9 uluai tibe mea lelei

Anonim

O le eco-faauo mea na mauaina mai le oona o le ark ok o loʻo iloga i le 'ai lelei i le feololo, o se lanu faʻalenatura faʻalenatura, itiiti ifo le mamafa ma le le aoga i le tausiga.

9 uluai tibe mea lelei 11671_1

O aso nei, oloa mai le Room Jam o loʻo feagai ma se isi splash o le lauiloa. O tagata tolauaS e ​​faʻaaogaina e le gata mo le gaogao o le paletipe, ae faʻapea foi mo le gaosiga o meaafale ma faʻaletulafono o fale.

1. laulau ma nofoa

9 uluai tibe mea lelei

Ata: IKA

O le laulau ma nofoa e faia ma le faʻaaogaina o le cork (synerging aoina). I le faʻaopopoga i meafale, e mafai ona e faʻatauina se fata faaopoopo o se vai o le amea mo le teuina o tusi ma opeo e faʻapipiʻi i le va o le laulau vae (599 rubles).

Brand: Ikea

2. Pa puipui

9 uluai tibe mea lelei

Ata: Vileince

O le Penta Wall Court Tuʻu le Corkboard, o le faʻata ma lavalava ma lavalava HOKS (Desic - Sijoert Honaks). Afai e te manaʻo i lenei Trio, e mafai ona e faʻaopopo nisi elemene o soʻo se ituaiga. Faʻamau le oloa i luga o le puipui o le a fesoasoani Glue poʻo le lua-itu o le fusifusi lipine (mai le 4500 rubles).

Brand: Valence

3. Oaza

9 uluai tibe mea lelei

Ata: Zara Fale

Vest-fagu o le tioata manino ma se uamea ua fetaui lelei i totonu o le i totonu o scandinad i scandinavia po o le ecostel (2299 rubles).

Brand: Zara Fale

4. Pati Pati

9 uluai tibe mea lelei

Ata: ziver

Cork Taimi Wall Clock ma le viliina mai le paipa ma se matte peleue ma utu o vali ata o le Atimua (mai le 4 afe Rubles).

Brand: Zuiver

5. O mea e aoga mo le faletaele

9 uluai tibe mea lelei

Ata: Umbra.

O le cork laau e le fefe i le vai, o lea e talafeagai mo se susu susu. O le aoina o le faletaele o le faletaele Kera (Design - Erika Kovesdi) mai Courmas Soum ma Cerampecs), o le tioata) ma le fasipepa (1000 Ruble

Brand: Umbra.

6. Ua taofia le moli

9 uluai tibe mea lelei

Ata: Tiago Sa Da Costa

O le Casunuz ua taofia le moli mai le Corkotters faasologa ma le lamepa, e aofia ai ni koko e lua mai le plug e fesoʻotaʻi i le maneta. Faafetai i lenei fuafuaga, o le numera o le malamalama e mafai ona suia foliga mai. I le atoaga o le faʻatulagaina, o le moli ua na o sina malamalama mai totonu ma o loʻo fausia ai se siosiomaga mafana. Ma ia maua se malamalama malamalama o le malamalama, o le afa lona lua e faigofie ona motusia ... ma faʻaaoga o se elemene o le decor!

Brand: Tiago Sa Da Costa

7. Tutu

9 uluai tibe mea lelei

Ata: Ferm Ola

Tu i lalo o le vevela, faia o le cork bedes, fusi i luga o le paʻu paʻu (Ø 17 cm, mai 1500 rubles).

Brand: Ferm Ola

8. Faʻamalolo le faʻavasegaina

9 uluai tibe mea lelei

Ata: vaomago.

O se Pesen Franel Franel Pingorama mai le uamea uamea ma couts (Design Sempé) o le a faia le siakiina o pepa aloaia, ata, faamatalaga e tatau ona taofia ae e manaomia ona taofia i luma o ou mata. O le oloa e mafai ona tuʻuina atu i isi mea lelei: Tagata e umiaina mo peni ma peni, faʻata, fata, fata (19230 rubles).

Ituaiga: vaomago.

9. thermocroup

9 uluai tibe mea lelei

Ata: Faʻatumau.

O le Humarm Services faamama mo le kofe ma lauti ma le pa o tioata manaia, hermetic sili ona teuteu pulou, lea e mafai ai ona e maua fua le mea inu vevela (229 dables).

Brand: Tausipepa.

Faitau atili