Faʻafefea ona faʻapipiʻi i le fale o se veranda

Anonim

O le Veranda e mafai ona tuʻuina i le mamanu o le fale, ae e masani ona faʻapipiʻi i le fale sauni e sauni sauni. Faʻafefea ona fai saʻo?

Faʻafefea ona faʻapipiʻi i le fale o se veranda 11650_1

Faʻafefea ona faʻapipiʻi i le fale o se veranda 11650_2
Faʻafefea ona faʻapipiʻi i le fale o se veranda 11650_3
Faʻafefea ona faʻapipiʻi i le fale o se veranda 11650_4

Faʻafefea ona faʻapipiʻi i le fale o se veranda 11650_5

Faʻafefea ona faʻapipiʻi i le fale o se veranda 11650_6

Faʻafefea ona faʻapipiʻi i le fale o se veranda 11650_7

O le veranda e mafai ona liliu i se potu moni o le taumafanafana, o le tau, o le tau faʻamaonia o latou lava i le itulagi ma se mafanafana mafanafana

O le Veranda o le potu i totonu (faʻatusatusa i le faʻafitauli, o se pad e aunoa ma se taualuga), e masani lava i puipui moli, o nisi taimi e lagolago ai le taualuga. Peitaʻi, pe a fuafua glazing, o se faasalaga mautu ua faia. Sa fiafia i luga o le fogava, o le tulafono, aua nei aumaia. O lenei foliga, faʻapea foi ma le tele o lautele o faʻateleina lautele, e tatau ona mafaufauina pe a fai o le faʻavae e fausia.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi i le fale o se veranda

Vaeliʻili: Viddimir Crigriatev / avega faʻasalalauga

Nofoaga o le taui ni tusi i le mamanu o le faaopoopoga

Faavae mo Veranda

Filifilia o se faʻavae autu o le sili ona nafa ma le fausiaina o le fausiaina o le Veranda. O nisi taimi o loʻo faia i le taimi e tasi ma le faʻavae o le fale autu, ae naʻo le toulu i ai i sina taimi itiiti, pe na o le faʻaseā o le veranda). Ae o lea lava o le faavae o le veranda ua fausia mulimuli ane.

O le a le mea e fiafia iai: faaputuga po o faaputuga. I luga o eleele leai-vai (course oneone, iliili, papa ma papa fasifuaisa) e mafai ona faia e le faavae mai le lelei tele po o le le manuia o le ava i luga po o le le manuia o polesi. Ua lava le maualuga o le tulaga o le tulaga ma faʻapipiʻi poloka sima i luga o le mamao o le 1-25 m mai le tasi i le isi - ma e mafai ona e faʻaopopo le pito i lalo o le pito i lalo o puipui. I le faʻaputuga eleele (vai-vaivai siʻusiʻu, siama, oneone), faʻavae mai le faʻatupuina o le faʻauiga poʻo le sikulu pulu e manaʻomia. I le auala, o lenei mea e talafeagai mo le malifa atu, ae o le loloto o le ie iinei e tatau ona faʻaopopoina mai le masani ai 1.5-2 i le 3-4.

Afai i le taimi o le fausiaina o le faʻavae o le veranda e le mafai ona amanaia le solomuli ma le aʻafiaga o le faʻaʻaisa paʻu, o le faʻalauteleina o le a gagau

O le a le mea e fai ai le tui e le mafai ona faʻaaogaina pou. Soʻo se faʻavaʻatuina faʻavae (koluma, lipine, slab) i lenei tulaga e le talafeagai mo le faʻateleina o le faʻavave ma le tata o le fale, e tau i le paketi o ona puipui ma le eleele.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi i le fale o se veranda

Vaeliʻili: Viddimir Crigriatev / avega faʻasalalauga

Node o loʻo auai i le taualuga o le veranda i le puipui o le fale

Faʻafefea ona faʻatulaga lagolago. I luga o le lima, e le i ai le tele o faaputuga poʻo palu, e faigofie atu ai ona ogatasi ma i latou i luga, ma luga o mea ma faʻapipiʻi

E mafai ona sefe. I le isi itu, i se numera laʻitiiti tele, o le gigli rageng ma fola o loʻo ulagia. E tatau ona e vaʻai i se auro auro, ma mafaufau i le koluse vaega ma mea o le utupoto. A maeʻa, le fesoasoani lagolago e masani lava 1.5-2 m, e tatau ona tuʻuina i lalo o tulimanu o tulimanu o le lapisi, ma le latalata i le puipui poʻo le faʻavae o le fale , talu ai iinei o le a fausiaina e le lagolago mo le eleele o faafitauli.

Faʻafefea ona ulufale i le vernida i foliga o le fale

E faigata tele le veranda ona ulu atu i foliga o se fale maualuga, aemaise ai ma le 'aiga po o le malepe. I le tulaga lea, o le faʻaopoopoga e sili atu le faʻatulagaina mai i le autu poʻo le pito i tua. E taua tele le aua le faʻalavelaveina le ituaiga o le lotogatasi o le fale. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le veranda ma le auupega a le lalagaina ma le vaseina o loʻo le mafai ona tuʻufaʻatasia ma se fale piliki e aunoa ma ni ata mataga.

Ma le mea mulimuli, o le filifiliga o mea e tutusa ma le tele o lona uiga: E matua manaʻomia le faʻaaogaina o le tutusa taualuga e pei o luga o le fale autu, e faʻaaoga saʻo le vali mo vaega laupapa. Peitaʻi, e iai foʻi faʻavae avanoa e tuʻufaʻatasia ma toetoe lava o soʻo se fale - o laupapa laupapa. E tele lava mea e uiga i le pavil mai uʻamea talaaga ma laupepa tetele o polycarboate pe saogalemu le tioata - manino pe faʻaali.

O le a le mea e mafua ai le pito i lalo o le pa ma fola. E masani ona faia mai le Brusev 150 × 150 mm ma sili atu. O le Sopo mai uʻamea mai fafo poʻo auala e sili ona tumau, ae o le a tatau ona teuteuina i totonu o laupapa poʻo se faʻailoga o laupepa poʻo le laumei mata.

O le le le mafai ona avea ma faavae mo le fola o loʻo filifilia, o le Koluse o loʻo filifilia ina ia o le le mautonu i le ogatotonu o vaalele i lalo o uta 100 kg na le sili atu nai lo le 5 mm. O le utupoto e tatau ona faʻamautu ina ia aua neʻi faʻavaivaia le laupapa fafie - sili ona lelei ma le fesoasoani a se uʻamea faʻapitoa puipui.

Faʻafefea ona tauia mo laiti femalagaiga o le fale ma se faʻaopoopoga. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia ia le tupito noatia ai velandas e tuʻua tuusaʻo i le faʻavaeina, ae i luga o uamea fetuutuunai elemene (morgangs), faʻataʻamilosaga), faʻataʻotoina Aua le fenumiai nei fetuunaiga o nei fetuunaiga ma palasitika jacks mo se terrace ua fuafuaina mo le tasi-taimi ogatasi o le lag.

O le a se isi mea e tatau ona ou manatuaina. O mea faʻapipiʻi laupapa o le folasaga ma le fola e manaʻomia ona faʻatali ma le faʻaeteete ma vavaeʻese le vaega o le faʻasusu faʻafuaseʻi ma le mafiafia o le 3-5 mM O le foloa o le glazed veranda e fautuaina e faavaivaia le vaega o le fulufulu o le fulufulu o le itiiti ifo i le 80 MMA e tatau ona faʻaititia i luga, e puipuia mai le susu. E mafai ona faʻatinoina le faʻamalieina o Celnovka

5 Fautuaga mo le fausiaina o le veranda

  1. E manaʻomia ona o le aso o le veranda e ufiufi mai le la aʻe o le la.
  2. O le lautele o le potu e tatau ona faʻatagaina oe e faʻagaioi saoloto i le laulau 'ai ma nofoa, ma o lea ia sili atu 2.5 mita.
  3. Ina ia lelei le "faʻasaoina" ma le fale, e tatau ona maitauina e fetufaaʻi le pito i lalo o le fausaga i le maualuga. Mo lenei, uamea moli eletise lagolago ua mautu i le faavaeina mai luga.
  4. E tatau ona i ai i le mafaufau o le tele o faʻavaʻa o faʻamatalaga e tumau ai le iloa, ma e sili atu le vave faia o latou ma le pole.
  5. Afai o le cottage o loʻo i tafatafa o le vaomatua poʻo le faʻatamala, e sili atu le filifilia o se mea pupula ma le ono faʻapipiʻi o namu o le namu.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi i le fale o se veranda 11650_10
Faʻafefea ona faʻapipiʻi i le fale o se veranda 11650_11
Faʻafefea ona faʻapipiʻi i le fale o se veranda 11650_12
Faʻafefea ona faʻapipiʻi i le fale o se veranda 11650_13

Faʻafefea ona faʻapipiʻi i le fale o se veranda 11650_14

Star ma Pile faavae o le loloto pito i lalo e tetee atu ai i le fusi o le eleele, ma o loʻo i ai lo latou malosi o le malosi mo le malamalama malamalama

Faʻafefea ona faʻapipiʻi i le fale o se veranda 11650_15

ma le tele o vaega o le faʻavae mo le Veranda mafai ona avea o se sili atu sima sima, i luga o le laki poʻo faʻavaʻa o paketi poʻo uʻamea.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi i le fale o se veranda 11650_16

Ina ia faʻaititia le tulaga lamatia o le tuʻuina o se vaega o le vaega, e tatau ona e aveese le timu timu mai ia

Faʻafefea ona faʻapipiʻi i le fale o se veranda 11650_17

O Paulo i luga o se Veranda, i le mea e mafai ai ona paʻu le timu ma le kiona, e tatau ona e ufiufi i le faʻamaligiina o le moli uila - o se laupapa auala ma le faʻataʻavale ai. E tausi lelei i ofu tutusa, e sili atu le faigofie ona faʻaaoga le maualuga-mamafa o le olopalaina

Fausia Karsas, Papela ma Parapera Veranda

Faʻafefea ona aoina le auivi o le Veranda. I le pito i lalo o le pito i lalo, o loʻo faʻapipiʻiina fata, latou te faʻapipiʻi le pito i luga pito i luga, ona faʻamalosia ai lea o le fausaga ma le apa. Manatua o se tasi o faʻataʻitaʻiga fausaga e aofia ai le faʻatinoina o se faʻavaʻa mai pa tele o pa ma le kolosi vaega o le 200 × 200 ma sili atu.

O le a le mea e fai ai le paluta. O mea masani mo mea o le laau. Poles ma faataoto e mafai ona faʻatau saunia i le supamaketi o le faletusi, okaina i se mafutaga faaleaoaoga pe faia tutoʻatasi (o lenei mea e manaʻomia se eletise eletise, Jigsaw, sone ma olo ma olo ai). I se taimi ua leva, o le tuufaatasiga o pa ma fetuutuunai fetuutuunai mai le Monolithary polycarbontate na aofia ai, ae o le faʻatonuina o se fausaga faʻapena.

I totonu o puipui o puipui, o le veranda e le manaʻomia e faʻasaʻo le Windows - e mafai ona faʻatapulaʻaina i tatou lava e pupuni pe tupu se ie puipui o le lauʻeleʻele

Faʻafefea ona fausia se papeta o le glazed veranda. O le faasalaga vavalalata e faia e tusa ai ma le masani vasega polokalame. E le manaʻomia le mafanafana tele o le toʻatele. Peitaʻi, i le umi o aso, o le totonu foʻi o le pa e le tatau ona vevela tele. I le avea ai o se tulafono, ua lava le faʻavaeina i le va o elemene o le faʻavaʻa o le paparaol fulufulu palu ma le mafiafia o le 50-100 mm, ma mai i totonu - o le vaprar partir.

O le a le ova o le matagi i luga o le veranda?

E le manaʻomia le malosi o le malosi o le malosi o le malosi-glazed i luga o le veranda: lava lelei le tele o tioata tipi le 5 pe 6 mm. I le itu i Saute, aua le faia e aunoa ma le marquis po o ni tauaso, e le afaina ai ma le tini o le ata po o le suncreen sprating i luga o pa. Afai o le Windows le amanaiaina o le auala tele, e aoga le faʻatonuina mamanu ma le lua-glazed Windows - a itiiti mai le tasi-timber ma le mafiafia o le 16-24 mm.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi i le fale o se veranda

Ata: Foliga fou

Parkable flaps faʻatagaina tatou i le faʻaaogaina atoatoa o le mauaina, ae o le fiafia i le potu e faʻatusatusa atu i le tutusa-vela

Faʻafefea ona faʻapipiʻi i le fale o se veranda 11650_19
Faʻafefea ona faʻapipiʻi i le fale o se veranda 11650_20
Faʻafefea ona faʻapipiʻi i le fale o se veranda 11650_21

Faʻafefea ona faʻapipiʻi i le fale o se veranda 11650_22

Mo le veranda, Windows ma le faʻataʻitaʻiga o fusifusia e atoatoa

Faʻafefea ona faʻapipiʻi i le fale o se veranda 11650_23

O le a fesoasoani le avanoa o le a fesoasoani ia te oe

Faʻafefea ona faʻapipiʻi i le fale o se veranda 11650_24

O le a maua ai e le au grashing grazing o le a maua ai se foliga manaia o se faaopoopoga

  • Aso Faraile aso malolo i le fou o le ea: 12 mamanuina o manatu veranda ma terraces i se atunuu fale

O faiga i le vanimonimo mo veranda

O mea faaonapo nei i le fuainumera o le Veranda e tele na musuia e le foliga mai o Medierranean Bungalows ma la latou vateatea matala. Ae peitai, i lo tatou tau, o le puipuiga e manaʻomia mai le malulu matagi ma le faʻaitiitia o timuga, ma le kiona-restern o le kiona e mafai ona afaina ai meafale ma le fola. Fofo le faʻafitauli e fesoasoani i le faiga o le faʻapolopolo o loʻo ofoina atu e Europa Kamupani Acastalial Acaristial Actistal, Viks Shakusit o le 6 MMER o le faʻafanua faʻasaʻo, o le taufaasese o se puipui atoa puipui o loo faia. Ae paga lea o le le mautonu faiga ma le faʻaaogaina o le paka o le a pei o le pa e mafai ona mou ese atu, aua o le pa o le tapoleni, liliu i le pito i luga o le vai. Moni, o le tau o fausaga o lenei ituaiga e maualuga tele - mai le 18 afe rotabs. mo le 1 m2. O faiga faʻamalositino ma le tutusa gaioiga o le tapoleni (pei o le masani ai o le palu o le palu masani) e faaluaina, ae e faigofie ona faʻapipiʻi i luga o le fafaga.

E pei o le manu feʻai, o le a i ai le taugofie nai lo le fulafula laupapa, faʻatonuina i le Jobinery Bealth (3-5 afe Rullas i le 1 M2). E mafai ona valiina i latou i soʻo se lanu, ma e leai ni faʻafitauli i le toe faaleleia. Peitai, sue se galuega, sauni e faʻataunuuina sea faʻatonuga, ua avea atili ma faigata tele.

Ae e leai ni faʻafitauli i le faʻatauga o fausaga mai le alumini ma palasitika, aemaise sliding - faʻavae i luga o le provetal, krasul starms (waminch) ma o latou faʻaonepa. O le tau o ia Windows e amata mai le 8 afe o rubles. mo le 1 m2. E i ai faiga mo le faʻatau atu ma lua-lua-lelni ma le fa-taʻavale vaʻa; O le lona lua e mafai ai ona tatala e ¾.

O le a le faʻataʻitaʻiga poʻo le ogaumu e talafeagai mo le veranda?

Aisea e le faʻapipiʻi ai se teuteu teuteu i luga o le veranda poʻo le gaoi o le oti? I lalo o le taualuga, e mafai ona kuka Kebabs i le leaga o le tau pe na o se mea e mafai ona maua ma aiga latalata i le afi matala.

Mo le veranda, ae le o loto uma. O lea, afai tatou te talanoa e uiga i le fale gaosi faʻaputuga, o le gaosi oloa e tatau ona aiaia mo le faʻamamaina o le pese. A faʻapipiʻiina, afi solo mai fale talimalo e tatau ona maitauina - 250 mm. Afai o le taualuga e faia i le suauu mea, i le vaega o le chimney e suia i le uʻamea ipu o le itiiti ifo ma le 600 × 600 mm; E tatau foʻi ona faʻaulu i le gutu o le paipa sipepe.

Sa faʻapipiʻiina se taulaiga o loʻo iai i totonu o le aufaitau, aua o le tulimanu o le ogaumu e mafai ona mafua ai se afi. Faʻaititia i se tulaga maualalo o le afi o le a fesoasoani i le le mautonu o le tino, faʻapea foi ma le mesh screen poʻo se moli mo le pulou pulou.

Afai e te faʻaaluina le faʻafitauli o le taʻaloga, faʻatupuina le mafanafana ma teuteu ai le totonu o le biocamine o loʻo galue i le Ethyl Bord. Faaopopo le vevela vevela i le afiafi o le a fesoasoani i le eletise eletise ir masini. Ae faʻapipiʻi i luga o le veranda kesi vevela e le mafai - o nei masini malosi o loʻo fuafuaina e faʻapitoa mo le tatalaina o nofoaga.

O loʻo i ai le faʻatau ma le taufetuli malulu faamalama mai le PVC ma Aluminim, ae latou te le faʻataugofie nai lo le faʻaseʻe. E leaga i totonu o faleoloa, e masani lava ona paʻepaʻe mea, ma o tau o isi lanu e tatau ona faʻatonuina, ma le umi o le faʻatali e mafai ona oʻo atu i le 6 vaiaso. I le taimi nei, o le taumafaiga e vali tutoʻatasi pe fusifusi palasitika poʻo le almininum lanu poʻo le aluminim, pei o se tulafono, toilalo.

O le taualuga o le Veranda atonu e tigaina ona o le kiona kiona ma le aisa mai le taualuga o le fale, pe a fai e te le tausia le faapipiiina o cornitions

Faatasi ai ma le matala matala, o le a tatau ona fufuluina meafaitino i lalo o le kiona, ma i le taumalulu E manaʻomia le fetaui lelei i le kiona ina ia faʻalautele le tautua o le ueletasi o le ola mama o le ola mama o le ola mama o le ogaumu aa o le ola mama o le ogaumu aa ma utupoto ola i lalo. Ae ui i lea, e mafai ona e faʻatauina pupuni manino na faia i le paleʻu PVC. E avanoa tele i latou (mai le 1000-1200 Rubles i le 1 M2), ia mautinoa le faʻatuatuaina puipuiga ma le matagi, tautua ia le itiiti ifo i le 10 tausaga ma ua faʻaalu i minute.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi i le fale o se veranda 11650_26
Faʻafefea ona faʻapipiʻi i le fale o se veranda 11650_27
Faʻafefea ona faʻapipiʻi i le fale o se veranda 11650_28
Faʻafefea ona faʻapipiʻi i le fale o se veranda 11650_29
Faʻafefea ona faʻapipiʻi i le fale o se veranda 11650_30
Faʻafefea ona faʻapipiʻi i le fale o se veranda 11650_31

Faʻafefea ona faʻapipiʻi i le fale o se veranda 11650_32

O le tasi vaega o le taualuga o le Veranda sa faʻauluulu ma le fetuʻutuʻu ma le isi - monolithoc polycarbonate. Na faamalosia le au malaga e le uati

Faʻafefea ona faʻapipiʻi i le fale o se veranda 11650_33

O le tatalaina o vaega o le faʻatulagaina fausaga na suia ma ufiufi i vale

Faʻafefea ona faʻapipiʻi i le fale o se veranda 11650_34

O le tatalaina o vaega o le faʻatulagaina fausaga na suia ma ufiufi i vale

Faʻafefea ona faʻapipiʻi i le fale o se veranda 11650_35

Afai o le veranda e faʻapipiʻi i le fale mai le ogalaau poʻo le pa, e leʻi tuʻuina atu i se faaputuga atoa, o lea o pou e tatau ona faʻaaogaina i le suega o le taualuga

Faʻafefea ona faʻapipiʻi i le fale o se veranda 11650_36

I le Bloustade Home Connections o le faʻavaʻa fata ma le puipui faia

Faʻafefea ona faʻapipiʻi i le fale o se veranda 11650_37

O le mamanu o loʻo faʻamalosia e le pini

Faʻapefea ona faʻataʻitaʻi le taualuga

O le taualuga o le verandas e masani ona faia se laulau e tasi ma se malifa o le 5-25 ° mai le fale, e le masani ai - lua pe tolu-lima. E faigofie lava ona aoina se fua faʻatu ina ia malolo i le tulaga ese o le faʻalauteleina (i le pito i luga - e ala i fata a le tinamatua); Peitaʻi, e mafai ai ona faʻapipiʻi le pito i luga o le osofaʻiga ma le puipui o le fale - e ala i puipui po o taulaiga (ae le tatau ona faia le faamoega i le puipui mo lenei). E le puipuia e le saogalemu le tupe maua: ma se tamai slope o le slide, manifinifi pe seasea maua rapters e mafai ona alualu i luma i lalo o le mamafa o le kiona.

O le node o le taualuga e ufiufi ai le nonoa i le pa puipui ma isi. E manaʻomia le mea faatauasofia na o se susu, ae ia auiliili fefaatauaiga o gaioiga laiti. Mo le faʻamaufaʻailoga o le faʻaogaina o kapeta o kapeta ma lipine, galuega faʻapitoa ma le mastic. E fautuaina le puipuia o le puipui ma le taualuga mea i le maualuga o le itiiti ifo o le 30 cm.

Faitau atili