Faatoʻaga le tioata mosaik: O le a le kelu e filifili

Anonim

O le vaega o le talosaga o le tioata mostac e leai ni tapulaa. O nei suʻega ma tagata teuteu o fale, vaitaʻele povi, puipui, sa futotuli folasaga ma isi potu i le susu maualuga, chimney o ogaumu ma ni ie ufimata ma afi masoa.

Faatoʻaga le tioata mosaik: O le a le kelu e filifili 11666_1

Faatoʻaga le tioata mosaik: O le a le kelu e filifili

Ata: Dune.

Atituti Mostino elemene - o le atoatoa faʻamaeʻaina mea mo le resitalaina e le gata i lea, ae foʻi i luga o le auala

Maualuga faʻatekitonuga uiga, Demoracratic tau ma se lanu lapoʻa pale - faʻafetai i nei uiga uma, o le tioata askac e le maua ai le fiafiaga? O le mea e ofo ai, o mea e le maua ai mo le tino o le tagata, pei o le tioata o loʻo feagai ma le tele o le lapoʻa o le paʻu (mai le 1 × 1 i totonu o potu vevela. O le itupa, ofuina-fusi ma puipuia i totonu o le aiga vailaau. Ma le seti o automs i le va o elemene e mautinoa lava aoga i lenei tulaga anti-sligtaries.

Leai se vai o le vai ma, o le mea lea, sili atu le malulu o le teteʻe e mafai ai ona faʻaaoga le tioata tioata i luga o le matala o vai inu. O le vevela tetee atu o le Mose na avea ma mea e fai ai i le auala e faauma ai le uila, ogalaau, chimneys, faʻapea foʻi ma umukuka apalai pe kuka.

Mo le faʻasaga i luga o le pito i fafo ma e fesoʻotaʻi pea ma vai (faletaele, vaitaʻele), e sili le faʻaaogaina o le mosaic i le pito i tua o le itu i luma o le itu i luma.

Faatoʻaga le tioata mosaik: O le a le kelu e filifili

Ata: Knauf.

O le fefiloi o le "Knauf Marble" ua fuafuaina mo le fefaʻatauaʻi i totonu ma fafo atu o fale (e aofia ai faʻavae) o puipui o le 60 kg, faʻapea foi ma isi mea e aunoa ma le faʻatapulaʻaina o le lapoʻa ma mamafa paʻu

O le tioata elemene o le sili ona taatele 4 mm mafiafia e masani ona masani ona faʻaaoga e faʻauma ai luga o luga. Mo leoleo o autafa o auala, o alavai, umukuka ma isi sone ma le tele o gaioiga, e mafai ona e fiafia i ipu ma le mafiafia o le 6.5 m for o le 6.5 m: e oo i le 13 mm). Poloka o loʻo i ai le oneone ma le auala o le sami e mafai ona uʻu le tioata luga, e sili atu le faia o le mosaic mai le anufe. O lenei opaque o le tele o tioata ua faia mai ana tamaʻi fasimea ma povi o le tele o faʻamatalaga, o le a liusuavai i le maualuga vevela mo se taimi umi (i le aso). O le iʻuga, o mea e sili atu i le malosi uiga o ipu vaʻaia.

Sima kelu mo mosaic

O se filifiliga lautele mo le faʻamutaina o le tioata a Mamona o le sipai cliue. Ma gaosi oloa e ofoina atu mo lenei faʻapitoa faʻapitoa - paʻepaʻe. O le auupega o le Gilt o le Gill Ckastel Palette ma pupula lanu, pipiʻi i le muamua mamanu ma teuteu, o le a sili ona aulelei i luga o le paʻepaʻe paʻepaʻe. Ma o le efuefu o le mea e sili ona pogisa tulaga o le lanu lanu ma faia se ata sili atu le mautonu.

Faatoʻaga le tioata mosaik: O le a le kelu e filifili

Ata: ofagax.

Glass Mospaic Excelion o le hygitic: microbes e le faʻateleina i luga

Ae e le o le pau lea o le foliga iloga o le kelu mo se ipu kulimi. I tua atu o le paʻepaʻe, e tatau ona i ai le maualuga o le agizons (mai le 1 MPA) e faʻasaʻoina ai lelei mea e le o ni mea e le o le amio i luga o le faavae. Mo le feagai ai ma le feagai ai ma luga o le faʻafanua, maualuga Tyxotropy e taua - Faʻavasega tetee i le tele o le tele, aemaise lava pe a faʻapipiʻi le faʻapipiʻi mai luga i le pito i luga. O lenei uiga o le a le mafai ona faʻatagaina vaega eseese ma mosaic moduc modules e suia lo latou tulaga. I le Mau faamau o le fola, lea e aofia ai ma sili ona mamafa mamafa pe faʻaaloaloga i le tausiga o faiga, ae naʻo le gaʻo o kelu e tatau ai. O le ono mafai o se tagata vaʻai ese o le a laʻititi. I le auala, o le isi mafuaʻaga masani o elemene pa'ū e le lava. O le vaega o le laʻititi o le tamaititi e faia ai le le saʻo o le le mautonu o le fola, ma a savali i luga, o seevae e mafai ona pipii atu i toega.

Nuces o lo o fai ai mosaik i luga o le auala

Ina ua uma ona faia le taliga o le matala o vaʻa, e tatau ona ufiufi atoatoa pe o se vaega tele na o nei avanoa mai timuga, ma le malosi malosi, laa le la. Ina ua maeʻa, ia faia galuega i le tapenaina o le faʻavae (ogatasi; i le tulaga o se sima poʻo le sima o loʻo faʻafoliga o loʻo faʻatali mo lona faʻamago;

I le taimi o le faʻapipiʻiina o Mose elemene, o le vevela vevela mo glue tatau ona amanaia. E aunoa ma le faʻauiga o le vevela i lalo ifo o le 10 ° C, o le kelu o loʻo puʻeina lemu ma le taimi seʻia maeʻa le faʻasologa i le galuega. I aso vevela o le taumafanafana, o le Mose e tuu i le uati o le aupito itiiti o le Sto e taulaʻi (i le taeao po o le afiafi), o le mea e mafai ai ona taofia le susulu o le la. Leai se mea itiiti e taua pe a feagai ma femalagaiga, ma amanaia le aʻafiaga o se matagi malosi, lea e fatuina ai le paʻu ua faʻamamaina.

Uiga o le coung glue

E masani ona gaosia e le sima le sima i le ituaiga o mea mamago e le aoga muamua. O tufuga uma e iai uiga. Muamua lava, o le lelei lea o le fofo, poʻo le olaga atoa (faʻaaoga) i le taimi e taofi ai le sili ona lelei vioves e faʻatino ai galuega ma le mafiafia. O le faitauga o le taimi e amata ai le taimi o le matutu paluga na faia ma le vai, o ese mo le 5-10 minute, ma toe fefiloi tagata punaoa, ma toe fefiloi. O lenei laina o le laina mai le 2 i le 8 itula. Nai lo le sili atu, o le sili ona talafeagai e galulue ai ma kelue. I lea tulaga, o le faaiuga ua maeʻa e tatau ona i totonu o le koneteina na tapunia ma le tapuni poʻo le polyevinglene, ae le faʻamalosia le dehydration. A leai, e mafai e le ata ona fausia luga, ma o le isi vaega o le a le aumaia le malosi fuafuaina.

O le ea vevela ma le faʻavae i le taimi o le Motac Stending: e le i lalo ifo o le 5 ° C ma le maualuga atu nai lo le 25 ° C, vevela ma ata faʻasesega o le vaega o le keni.

Tatala galuega masani, poʻo le taimi atofaina taimi, o se vaitaimi o le mea o loʻo maua ai le pa, seʻia oʻo i le ata o le tino. I le averesi, o le vaitaimi o le vaitaimi mai le 20 i le 30 minute.

O le isi uiga taua o se taimi faʻatagaina o le taimi e mafai ai ona faʻasaʻoina le tulaga o le faaputuga e mafai ona faʻasaʻoina i luga o le faʻavae aʻo leʻi puʻeina le fofo. O le mea moni o le le tutusa o le a le mafai ona matauina. Faʻavae le tele o moduc modules, e masani lava e le Matai ona agaʻi atu i se mamao, e iloilo ai le lelei o le faʻapipiʻiina ma, pe a tatau ai, faʻaalia ai le asccoussional. O lenei taimi e mai le 10 i le 45 minute. Soʻo se fealaga o le Mose pe a maeʻa le taimi o le fetuunaiga ua maeʻa, e oʻo atu i se faʻaititia i le malosi o le fesoʻotaʻiga.

Ma, faʻatusatusa uiga o le kelu mo le tioata akeric, e faigofie ona fuafua o le a aoga tele le aoga ma le isi, ma ia faia ai le filifiliga sili ona lelei.

Ina ia fai se ipu ipu tioata, terraces, Tomai, Toota ma Isi Nofoaga o loʻo feagai ai le maʻea o le tele o faʻafitauli, naʻo le le fiafia o le faitotoʻa o le aisa e tatau ona filifilia. Pepa mo galuega i totonu e le talafeagai. O le mea moni o loo i ai i le Breitiofares o le mea e sili ona faʻapipiʻi e masani lava o le vai. Faʻasalaga, ae fausiaina se maʻi tele e galue i luga o le va o Mose. Na o le 'aisa-tetee o le a le talitonuina o le a taofia le tu i le leaga o le vevela ma pe a faapopoleina mai le minus i le ma. O le tikeri o le le mautonu o loʻo fuafuaina e le aofaʻi o le tele o isi faʻaʻaisa ma tineia taamilosaga o le taamilosaga o le sui o sui o le sui o le sui o le sui o le sui o le suia ma le tetea. O le filifilia o se frost-oversit gieue, e taua le amanaia o le uiga o le aʻea o le tino ma e oo lava i le mea moni o le odac o le itu i saute o loʻo pasi ai le tele o le vaʻa.

Andrei vernikov

Ulu o oloa faʻatautaia o oloa, o Moscow faʻatau tuʻusaʻo "Knaufi Gypsium"

Glass Mospac Faapipiiina faagasologa

Faatoʻaga le tioata mosaik: O le a le kelu e filifili 11666_5
Faatoʻaga le tioata mosaik: O le a le kelu e filifili 11666_6
Faatoʻaga le tioata mosaik: O le a le kelu e filifili 11666_7
Faatoʻaga le tioata mosaik: O le a le kelu e filifili 11666_8
Faatoʻaga le tioata mosaik: O le a le kelu e filifili 11666_9

Faatoʻaga le tioata mosaik: O le a le kelu e filifili 11666_10

O loʻo faʻaaoga le kulimi i le faʻavae ma le lamolemole spatila

Faatoʻaga le tioata mosaik: O le a le kelu e filifili 11666_11

Faʻamatalaga Faʻatoa o le Faʻatulagaina - Gear

Faatoʻaga le tioata mosaik: O le a le kelu e filifili 11666_12

Motaga moduc modules e faʻaaoga i totonu o le mesh totonu, ae le o se mea e sili ona matagofie ina ia aua le tautala le kelu mai le lotoa. O taimi nei siaki

Faatoʻaga le tioata mosaik: O le a le kelu e filifili 11666_13

Ina ua uma ona olopalaina glue rubs o le pito

Faatoʻaga le tioata mosaik: O le a le kelu e filifili 11666_14

O mea faigaluega e faʻaaoga e fufulu i le vai i le taimi lava ina maeʻa le galuega e faʻamavaia ai le faʻaʻamuina o le glue

Glass mospaic afusi

Faailoga. "Mama" Crestit cm 115. Oasterlus k55. "Ismandlups AC17 W" Tagata oti Mouta.
Tagata gaosi Konauff Henkel Moli uila "Sili" Unis Bergaf.
Asthepen i le sima, mpa tasi 1,1 tasi 1.5 tasi 1,2
Tiele fetu fetuunaiga, min. 10 25. 40. sefulu ma le lima sefulu ma le lima lua sefulu
Sili ona lelei le mafiafia mafiafia, mm 2-6 1-5 1-6 I le 10 3-10.
Tetee aisa, cycles 75. 100 lima sefulu lima sefulu 100 lima sefulu
Afifiina, kilomita. 25. 25. 25. 25. 25. 25.
tau, olo. 490. 867. 774. 628. 535. 671.

Faitau atili