O le faatatauina o le tele-fausaga tinoitoni o le ata: pe faʻafefea ona faia

Anonim

O loʻo manaʻomia e matai o le aiga e manaʻomia ni fautuaga faʻapitoa. I lenei mataupu, e mafai ona e mauaina fautuaga a Citam Ceramicatic Cradicasts i le gaumaina o le ptu procedio.

O le faatatauina o le tele-fausaga tinoitoni o le ata: pe faʻafefea ona faia 11679_1

O le faatatauina o le tele-fausaga tinoitoni o le ata: pe faʻafefea ona faia

Ata: Tala o Ceramica

Muamua lava, e tatau ona e iloa na taʻe le fagu porcekia mo pa poʻo le fogafale o loʻo aumaia ai le fausiaina o meatotino puipuia.

O le faatulagaga o le failaina o le fausiaina e aofia ai:

  1. faavae;
  2. kulue le vaega;
  3. Foliga o le supa o popcelain laupapa.

A o le i amataina le galuega Tile, e manaʻomia le tapenaina o le faʻavae. O se mafuaaga lelei e tatau ona tumau, mago, faamatupulaga. E tatau foʻi ona tatalaina mai lea o le auvai mai ni vaega saʻo - pefu, paʻu paʻu, tuai tino ma isi vailaʻau.

E le gata i lea, aʻo leʻi amataina le siomia, o loʻo tatau ona faia ni tolu i tuutuuga o le faʻavae. O le ese o le vaalele i luga o le vaalele luga e le tatau ona sili atu ma le 2 mm e 2 mita.

O le isi tulaga o le Primer o le faavae. O le faʻavae faʻavae faʻamalosia le faʻavae, faʻatumuina o le tele o mea leaga. I se faʻaopopoga, o le faʻatulagaina o le faʻatulagaina o loʻo faʻatinoina e faʻafesoʻotaʻia le faʻaaogaina o le faʻavae o le faʻavae i le faʻapipiʻiina. Ina ua maeʻa faʻamamaina le faʻamagoina, e mafai ona faʻasao saʻo le phimited e faʻaoʻo ai le pa pupuni. Ae muamua e tatau ona e tatala pusa ma le paʻu, decompeas i luga o le fola ma mafaufau i luga o le fuafuaga tautau. E faia lea pe a e manaʻomia le filifilia o se pale mamanu poʻo pe a tuʻu i se valnononic mea.

O le faatatauina o le tele-fausaga tinoitoni o le ata: pe faʻafefea ona faia

Ata: Tala o Ceramica

Le isi, e tatau ona e filifili i luga o le faʻapipiʻiina. E taua tele iinei ia manatua o le porcederan manguare, i le eseesega i laupapa sima, ua faamatalaina e matua laiti le tomai. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le potusi upu maatuʻu o loʻo faʻaalia ai le faʻailoga o le TM o loʻo fuafuaina e le sili atu i le 0.07%. E mulimuli mai mai lenei mea, mo le faʻamoemoeina o le taʻele o le poletinin pale, e manaʻomia le tuʻufaʻatasia ma le malosi o le aʻi feʻaveaʻi. I le auala, o le tele o le lauiloa o le fausiaina o le fausia o le Chectist Cheminity e maua ai le lautele o le lautele o tufuga, fuafuaina mo le taʻoto uma o le poletika ma ceraralic bagware.

O le faatatauina o le tele-fausaga tinoitoni o le ata: pe faʻafefea ona faia

Ata: Tala o Ceramica

O le tala masani a Certacaca mo le galue ai ma le procelain e faʻalauteleina le faʻalauteleina (maualuga le maualuga) mamago) mamagoina, e faasino i le vasega C1. O le faasino igoa "c" o lona uiga "sima", ma le faʻailoga "1" faʻaalia o le vavaeʻese mai le faʻavae o le 10 kg e tatau ona faʻaaoga. O ia auala ua lava lea e talitonuina ai le tamai tino ma faaputuputu.

Mo le ufiufi o le faavae, lapoa-fausaga tino tino e manaʻomia le faʻapipiʻiina i luga o le maualuga o le agision. Ina ia mauaina, e fautuaina le fefiloi o kuli clie e fesoʻotaʻi ma C1 vasega, ma le tuai. O le iʻuga o le "cocktail" e tele lona aulelei, ma lona faʻamalosi tutusa i le vasega C2. O lona uiga e mo le vavaeeseina mai le pito i lalo o le Tile 10x10 cm, o se taumafaiga o le 100 kg o le a manaomia.

O le faʻagasologa o le tapenaina o le sitaili paʻu e le ese mai le mauaina o fofo o isi mago fale fefiloi. O mea ia o le ato e faʻaosofia ai le vai (pe a manaʻomia, o se mea tuai o loʻo faʻalauiloaina i totonu o le paluga) ma o loʻo faʻaalia pea e se faitotoʻa eletise. Ona faʻapea lea o le fofo e tatau ona 'eseʻese mo 5-10 minute, o le faʻapipiʻi ua sauni mo le faʻaaogaina ina ua uma ona tupu.

O le faatatauina o le tele-fausaga tinoitoni o le ata: pe faʻafefea ona faia

Ata: Tala o Ceramica

Matou te alualu i luma e apalai le kulimi. E galue i luga o le laulu o loʻo faia i le vevela vevela mai +5 ° C i +40 ° C. O le faʻapipiʻi faʻapipiʻi ua maeʻa ona tufatufa atu i luga o le pito i luga o le faʻavae i le shel spatala. Ma o le keye systeter e masani ona fiafia i ai ma le spathd spatala. O lenei meafaigaluega gaosia ai se mafiafia mafiafia o le pito i luga o le pito i luga, e le faʻatagaina le faʻavae i lalo o le faaputuga o le gaogao o le gaogao, ma aveese le sili kuki. O le tele o le spalatus nifo ua filifilia e fuafua i le tele o le faaputuga. Mo le faaputuga o tamai ma feololo foliga, o se spatula ma le maualuga o nifo o le 6 mm. Mo le faatatauina o le tele-faʻatulagaina tinoini ata, o se spatula ma nifo o 12-15 mm.

O le isi pito i luma: pe a taʻotoina se lapoʻa-tino tino tino pipitane e maua ai le sili ona lelei, e sili atu le faʻaaogaina o le kulimi i luga o le basi ma luga o le faaputuga.

Ina ua uma ona taoto e le sili atu nai lo le 40 minute ina ia mafai ai ona fetuunai lona tulaga (pe a manaʻomia).

O le faatatauina o le tele-fausaga tinoitoni o le ata: pe faʻafefea ona faia

Ata: Tala o Ceramica

Laʻei popcelain connestry: ma le faʻamamaina pe leai foi se faʻailoga?

I le taimi nei, e mafai lava ona faʻamalieina ni meaʻai matutu o popcemin. I le taimi lava e tasi, o loʻo fautuaina e tuʻuina atu avanoa i avanoa i le va o tulei. O loʻo manaʻomia e faʻaititia ai le tele o faʻailoga tetele. O ia avega ua tupu i le solomuli o le faavae (fale fou) poʻo le tulaga o le faʻateleina o le vevela o le lofituina o ia lava, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a vevela i le sulugatiti. Ma le isi, o tagata vavae avatu fua fua mai le tele o vai i lalo o le faavae. Ua filifilia le lautele o le ato i luga o le faavae o le faaputuga foliga.

Afai e faʻapea e le o nimeni ma le tiketi o le a fai i Desidgetion, ona mafai lea ona faʻatapulaʻaina le itiiti gaogao avanoa. Ina ia maua le omea ma ni fasi o le 1.75 mm, o le fola e gatasi faiga e atoatoa. O le polokalama e faʻaogaina e faʻatino ai le maualuga-lelei o le fogafale pito i luga ma puipui puipui ma le mafiafia o le 3-14 mm.

Mo le upu aoga "faiga" e nana ai le faigofie ma le fiafiaga masini. E aofia ai naʻo le tolu palasitika vaega:

  1. O le faʻavae o se faʻailoga ua faʻatagaina;
  2. Pulou o le mafai ona fofo;
  3. E matamuli foi nati.

Tu i lalo le faavae:

  1. vaega na atagia;
  2. Faʻatautaia le faʻamatalaina o le lautele o le va;
  3. Pulou.

O le faatatauina o le tele-fausaga tinoitoni o le ata: pe faʻafefea ona faia

Ata: Tala o Ceramica

Faʻafefea le fola o le fola o le fola?

Ina ua maeʻa le faaputuga o loʻo taoto i luga o le kulimi, o le faʻavae o le faʻavae o loʻo sapalaiina atu i lalo o le tagata faʻatautaia o loʻo taoto malosi i le pito i tua. Ma o le tuaoi tuaoi e faapupula latalata i le tagata o le avetaavale. Le isi, ua tuu le pulou i luga o le fata. O loʻo fetaomi atu i luga o le pito i luga o le lua fuli ma se nati-hasher galue o se tamaʻi '' "mamoe" vai taele.

Ina ua maeʻa le faʻamamaina o le paʻu o le paʻu - o le a ave 24 itula - e tatau ona e tuʻituʻi le pulou faʻatasi ma le nut-hamber e faʻaaoga ai se ata o le paʻu. I lenei tulaga, o le faʻavae e motusia i luga o le 'autū. E tumau pea le avetaavale i le va o le laupapa.

Faʻaaogaina lenei faiga e mafai ona e faʻatusatusaina:

  1. Laina laina i le va o le lua vae tolu. O lenei metotia e faʻaaogaina pe a o fetagisi ma lapoʻa tele-mamanu;
  2. T-foliga o le auto i le va o le tolu o vae o lo o faia le faia o le ata i luga;
  3. Faʻatautaia o le Smam i le va o le fa laupapa. O lenei metotia o loʻo faʻaaogaina pe a o faʻamau i se tamai paʻu.

O lea, o le popitivi ma maalili ua faataatia ese. E tumau pea i le faʻatumuina o le piniva vaʻa i le va o pou. O lenei taotoga e mafai ona amata 24 itula talu ona maeʻa le iʻuga o le tataina o pou. Ae o le taimi muamua, e aunoa ma le faʻatalitali mo se faʻamago atoatoa o le faaputuga o inivesi, e tatau ona fufulu ma le sili atu o le taʻele o le nonoa o le nonoa.

O le filifiliga o le tagata faʻaolaina e faʻalagolago i le ituaiga o le taipofoina, o le lautele o le taʻavale taʻavale ma faʻagaioia tulaga. O le sili ona taatele i luga o le pito o le tulaga. Faʻatatau Ceraracacatic tagata atamamai faʻaaoga le faʻaaogaina saʻo le siʻosiʻomaga. O nei tuʻufaʻatasiga e iloga ona iloga i le maualuga o le faʻatinoga ma taugofie. O le sitaili e le mou atu, tetee i le 'aina a le' ava o Aperaamo ma gaioiga o fale. O aso nei ua gaosia le mamago o le mama e maua ai le mafiafia o lagona mafiafia, uma mo vaapiapi ma lautele.

O le faatatauina o le tele-fausaga tinoitoni o le ata: pe faʻafefea ona faia

Ata: Tala o Ceramica

Faatumuina o le Full, o toe faʻafoʻi o otaota ua aveʻese mai faʻaaoga ai oloa faʻapitoa faʻamamaina oloa. A maeʻa lena, e tumau lava le soloi o le laina faʻatumu i le susu susu ma ... faʻafetai i le iuga o ana galuega.

Manatua lena faʻatatau o ceraramica o le sili ona tele o le atunuʻu gaosi o chicrac granite. E le naʻo le faʻaaogaina o oloa a le kamupani i Rusia, ae o fafo foʻi e sili atu nai lo le 50 atunuu o le lalolagi.

Fou fou auala o le galugalu o le polesi

Faitau atili