Faʻafefea ona puipuia lou fale mai le sikoa o le la o le la: 3 auala faʻamaoni

Anonim

O le faʻafitauli o le susulu susulu o le la e mafai ona oʻo atu i totonu o le itu i saute-nifo.

Faʻafefea ona puipuia lou fale mai le sikoa o le la o le la: 3 auala faʻamaoni 11656_1

Faʻafefea ona puipuia lou fale mai le sikoa o le la o le la: 3 auala faʻamaoni 11656_2
Faʻafefea ona puipuia lou fale mai le sikoa o le la o le la: 3 auala faʻamaoni 11656_3
Faʻafefea ona puipuia lou fale mai le sikoa o le la o le la: 3 auala faʻamaoni 11656_4

Faʻafefea ona puipuia lou fale mai le sikoa o le la o le la: 3 auala faʻamaoni 11656_5

E mafai ona suia le teuteuga o faamalama e fuafua i le vaitau. I le tau malulu, pe a tele le ao ao puaoa, mata mai le ie e fetaui lelei. O loʻo faʻaaogaina mo Zoniro-Vana

Faʻafefea ona puipuia lou fale mai le sikoa o le la o le la: 3 auala faʻamaoni 11656_6

O le taumafanafana manaʻomia "mamafa fanafanua", e pei o le mafiafia o rollet rollers ma mafaufau i le tafiesea o le itu sese

Faʻafefea ona puipuia lou fale mai le sikoa o le la o le la: 3 auala faʻamaoni 11656_7

Mo fesuiaʻiga, tuʻufaʻatasia ituaiga eseese o tamaitusi i le tasi faamalama: mo se faʻataʻitaʻiga, mafiafia pupuni ma tolotolo tauaso, poʻo le visa tauaso ma malamalama mama

Ua uma ona tupu, o potu e seasea, o le TV mata ma o le komepiuta o loʻo mataʻituina, o le pepa puipui ma meaafale o le a susunuina i tausaga uma ... faʻafefea ona puipuia oe lava?

Itu aʻafiaga mai le la e faigofie lava ona faʻaititia i ni metotia faigofie ma masini, faʻapea foi ma le saʻo filifiliga o le maeʻa o mea. Ma o ana ave o le a taofia le ita, i luga o le sili atu - o le a naʻo le paʻu ma faʻateleina ai le lagona.

  • Faʻafefea ona kelu se sunflower i luga o le faʻamalama: sitepu-i-sitepu faʻatonuga

Aisea e aoga ai le puipuia mai o le la?

Faʻafefea ona puipuia lou fale mai le sikoa o le la o le la: 3 auala faʻamaoni

Ata: Matutua.

O le Sunbeam e tele na aofia ai ni vaega se tolu: vaaia le susulu o le la, UV i lalo ma leai se afaina o le mafaufau. Mea uma e lelei i le faʻatonutonuina, ma tatou iloa ua agaalofa i ai le la, a o le a oʻo i ai, e amata ai le faʻafitauli, ma le ata taʻitasi o le ultraviolet flavor ie, puipui puipui ma meaafale, o le malosi o le vevela o le ea. O le mea lea, o le auala o le tagofiaina o le tele o le la e galue i le tolu itu: toe ki moli, ultraviolet rax ma mafanafana.

  • Faʻafefea ona sola ese mai le vevela e aunoa ma le ea o le ea: 12 auala lelei

Metotia 1. Faʻapipiʻi Suncreen

Talu ai o le la e ati aʻe i matou i luga o le Windows Aboung Wrings, o lona uiga o le taimi nei ma e tatau ai ona fausia le laina muamua o le puipuiga. Toetoe lava o tioata uma gaosi oloa ofo atu sncreen mamanu. O le vevela-respent system - masani ai o le metallic nianocpe - o gaioiga e pei lava o le suncreen ata: atagia ai le malosi malosi o le la ma fufulu lona malamalama. O le vaega e faʻaaogaina i le pito i totonu o le tioata fafo o loʻo i le gaosiga faʻagasologa. E mafai ona avea uma ma faʻataʻitaʻiga ma manino. Suncreen o le a tau sili atu nai lo le masani. E le gata i lea, o nisi mafuaaga latou te leʻi oʻo ia te oe, e le mafai ona aveese le vaega o le Selesesi, ua tatau ona e suia le faʻamalama atoa.

  • Faʻafefea ona tapuni le Windows mai le La: 4 filifiliga faigofie

Metotia 2. Faʻaaoga mea e faʻaaoga ai mea

E i ai mea e mafai ona atagia ai vaega o le vevela malosi mai o latou laufanua, lafo i tua i fafo. Ona o latou faʻaaogaina, e mafai ona faʻaititia ai le faʻaititia o le uta i luga o le tele o mea faigaluega.

Muamua, e mafai ona tauaso mai le foeuli, mai le itu pito i luga o le vaega o le texlon po o le almininum ua malepe.

Lona lua, faʻapitoa ata faʻapipiʻi i luga o le tioata i fafo pe mai le potu, faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga. I le taumafanafana, e mafai ona latou manatunatu lelei i le 50-60% o le vevela o le la, o le faʻaititia o le ea vevela i le potu mo le 8-9 ° C. Eseese fale gaosi faʻaaoga e faʻaaoga ese mea eseʻese elemene i lena ata: atonu o le avea ma siliva siliva, ceramics, pe o sina mea leaga nayaslook. I le faʻaopopo atu i le vevela-malosi gafatia o le ata, o le pupula o le la susulu, ia le gata i le tauaso, ma o lenei meatotino, ae e matua manino lava.

Faʻafefea ona puipuia lou fale mai le sikoa o le la o le la: 3 auala faʻamaoni

Ata: Matutua.

Fufusi le allalayer Fabricks Blackwood ma le faʻataʻitaʻiga - faʻatuatuaina puipuiga puipuia mai le malamalama malamalama. Blackwow faatuai e oʻo atu i le 100% Rays, Dimita - e oʻo i le 90%

I potu o loʻo i ai i le itu la i le itu la, aua le faʻaoga le pupula, malosi atu i auga: mumu, lanu moli, samasama. I le susulu malamalama o le a latou tipiina le mata. Paʻu lanu, nila e filifili ai i se toʻafilemu, faʻafouina Gamma. Lanumoana talafeagai, Pistisao, lanu efuefu. Mo vaega taʻitasi ma vaega, e mafai ona e filifilia faʻafiti, lanu uliuli lanu. O le pogisa Burgundy ma lanumoana lanumoana o le a talafeagai iinei. O le filifiliga lelei o le paepae pa paepae, ae le o tagata uma e fiafia i lona sipai. E mafai e Blakout ituaiga ituaiga, e feteʻenaʻi ma le faʻaosofia o foliga, ia i ai se lanu - i le leai o se pogisa. Pau lava le aʻoaʻoga aʻiaʻi o lo latou taʻutaʻua, o le, o le tulafono, o le tele o papala o monophoinic. Afai na e filifilia se ie teuteu mo le paipa, ae matou te fefefe O le a vave ona e mumu, tusa lava pe tauaso, mulimuli mai i le isi itu.

Elena posasov

Architect-designer

O le Clodile Design o se vaega taua i luga o le Windows Fesuiaiga o le itu i saute. O le sili filifilia filifiliga o le tuʻufaʻatasia o mea faʻapitoa ma eseese tikeri o le malamalama malamalama, ina ia, faʻamoemoe i le malosi o le la, sa mafai ona aveese pe faʻaopopo nisi oi latou

Tuusao i luga o le faamalama o le faʻamalama, e mafai ona e faia, mo se faʻataʻitaʻiga, e faatauaso mai se malamalama lelei atoatoa e uliuli ie, ma i le afiafi o le a mafai ai ona tuputupu ae sili atu le mama. Pe, i se isi itu, o le faʻatulagaina mo papala, Roma pe faʻapafula pupuni mai le malamalama-mama, ae le mafiafia, ma lafo atu le moli e tautau ai pupuni mai le uliuli. O le sili sili sili - teteʻe i totonu o ie, i le faʻaopopoina o le pouliuli, ua i ai Lavssan, telgal, teʻena ma le polyester, o le laʻititi - o le sili ona lelei - o le mea masani - o mea leaga.

  • 10 faʻamaonia auala e sola ese mai le vevela i le atunuʻu

Metotia 3. Faʻaaoga le moli moli-puipuia

Fabric, e aunoa ma le tasi auala pe o le isi i totonu o le potu i luga o le sunny itu e le mafai ona fai. Faaliliuina mai le Igilisi o lona uiga o le "pogisa" - ma o lenei igoa o le le mafai ona faʻalauiloa mea taua o mea: e toetoe lava o se moli moli. I le faʻavaeina, o le tolu-vaega lea o le polyester, matua afaina ai, e le o se vavaeʻese solo poʻo alarnons. O le ogatotonu o mea na lalagaina mai le uliuli filo - ma e manino lava vaaia i luga o le tipi. I le offline, Blackwodos e iai le tarikaʻe o le acrylic. O se malamalama-malosi.

E masani lava i le tele o moli-puipuia i ie puipui, faʻatasi ai ma le le uliuli, e mafai ona e mauaina se isi igoa - o le sipuni. O le eseʻesega o lenei ituaiga o ie ie e le o le ola 100%, ae o le 80-90%, ona e le i totonu o le aceanglic taaʻiga i totonu.

Faʻafefea ona puipuia lou fale mai le sikoa o le la o le la: 3 auala faʻamaoni 11656_14
Faʻafefea ona puipuia lou fale mai le sikoa o le la o le la: 3 auala faʻamaoni 11656_15
Faʻafefea ona puipuia lou fale mai le sikoa o le la o le la: 3 auala faʻamaoni 11656_16
Faʻafefea ona puipuia lou fale mai le sikoa o le la o le la: 3 auala faʻamaoni 11656_17

Faʻafefea ona puipuia lou fale mai le sikoa o le la o le la: 3 auala faʻamaoni 11656_18

O ni tauaso e lua ma le sela o loʻo i ai le ea i le va o vaega

Faʻafefea ona puipuia lou fale mai le sikoa o le la o le la: 3 auala faʻamaoni 11656_19

Faafetai i le ea, latou te taofia ai e le gata i le malamalama, ae o le loloto foi o le vevela vevela ma leo

Faʻafefea ona puipuia lou fale mai le sikoa o le la o le la: 3 auala faʻamaoni 11656_20

O le lelei o le alofa o tauaso mai le ie o le a mafai ona latou tapeina pei o pupuni masani

Faʻafefea ona puipuia lou fale mai le sikoa o le la o le la: 3 auala faʻamaoni 11656_21

Suncreen Films e tumau le vevela o le potu i le taumafanafana. E mafai ona i ai ni mea manino uma ma e iai le lanu poʻo se faʻata

  • Faʻafefea ona aveʻesea le ogatotonu i le fale: 5 auala lelei

Aisea e faitau ai ata i igoa?

O le maeʻa o mea e le auai i auala o le laʻasaga le la, ae mai le latou filifiliga o le a vave ona faalagolago i le taimi e toe faʻaleleia ai le potu i le itu i saute o le a leiloa ai o le "o le a le fiafia i le itu i saute.

E le tupu lea mea pe a mafai ai, suesue i ata i luga o le igoa. O le ata o le la i luga o se afifi ma Wallpaper o lona uiga o le malamalama lelei malamalama, o le la ma se ma le ogatotonu - sili ona lelei, e lua la e matagofie. Kapeta ma laminare o loʻo iai foʻi latou faʻailoga.

Faʻafefea ona puipuia lou fale mai le sikoa o le la o le la: 3 auala faʻamaoni

  • Faʻafefea ona puipuia se atunuʻu fale mai le taumafanafana vevela: 5 Delometrics

Faitau atili