Tausiga o Valu

Anonim

Ma le taunuʻu mai o le vevela o le vaitau, o le tulaga e masani ona maua pe a maua e le tagata e ona le ea malulu le potu. O le a le mea e fai i le masini? Faia le tausiga, faʻaopopo pe suia Forton? Tatou taumafai e iloa.

Tausiga o Valu 11652_1

Tausiga o Valu

Ata: Tapunia / fotodom .ru

Suia o le Forton (malulu) o se tasi o le sili ona fiafia i ai mataupu i le tele o fonotaga e tuuto atu i le ea malulu o le ea. Peitai, o le faʻafitauli e sili atu ona o loʻo sau i lalo i le le mautonu o loʻo i lalo. E le tatau ona galo ia i tatou o le ea malulu o le ea, o le tekonolosi o le tekonolosi, ma lona faʻatinoga faʻalagolago i le tulaga lelei o le faʻapipiʻiina ma le tausiga o le tausiga.

Faatasi ai ma le sao o le faʻapipiʻiina o taʻaloga tautupu o tagata e le tatau ona i ai i le taimi atoa o le tautua tautua, e pei o leoleo. Ma o tusitusiga uma o loʻo faʻamatalaina e faʻatatau i le metotia e le o faʻatulaga ma e tatau ona toe faʻaleleia. A o le i iloiloina, mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo faia se paipa, lea e tatau ona ave i le faʻamalosia o le 41.5 Bar (o le mea moni o le faia o le Forton, pe a e faʻatumuina kesi vevela (Nitrogen) 45 ° C.

Afai e te faʻamamaina taimi i le mesh carsing faʻamama, sili atu, i le afa afa tausaga, o le manaʻomia e valaʻau ai se tagata faʻapitoa o le a mou ese atu ia te ia

Afai e faʻamutaina le lelei o le ea malulu le galue, muamua o mea uma, ia mautinoa o loʻo vaeluaina uma le vaeluaina-polokalama i le mama aʻiaʻi. Aua neʻi galo: O le taimi e tasi i le 2 vaiaso e tatau ona faʻamamaina ai le faamama o le tagata i totonu o le tagata i totonu o le atunuʻu, ma tasi le vaitau - fufulu le poloka pito i fafo.

7 galuega na gaosia i le taimi o le tausiga o le ea malulu

  1. Faamamaina o faamama o le iunite i totonu (Mesh faamama o le Corsis Masina).
  2. Faʻamamaina le impleller o le malu o le soʻotaga o le atunuʻu i totonu (pe a manaʻomia).
  3. Fufulu / fufulu le vevela vevela o le pito i fafo poloka (pe a tatau).
  4. Fufulu alavai.
  5. Siakiina le faʻatinoga o fesoʻotaʻiga eletise eletise.
  6. Faʻatulagaina o le tulaga galue o le ea paʻu meafaigaluega (fua o tapulaʻa ina ia mafai ai ona iloa le lelei o le freon).
  7. Toe faʻafouina / faʻafouina le freeon (pe a manaʻomia).

O le faʻaogaina o le ea malulu o le ea e faia i le vasa i fafo, e manaʻomia tele e faigofie ona maua lenei iunite mo se tautua. A leai, o soʻo se taualumaga o le a felelei i se pene. Tatou fai mai, o le lavelave o le tausiga o le spot system i Moscow o le a tau 2-25 afe Norbles, ma mo auaunaga a Alamanuia 5-6 Malo.

E fautuaina e tagata gaosi oloa i le faʻapipiʻiina atoa le palu fefiloi r407 poʻo le r410 ma faʻamuamua le toe maua o le mea masani. O lenei mea e aloese ai mai mea sese. Faʻatumuina le palu fefiloi o loʻo manaʻomia i se vai o le vai, ae le o gatete! O lenei la o le a amata ona tuʻuina atu tulafono o le ea i le New Freon R32 (Toshiba, mo se faʻataʻitaʻiga, talu mai le 2017 o le Bkvg faasologa). O le tasi vaega-tasi ma i lenei tulaga e sili atu le talafeagai: e le manaʻomia le tuʻufaʻatasia - e mafai ona e faʻaopopoina sina tele ma siaki le tele o le mamafa.

Viktor kovalev

Tost poto masani Toshiba.

O Freens o se vaega atoa o le flaseos flurine-aofia ai hydrocarbons. I le 'aʻai o le ea, o tagata mai fafo, e le mafai ona faʻaaogaina eseese tagata. Tele lava taimi, o se paluga lea o le R-410a (50% o le Stiluoromethane), e i ai foi freen r-32 (ranoromethane). I le taimi lea, o meafaigaluega o loʻo faʻagaioia i luga o le R-22 e le o tatalaina, e mafai ona tupu lea chladon naʻo ni faʻataʻitaʻiga tuai. Ole mafuaʻaga lena e masani ai ona tau le mafaufau lelei i faʻataʻitaʻiga fou.

O le sili ona talitonuina auala o le toe mauaina o le ea malulu o le aveeseina atoatoa o le freat of swoton ona toe maua ai lea o le kesi, aua o le le lava o le 20 g o le o le a afaina ai

Mo taualumaga lava ia, e manaʻomia masini faʻapitoa. I le tele o taimi, e tatau ona latou saʻo lelei le eletise eletise ma se aofaʻi o aoina ma mea. Faatumuina e aunoa ma Alamanuia, "i luga o mata", faasa. E le mafai foi ona fefiloi e ituaiga eseese o Forton. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o faiga na fuafuaina e galulue ma le R410TA Flaredreerant, e faʻasaina e faʻaaoga ai isi pusa ese, ma i totonu o polokalame ua fuafuaina e galulue ai ma le R22. A palu le faʻafefiloi o ituaiga e lua i le siosiomaga o le faʻataʻitaʻiga, e i ai le faʻamalosiina maualuga, lea e mafai ona faʻaleagaina ai se matasele o le faʻatasiga ma se faʻalavelave.

Tausiga o Valu 11652_3
Tausiga o Valu 11652_4
Tausiga o Valu 11652_5
Tausiga o Valu 11652_6

Tausiga o Valu 11652_7

Tulaga o le averesi o le ea o le ea

Tausiga o Valu 11652_8

Siaki le faamama o le iunite i totonu

Tausiga o Valu 11652_9

Siaki le setete o le poloka fafo. Afai e tatau, o le poloka pito i fafo ua fufulu ma le mamafa maualuga o fufulu.

Tausiga o Valu 11652_10

Fuaina o le vevela o le suavai o suavai. Fuaina o le vevela i le fa tulaga ma faʻasolosolo faʻaopopo le Forton, o le Matai, ua ausia e le manaʻoga manaʻomia o le faʻavasegaina o le ea malulu

Tele tagata tomai faʻapitoa e faʻaaogaina i tausaga uma e toe faʻaleleia le ea malulu e Breon, faʻasino i le mea moni i le taimi o le kesi "mou atu." Ae e le o lea mea! Afai o le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o le ea malulu, o le faʻapipiʻi na faia se taotoga "siaki mo le fufusi" (Nitrogen siaki i luga o le Porpage le ola atoa. I lea, afai o se tagata faʻapitoa ina maeʻa ni fomaʻi faʻagasolo o loʻo iai le manaʻomia o le aveeseina o le ea malulu i le Foron, na ia faʻamaoni ai, Lukevouv. Afai e matua moni lea o le goto o Forgon, o lea e tatau ai ona ia faʻatulaga le nofoaga o laakage, ona toe faʻafoʻi ai lea o le tuʻufaʻatasiga, ma ona toe foʻi lea o le ea o le ea. Afai e le faia lenei mea, e mafai ona e manatu ua e faʻatauina se saofaga i le telō o le telē.

Rustam Zhamaletinov

Inisinia o le matagaluega o le ea malulu ma le malosi e sili atu le lelei fofoina LG Scordronics

  • Faʻafefea ona faʻamamaina le ea malulu i le fale: auiliiliina o faʻatonuga mo le fufuluina o le totonu o le totonu ma fafo

Faitau atili