Faʻapefea ona faʻasaʻoina le fausiaina o fale fou i fale fou

Anonim

Ina ua uma ona faʻatau se fale mautotogi i se fale fou, ou te manaʻo e amata faʻamaeʻaina galuega i se taimi vave. Ae a pe a iai i le muamua asiasiga na e mauaina se maketi poʻo se faʻaipoipoga.

Faʻapefea ona faʻasaʻoina le fausiaina o fale fou i fale fou 11690_1

Faʻapefea ona faʻasaʻoina le fausiaina o fale fou i fale fou

Ata: Tapunia / fotodom .ru

O fale mautotogi i fale fou ua maeʻa "i le sima", saunia mo le maeʻa uma o le fola (ma le tosoina o le fola ma o se tasi o loʻo sauni e faʻamautu ai. I soʻo se tulaga, faʻailo o faʻaletonu o mea e masani ona maua i totonu o fale nofo ai. Ia amata i, tatou talanoa e uiga i le itu faaletulafono o le mataupu.

Faa-tomai

O le aso nei, i totonu o le fausiaina o falelauasiga o le tele o fale mautotogi, o le ituaiga fefaʻatulagaina ua matua puleaina e le feterale tulafono Nu.24 2016). O lenei Tulafono e tuʻuina atu mo le Tiutetauave o le Atinaʻe mo le Aveesea o le faaletonu o le mea (fale mautotogi ma le fale atoa) i le taimi atoa) i le taimi lea e faamaotiina i totonu o le konekarate, ae le mafai ona i lalo ifo o le 5 tausaga. MONI, o le faamaoniga mo tekonolosi mo tekonolosi ma inisinia masini e masani lava ona itiiti lava. I se faʻaopopoga, o le Aufaiganaʻi E mafai ona taumafai e faʻamaonia i le faamasinoga o le mafuaʻaga o le elefaoga o le mea e masani ai, o loʻo faʻaaogaina ai tulafono.

Mo le tonu o le faamasinoga, matou te maitauina o le tele o kamupani ua fausia e le o taumafai e feteʻenaʻi ma tagata o loʻo nonofo i le maliega ma ua sauni e o i le maliega. Peitaʻi, e matua taua tele le faʻalelei o vaivaiga i le ata ma lisi i latou i le faʻasologa o le taliaina o le fale mautotogi. Ona outou manaʻomia lea "O le faʻagaloina o le faaletonu o le faaletonu i totonu o se vaitaimi talafeagai, o se faʻaititia o le tau i le tau o le konekarate poʻo taui mo ana tupe faʻaalu."

Le a le mea e fiafia iai? O se asiasiga faʻaalia o le faʻaleleia tagata e faigofie ona ausia, ae o matai e tatau ona faʻatalitali mo vaiaso, ma, vaʻaiga, e le mafai i taimi uma ona foia le faʻafitauli mai le taimi muamua. E masani lava ona faʻaumatia le sili ona lelei i lau oe vave vave ma le iʻuga sili ona lelei, ae le aloese mai le tagata atiaʻe e uiga i le faʻatatauga (e mafai ai e filifili ai le fesili i le faamasinoga). Peitaʻi, i tulaga uma e lua, e manaʻomia le mafaufau i le itu faʻapitoa o le fesili - pe na o le a le mafai ona e iloiloina le lelei o galuega.

  • Faʻafefea ona mautotogi se fale mautotogi ina ua maeʻa ona toe faaleleia: Fautuaga mo vaega eseese

4 Fono Avolanlu

  1. Mo fale mautotogi, e sili le valaʻauina se tagata poto mai se faʻapitoa faʻapitoa. O le tau o le tautua e mai le 15 afe rubles.
  2. Faaalia le Kamupani-Tagata opeopless talosaga, taumafai e te sau i le maliega maliega ma aua le aumaia le mataupu i se faamasinoga.
  3. Aua neʻi sainia se gaioiga o le mauaina o se fale mautotogi, lea e iai se faʻailoga e uiga i le leai o ni tagi mo nofoaga.
  4. Afai o le Kamupani o le fale na fai le gaumativa, o le tagata faʻatau e tuliesea le leʻi maeʻa.

E le saʻo le faʻapipiʻi o Windows

Tusa ma le 60% o apili e uiga i le fausiaina o vaitalaiga e fesoʻotaʻi ma le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o Windows ma Bascon Gurn. O nisi o nei faʻafitauli ua maʻi i ai, o isi e manaʻomia le faʻatulagaina o faʻavae.

Fola i luga o puipui e salalau mai i lalo o tulimanu o le faamalama. O le mea sili atonu o le a leaga le faʻamaufaʻailoga o le mauga o le Stiang Seam ma sese faʻapipiʻi. O faamalama i fale fou ua faʻaulu mai e tusa ai ma le Gost 30971-2002 "o le maina o le faʻapipiʻiina o nodes o le latalata i puipui-pu". O lenei tapulaʻa faʻatonutonu metotia metotia o loʻo faamanatuina ma faapipii le faʻamalama poloka i le amataga, faʻapea foi ma le faʻamaufaʻailoga i le va o le faʻavaʻa ma le puipui. E tusa ai ma le Gost, o le vaega pito i fafo o le Fono Aoao lea e nafa ma le mafai ona avea ma vai e mafai ona sili ona taua (PSul).

Ma le sese tele o le tele o le va o le faʻapipiʻi ma le maualalo lelei lipine, e le puipuia le susuga i le susu, ma o nisi taimi e pa'ū ai le matagi. O le iʻuga, o le timu vai e faʻaosofia ai le ogatotonu o vaega (polyarethane o fulufulu) ma nonoa i le potu. O le tulaga e ono faia ai se mea sese na faʻavaeina ai le paʻu - puʻupuʻu poʻo le faʻafefeteina. O Seam Seam e le faigata tele. Muamua, o le le mautonu i le tai ma aveese mea e le masani ai o le pa, o faʻailoga o le vaifofoina poʻo le vai, puipuia i le itu saʻo - ma le malifa o le 10% o le fale. Ona toe foi lea o le apamemea i le nofoaga, "Totoina" i luga o le taualuga Gralant, ma le faaopoopoina lelei o le fao. (Afai o le itu o le vevela o le mond ua le tutusa ma le gaoioi, fou.) O le isi, o le vaega pito i fafo o le itu o le pito o le tino ua aveesea ma lulu ai le malosi o le tino (tasi fasi sima i ni vaega se lua o le oneone) pe tulia kelu. O le isi filifiliga o le sui o le mafaufau i luga o le maualuga-lelei le taualuga taualuga (faailoga le poto, tytan faapolofesa, Tehtonkikol, etc. A e faʻamaufaʻailogaina le vaega o le Wizard, o le tufuga aʻe o le faʻavaʻa ma puipui ma le puipui ma le vali e tatau ona faʻamaufaʻailoga.

Faʻapefea ona faʻasaʻoina le fausiaina o fale fou i fale fou

Afai e le saʻo le faamalama, o vaega o puipui e latalata i ai e mafai ona mafatia i le susu, ma e tatau ona latou toe taliaina. Ata: Tapunia / fotodom .ru

Pots i luga o le faamalama pe a uma le timu. O le faʻafitauli e masani ona mafua mai i le Clogging alavai pu i le pefu ma le sima lapisi. O faitotoʻa i nei pu o loʻo tu i le tamaʻi lafu, ma e faigofie ona latou iloa pe a matala. E mafai ona e faʻamamaina pu i ni suplet rod tutoʻatasi - e le manaʻomia le valaʻauina le faʻafouina. O loʻo aoga foʻi le siakiina o le tulaga o le symmetrical taui pu i le pito i luga o le pito i luga, e ui lava latou te faʻapipiʻi tele.

O le faamalama ua mou ese ma le tapunia faigata. O le mafuaʻaga atonu e le saʻo le fetuunaiga o le fetaui (O lenei faaletonu e faigofie ona taofi) poʻo le skew palt i le taimi o faʻapipiʻi. I le tulaga lona lua, o le toe faʻaleleia o loʻo nofo i le faʻailoaina o le Stiang o le Stiang Stom mai totonu - Mo lenei, o le palasitika na aveʻesea pe o loʻo tuʻituʻi mai le palasitika i lalo o le laupepa. Ona o lea o le a faʻamamaina atoa o ia i le faʻapotopotoga mai le va (o le a matua paʻepaʻe ma umi le galuega), faʻavaivaia le faʻailoga o le faʻavaʻa ma le taumafai e toe foʻi i le itu o le mamanuina. I le taimi lava e tasi, ua le mafai ona faʻapipiʻi ma faʻaputuputu o tina ma o latou lima, o se taimi mulimuli, o le matua tigaina ma se laupapa Onnn. O Aus, e le mafai i taimi uma ona ausia se mafuaʻaga faamalieina: O faʻamatalaga e mafai ona suia i le tele o nofoaga, ma e le o latou suia le tele o manatu o faʻapipiʻi. I lea tulaga, e tatau ona e matua le amanaʻiaina atoa le faʻamalama o faʻamalama ma faʻapipiʻi fou.

Fola ua atagia mai ai

Faʻapefea ona faʻasaʻoina le fausiaina o fale fou i fale fou 11690_5
Faʻapefea ona faʻasaʻoina le fausiaina o fale fou i fale fou 11690_6
Faʻapefea ona faʻasaʻoina le fausiaina o fale fou i fale fou 11690_7

Faʻapefea ona faʻasaʻoina le fausiaina o fale fou i fale fou 11690_8

O le taʻe o loʻo faʻalauteleina e se uafu ma le "chisel" faʻapolopolo pe masani. Ata: Vladimir Grigoriev / Curda Media

Faʻapefea ona faʻasaʻoina le fausiaina o fale fou i fale fou 11690_9

Le isi faia o le teine ​​faʻaipoipo e liua i se loloto ma lautele lautele o le 8-12 mm, o loʻo faʻapipiʻi e Ribbed i totonu. Ata: Vladimir Grigoriev / Curda Media

Faʻapefea ona faʻasaʻoina le fausiaina o fale fou i fale fou 11690_10

Ona tuu lea o le taʻei ma le laʻei o le laʻei o le laʻei. Ata: Vladimir Grigoriev / Curda Media

Totonu o fale mautotogi ua saunia mo le faʻamaeʻaina, e iai mea leaga o le fola nonoa. O nisi taimi o tagata fou e aʻafia ai le atoa "bouquet o faʻamaʻi" manaʻomia tomai faʻapitoa ma taugata ".

O loʻo fesoʻilaloina ona ogatasi. E tusa ai ma le spru 29.13330.2011 "Forms", o le tele o le pule i le va o le puleaina lua-mita le tatau ona sili atu 2 mm. Afai o le vevesi leaga mai le tafailagi e laʻititi i le eria (i ai le natura o le lima o le lima ma faʻamalosi o le fola e faʻaaoga ai le tapuni ma sui mo coures. Afai o faʻaletonu o loʻo maua i le tele o nofoaga, tausisi i luga o se vaega o se suavai o se vaega o le vaega o loʻo siʻomia ai le vaega.

O le scridd cracks ma strates. O loʻo manaʻomia e le itu soʻofaʻatasi lea o le malosi o le Monolithic Coundments-Sanding Shiod o le 15 MPA (e tusa ma le 150 kgf-, ma le itiiti ifo ile 20 MPA. I le faʻalavelaveina o tekonolosi (o le faʻaaogaina o le maualalo-itula fefiloi, sese faʻamago, o le leai o ni mea leaga i luga o puipui, ma isi) ia ausia ai nei faʻailoga. O le siakiina o le malosi o le fao e mafai ona sclerometer, ae e masani lava ona faigofie ona iloa le faʻaipoipoga ma le lautele, o le le mafaufau o le mea o loʻo i luga o le mea e matauina. Afai o le scred o le flagile, ae o loʻo fesoʻotaʻi ma pipii i le faʻavae, o le toe fai o le faʻaopopoina ma le faʻamaufaʻailoga o le vaega o le vave-faigata ma le mafiafia o le 15-20 mm.

O le saetia na totoina pe a mago. O lenei faʻaletonu o loʻo faʻaalia ai o ia lava ma se uiga faʻaaloalogia tuʻituʻi pe a savali. I le avea ai o se tulafono, e mafai ai le faʻavaivai i totonu o se tui faʻapitoa metotia: i le sima, o le pu (pe tele o pu) e faʻaseʻe ma faʻaaogaina se syringse gress toe liligiina Talu ai o le "Lelei" o loʻo vaʻaia e masani ona faʻaoʻo i le tafailagi, luga o le pito i luga e tatau ona lafo i luga le tulaga vaega.

Faʻapefea ona faʻasaʻoina le fausiaina o fale fou i fale fou

I le Loggis, Aliginum Windows ma tagata nofofua e masani ona suia i le mafanafana palasitika (ioe, ia latou lava tupe maua). E mafai ona tuʻufaʻatasia se mea e mafai ai ona faʻamaopoopo ma se faʻapitoa faʻasologa. Ata: Kbe.

Ogaoga fausia deffes

O nisi taimi e fefefe ai faʻafitauli i faʻafitauli i faʻafitauli ma ia faʻafitauli, e matua faigata ona filifili, ma tulaga faigata ona faʻatatau i le tala o le fausiaina. Le malosi o le pulou ma leai se vaivaiga o le vertiplation. I le tele o fale faaonapo nei, o le osooso lea e aoga tele ma maua ai le puipui poo le faamalama saunia vato. Ae e i ai ni tuusaunoaga. Faatasi ai ma a se tasi e vaivai ai, e manaʻomia le faitio i le kamupani pulega, o le a soloia o le uatiina.

Faʻapefea ona faʻasaʻoina le fausiaina o fale fou i fale fou

I fale mautotogi ma toe faʻaleleia, laminate e seasea tuʻu e aunoa ma ni tagata faʻatasi. E masani lava i tuaoi o potu, e fesoʻotaʻi le taufaʻatasi e ala i faʻamatalaga faʻapitoa mai le alumini poʻo le HDF. E taua le maualalo o nei tufugaga. Ata: Nehor Ho Hotz

Faasaofia leo. Ole mea sili ia, ua ia popole e uiga i tagata o fale mautotogi o loʻo i luga aʻe o eleele o loʻo fausia i totonu o le potu fefaatauaiga ma tautua. Ua i ai iina, o le meafaigaluega e gaosia ai ni mafaufau e lua augatupulaga e uiga ese mai le sili ona faatatau i latou o le fausiaina. Oe mafai ona mafai ona mafai ona faʻasoaina naʻo leo mai le punavai. HOA e tatau ona manaʻomia mai tagata faʻatau, fale teu oloa, ma isi mea

Faʻapefea ona faʻasaʻoina le fausiaina o fale fou i fale fou

Ma le taua tele o le maualuga (sili atu nai lo le 20 mm), o le foloa o le re-ua o gatasi. I luma o lenei, e fautuaina ai le faia o le hydraulic crendode poʻo le faʻaaogaina o le semi-matutu fefiloi e puipuia ai le timu i totonu o tuaoi. Ata: Tapunia / fotodom .ru

Uaea ma manogi. Mafuaʻaga o le foliga o tagata fungus i luga o puipui ma faʻamio o fale fou - maualuga le susu o fausaga ma mea ua maeʻa, faʻapea foʻi ma le mativa o nofoaga. Aunoa ma le aveesea latou, o le tau suia ma vailaau e leai se aoga. Taumafai e mago le laualuga ma se vevela o le pannon mafai ona mafua ai le le mautonu o le sipuni. E le faigofie le faʻatoilaloina o le Ambia Smong o le tau malulu faʻaopoopo i sima. Na o le taimi umi lava o le taimi nei o potu i le tau mafanafana o le a fesoasoani.

Faʻapefea ona faʻasaʻoina le fausiaina o fale fou i fale fou

Mo la uamea, e taua i le lelei o pa, lea e matua le mafai ona faasolitulafono i fale mautotogi saunia mo le teuteuina. E sili le taumafai e faʻaloaloa se uaea fou ma le fesoasoani a le toeaina. Ata: "CST"

Lelei Puleaina

Siaki le lelei o le faʻataʻitaʻiga o le faʻatulagaina o galuega e mafai ona tutoʻatasi.

  1. Faapipii puipui i le tulaga o le PROGHING MA CORNACE O LE SOCE BRAS poʻo le pito i lalo o le spaula ma le umi o le 1 mm e manaʻomia le 1 gA, o le pa e manaʻomia le 1 mm, o le pa e manaʻomia le 1 g.
  2. Suʻesuʻe i fafo puipui puipui ma itu. Ia mautinoa e leai ni vaega susu, gagau ma fiber Refiets.
  3. Faʻatulaga se paʻu tulaga i luga o le laupapa mafolafola, fuafua le malifa o le taʻavale. Sili atu le mafai ona faʻatagaina le tulaga o le tulaga o le tulaga - 4 mm i le 2 m.
  4. Ia mautinoa o taimi ma taʻea e tu i le mamanuina o le mamanu.
  5. Siaki pe o le ogalaau tipi o le vevela ma le suavai ua faʻaleagaina.

Afai, o se faʻaiuga o se faʻaipoipoga faʻaipoipoga (faʻataʻitaʻiga, o se faʻamalama ua ou fuimio), ua faʻamalosia e le tagata ola e toe faʻafoʻi, ae e le masani ona faigofie ona ausia lenei mea. Ia, afai o le fale mautotogi na tuʻuina atu i siaki, na maua ai loa le taupulepule ma ua maeʻa pea le mea faigaluega ma le aufaʻasauina o mea talafeagai (puipui, vali). Ona toe foʻi lea o le faʻafitauli i totonu o le masina o le masina. I isi uma lava ia, o le a fai o le faʻaleleia o le a faia i lana lava tupe alu e ala i le lafoina o le faʻamatalaga ma le manaʻoga e tauia mo le taui ma sui o tupe. Inisiua i luga o le faʻasaʻoina o mea laiti (chips i luga o faitotoʻa ma platbands, dents i luga o le fola e ufiufi ai, ma isi)

  • Faʻafefea ona ave se fale mautotogi i se fale fou: Faʻasalalauga faʻatonuga

Faitau atili