Fou laiseneina tulafono

Anonim

Tusa lava poo le a le faʻatapulaʻaina o le faʻatagofieina, o le au atamamai o se mea lelei o le faʻafanua faʻaaogaina, ma e manaʻomia le maua o se laisene mo le faia o le eleele eleele.

Fou laiseneina tulafono 11692_1

Fou laiseneina tulafono

Ata: Tapunia / fotodom .ru

O le tausiaina o tulafono e fesoʻotaʻi ma le laiseneina o mea lelei argelian e le gata ina mafai ona faʻamautinoaina le uunaiga o tagata e ona le taua o le vai.

Seia oʻo ia Setema 2016 i le itulagi o Moscow na faʻatautaia le aofaʻiga o lafoga o le maoa o le igoa o le vai o le oona, na faʻamalamalama mai e le Matagaluega Itula o le Faʻalelotu. E ui lava i le mea moni o le laisene e manaʻomia ai le laiseneina (Assoian) i le tulafono a le malo o le malo, o le faʻagaioiga mo le faʻaaogaina o le vai. O le faʻafitauli o le tagata e faʻaaogaina le tagata e le iloa o le faʻatinoina o le vaieli ma le gaosiga o le vai mai o se tasi o ituaiga o faʻasoasoaina e tatau ona mauaina.

I le leai o se faʻatonutonu lelei, vai faʻasaloa o le a vave ona vaivai, ma o loʻo avanoa. Mo lenei mafuaaga, ua amata ona iloa e tagata solitulafono. Muamua lava, e oʻo mai i tulafono faʻatonutonu o le a o mai i faʻalapotopotoga loia (e aofia ai i le faʻatoʻaga ma, ma o le a ave i luga o le asiasiga tumaʻoti. Ua tatau i Argelians ona faʻatutuina le laisene (i le togalaau faʻaleaga latou) ma alamanuia. I le taimi lava e tasi, ma sa faʻatulagaina e le faʻatuina o soliga, o le a molia foi le tagata e ona tagata, ona e leʻi faʻatagaina se faaiuga o Setema 1. Afai e maeʻa le fesoasoani o le a le faia e le e ona le auala e maua ai pepa talafeagai, o loʻo faʻatali mo.

E tatau ona totogi e tagatanuu o le setete le malo mai le 3 i le 5 afe o Rubles; Tagata ofisa - 30-50 afe afe rubles; O le sala tupe mo vaega faaletulafono e mai le 800 afe i le 1 miliona rubles. O le totogiina o le lelei e le tuusaunoaina mai le noataga e aveese le solia, o le mea lea ua i ai i le faatufugaga. 49 fz "i luga o le suavai". O lea, ina ua maeʻa totogi o le sala, o le e ona le lelei o loʻo manaʻomia pea e faʻatinoina galuega ile mauaina o se laisene ia te ia pe aveʻesea le mafuaʻaga o le vai.

Mauaina o se laisene mo le subsolul faaaoga

Ae e te leʻi faʻafesoʻotaʻi le laisene mo le faʻaaogaina, e manaʻomia le faʻatinoina atoa o le faʻamalamalamaina o Geological Exations. O loʻo taofia i luga o le faʻavae o se poloketi i le faʻafanua o le suʻesuʻega o le vaega o le faalumaluga, o loʻo faʻaalia ai se suʻega autu o le setete. O le galuega autu o faʻamatalaga o fatu o le mafuaʻaga o le mautinoa le faʻagaioiga saogalemu o le fou o loʻo galueina pe umi-tu i se tau faʻamataʻu e oʻo atu i le isi vai o loʻo nofo ai i le isi vai. E le gata i lea, pe a faʻatautaia geological sailiga, o le a siakiina pe o le lelei tuʻuina atu le aofaʻi o vai manaʻomia e le tagata faʻaaoga manaʻomia.

Se laiseneina mo faʻafanua faʻafanua ma laisene mo le faʻasaoina o le eleele o le eleele e masani ona maua. Mauaina o se laiseneina mo le aveeseina o le eleele eleele e mafai pe a maeʻa tulaga mo le faʻaaogaina o suatuʻuga faʻatulagaina i lalo o le laisene mo faʻafanua faʻaloaloa mo faʻafanua. O loʻo tusia i lalo le laisene le laisene o le laisene i luga o le faʻatulagaina o se faʻataʻitaʻiga. I totonu o le tusitusiga o le pepa, latou te faʻailoa atu i ai, o fea ituaiga o faʻaaogaina o sulugatiti ma pe o le a le taimi faʻatagaina. O se vaega taua o le laisene o le faʻaaogaina o loʻo faʻamatalaina ai, o le faʻatinoina o le ulu o le subsolil tagata faʻaaogaina ma le taimi o la latou faʻatinoga.

Fou laiseneina tulafono

Ata: Tapunia / fotodom .ru

A o le Shippal Incess E le manaʻomia le laisene

Maua se laisene mo le faaulu faʻaoga, faʻataga le vai faʻapipiʻi, ae le o taimi uma. E le iloa le tagata e ona o fale ma le taumafanafana ma le taumafanafana e le manaʻomia pe a fai o le laisene e mafai ona sili atu i le tolu. E sioa vai i luga o Aquir, o se punavai o le nofoaga tutotonu o le vai; O vai e faʻaaogaina mo latou lava manaʻoga, ae le o le faʻatinoina o gaioiga faʻaopoopo.

Ina ia siaki poʻo fea le mea e faʻaaoga ai lau vai, e manaʻomia ona tuʻuina atu i le teritori o le faʻafanua o faʻafanua faʻamatalaga (fgi) o le nofoaga o lau 'upega tafaʻilagi i luga. E mafai ona faʻatonu le faʻafanua i le pulega o le lotoifale. O tagata faʻapitoa o le vaega o le atunuʻu o le fgi o loʻo auai i le suʻesuʻega o eleele ma tagata ola. O le tali tusitusi a FGHA o le sili ona saʻo manatu o le tagata poto masani o loʻo faʻamaonia ai le manaʻoga (pe faʻamaonia lona le toesea) o le laisene o Rosprodnadzor.

Giaological suʻesuʻega o le faʻavae o le suavai

Faatasi ai ma soʻo se voluma o le vai taumafaina mo le faʻaaogaina tatau o le Artesian Well (uma uma na faia ma ua leva ona faia le vaega o loʻo faʻaaogaina ma le suʻesuʻeina o le vaega o le Group

1. Aumai se laisene mo le faʻaaogaina o subsosols ige suʻesuʻe o le vaega o le faalumaluga ma fuafua le vai o le vaitumea.

2. Faʻatuina galuega i luga o faʻafanua suʻesuʻega o le vaega o le vaega i le setete o le setete o galuega o loʻo i le Geological School of North.

3. Faʻafesoʻotaʻi tomai faʻapitoa: E atiaʻe ni poloketi a le faʻafanua o le vaega o le suʻesuʻega o le setete i le Intevis Hall o le eleele Pulega i lalo o pulega Ofisa o le Setete; Ina ia faʻatinoina galuega i le iloiloina o vai o vai o le vai o le vai, sosoʻo ma le tuʻuina mai o mea mo le faʻavae o vaipama faʻaalu mo suʻega. Tagata tomai faapitoa-hydroseologists o le a faatinoina galuega nei:

  • auiliiliga o oloa faʻasoa oloa e tusa ma faʻailoga ma le fefiloi o le siosiomaga i le vai vaipuna;
  • suesueina o le Hydrogenosion a le teritori;
  • Faʻapopoleina o sailiga vaipuna; Geophissical Suesueina;
  • fai togafiti fefiloi;
  • Hydrocelechochochocmical suesuega;
  • Auiliiliga o le poto masani o le faʻagaioiga o le tuaoi o vai i totonu o faʻaupuga.

4. Fasi mea o loʻo faʻatagaina i le vaega o eleele I totonu o le vaega faʻailo o Rossulfond ma le teritori faʻavaomalo o faʻailoga faʻaaliga.

5. Faatali mo le iloiloina o mea ma le iʻuga o le mauaina poʻo le leai se laisene mo le faʻaaogaina o sulugatiti ina ia sili atu nai lo le 100 mita i le aso. Faatasi ai ma se laʻititi tala o le faʻaaogaina o le vai taumafa, e manaʻomia le maeʻa atoa o le faamaopoopoina o le lipoti i tino faaletulafono. Afai e fuafuaina le suavai o loʻo fuafuaina mo le sili atu taumafa i aso taʻitasi, o le a manaʻomia e faʻaao atu le suʻega o le vaega o le lalolagi.

I lea tulaga, i lea mataupu, tatou te manaʻomia se galuega faʻapitoa mo le atinaʻeina o le eleele vai o le teutupe (teuga tupe faʻapitoa a vai o loʻomea). Afai e faʻaoga le vai mo le inu poʻo le vai o le vai, e manaʻomia le: ae faʻatulia se ata o le mamanaga o le mamana; Ina ia maua le tumama ma faʻailoga faʻailoga o le vaega o le vaega tumama puipuia sone i le Pulega o Rospotrebeadzor ma luga o le soifua maloloina o le vai o le vai.

Fou laiseneina tulafono

Ata: Tapunia / fotodom .ru

Umi o se laisene mo le faʻaaogaina

Sauni mo se laisene e maua ai le tele o taimi. E tusa ai ma tulafono faʻatonutonu tulafono, o le vaitaimi o le iloiloga o le talosaga mo se laisene mo le faʻaaogaina o le suavai e 65 aso. Ina ua uma ona mauaina le laisene muamua (mo le faʻaaogaina o suavai ma le mafuaʻaga o suʻesuʻega tala), o le a faʻaavanoaina o se poloketi o aʻoga faafanua ma suʻesuʻega o le poloketi). Ina ua mavae lena, o lau mauaina se laisene mulimuli e faaaoga ai le suavai mo le faamoemoe o le aoina o le eleele eleele o le tupe atoa o le muamua laisene).

O le aso e gata ai mo le lesitala o galuega i luga o Geological suʻesuʻega o le vaega o le Filsolil Sword o le sefulu aso faigaluega, o le vaitaimi o le suʻega o le ata-70 aso faigaluega. Ole upu ole suʻega o mea mo le iloiloina o le faʻasoa o le vai o le eleele e 90 aso (e mafai ona totoina. I le 60 aso).

E tutusa ma le tutusa, e mafai ai ona galue pe a maeʻa le tuʻufaʻatasiga o le poloketi a le auʻaunaga, ina ia tatou le manatunatu i lenei vaitausaga. Naʻo matou e faʻailoa ai e mafai ona oʻo atu i le 5-6 masina. O le umi o le faʻatulagaina o soʻo se faamaopoopo ma tomai e tusa ma le 320-340 aso. O loʻo faʻatino e faʻalapotopotoga ni mea e mautinoa e manaʻomia ai e le Faʻafaigaluegaina galuega mo le 'afagana o le tausaga ma le itiiti ifo, ma ona o loʻo faitau faʻaopoopo i latou.

Fou i tulafono i luga o le suavai

O le manaʻomia o se laisene faʻatonutonu o tagata taʻitasi a sui taʻitasi e le naʻo le na o le fou fou i tulafono i luga o le loloto loloto.

Malo Sauniga o Fepuari 11, 2016 Nu. 94 "I le faʻamaoniga o tulafono mo le puipuia o eleele vai o loʻo aoina ma faʻaaogaina le maualuga o le eleele vai. E le fou, ae mo le taimi muamua o nei manaʻoga o loʻo aoina i le tasi pepa. O fonotaga ma a latou molimau siaki aʻoaʻoga a Rospotrebeadzor, ae o le mataituina o le eleele o le lalolagi o loʻo faʻatino e le ofisa o le siosiomaga.

O le isi suiga taua e faʻatatau i manaʻoga mo le i ai o le tausiga o le mataituina o lelei i le aso o loʻo taumafaina o le sili atu nai lo le 100 m³. Faʻataʻitaʻiga ma aʻoaʻoga e leʻo gauaʻi atu i le le faʻapauina tali, o mataituina ma faʻatupe ai lelei e tutusa. E pei ona mafai ona tatou faʻapea mai i le taimi o le taumafaina o le vai taumafaina, sili atu nai lo le 100 m³, vai feololo e tatau ona aofia ai ma le lua vailaau.

Nai atili, o le manaʻoga ua tuufaatasiga o le eleele eleele sami e tatau ona faʻaaogaina i luga ma le numera maualalo o aʻoaʻoga nofoaga. O le maualuga o le lelei gaosi oloa o le a fesoasoani e iloa ai le filtral galuega i luga o le vai taumafa. O le mea moni lava, o se faʻataʻitaʻiga lea, o le mea lea e faʻaititia ai tulaga o le eleele o le vaipuna i le vaifiga i le vai togafitiga, e faʻatino ai le faʻagaioiga moni.

E faʻavae i luga o nei faʻamatalaga faʻataʻitaʻi, o le hydrogelogical parametrity o le Aquarer o le Aquter, tatalaina e le vaipuna, lea mo le tele o faʻatinoga. Mo le faʻataʻitaʻiga, o le faʻataʻitaʻiga o le a manaʻomia e faia se mea felagolagomai mo le itiiti ifo o le aso (sili atu, pe a toʻatolu aso ua faʻaagaga e faʻatino galuega). Iloa o le a faia le hydrogelogists e faʻauigaina ai tali o sea galuega i le numera o le hymroogological faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻataʻitaʻi le ala o faʻataʻitaʻiga galuega. E taua tele o manaʻoga mo le manaʻomia e ave ni auala e puipuia ai le faʻanoanoaga o le cut, fuaina o le araliter hirizon (tusa lava poʻo le a le aoga o loʻo iai. E le gata i lea, na taulai le tulafono e tele le suiga o le vai i le sili atu (e le saunia e le poloketi) e le taliaina.

Ma le mea mulimuli, o mea uma e le masuia ma o loʻo unūina ma faʻalavelave faʻafuaseʻi e tatau ona aveʻesea (taʻoto poʻo le faʻagaioiga o faʻamaumauga. O filifiliga a le au faʻatau mai o loʻo le taliaina, e tatau ona tausisia uma fofo uma i le uluaʻi faʻamatalaga faʻapitoa. E talitonu tagata atamamai o lenei fou o le a faʻateleina ai le tau o tautua o loʻo auai i le toe faaleleia ma le paʻu o vaieli.

Suiga i le tulafono i luga o sulugatiti i faʻavae o le vai faʻaaoga faʻapotopotoga fautuaina faʻalapotopotoga o loʻo sauni le setete e faʻatatau i lenei gaioiga faʻavasega atili. E taua tele pe a filifilia se kamupani vilivili, e le gata i le tau o le laina o le viliina o le laina. O le le usitaʻi i le tekonolosi o le lelei o le fausiaina e mafai ona oʻo ai i le solia o manaoga o le tulafono i luga o le puipuiga o eleele eleele mai le faʻaleagaina o le eleele.

Galue i le mauaina o se laisene i se lelei e galue-faʻamalosi ma umi ma, e matua mamafa lava, e tele lava le mamafa mo le paketi. Ina ia aua le faʻaaluina ni tupe ma le mafaufau, faʻalogo i le fautuaga a tagata faʻapitoa.

Muamua, e sili atu le lelei ma faigofie le talitonuina o le galuega i le hydroseoologist. Faʻatusa foliga o le faʻapitoa faapitoa o loʻo iai le avanoa o aʻoaʻoga faʻapitoa ma le poto masani o le faʻatinoina o lipoti i le iloiloina o eleele vai o le eleele.

Lua, pe a fai e te faʻaaogaina i le Faʻatulagaina, taumafai e faʻaitiitia fesoʻotaʻiga ma pule, fesili i le i ai o lau Pule Sili i fonotaga taʻitasi. O le Hydroseoologistitist vaʻai i lalo o vai maa i le maualuga o le poloketi faʻamaumauga.

Lona tolu, aua le faalagolago i le mautinoa i luma o fesoʻotaʻiga i totonu o vaʻavaʻaiga o loʻo iai. A maliu le suʻega a le Atunuu, e galue lava le Komisi, e le mafai ona avea ma uo ma tagata uma faʻapitoa.

Fou laiseneina tulafono

Ata: Tapunia / fotodom .ru

Ituaiga vai vai

Manuia "lelei" - punavai o le loloto o le 5 m, o loʻo pupuni i le mafiafia o le muamua o le muamua inqurer (malosi) ma ua faʻatulaga o lea vai mai le ea; E le manaʻomia le laisene mo lenei mea. O le le atoatoa o lenei ituaiga o vai o le vai o loʻo vave ona taʻu.

Oneone "i le oneone" o loʻo faʻamauina i le loloto o le 5-30 m (i le Upter Interpalace Aquirer), e agaʻi atu i le 15 tausaga, aua latou te faalagolago i le eleele vai o le eleele eleele. Le manaomia laisene.

Arsilan "i Limetone" lea ua pupuni i le loloto o le 20-1000 m ma sili atu, ave le vai mai le inquirer, o le taʻoto i le va o le lua vai susu (i papala o le mea na iai i le laisene.

Falefaigaluega , o le loloto o le 300-1000 m ma sili atu ma le lapoa o le 600 mm, na faia e se gaioiga rotaley i le fufuluina o le fou vaifofo; E mautinoa lava na te le taliaina.

Faitau atili