laʻu togalaʻau matagofie"

Faʻaalia se mea taua o le fanua o loʻo i ai: O le mea autu - faʻavae 11646_12
Faʻaalia se mea taua o le fanua o loʻo i ai: O le mea autu - faʻavae 11646_13
Faʻaalia se mea taua o le fanua o loʻo i ai: O le mea autu - faʻavae 11646_14
O roses, o loʻo osofaʻiga, e le gata i le mapu o le fausaga, ae e fesoʻotaʻi foi ma le laufanua "rel =" leai se notashedr
Faʻaalia se mea taua o le fanua o loʻo i ai: O le mea autu - faʻavae 11646_15
Faʻaalia se mea taua o le fanua o loʻo i ai: O le mea autu - faʻavae 11646_16

Faʻaalia se mea taua o le fanua o loʻo i ai: O le mea autu - faʻavae 11646_17

O le a susulu le faamamafa o le a liliu le masani o fugalaʻau moega i totonu o le pupuga faʻavae nofoaga

Faʻaalia se mea taua o le fanua o loʻo i ai: O le mea autu - faʻavae 11646_18

O loʻo fai mai e le fiafia i le fealofani o lagona. Foaʻi atu i le lautele o le pule o le faʻamalositino o le malosi o pale o pale o laʻau ma togavao

Faʻaalia se mea taua o le fanua o loʻo i ai: O le mea autu - faʻavae 11646_19

Manuia le tuaoi: Aiviture Thuja toe faia le foliga o se tele hydrangea, uma alataiga o, foi, foi o le polo

Faʻaalia se mea taua o le fanua o loʻo i ai: O le mea autu - faʻavae 11646_20

Soutet Roses, CounturiD Froude, e le gata i le ufimata le fausiaina, ae e fesoʻotaʻi foi ma le laufanua

Faʻaalia se mea taua o le fanua o loʻo i ai: O le mea autu - faʻavae 11646_21

O le faapaologa tautua o se mea e tupu i le va o le fale ma le togalaau

Faitau atili