Palu papupuni ma le togalaʻau o le maʻa

Anonim

O nofoaafi ma nofoaga fai ni nofoa ma matou ulufale ma auala i le atunuʻu, o fale i le fale, nofoaga malolo. I le taimi lava lea e tasi, e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le sitaili o se atunuʻu ma le faʻataʻamilomilo laufanua.

Palu papupuni ma le togalaʻau o le maʻa 11677_1

Palu papupuni ma le togalaʻau o le maʻa

Ata: Paʻepaʻe Paʻepaʻe

O tagata e ona o tagata talu ai nei, o le atunuʻu e tatau ona avea ma galuega manaia i lona mimiti. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le vaneina o rusia o Rusia, o le fale ma isi fale e masani ona tuʻuina atu e na latou le luluina le teritori, ma lelei ona latou puipuia mai i le matagi malosi. O le la i le susulu o le la ma le masani o le taeao ma le malamalama ua ave i lalo o le togalaau ma se togalaau fualaau faisua. A fuafuaina o nofoaga faafiafia, e mafai ona suia i le mafutaga o gaioiga e fiafia iai ma le natura o le aiga o le aiga: o se soʻoga e tuʻu ai.

O mafaufauga o fesootaiga auala i le va o sone eseese, e taua le manatua o lena alatoto ma le itulagi e mafai ona avea ma elemene o le suia o laufanua. Afai o le auala sao mai le afu o le tamaoaiga i le pito i tua o le upega tafailagi o le itiiti ifo, o se tamai punou o le auala, fai i le stripeive ma le naunau i ai Saili mea i le mamao. Free laufanua laufanua, ma Winding Cothows, O laʻau a le faifaatoaga, ituaiga o tulimanu foliga, matau i le tulaga, e sili atu le manaia ma "lautele."

O le fatufatuga i le faʻatulagaina o auala ma nofoaga o le a manaʻomia i le dacnis ma le poto masani. I lea ma le tulaga, e taua le fausia o le lotogatasi o soo se tasi, e faaleaogaina ia i latou ma se fuafuaga vavalalata. Lenei, i soʻo se mea, o le saʻoga o mea i le auala e taua, ona foliga ma le lanu.

Palu papupuni ma le togalaʻau o le maʻa

O le tele lava o mea e tutusa ai, o mea lava e filifilia mo auala agai ma vavalalata ia i latou, e taua lava ua le o sese. Ata: Paʻepaʻe Hills / KR-polofesa (Kamrock)

Tiles na faia e le VIBRALY FOURD

Faigofie, eseese ituaiga, o le pito i luga, o se lanu pupula ma le tele o paolo e iloga i le sima fola e faia e le vibroved metotia. O le palasitika sima ma le mamafa o le vai o loʻo i ai ma le suia o vibrotole o loʻo aʻafia i le faiga. I lalo o le gaioiga o le gatete, o le tele e faʻapipiʻiina. Mautu ma le malosi mo 24-48 itula, masani e aunoa ma le gaosiga vevela. Faʻatupuina se vaega filifilia o le uluaʻi paluga (mai le sima o Plaster, fausiaina vaega, faʻalelei mea lelei ma pigments) e mafai ai ona maua oloa ma le 5% o le vai) (le sili atu nai lo 0.7 g / cm²), o le malosi malosi (a itiiti mai 30 mpa).

Palu papupuni ma le togalaʻau o le maʻa

I le taimi o vaitau e faʻamamaina ai o auala ma nofoaga mai le kiona ma aisa, e le tatau ona e faʻaaogaina se atigi fagu ma scrap, o lea aua le faʻaleagaina le manaia o le paʻu o le paʻu. O le fefiloi o le fefiloi o aofia ai masima e mafai ona mafua ai le afaina o le eleele. Ata: Paʻepaʻe Paʻepaʻe

Ona o eseʻese faʻaleleia o fesoʻotaʻiga a metisives ma faʻapitoa tomai faapitoa, oloa e mafai ona mauaina ma maualuga uiga ma le mea moni, tau. O le nofoaga o le tino o le tino o loʻo iai le vaega o loʻo i ai i le vaega tumaʻoti e faʻamalosia ai le itupa o falemaʻi o le atunuʻu ma fale. I totonu o le Aug Augutuina o lenei ituaiga o oloa a Foreland, kr-faapolofesa (Kamrock), Whild Hills, Arnds Boaltholdephone ". Va o latou taʻitasi, vagana ai ni aoina o ni aoina o ni faʻaputuga, aofia ai ma maa tuaoi, fafaga, laasaga.

Taavale o le faaputuga o le fatu fatu

O le auala savali mai i se maʻa e toe gaosia ai le foliga o se maʻa tuai o le pa ma o le uluaʻi mamanu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le auala savali o le "Tivoli" fetuutuunai maa (papaʻe mauga) o se sopoia o le alavai, lea na faʻapopoleina i Roma o Tivoli, o loʻo lata ane i Roma. I le tele o seneturi, o lenei maa na i ai le fausiaina o le fausiaina o fale, fale mo mea o taulaga ma sikuea.

O ala faaonapo nei ma le platform ua tuuina mai ma se pa puipui "tuvo", e pei ona mautu le mamafa o mamafa o mamafa, ma o latou corgeputed wimps. Matua le masani ai le faʻatau mai le palu o le pamu o le faʻaputuga "bruce sliered" (kr-faʻapolofesa (Kamrock). Lotoa Mo le savali i soo se tau, sili atu le tumau ma o le sologa lelei e fetaui i le laufanua, e aunoa ma le leiloa o le gaioiga i luga o le taimi masani ma tagata faatau e masani ai O se tagata ata, o lea o le ala o le olaola ma masani ai. Maualuga malosi uiga o elemene e faʻatagaina ai latou i le folasaga o le "hemp" Comption ("Kamela") o le a toe gaosia le auvai o laʻau. E le o tagata uma e mafai ona malamalama i le moli moli i le ogatotonu o le "Fafie" i luga o pito o mea uma O le sikafu o le sima e tapunia i foliga masani.

O i latou na filifili e tapunia auala poʻo le ulufale atu i le faʻatulagaina o afe o le maʻa e maua ai ni tuaoi ma le alavai o le alavai i ai. E ui lava i le mea moni o elemene ua tuu i ni tamaʻi vaʻa e puipuia ai le faʻaputuputu o timuga poʻo le liusuavai vai i le taimi o le tele o le kiona e le atoa ai le tafega o nei nofoaga . Pavement tile paka. Manua. Vaaia foliga tutusa o se laupapa laupapa ma sikuea sela. Le mama o le mautu, ofuina le mamana, malosi, ma le susu susu ma le aisa o le tino o elemene e fetaui ma tulaga o auala. I le taimi lava e tasi, o fafie e faʻasoaina atu le faʻaititia o le laumua o le laufanua lanumeamata i luga o le atunuʻu. Ina ua uma ona laʻei le pu, ua faʻatumuina i latou i le iliili, lalolagi poʻo eleele ma le mutia.

Larsa starrow

KR-polofesa maketiina ma faʻasalalauga o le matagaluega (Kamrock)

O ala mai le lapotopoto o lapisi e fetaui lelei i ofu lanumeamata o le togalaau, leai se isi lelei o laʻau fua ma ola fatu. Tipi o ni lapopoa foliga faʻafaigofie le tuʻuga o ala o ala ma le Bizarre Bends. Alofa fiafia i lalo o le Starter Sky, Fai le manaʻo i le vaʻai o fetu pa'ū pe mafaufau i le oona "sami" ("e aoga-malamalama"). La latou faʻamatalaga faʻamatalaina ma laiti le faʻaaogaina o vaega pogisa o le tele o ata e ofo atu ia matou se ata sili atu auiliili o le masina o le masina.

Faʻafefea ona tapena le faʻavae mo le paʻu

O le ki i le taimi umi o papupuni poʻo se saoasaoa mai se maʻa faʻapitoa o se faʻavae talafeagai. Tagata gaosi, o se tulafono, aua le faʻasoa a latou oloa e tusa ai ma mea manaʻomia mo le faʻatulagaina o sone ma se tamaʻi laʻititi, feololo. Ae ui i lea, tamaʻi faitotoʻa auala ma o se nofoaga ulufale o loʻo i luma o le fale e tele naua avega. O lea la, o nisi o metotia o le filifilia o faʻasalalauga ua latou atinaʻeina, ma le filifilia e fuafuaina e le mafuaʻaga o le upega tafailagi ma meatotino a le eleele. O le sili ona faʻafitauli o le omea o loʻo omea ma ave le galu. I le tau malulu, na laveaʻiina le Clay ua maaaʻo i le vai o le faʻaʻaisa, faʻateleina i le aofaʻi, ma ia maua ai le faʻamanuiaga. A aunoa ma mea ua maololoa i lalo, tuufaatasiga tutasi o le a i ai mai le vaitau mo le vaitau pe, i le isi itu, o loo sosolo ese.

O le gafatia o ala ma 'upega tafaʻilagi faʻapipiʻi i le polokaina o le maʻa-maʻa, e faʻalagolago i le tapenaina lelei o le faʻavae. E ui lava i le mea moni o le faʻavae o le faʻavae o elemene i le oneone poʻo le mama palu, e mafai ona afaina ai le lelei o le pupupupupupupupupupulega o tino, ma ina ua mavae le 2-3 tausaga e tatau ona pupula. O le fofo i le faʻafitauli atonu o se apili lea e agavaʻa ai mackerel. Ou te fautua i le faʻaaogaina o le faʻamaonia o polokalame o loʻo masani ona galue ai e White Hills tagata atamamai ma faʻamaonia le tumau o le mason. Ou te fautuaina oe aua le tuulafoaia le faʻatulagaina o le suia o le fatufatu i se sima i totonu o le ata o le faʻalauteleina o le faʻalauteleina. Vavaeina le fola laupapa nofoaga i le faavae i le fale po o le pa. O le a taofia ai le foliga o le paʻu i luga o le paʻu. Afai o le vaega o le palu o le parching eleele, e sili atu le faʻatonutonuina o se galuega faʻatonutonuina. Afai e mafai, ia amanaia le poto masani o tuaoi.

Vitaly Pavlyuchenko

Ulu o Technical Endowards o White Hills

Faʻafefea ona amata faʻapipiʻi pou?

A o le i taʻoto papupuni, tusi se ata o le nofoaga tuʻutuʻuga. Faʻavae i luga o lona lapoʻa, fuafua le manaʻomia o le numera o pou. Ona palu le fanua. O le utu i lalo o le Tile e faia e le 40-50 cm lautele, lea e manaʻomia mo le faʻapipiʻiina o curbstones. I luga o vaega uma, aveese le vaega lafulemu e teʻe ai le eleele ma le tulaga o le faavae. I luga o seevae o lua, o le togalaau i lalo o le tuaoi o loʻo eliina, e fesoʻotaʻi ma tuʻuga. O le pito i lalo o le utu ua tumu i geothexles. O le a taofia ai le amiotonu e ofoofogia, lanu ma o le suluitaia o le ala lautele. Border grooves o moe i le oneone. Ina ua maeʻa, o le pepa faʻatumu e faʻapipiʻi ma o le sima o loʻo sasaa (10-15 cm). I luga o le fanua fou atoa, o maa faʻatafunaina o loʻo faʻapipiʻi ma ma i fafo o latou fafo ma totonu atu, ua latou faʻaogaina i se sima sima. O le faʻavae mo le togalaʻau o loʻo aofia ai se vaega o loʻo i ai se vaega o lapisi ma o le pito i luga o le siʻusiʻu o le lotoa. Mo nofoaga o femalagaiga o pasese felauaiga, e sili atu le tumau. I le pito i lalo o le maʻa nutimomoia o le maʻa, i luga o le sima, faʻamalosia i luga o le vaega atoa o le auala. Ina ia faʻataʻalo ai le paʻu i le togalaʻau, e le o le muamua i le aso ina ua maeʻa le faʻapipiʻiina o tuaoi, i le tolu aso talu ona tumu le sauniga.

A o le i amataina galuega, e ese lona tuuina ese atu i le 1-2 m. Tape speb, siaki le lanu tutusa ma le fua faatatau o elemene. E le manaʻomia e foliga mai e foliga lanu ma le umi. Ma o le pito i tua o le faaputuga o le pipili ma apalai i le faavae. O le auala o loʻo taʻape ai i le 2-3 aso. I le taimi lea, e le aofia ai le avega i luga o le ato. I le faaiuga, matou te maitauina o le fuafuaina o fesoʻotaʻiga o loʻo fefaʻasoaaʻi, o le filifiliga o uluai maa - o galuega o fatufatuga. E le o se mea sese e mafai ona avea ma gaioiga o le latou faʻatinoina. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o ala po o sili atu taofiofi e le clab ua afaina (e 4-5 cm) faʻatatau i le eleele, o le a latou faʻamamafa atu i talaʻaga o lanu meamata lanumeamata.

Palu papupuni ma le togalaʻau o le maʻa 11677_5
Palu papupuni ma le togalaʻau o le maʻa 11677_6
Palu papupuni ma le togalaʻau o le maʻa 11677_7
Palu papupuni ma le togalaʻau o le maʻa 11677_8
Palu papupuni ma le togalaʻau o le maʻa 11677_9
Palu papupuni ma le togalaʻau o le maʻa 11677_10

Palu papupuni ma le togalaʻau o le maʻa 11677_11

Tiles Patlette latalata i le Paʻaga Parades. Ata: KR-polofesa (Kamrock)

Palu papupuni ma le togalaʻau o le maʻa 11677_12

Tiles Aoina "HAMP" ("Came feololo"), lapoa o elemene 170-180, 230-330 Cm (mai le 110 Rumbras / PR.). Ata: "Kanumi"

Palu papupuni ma le togalaʻau o le maʻa 11677_13

O le tele o le aoina o le palu o papupuni e aofia ai elemene o le itu taumatau, tele lapoa pe fetaui i luga o le faigofie fua fuafuaga. Ata: "maa atoatoa"

Palu papupuni ma le togalaʻau o le maʻa 11677_14

Tiles aoina "Plate" (kr-polofesa (Kamrock), elemene tele 44 × × 5 cm (400 rubrock: KRROCK)

Palu papupuni ma le togalaʻau o le maʻa 11677_15

Tale paka "Parquet" (kr-tomai faʻapitoa (Kamrock), tele o le 60 × 40 × 6 cr-tomai (Kamrock: KRROCK)

Palu papupuni ma le togalaʻau o le maʻa 11677_16

Taamilosaga Tiling ma PANDING FOI MA LE FANUA: Pe tusa o le 5-10% o le Aofaiga Laulau nofoaga. O le lautele o ala ma platfofoms e tatau ona fetuʻutuʻunaʻi ina ia faʻaititia ai le mafai ona teuteu le mafai ona teuteu o elemene. Ata: Tapunia / fotodom .ru

E te manaʻomia ni mea savali mo auala savali?

A o le faʻatasia o le pito i luga o le pito i luga (sima), o tagata atamamai fautuaina faʻatumu le faʻatumuina o sui i le va o latou ma se ao faʻapitoa. A leai, o le a iai le vai o le a tui ai le paʻu, pe a malulu, liliu i totonu o le aisa, faʻalauteleina ma loimata i elemene mai le faavae. O le mea e tatau ona faʻaaoga ma le polythylene o tipiina, ae le moe i luga o ie ma faʻamanatuina le auala e masani ai. I le mataupu mulimuli, e mautinoa lava o le a alu ese. O le isi tulaga: o fulams e le tatau ona ufiufi i se floss ma le nonoa i luga. I luga o nofoaga e malu ai ma se moli feʻaveaʻiga, o le maso o le mea o loʻo i lalo ifo o le nonoa i lalo ifo o le paʻu o le taimi lena e le maua ai le paʻu. I vaega ma se ala savali i le savali savali - i le 5-7 mm i lalo ifo. I le auala, o le laititi o le maualuga o le vaega, o le sili atu o foliga tino sili o uiga o le mana o pa ma mamanu foliga mai.

Palu papupuni ma le togalaʻau o le maʻa 11677_17
Palu papupuni ma le togalaʻau o le maʻa 11677_18
Palu papupuni ma le togalaʻau o le maʻa 11677_19
Palu papupuni ma le togalaʻau o le maʻa 11677_20
Palu papupuni ma le togalaʻau o le maʻa 11677_21
Palu papupuni ma le togalaʻau o le maʻa 11677_22

Palu papupuni ma le togalaʻau o le maʻa 11677_23

Tile "Stone-Pame" (Mfm) e aofia ai elemene o ni lapopoa, 3 cm mafiafia (mai 903 rubles / m ya). Ata: "Fana Mea Tomai Suʻesuʻega"

Palu papupuni ma le togalaʻau o le maʻa 11677_24

Laina (Mfm), o le tele o le elemene 24/12 × 12 cm, o le mafiafia o 2.5 cm (mai 903 rubles / m ya). Ata: "Fana Mea Tomai Suʻesuʻega"

Palu papupuni ma le togalaʻau o le maʻa 11677_25

Faapipiiina le "taʻutaʻua le tagata" ("maa atoatoa") 30 × 30 cm, mafiafia, le mafiafia 3.1-3.4 cm (mai le 1340 rubras / rum). Ata: "maa atoatoa"

Palu papupuni ma le togalaʻau o le maʻa 11677_26

Palisi "Igilisi Park" ("maa atoatoa"), elemene 14.5-15 cm (1690 rub (1690 atoatoa

Palu papupuni ma le togalaʻau o le maʻa 11677_27

Laina "petrovskaya" ("maa atoatoa"), o le umi o elemene o le 17.9 cm, lautele 15.5 ru, mamafa o le 9-4.5 ru, mamafa. Ata: "maa atoatoa"

Palu papupuni ma le togalaʻau o le maʻa 11677_28

Taavale maa "Tivoli" (White Hills), o le tele o elemene 15/30/45 × 15/30 cm, le mafiafia o le 88 g / M ya (13 g / ru (1390). Ata: Paʻepaʻe Paʻepaʻe

Faitau atili