Amata i le taimi: totonu o se tamai fale mautotogi

Anonim

I se tamaʻi ato ascow, gaioiga faʻaleaganuʻu, ae le o se vavalalata. O le tusitala o le poloketi na mauaina ai ni auala faigofie ma le lelei e foia ai le faʻataʻitaʻiga galuega ma tuʻuina atu le bachelor o loʻo tauina se tagata taʻitoʻatasi foliga e aunoa ma se tupe faʻaalu. O se manaia lanu ata ma aso nei mamanu avatu ai i totonu o le ea i le ea loloto ma fausia se lagona lelei.

Amata i le taimi: totonu o se tamai fale mautotogi 11699_1

Amata i le taimi: totonu o se tamai fale mautotogi 11699_2
Amata i le taimi: totonu o se tamai fale mautotogi 11699_3
Amata i le taimi: totonu o se tamai fale mautotogi 11699_4
Amata i le taimi: totonu o se tamai fale mautotogi 11699_5
Amata i le taimi: totonu o se tamai fale mautotogi 11699_6
Amata i le taimi: totonu o se tamai fale mautotogi 11699_7

Amata i le taimi: totonu o se tamai fale mautotogi 11699_8

O le tulimanu lapotopoto i totonu o le umukuka lona ulu, ma faateleina ai le tele o nofoaga tipi faataavaleina ma faia se isi faigofie faigofie le avanoa ia latou. O lenei mea e faigofie ona ogatasi ma se ata faataamilo o le laulau 'ai ma sologa lelei o nofoa palasitika.

Amata i le taimi: totonu o se tamai fale mautotogi 11699_9

O le sofa i le potu malolo e tatalaina i se potu faʻaluaina - o le tagata e ona e masani ona maua malo, ma sisii i le po

Amata i le taimi: totonu o se tamai fale mautotogi 11699_10

O le moega ma le malu o le pito i tua na nonofo ai i le tele o le potumoe, o lea na filifilia ai e le pusa moega ma le fatafata.

Amata i le taimi: totonu o se tamai fale mautotogi 11699_11

Gull Destors i se manifinifi manifinifi laʻei le pusalerobe, foliga sili atu pei o se faʻataʻitaʻiga o le vaega, o loʻo atagia mai ai le malamalama lelei ma mastional faʻamoemoe

Amata i le taimi: totonu o se tamai fale mautotogi 11699_12

Mo se tamai alavai, o le leo ma le foliga o le sikafuti teuteu ua fesiligia lelei.

Amata i le taimi: totonu o se tamai fale mautotogi 11699_13

O le LCD vaega na faʻapipiʻi i le puipui e faʻafeagai ai le ulu o le ulu o le ulu ma fai le faʻamagaloina mo ia.

Na talosaga le taulealea i se tagata faʻapitoa ma se taimi e faʻaleleia ai le faiga faʻaoʻosamanoa, ae i le taimi lava e tasi ina ia na o ia i le fale mautotogi, e ola ai, e naʻo ia e faia i le fale mautotogi. O le le manaʻo e solomuli mai le fuafuaina o mea, sa ia talosagaina e fausia se potu malolo ese, o se potu kamuti ma se potu le fiafia, faʻasaoina le alavaivai, aumai ai se potu le mautonu.

Toe fausia

O sina faʻasolosolo o le faʻataʻamilomilo ma le sitepu o se laina mafolafola o se ata mafolafola e tolu faamalama e lua i potu e lua ma le umukuka. O le fausaga e tele tele lona aoga, ina ia aua nei faʻateleina le tau o le lipea, ae na faia ni fetuunaiga o le faitotoʻa, ma na o le potu malolo i potu taʻitasi, ma na o le potu malolo i potu uma O le tuua o le faitotoʻa lafoa, ma faia i le faletaele ma le potu moe ma le potumoe o loʻo fusia i peni. Ma le isi, o le auala auala ua taofia se isi vaega-Kuss e fauina se kapeneta. O le isi nofoaga teu oloa o se fa-faitotoʻa faitotoʻa o le potu e fa - na fuafuaina i le pito o le potu malolo.

Lipea

A o le i ulufale i le faʻatinoga o le tusitala o le tusitala, na tatau ona ou faʻateʻaina le tuai o le "aganuu vaega]": Aveese le Linileum ma le tuai o suiga, Windod. O vaega fou na fausia ai le 'poloka fua ma se vaega mai Mrwall - i nofoaga o le mea e tau ai pasi i faitotoa faasee. Na suia Windows Wound Windows i le palasitika ma le pito faalua-potu faamalama, na faatinoina faamalama mai le tutusa mea. O faʻapopoleina na faʻavaveina e le laufanua, pei o ogaumu o fasipepa na i ai i avanoa tetele. O puipui na fuafua ma ufiufi i vali, vaega - teuteu - teuteu pepa ma puipui. Mo falaoa i nofoaga nofomau, na filifilia ai lava Laminae ma se ata tusia i lalo o se laau, ma mo le alatele, umukuka ma faletaele - o le tapolotini - o se peofu - o se peofu - o se peofu - o se peofu - o se peofu - o se pulu afi. O le potu malolo na faʻaogaina i le ea, o loʻo faʻapipiʻiina le iunite mai fafo i le fogafale.

Amata i le taimi: totonu o se tamai fale mautotogi

Ata: Igor Kublin

Fausaga

Mo lenei tamaʻi fale maupuʻee, o se faamalosiau sili ma le faʻamoemoe tutusa ma faʻaeteete lanu, e mafua ai fegalegaleaiga ma fanua magoto ma togalaau, na filifilia. O lea, sa faʻatapulaʻaina le pa puipui i le paʻepaʻe, olive-lanumeamata, efuefu ma Beeg. O le mamanu o meafale ma pepa mama ma fuafuaga faʻataʻitaʻi ua nafa ma le lautele o vaʻa o puipui, fola, faʻatamaʻi o lanu. O se tamaʻi faitotoʻa o le fale e sili atu le sili ona faigata ona o le pito o pa o le lanu uliuli-enaena decletive plaster i le tuʻuga i le laulau o le vaipuna, "avanoa" avanoa ".

O le umukuka, faletaele, ma aemaise lava o le potu soifua ua teuteuina i lanu malamalama (e ese mai ma le pogisa le eletise), pei o latou tuaoi. Faia, ae o le lautele o le lanumeamata o le lanumeamata (i le potu malolo o le pito i luga o le nofoa ma aluga i le ponaivi i tua o le moega, i le umukuka i luga o le talieleele), o le mea tonu e mafai ai green fou, faamolemole.

O le e ona le fale mautotogi sa manaʻomia e fesoasoani i le faʻatulagaina o se fale na tuufaasolo mai le tina matua. E tu i luga o le fogafale pito i luga o le fale tuai o le P-4 4 faasologa. O faamalama e tosina atu i le itu i saute, o lea o le fale mautotogi ua lelei le malamalama ua ou manao e sefe le tapulaa maualuga. I le taimi na amata ai ona toʻai mea le ata, sa fai le ata o faataʻitaʻi: O nofoaga sa le toe faaleleia tausaga e luasefulu tausaga, o le tupe siliva lea, o lo o fausia ai ni mea taua. Na ioe le poloketi ma le faafaigaluegaina, o le tausamiga ua atiae tausi tausi mavaega, ma na aliali mai le tagata faatau i le nofoaga i le tulaga o le fale mautotogi. Ina ia mafai ona ofi i totonu o se tamai paketi (na o le 1.5 miliona rubles), filifilia meafalelaau o le gaosiga o aiga. I totonu o le umukuka, na faia ai e le centermeter uma le umukuka, ma o masini na piki i luga o le Mini Minics: O se tamai eletise eletise na fausia i lalo o le kesi kesi hok, ma i lalo - o le efuefu. I le itu taumatau - o le vaega toese (20 cm lautele) mo le teuina o fagu fagu - o le umumu pito i tua, o le faamalama e fausia i tua i ai O le galue i luga o le tulimanu e faigofie ona maua le faʻafetai i se lamolemole lamolemole, o se tulimanu pito i luga o le auala i le saogalemu.

Ivan pozannikov

Le tusitala o le poloketi

O faʻatapulaiga tele o loʻo faʻateleina ai le faʻaaogaina o le potu malolo, potu malolo, faletaele ma le vave. I le fetuʻutuʻunaʻi susulu malamalama, fausia-i lamepa ma le faʻamaloloina o le faʻamalologa ua tuʻufaʻatasia. Ia faamalamalamaina le lagona o le siosiomaga faʻaleaʻoaʻoga o le potumoe ma, e le gata i lea, o loʻo maua ai le uluaʻi ma foliga faʻaaloalogia ma le fesoasoani o teuteuga e le masani ai. O lea, o le taualuga, vaega o le puipui i tua atu o le laupapa ma faafeagai o le auala na ufitia ai i tusitusiga o le palu o lanu efuefu-enaena lanu. O le moe i itu uma e lua o le pito i tua o le moega o le le gaoia ma faʻata, ma o moli ua faʻaaogaina ma faʻamama i le potu e tusa ma le 7 °. Lenei mea na maua ai se sili atu faʻavasegaina o le taʻaloga taʻaloga ma, e tusa ai, o se sili sili ona lelei faʻateleina i le avanoa.

O le atoa o le mataʻupu e faʻafilemuina e manifinifi plywood o loʻo ufiufi i vale leai se lanu. I le liliuina o le Fan, tonu o ave o le la o le la, e eseese a latou lautele: i luga o le vine, ma i luga o le puipui o loo pipii mai ai, ua latou ave o uumi umi. E ui lava o le faʻavae e toetoe lava a pei o le ahromatic, o le pitonuu ma mea lanu meamata ma ola lanu e mafua ai le tele o le taumafanafana. O le kilia i tua o loʻo nana i lalo o le taualuga e ala i le taualuga, saunia le moli i le taimi pogisa.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Amata i le taimi: totonu o se tamai fale mautotogi 11699_15

Designer: Ivan PozdNankov

Matamata i luga

Faitau atili