Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i le isi

Anonim

Manaʻoga mulimuli o le vaega o soʻo se mea taele - o le au faʻatau, pe na o le faʻanoanoa.

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i le isi 11675_1

O tagata gaosi o le vai o le vai o le vai o loʻo faʻaalia ai le faʻaeteeteina i ai, ma faʻailoa mai i se isi itu ma valaauliaina tagata mamanuina ma tusiata ma le igoa ole lalolagi

O le taʻele o le vai o le falemeli o le vai o le afi. Ma le tagata gaosi oloa e le faʻatagaina le fiafia i tagata e foia ai le vai o loʻo fofogaina, faia latou nonofo i lalo o vaalele i le ata. Tali atu i fesili sili ona taua e uiga i le vai taele.

Ulu taele

Tuufaatasi faiga. Ata: Grohe.

O le a se mea e tatau ona amataina le filifilia o le suavai?

Muamua lava, e tatau ona e filifili le mea o le mea o le "fusi": i le puipui (tulaga le tumau pe tusi lesona) po o le ogatotonu na)? E taua tele lenei mea pe a oʻo i le mea e oʻo mai i le aofaʻi o ni auupega, auupega ma le hese poʻo le toʻotoʻo o le mea e mafai ai ona o se mea e mafai ona maua i le mea e mafai ona maua i le tulaga.

O a ni mea e totoe o le taualuga o le taualuga?

I tausaga talu ai nei, o le faʻapapaʻe ole vai e mafai ona matua taʻutaʻua, o le lapoa o lea mea e mafai ona oʻo i le 50 candmitaters. O faʻagasologa o le vai tafe oloa e aoga tele, latou faʻaopopoina maso leo, e aʻafia le metabolism, ma faʻamagana atili ai le ula. Peitaʻi, maua se vai taele e faʻatino ai vaipunu vai, o loʻo faʻaali mai le auala tiga, ae le faigofie ma vaiaso, ae o le faʻamoemoe tele. O le filifiliga i luga o le faʻapipiʻi e tatau ona ave i le tulaga o le toe faaleleia, aua o paipa vai e tatau ona faʻataʻatia e le gata i luga o le puipui, ae o lea foi i luga o le taualuga.

E manaʻomia le uma o se faletaele ma le faʻauiga o le taʻele module?

Faʻataʻitaʻiga ma tutusa tutusa lava mea e tutusa i le puipui. O le eseʻesega ua naʻo le laʻasaga, i le puipui o le itu o loʻo uia. Faʻavasega Wal-Vili o vai pito i luga e mafai, faʻapea foi ma le taualuga, nana i totonu o le puipui, o le suavai e mafai moni ona tupu ese mai ai.

O a isi o le filifiliga mo le taʻele paʻu?

Mo se faʻataʻitaʻiga, mo i latou e fia tuʻufaʻatasia le lelei o le pito i luga o le lautele o le tino ma le fetuutuunai o atigilima? O i latou nei o le '' 'auala tuʻufaʻatasia faiga. O le faʻapipiʻiina o latou e faigofie tele, o le mea e feoai ai le toe faaleleia o le faletaele, le maalofia pe a faʻapipiʻi le puipui o le puipui ma le sili atu, le taualuga module. O nei galuega uma e i luga o le tulaga faʻataʻoto o le paipa, i luga o le vai aʻe i le pito i luga, faʻataʻitaʻiina le agaga. O le lapoa o le ipu i se taugofie tele e mafai ona oʻo i le 50 cm ma sili atu.

O le a le mea e mafai ona maua mai ai e le tusi lesona o se tele laiti lapopoa?

Ina ia fausia lou "lalolagi o le agaga", e le manaʻomia le i ai o se faletaele tele ma taugata timuga. I le potu puʻupuʻu, e mafai foi ona e faʻatagaina oe lava i le tele o suavai sapalai mode, aofia ai ma le fesoasoani a le tamaoaiga lima lima.

O aso nei o le vai taele o le vai e mafai - o se masini lavelave, ma le faʻaeteete o le au tekinolosi ma muamua mamanu. Lenei faʻatagaina matou e ave le taʻele i taimi uma, sili ona lelei e tutusa ma lo tatou soifua maloloina ma lagona.

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i le isi 11675_3
Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i le isi 11675_4
Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i le isi 11675_5
Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i le isi 11675_6
Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i le isi 11675_7
Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i le isi 11675_8

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i le isi 11675_9

Pepa puipui. Ata: Grohe.

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i le isi 11675_10

Faailogaina vai. Ata: Hansgroe.

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i le isi 11675_11

Faailogaina vai. Ata: Toto.

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i le isi 11675_12

Faailogaina vai. Ata: Grohe.

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i le isi 11675_13

Lima. Ata: Toto.

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i le isi 11675_14

Lima. Ata: Hansgroe.

Faitau atili