Faapipii le faavae: Fuafuaga Fuafuaina Filifiliga

Anonim

O le faaputuga valen faʻavae e manaʻomia le lautele. I totonu o le fale-fale-fale, scoring, o le viliina ma sikulu faaputuga e sili ona lautele faaaogaina. Tatou talanoa e uiga i foliga, faʻapea foʻi ma mea e manaʻomia ma le manaʻomia o nei tekonolosi.

Faapipii le faavae: Fuafuaga Fuafuaina Filifiliga 11684_1

Faapipii le faavae: Fuafuaga Fuafuaina Filifiliga

Ata: "Fale-Atofo"

Afai e te manaʻomia le fausia o se fale i luga o se togafiti ma faʻafitauli (vai vaivai, faʻapipiʻi i eleele, ona e tatau lea ona filifili i le va o le faaputuga faʻaputuga, slab ma le lipine loloto. O mea uma e lua na manatu e sili ona faʻatuatuaina, ma i le feʻeseʻesea e uiga i le mea e sili ai latou, e tele ni kopi. O le faʻaiuga e tatau ona faia e faʻaaoga ai faʻafoliga faʻavae i luga o tala faʻafasegaina, avega mamafa ma tulaga tau tamaoaiga (tau ma le avanoa o mea faʻapitoa ma ituaiga o galuega). Peitaʻi, o le faavae o loʻo i luga o paleo e toetoe lava a sili atu taimi uma i totonu o le fale lavelave o loʻo faʻatulagaina, faʻapea foʻi ma i taimi o le fausiaina o pou ma malo faasolo i tua. O le a sili atu le mafanafana nai lo le slab, ma e sili atu nai lo le lipine ma i le tulaga o le pito i luga o le eleele o se shipdown, e le o le sili atu i le 3 M, e mautinoa lava o le sili atu i le 3 M, e mautinoa lava o le sili atu o le 3 M, e mautinoa lava o le sili atu i le 3 M, e mautinoa lava o le sili atu i le 3 M, e mautinoa lava o le sili atu i le 3 M, e mautinoa lava o le sili atu i le 3 M, e mautinoa lava o le sili atu i le 3 M, e mautinoa lava o le le fiafia mafai ona avea ma faʻatuatuaina faʻavae mo faaputuga.

Faapipii le faavae: Fuafuaga Fuafuaina Filifiliga 11684_3
Faapipii le faavae: Fuafuaga Fuafuaina Filifiliga 11684_4
Faapipii le faavae: Fuafuaga Fuafuaina Filifiliga 11684_5
Faapipii le faavae: Fuafuaga Fuafuaina Filifiliga 11684_6
Faapipii le faavae: Fuafuaga Fuafuaina Filifiliga 11684_7

Faapipii le faavae: Fuafuaga Fuafuaina Filifiliga 11684_8

Mo le fausiaina o se faavae mai le Faamamaina o Preteorfor Pickee, o le tagata lava e aofia ai e mafai ona faaaoga le apamemea e mafai ona faaaogaina. Ata: "Swaistrogrep"

Faapipii le faavae: Fuafuaga Fuafuaina Filifiliga 11684_9

O pales ua pupuni i le fuafuaina loloto, o loʻo taofia ai pea le latou tulaga (o le mea autu o le puipuia o ni fesuiaiga mai le mea saʻo). Ata: "Swaistrogrep"

Faapipii le faavae: Fuafuaga Fuafuaina Filifiliga 11684_10

Mo le vali faia se susu susu. Ata: "Swaistrogrep"

Faapipii le faavae: Fuafuaga Fuafuaina Filifiliga 11684_11

O faʻafitauli o pamu o paluga "Fola", o lona uiga, aveese Horete e faifaimea le faʻamalosiʻau o le lagolago ma galuega fafie. Ata: "Swaistrogrep"

Faapipii le faavae: Fuafuaga Fuafuaina Filifiliga 11684_12

Armature Rods e mafai ona faʻafefeteina pe nonoa ma uaea. Ata: "Swaistrogrep"

Faavae i luga o faaputuga faaputuga

O Le Faavae i le Scorging Bales (Pile-Scorging Foundation Fou) o le a fausia lava mai elemene o le fale o le fale faitau ma le fesoasoani a se Faaputuga Faapitoa - apamemea. I le maualalo-tulai mai fausaga, faʻamalosia sima o se sikuea malosi o se sikuea vaega 200/250/300 x0000 o loʻo ofoina atu foi le 'oloa o le 150 x 150 mm ma le umi o le 2 M, fuafuaina mo fale moli).

O le laasaga, o le umi o le umi ma le vaega o le komupiuta ua fuafuaina e tusa ai ma Snup 2.02.02.02.02.02.02.02.02. O le a faia le malosi o mea (o le a matou talanoa faapitoa) ma le ituaiga o Gear-salalau) ma ituaiga o faaputuga. O le fausiaina o fale e iloga e pales-fata, faʻavae e ala i le paʻu poʻo le palasitika papa i luga o papa ma le sili ona tumu i le oneone e faʻamautinoaina ai i le va o le itu i luga ma le eleele. O le fuafuaina o le muamua ma le sekone o loʻo faia i totonu o faʻamatalaga eseese.

Ina ia tusia le tagata faitau, ia talosia i ai, mo se faataʻitaʻiga, i nofoaga papaʻe o Moscoron, o se tulafono, sa togi ma se sitepu o le 1.5-2 m i lalo o le 1.5-2 m. puipui laumua i fafo ma totonu o le fale ma togi lea o le 0.4-0.7 m faamalologa umi tumau i luga o le laualuga o le eleele - ua ona latou fusifusia i le monolithic faamalosia faavaa sima po randbalkas ma se vaega satauro aupito maualalo o le 200 × 300 mm. Ina ia faʻafesoʻotaʻi le faʻavaʻa faʻavave o galuega laupapa ma faʻaputuga, o le "mataua", o lona uiga, o se sima ua tuʻituʻi mai i lalo.

E taua le amanaia: pe a fai o le ie mumu i luga o le eleele, frosty efuefu malosi gaioiga i luga. Ina ia faʻaititia i latou, o le oneone i le itiiti ifo o le 20 cm o le a faʻaopoopoina i le pepa (pe a maeʻa le faʻatulagaina o le fale o le fale i le counterbreky). O le oneone e toetoe lava leai se susu ma se vaega o se vaega mo le mamafa o le eleele. O tulaga lelei o se faʻavae o se faʻavae o le faʻatulagaina o ni faaputuga e faʻasasaina e le eleele, ona o loʻo faʻateleina lo latou malosi. I se faʻaopopoga, o le fale gaosi sima sima ma le tumau e sili atu ma uʻamea siku, ma gaosia i le nofoaga (viliina).

Ma le mea mulimuli, o le faapipiiina o le taupulepulega e le tele ni taimi. Ae ina ia mafai ona fausia se faavae, e manaʻomia le tuʻuina atu o malaga ma agai i luga o le togafiti o se pulupulu poʻo se loli ma se taʻavale taʻavale, o le a lafoaʻi ai le craor ma faaputuga. O laau ma fausaga e taofia ai le galuega, o lea tatou te fausia ai le faʻavae e aunoa ma ni tau faʻaopopo mo le toe faʻaleleia o pa. O le 'auʻa e tatau ona aofia ai le tau maualuga o le fausiaina: O le umi o le 4, o le a latou faʻamaonia le faʻapipiʻi o le a tau 9-12 afe. Tupe faʻaalu i le faʻavae o saito ua faʻamaonia ai naʻo latou luga o eleele ma le eleele e tatau ona maeʻa i se taimi puʻupuʻu.

Faapipii le faavae: Fuafuaga Fuafuaina Filifiliga

Ia faʻaititia le vevela o le leiloa i le fale ma le aʻafia o malosi malosi i luga o le faʻavae, o loʻo faʻatulaga ona mumu le afi i fafo atu o le EPPD papatusi ma fausia se fasiga sima. O le mafanafana e manaʻomia e manaʻomia i le tulaga o le faaputuga palu, lea e i ai se tulaga lamatia o le siitia o le tino o le eleele. Ata: Izba de Luxe

Faavae i luga o ni togafiti

O le faʻavae mai le faʻaumiina o tamaitusi na matua faʻatosina ai le tele o tagata ulufale i totonu o le au tufuga. O se tasi lea o filifiliga sili ona lelei mo le fale ma Bruschers po o ogalaau puipui, ma o le a tau 30-40% taugofie. O le faʻavae o lenei ituaiga e mafai ona fausia e aunoa ma le tosina mai o taʻavale - ua lava e faʻatau ai pe totogi se masini e leai se fefiloi ma sima fefiloi ma sima. O le aano o le tekonolosi o le i le eleele o pu i totonu o le lapoa o le 150-300 mm, faʻalautele i latou ma le faʻamalosiʻau o le suauʻu lapoa o le 10-16 mm) ma sasaa le mamafa m300 sima sima. Afai o le palapala e aliali mai pe folau, o le coping paipa e muamua ona faʻapipiʻi i totonu o pu, o le tulafono - asbestossossos. Faatasi ai ma le maualuga o le eleele o le eleele, o le pamu alavai e sau ia laveaiina, i se mataupu o sekone, o le alavai, e mafai ona faamaufaailoga ai le alavai, ma le sima e mafai ona faamaufaailoga le sipai.

I le faʻataʻitaʻiga, i lenei auala (e aunoa ma le faʻaaogaina o le tagata lava--le-pito o le rig), e mafai ai ona tuʻu le faʻavae mo le loloto o le 4 mita mafai ona fausia se faʻasalalauga e mafai ai ona e matua faʻateleina le lagolagoina o le lagolago i le fatu fatu ma i le taimi lava e tasi o se ituaiga fugalaʻau. E faia le faʻasalalauga lautele, faʻaaogaina se taʻavale faʻapitoa ma le magafagafa o le suotosina (tees-f ma ana amio lelei). O le isi mea aoga e mafai e aunoa ma le faʻaopopoina o malosiaga o le malosi ma le taimi e "faʻateʻa ai le" mausali "faʻamalosi tino (mulimuli ane faʻateleina le malosi o le ata atoa. E pei foi o le olo o le mafuaʻaga, o le faʻalagolago lava i le iʻuga mai le mea le manatu o tagata - o le poto masani ma le mafaufau o le aufaigaluega.

Faapipii le faavae: Fuafuaga Fuafuaina Filifiliga

Faʻapipiʻiina o le faʻapopoleina o faaputuga e sili ona faigofie e faʻatino i le taumalulu pe faʻamago i le taumafanafana. O le viliina o le lelei o lelei o le 200-250 MM, ma o la latou numera ma le loloto o loʻo fuafuaina e fuafua i luga o le avega ma geselov. I le luga o le fogaeleele, ia suia le faamalosia, o le mea lea ua fesoʻotaʻi ai i le faʻavae o galuega fafie. Ata: Izba de Luxe

Faavae i le sikulu faaputuga

Mo se tamai fale ma le faʻavaʻa poʻo le fafie puipui, e matua talafeagai mo le faʻavaeina o le foloina o le foloina, o le mea lea e mafai ona tosoina e le magagana poʻo le faʻaaogaina o se faʻapipiʻi eletise. O le tau o le mamanu o se mea laʻititi tele: Tasi le lagolago ma le lapoa o le 200 mm ma le umi o le 2.5 m, o le a fai mai le faʻapipiʻi o le a tau o le a tau le $00-2700 rubles. I le fao, o le gaioiga o le pito i lalo o le lautele e faia ai le lau. Afai o le loloto o le loloto filifilia o loʻo filifilia saʻo i luga, o le fausaga o le fale e aliali mai e laititi. A o le malosi o le Frosty Pawder, e tatau ona latou faia i totonu pe a na o le fausiaina o le mea ese: O le matua manaʻomia e tautau Ranubalki, lea i faʻavae o lenei ituaiga.

Suʻesuʻega o loʻo faʻaalia ai oloa uamea ma o se puipuiga polyy o polym o loʻo sosolo i se eleele i le saoasaoa o le le sili atu nai lo le 0.04 mm i le tausaga (o loʻo faʻasino i le faʻamamaina o puipui. O lea, o le tautua o le olaga o le sikulu faaputuga ma puipui ma le mafiafia o le 4 mm sili atu 30 tausaga. Faʻavasega faʻaputuga mai le masani "Black" Stell pe a maeʻa le faʻapipiʻiina e manaʻomia e faʻatumu ai se vai vai poʻo le faʻamamaina o le siʻusiʻu. E manaʻomia, muamua lava o mea uma e sili atu le vevela o le vevela o le tau o le oloa. O le siʻumi o le paipa o le a televave televave, ma manifinifi-pa manifinifi mafai ona gagau le vai aisa. Faatasi ai ma le umi o le lagolago, sili atu nai lo 2.5 M CREPTING e fesoasoani ia tutusa ma le fano le malosi. Afai, a o le i faʻatumuina le sima, o le alu i totonu o le kalave e faigofie i le gaosiga o se faʻavaʻa e lua pe tolu o le a faʻaauau pea ona faʻatau atu pe a maeʻa ona le taliaina puipui. O le isi auala e fai ai se faʻavae e sili atu le tumau o le faʻaaogaina o palu o lona laualuga o loʻo gatete ma ufiufi i polymer.

O le sili ona vaivai nofoaga o uʻamea oloa - welded auala i le pito i lalo o le lau. Afai e filifilia, e manaʻomia le faʻamautinoaina o loʻo faia i latou maualuga lelei - e aunoa ma le le mautonu, ma galu lelei. E leʻi leva, ua fai togafiti ma fasi ata i luga o le maketi - e sili atu le faʻatuatuaina nai lo le unala; Moni, latou te tutu i le tasi ma le afa taimi sili atu taugata.

O faavae o le hybrid

Faapipii le faavae: Fuafuaga Fuafuaina Filifiliga

Mamanuina elemene: 1 - faaputuga; 2lu fogafale; 3 - feteʻenaʻiga o EPPS; 4 - geothoxille; 5 - Soa vaaiga; 6 - Mapuna; 7 - Faamalosia faigaisee araetete exker; 8 - Sulu Lonu; 9 - gagatai i folatata malolosi; 10 - tauaso lipine ma lautele

O le a le ituaiga eleele manaomia faaputuga faavae faavae?

Faapipii le faavae: Fuafuaga Fuafuaina Filifiliga

Ata: Tapunia / fotodom .ru

O faʻavae e manaʻomia e manaʻomia tele i le faʻafitauli o faʻafitauli - vaivaiga o le pepe (o latou o le sili ona taatele ma le le masani ai o le pamu ma pamu). Afai o luga o lau 'upega tafaʻilagi o le cours-kapeteni mago oneone ma eleele vai e loloto atu nai lo le 2 M, e le mafai ona faʻaaoga le tele o faavae.

Faʻamatalaga muamua i le faʻavae o le palapala e mafai ona mauaina i totonu o kamupani fau fale. Peitaʻi, e sili atu le i ai o isi faʻamatalaga saʻo na na o le geo-tautala ma le suʻega o le tele o le tele o taʻaloga ma le lalagaina o faʻataʻitaʻiga na ave mai le tele o faʻataʻitaʻiga. I lea tulaga, o le vaega vaega o le a faʻavasega o le eleele, ona faʻapipiʻi lea o le laulau - o le faʻatatauina o le teteʻe i le pito i lalo, o le a iloa ai le loloto o le faʻavae ma le itu manaʻomia o le Lagolago. O le tau o le tautua e mai le 30 afe afe rubles. I le tulaga o se faʻaputuga poʻo se faʻavae faʻavae, o tulaga taua e masani ona iloa ai le faʻamasinoga poʻo le faʻaseʻe lua i le fa faaputuga.

Faamatalaga Taua

  1. Ina ua tupu le pato i totonu o le palapala, viʻiga na tupu, lea e mafai ona fai ma vaisu mafai ona faia i se auala lata mai. Afai o loʻo i totonu o nofoaga tuaoi, i le mamao i lalo ifo o le 20 m, ua uma ona tu i le fale, e sili atu le faʻaaogaina i le taitai o le taitai o le avea 0 0.5-1 m e le o le loloto o le pale ua faatofuina.
  2. I le vave tele o clayonisi ma teʻomia, e fautuaina lava e faʻavasega le faʻapipiʻi o le tautau i le tautau, o le mea lena, aveese le ind Banlbal i le ea; O le Gap o le Lalolagi e mafai ona ofi i luga o laupapa faʻapipiʻi poʻo ni mea seponiga vai mea, pei o csp, ma maʻa poʻo isi kopi.
  3. O le faʻavae o le faaputuga e sili ona lelei mo faʻavaʻa, busseders, fale ulu, fagota fale fale. I le tulaga o piliki ma o latou puipui tutusa, o le manaʻomia o le faʻatumuina o se paie malosi o le a faʻaititia ai penefiti o le faʻaaogaina o paliʻi. Manatua o le faaputuga palisi mafai ona faalavelave i tagata na nana.

Faavae eckictic

O tagata suʻesuʻe o kamupani fale fausiaina, e atiaʻe le sili sili o le faavae o faavae, lea e mautinoa ai le malosi o le fale toeitiiti lava i soya. O le iʻuga, "O fale" o loʻo fananau mai. Sei o tatou fai, mo fale e ese mai le lakapi lapotopoto ma polofiti laupapa, o le tutusa o le palu-stab fored, o fea e faia ai le vaega atoa o le oneone mafiafia o le 200-250 mm. Ae o le taimi lava e tasi, ua saisaitia le nofoaga pito i fafo i le pito i fafo o le vali - Papatusi o le vaitusi o le polystyrenes, puipuia le eleele i lalo o randalbas ma ogaumu. O le mamanu e taugata, ae maualuga lona faatuatuaina ma faataga oe e vave ma faafalepuipuiina le fola mafanafana o le vai.

O le isi lomiga o le "Hybrid" o nisi taimi e maualuga i luga o eleele i luga o eleele laiti ma le le mautonu fale ma mamafa piliki puipui. O le tuʻufaʻatasiga lea o le lipine o le ulu o le ulu o le ulu o le lafoina o le uta autu i luga o le eleele, ma faʻapopoleina poʻo le viliina o faaputuga o le fesoasoani e tetee atu ai i le solo leaga. E aoga le matauina o sea faavae faʻatulagaina nofoaga o tulaga sili ona maualuga mo le faʻamalosia ma uiga lelei o le sima.

O mea sese masani i le fausiaina o se faavae faaputuga

  1. Le faasee le faʻapipiʻiina o faaputuga faaputuga. O loʻo maua ai e ni faaputuga lapisi o loʻo feagai ma le siʻitia o le avega mai le vaitau o le eleele, ma le le masani ai o mea e tupu i le faʻavae o le faʻavae.
  2. I luga o le paʻu o eleele: O le laupapa laupapa i luga o le eleele o le eleele e sili atu ona lelei (itiiti ifo nai lo le 20 cm) o loʻo aveʻesea ai i lalo o lona aveeseina. I lalo o le faʻamalosi a malosiaga o le frosty efuefu, ua mafai ona 'alo ese mai le palapala i lalo o le palapala; E masani ona tupu i totonu o le lotoifale - o fea le eleele e sili ona suamalie pe o le faʻavae o le sili atu le utaina.
  3. O le faʻaaogaina o le sili-ki sima i le masini o le burbills faaputuga ma togavao, teena le vibropressing, le lava faʻamalosi.
  4. Liligi saʻo o galuega faʻapipiʻi i luga o le oneone oneone (e aunoa ma se mea e fetaui ai le suavai vaega). Ua matutu sima, ma Randbalki e le maua le malosi manaomia.
  5. Faʻapipiʻiina o le uʻamea faʻavaʻa i luga o faʻaputuga palu e aunoa ma fusiina ma le faʻaaogaina poʻo le mokesi paʻu.

  • Faʻafefea ona fai se faʻavae mai le FBs poloka: Laasaga-i-laasaga faʻatonuga ma fautuaga i le filifiliga o mea

Faitau atili